Bara minuter kvar nu, typ 60

Sen ska jag infinna mig på Hannas parkering. Därefter bär det av för att plocka upp flickorna. Ska bli grymt roligt idag, ikväll och inatt! Imorgon, lite beroende på hur jag mår kommer en årsresumé av året som gått... Kan bli intressant ;)

Nu ska jag fixa mig, packa väskan o sen bege mig!

Puss o kram på er!!!

Snart smäller det!

För det hoppas jag att det gör! Å jag hoppas att maten kommer vara kalas god, jag hoppas att vi kommer att ha det såå trevligt o jag hoppas att det kommer att bli ett sååååå gott nytt år!!!

Vet ni vad jag mer hoppas på? Att vi kommer att ha the time of our life nästa år!

Puss o kram på er!!!


Bestämd och envis...

Det är vad jag tänker vara efter nyår... Jag hade nämligen pass idag, o sviterna från annandagen sitter fortfarande kvar i kroppen. Å jag har ju som avsikt att leva ett sunt liv numera! Så nu blir det väl valda tillfällen under nästa år som det kommer festas till på. Ett glas vin eller två kommer jag ju självklart ta om vi ska gå ut. Men en sån där riktig kalskväll med allt vad det innebär, det är något jag inte kommer ha varje gång. Eller, kalaskväll kan man ju ha på många olika sätt ;)

Men som jag kände under passet idag- svetten rannpå ett otäckt sätt- illamående- kollade på klockan för att se hur lång tid det är kvar av passet- svimmningskänningar- efter i takten... NÄHÄ tack , NO MORE!!! Så se nyår som ett avslut på nåt och en start på något annat. För nu ska här tränas o va nyttig till tusen! Lite plugg ska ju hinnas med också! :)

Borde nog fixa övernattning snart påtal om det nu med! Börjar dra ihop sig! Nähä, dags att vila lite innan dagen fortsätter i full fart...

Puss o kram på er!!!


Vad fasen är det med mig?!

Ja som alla andra skötsamma barn borde jag ligga o sova jag med nu... Men får väl inse att jag varken är särskilt skötsam eller barn längre. Sover är iaf det sista jag gör just nu. Sov dock bort halva dagen, det är fortfarande ca 20min kvar tills det är 12 timmar sen jag gick upp, hängde ni med där :P

Hade en underbart rolig kväll igår! haha!!! backa för fan! ;)

Idag har det dock varit riktigt jäkla tungt, hoppade t.om en pingelkväll... Huvudet har liksom inte hängt med idag.

Imorgon ska jag ta o röja upp lite här hemma och boka en tvättid. Sen måste jag göra klart passet o BORDE åka ner o köra igenom det med. Mmmm, så får det faktiskt bli. Sätter ihop det nu, så kanske jag kan sova sen...

Känner för att göra nåt kul imorgon med! Kanske skulle bjuda över nån på en filmkväll... Nån som är sugen?

Nähä, passet var det ja...

Puss o kram på er!!!

Blev en bra jul!

Igår var det en riktigt bra dag. Julafton förflöt som den ska, mycket mat, mycket paket o sen MYCKET fest på kvällen. Dock visade det sig att Storasyster var den enda som stog pall dagen efter, då båda mina små inte är så värst pigga idag! Men kul var det, å ett litet, litet tag var det nära att det blev fest idag med. Men nu blir det en kväll i soffan med satc filmen som sällskap!!!!

Imorgon smäller det dock igen!!!!

Puss och kram på er!!!

Från mig till dig- En riktigt God Jul!

Ja tänk att det faktiskt är julafton idag, å när jag kollade ut genom fönstret så är det en VIT sådan oxkså! Tänk vad underbart! Så nu ska jag fixa det sista med paketen o sen är det jag som sätter fart mot Stengården för lite frukost!!!!

God Jul!

Puss o kram på er!!!

Gör inget annat än äter

Å julen har ju inte ens börjat, bara nästan... Men VEM kan motstå en lite småljummen chiabatta med julskinka!? Inte jag iaf!!! Så nu ska jag ta o göra mig EXAKT det!

Puss o kram på er!!!

Nästan klar...

Kanske blir mer under kvällen.

Vill inte, inte nuuuu

Idag har jag inte varit så pigg, inte för att jag var ute. Eller kanske har bidragande orsak. Men idag har jag feber och ont i halsen, näsan rinner o jag är allmänt hängig. Men men, jag är ledig imorgon med så jag har tid o bli frisk! :)

Sovdags

Puss o kram på er!!!

Lika smak och olika uppfattning...

Var ute med de 2  av 3 finaste tjejorna ikväll... En saknades 2 kom till. Jag hade en kanon kväll. Blev glad över ett sms, skrattade åt en granne på vägen hem... Träffade på fin besök från England. Fick en hatt på huvudet. Åt macka på med eller utan... Tack H1, Crillan, Sara, Martina, Hannah, Mattias Jansson mfl för en tokrolig kväll!!!

