Bra start idag!

Var lite orolig för hur dag skulle börjar, kunde nämligen inte somna igår... Slumrade till några timmar i går eftermiddag antagligen på grund av febern, och det straffade sig sen när det var dags att sova på riktigt. Som tur var för mig fick jag lite sällis av R. på facebook chatten. Vi pratade tältsemester minnen, haha, vilka minnen säger jag bara...
På nåt sätt lyckades jag iaf somna tillsist och vaknade vid strax efter sju riktigt pigg.

Efter en smoothie i vanlig ordning på morgonen, åkte jag ner till Feelgood och hade mitt första pass för dagen. Det strulade lite med att få igång musiken i början. Men ca 2 minuter efter utsatt tid kunde jag köra igång passet och det gick riktigt bra faktiskt! Kvart i sju ikväll är det dags igen, men då är det ett intensiv pass jag ska ha. Det är riktigt roligt.

Nu ska jag sätta mig och sätta ihop ett nytt pass, med ny musik till nästa torsdag. Gäller att hitta sån där riktigt glad och klämkäck musik som man blir glad av. Tror nog att det ska bli bra :)

Ikväll ska jag träffa 2 av mina 3 pärlor och det är banne mig inte en dag för tidigt ska jag tala om! Blir kvällis efter mitt sista pass... Åhh vad jag längtar!!!

Nu sätta ihop pass, sen plugga...

Puss o kram på er!!!

Yes!!!

Allt slit den sista tiden lönade sig tillslut! Jag blev godkänd på min tenta, å jag var minsann inte den enda heller! We girl´s ROCK!!!
Nu är det bara att ta tag i den andra tentan som ska vara inlämnad senast kl 17 på fredag, men för min del måste den vara inne imorgon kväll :) Jobbar på fredag...

Puss och kram på er!!!

En gjord, en kvar...

Nu är det som gick åt skogen häromdagen inskickat och jag har bara en kvar... Har alltså en massa timmar kvar att skriva. Lockar, sådär mycket... Dessutom bjöd Cristin över mig på bullar o kaffe, men kaffet får hon nog byta mot thé :) DET lockar mycket mer kan jag säga! Får se om jag hinner plugga klart innan allt för sent!

I helgen var hela familjen, ja inte pappa då, i Göteborg och bodde på hotell och var på Göteborg Horse Show. Var så himlans mysigt och jag längtar redan till nästa år. Men då vill jag bo på Gothia, å det blir det nog med...

Den här veckan är det praktik och skola som står på schemat, men även en tur till Linköping för fest, en hel massa choklad och sist men inte minst en hel del stick skulle jag tro... Ni får veta mera senare, men en del av er vet redan, kommer före och efter kort!

En ganska rolig vecka som väntar mig, bara febern ger med sig så...

Nu ska jag ha en timmas ledigt, sen massa plugg igen!

Puss och kram på er!!!


Rinner över ibland

Igår när jag hade suttit och korrigerat min processdagbok i över två timmar, läst igenom och var så sjukt nöjd! Då sparade jag allt, precis som man ska. Jag stänger ner dokumentet och ska skicka iväg det igen, tänker att det kanske är bäst att dubbelkolla allt igen. Å vad ser jag?! Joo, att allt arbete jag lagt ner är borta, finns inte. Då rann det över kan jag säga, både ilskan och tårarna...

Idag är det en ny dag, tyvärr en dag med feber och halsont, men dock en ny dag. Så idag tar Therese fritt från allt annat, sätter sig och pluggar, o skickar in på nytt. MED korrigeringar!

Förlåt mig om jag är osocial, förlåt mig om jag inte finns där när jag kanske borde... Jag försöker skaffa mig en framtid och det tar minsann mycket tid. Jag hoppas att det ska lugna ner sig vad det lider, men just nu går detta först!

Puss och kran på er!!!

Fler timmar önskas

Skulle behöva ca 12 timmars intensivt pluggande nu på 2 dagar. Detta innebär att jag nu ikväll kommer att få sitta från kl 20 till iaf kl 00. Imorgon kommer jag att få sitta från ca kl 17 till iaf kl 00 då med. Utöver det kommer jag att få sova endast ca 6 timmar, jag BEHÖVER ca 8 timmar för att fungera bra. Dessutom ska det hinnas med både praktik och jobb, jag behöver fler timmar på dygnet tack!

Ibland undrar jag hur det vore om jag gjorde som alla andra normala studenter, sa upp sig från jobbet och BARA pluggade... Men i nästa sekund tycker jag att den tanken är helt hemsk! Hur skulle jag klara mig utan min gullpluttar på dagis och fritids, för att inte tala om mina gubbar på Wasa och mina tjejer i poolen. Nää detta är det bästa som kan hända, även om det är väldigt stressigt och sömnfattigt just nu...

Finns det någon?

Det sägs att det finns finns någon för alla, men jag är inte så säker på det. Jag VET att det finns dem som tycker om mig, kanske t.om någon som är kär i mig... 
Men när ska JAG känna att JAG tycker om någon? Det är inte så där jättekul att alltid vakna upp själv, eller lägga sig själv heller för den delen. Jag är kanske kräsen när det kommer till vem jag verkligen tycker om, men hallå, var fan är du om det nu finns nån till mig med !?

Jag är 28år och singel, det är fan patetiskt ju! Men antar att jag inte ska sänka mina krav, bara för att hitta en karl. Kanske t.om borde höja dem, så nästa gång jag träffar någon, då ska allt stämma... Haha! Tänk om det vore så lätt...

Tror jag ska sudda bort alla <3 dag ur nästa års almanacka, blir ju bara knäpp!

Puss på er alla lovers där ute!


fuckalack...

Vad ska jag säga... Alla hjärtans dag är fan inte min grej! Hur jag än försöker så är arslet bak liksom. Kommer aldrig lära mig att dricka kaffe. Å kommer antagligen att dö singel.

Som på löpande band...

går jag emot dem, en efter en. Mina hårt hållna principer är som bortblåsta....


Liket Therese

Jag är levande död, det som håller mig på fötterna är...thé? En underbar mamma? En jävla vilja att fixa detta? Nu har jag iaf klarat av 2 jobb pass, med lite feber i kroppen. En kvälls tur på maxi med mamma och pappa, med efterföljande kvällsmacka. En tur till OK och fyllt på luft i ett bakdäck. Samt 5 timmars skrivande på ett arbete. Har bara lite mindre än hälften kvar imorgon nu... Dessutom har jag nu fått tag i alla böcker, fått en praktikplats och diskat.

Nu är det over and out för idag, vill du mig något, uppsök mig efter vecka 11 typ... Eller kom hem med en ny sorts thé...

Puss och kram på er!!! Och mamma, du är huuuuuur underbar som helst!!! Älskar dig! Utan dig hade det inte gått!

RSS 2.0