Superwoman?!

Då och då så börjar jag undra om jag själv tror att jag är någon slags superwoman... Å svaret är ju rätt självskrivet, klart att jag är ;)

I går verkade jag iaf ha de tankarna, var på feelgood för att köra coreball, men av rena farten vart det även både vatten och bodybalance... I dag har jag grym träningsvärk i framför allt axlarna. Aj, aj!!!

Att lämna in en tenta är väl inte min starkaste sida här i världen, men det är precis vad jag gjorde för ca 5 min sen. Å den ska faktiskt inte vara inne förens imorgon em, superwoman på den du! ;)

I morgon är det seminariedags, ser väl fram emot det med måttlig förtjusning. Direkt när vi är klara så sticker jag till Feelgood och jobbar. Sen snabbt hem o fixa stallet för att sen åka och ha pass på kvällen igen. Sen efter passet ska jag försöka hjälpa min kära vän C. med en grej på datorn. Å som tack ska jag få ungsbakad lax med rotsaker! Mums på den!!!

Näää, nu ska jag läsa lite bloggar och sen sova, men en superwoman sover sällan mer än 6-7timmar så ni vet!!!

Kram på er! ;)


Börjar ta form!

Ser jag inte en antydan till att magen har blivit lite plattare, börjar det inte synas en liten, liten magruta... Armarna börjar sakta men säkert att slanka av o en minimal, men dock en minimal, utbucktning börjar ta form! I morgon ska jag köra ett pass i gymmet och efter det borde ju sommar kroppen vara på plats, för ett pass i gymmet räcker väl :P

Har en hel del frågor i mitt huvud vad gäller en viss man som ev kommer att ta plats i mitt o Sofias liv fram över... Frågan är bara om priset blir det rätta. Det återstår och se. Men då lär det bli ännu mer späckat schema än nu. Går det, finns det plats? Klart det gör. Finns alltid plats för roliga saker i livet.

Åt chili choklad som jag fick av Sofia när hon var hemma. Riktigt stark är den, läpparna exploderar nästan. Tänkte inte på att tvätta händerna när jag tog av mig linserna, första ögat gick bra. Men andra, shit!!! Chili o linser går inte ihop! GLÖM ALDRIG DET!!!

Nu ska jag o mitt röda öga sova, pass kl 8 i morgon!

Kram på er!!!

Vilken dag är det idag? Fias FÖDELSEDAG!!!!!!

Idag fyller en av de finaste systrarna man kan ha år! Hela 22 år blir hon lillpluttan. Å det är konstigt kan jag tycka, för med take på att jag enbart är 23 år, å det skiljer 7 år på oss, så får jag helt enkelt inte ihop det! Men, men, det där med en kvinnas ålder har ju alltid varit lite mystiskt!

Igår strulade det till sig för fias kille när han skulle ta sig hem från sälen till motala. Så jag sa till Fia: Vi åker upp o hämtar honom då. Hon bara tittade på mig; - Är det säkert?!
Å det är klart att det var säkert! Jag såg ju på henne hur ledsen hon blev! Å då skär det i hjärtat på storasyster ska ni veta... Men allt löste sig, o han är nu hemma i Motala o lillplutt är glad igen! :)

Nu ska jag strax åka o köra lite gymintro, eller rättare sagt S. ska köra intro på mig o öva sig lite! Ska bli kul, o jag vill ju verkligen komma igång i gymmet!

I lördags var jag o Fia ute o galejade lite, jag som skulle vara nykter hamnade på efterfest till kl 5! Vad hände där undrar jag... Men kul hade vi, o det bästa av allt: Jag var pigg som en lärka dagen efter! Körde coreball pass kl kvart i tre och det gick asbra!

Nu ska jag hänga lite tvätt, för sen är det dags att sticka iväg o få lite mer träningsvärk!

Stor kram på er!!!!

Ny färg...

Idag var jag hos finaste Eve och fick fin fina slingor i håret!!! Är jätte nöjd! Å massor med komplimanger har jag fått också!

Imorgon ska jag ha 3 pass, så det blir full fart! Jag älskar´t!

Party med finaste Helena i helgen! Det gillar jag fasen HUR mycket som helst!!!

Nu fixa det sista inför morgondagen!

Kram o puss

Träning är mitt liv!

Jag älskar att träna, det är en så otroligt skön känsla som sprider sig i kroppen när man har tagit ut sig riktigt ordentligt! Den här veckan har jag flera dubbelpass, så jag är glad som en lärka! Det enda som inte är helt ok är att jag är lite snorig. Men det har inte stoppat mig innan, så varför nu!? Nej kör bara!

Nu ska jag fixa det sista med mitt pass, sen bär det av!

Ha det så fint alla!!!

Kram

RSS 2.0