Puss och kram på er!!!

Personal fest och vemod...

Ikväll har jag varit på personalfest. eller fest o fest. Vi är ju städade träningsmänniskor så vi drack minsann julmust. Jag ska dessutom ha ett extra pass imorgon kl 9.30.

Nu sitter jag här själv igen o funderar lite över livet. Över bra saker o över saker som jag gärna skulle vilja se en förändring av...

Snart är det jul med allt vad det innebär... Ska bli skönt med lite ledigt, även om det innebär ett stort hål i plånboken :(
Men får passa på att njuta av de lediga dagarna!

Puss o Kram på er!!!

Idag...

Träffat tomten, ätit julbord strl. small, dansat kring granen, med andra ord haft julavslutning på dagis...

Imorgon är det jag o typ 10 barn...

Under konstruktion...

Som ni ser :S

Plötsligt händer det!!!

Är mer eller mindre klar med mina julklappar! Har nåt mer kvar till Maddebus o lite, lite kvar till Fieplutt... För vad jag ska ge till pappa är redan klart. Å mammas julklapp slog ner som en blixt på klar himmel tidigare idag! Så nu är det snart klart! Så skönt!

Imorgon ska jag på julbord! :D Ska jobba på dagis o där vankas det minsann julbord, så ibland är det bra med personal med sjuka barn! För då får jag hoppa in, å se vad det kan leda till...

Hade pass nu ikväll, å till skillnad från gårdagens lite svåra grupp så var detta nog terminens bästa pass! Så himla bra grupp, så himla duktiga! Så kul att stå vid kanten o puscha på när man ser hur glöder lyser i ögonen på deltagarna!

Imorgon bitti är det dags igen, näst sista passet innan jul. Det sista är den 23 minsann! Så nu kör vi järnet o ökar lite till ;)

Puss o kram på er!!!

En sån dag...

Idag blev det ingen ledig dag. Väcktes av att mob ringde och när jag svarade var det dagis i luren. De undrade om jag kunde jobba 9-17, å det var ju klart att jag ville :) Måste dock erkänna att sängen var vääääldigt skön imorse! Jobbet gick bra och det var kul som alltid. Dock blir jag alltid lite trött i huvudet precis innan mellis...

Efter jobbet åkte jag hem en snabbis, sen hade jag pass på Feelgood. Var kul att ha pass, men det var dock inte terminens bästa... Jag försökte att få igång gruppen, men njae...

Idag är det dessutom en sån där dag då jag känner mig tjock, blek och ful. Varför ska man ha sånna dagar för?! Kan man inte bara få vakna upp o känna att men är helt j-la smashing?!

Aja, får hoppas på att imorgon är en sån dag när jag börjar på dagis kl 07.00  :P

Puss och kram på er!!!

Snart nytt år...

Ja nu är det inte långt kvar tills jag står med mina favorit flickor och skålar på tolvslaget. Det kommande året ska som jag tidigare nämnt bli MITT år! Ett år där jag tänker på mig själv först och främst. Tror aldrig att jag gjort det faktiskt!

Så jag tänkte att under nästa år ska jag göra iaf några av dessa saker:

* Få de där j-la magrutorna till sommaren
* Åka på semester o inte BARA jobba en sommar till
* Ta vara på all ledig tid o inte bara sitta o glo
* Ställa upp i nån dressyrtävling
* Börja äta mer grönsaker (färggranna sådana! )
* Dricka mera vin för att det är så gott :D
* Välja, inte bli vald
* Åka iväg nån stans själv o bara njuta!
* Gå in för studierna
* Ta hand om mig själv bättre
* Våga njuta av livet o inte vara så jäkla instängd i mig själv!

Såå nu vet ni lite vad jag vill göra av nästa år! Vad har ni själva för planer?

Puss o kram på er!!!

Lite för tyst...

På min msn line har jag just nu : Hemma o njuter av tystnaden. Det var för ca 60 min sen. Nu börjar jag tycka att det är lite FÖR tyst här hemma. Skulle faktiskt vilja ha nån som kunde värma mina kalla fötter en kväll som denna. Om inte annat skulle ett badkar inte sitta fel. Men nu har jag varken det ena eller det andra här hemma, så det får bli ett par extra sockor!

Imorgon åker mamma o jag och handlar julklappar. Håller tummarna för att jag ska hitta nåt fint till dem jag tycker om!

Puss och kram på er!!!!

Prinsessa för en natt!

Jupp, inatt har jag sovit som en riktigt prinsessa! Så himla skönt var det att krypa ner mellan lakanen...

Puss o kram på er!!!

Jag har kommit på en sak...

Det här med att sitta hemma ensam för att man jobbar dagen efter, det suger fan!!! Fira lucia kvällen själv. Sällskapet som bjuds är diverse tända ljus, ett halv ätet vitlöksbröd och en snart tom coca cola burk. Suck, suck, suck! Inte alls kul det här! Inget bra på Tv heller :(

Aja....

Puss o kram på er!!!

Myskväll on my own...

Ikväll är min älsklingar i åtvid på luciagalej. Då jag själv jobbar imorgon blir det en lugn hemmakväll. Mamma o pappa har precis varit o lånat duschen. Så nu är det en lugn kväll som väntar. Känns som att det är lika bra det! Är ju inte riktigt ok i kroppen så behöver verkligen vila upp mig.
Imorgon ska jag jobba med Johan, ska bli riktigt roligt då det var länge sen nu! Eller jobbade ju lite ihop i fre, men blev inte så mycket prat iof då han skötte maten på mejeriet. Det tar vi lätt igen imorgon dock!

Nu ska jag äta vitlöksbröd i stora lass, hehe, bra val av mat när jag ska jobba imorgon! :P

Puss o kram på er!!!

Julpass är kulpass

Åhhh har haft första julpasset för terminen och det gick verkligen kanonbra! Hade två grupper efter varandra idag! Första gruppen gick ok, andra gick kalas!

Nu har jag förövrig fått papprena från Karlstad Universitet, jag har terminstart 19/1-09 så då ska jag befinna mig i Karlstad 2 dagar 19 & 20/1.

Nu ska jag snabbt in i duschen för mamma o jag ska åka på gammeljul i Brunneby!

Puss o kram på er!!!

H1 o Titti gör stan

Men i ärlighetens namn så var det faktiskt H1 som gjorde stan o jag gick mest bredvid o myste. Skönt att känna lite julstämmning. För att inte avslöja vad som köptes om nån nyfiken syster läser detta så kan jag iaf säga att H1´s syster eller systrar lite osäker där, borde bli väldigt glad/glada över sina paket iår! Träffade även på min syster Madde o Elise o Söder en snabbis inne på Hm.

Nu ska jag gå o lägga mig för tidigt imorgon vankas det luciafirande på jobbet.

Tack H1 för en mysig stund på stan. Uppskattar det verkligen! Å tack för dina kloka ord på vägen hem :) Det kanske inte är mig han är rädd för, utan han själv! Mmmm, väljer faktiskt att tro det! ;)

Puss o kram på er!!!

Tomtenatta

Det är visst självaste tomtenatta i stan ikväll. Ser ut som att jag o söta H1 ska spatsera ett varv eller 2 ihop. Är ju dessutom date med Anna Skipper ikväll med. Å som vi fick bekräftat i söndags, min tallrik är rätt färglös... Kanske ska ha som nyårslöfte o försöka få i mig mer färggranna grönsaker! Eller rättare sagt, att få i mig grönsaker överhuvudtaget!

Mmmm, ska nog fundera lite över det!

Puss o kram på er!!!

Bättre nu...

Idag när jag vaknade mådde jag iaf lite bättre. Täppt i näsan är jag väl fortfarande. Men jag inbillar mig iaf att febern är borta.  Shit vad det snöat inatt då! Härligt för kiddsen nu när julen stundar! Imorgon ska jag på lussefirande på jobbet, åhhhh älskar de däe små kottarna! De är verkligen underbara!!!!

Puss o kram på er!!!

Lite täbbt i näsan...

Jaha, så var det då dags igen... Har ju varit förkylningsfri i snart 2 veckor nu, å då börjar det självklart om! Blir snart galen kan jag säga! Gaaaahhh! Men, det sista jag har tid med nu är att bli sjuk. Så jag biter ihop de här 2 sista veckorna fram till jul. Har jag inte varit golvad innan så lär jag väl inte bli det nu! Nope, panodil o nässpray så fixar jag detta!

Puss o kram på er!!!

Nu är det gjort!

Nu har mailet från VHS kommit och bekräftat att jag är antagen för studier med start vt -09. Så nu är jag anmäld och iiiiinnnnngggggeeeeetttt kan stoppa mig nu! Detta ska verkligen bli sååå kul!

Puss och kram på er!!!

Jaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

Jag kom in!!!!!!!!!!! Fatta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Fyyyy fan vad jag är BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Terminens roligaste pass?!

Åhhhh vad kul det var idag på passet. Jag hoppade in o vikarierade för A som ligger hemma o är förkyld. Inte mig emot direkt då jag älskar mitt jobb på Feelgood över allt annat mer eller mindre! Passet gick verkligen SÅ bra och jag tror alla som var med var lite trötta efteråt... Det såg iaf ut så! :) Nu längtar jag bara till morgondagen då jag ska ha ytterligare ett intensiv pass. Då hoppar jag in istället för självaste chefen, inte illa pinkat va ;)

Nu ska jag städa av lite här hemma, eller om jag fortsätter att bara slappa lite först :P

Puss o kram på er!!!

Rolig helg för yrvädret Titti!

Ja för att inte avslöja några detaljer nöjer jag mig med att skriva: Tack alla som gjorde denna helg så otroligt rolig. På många sätt var det EXAKT vad jag behövde!!!


Puss o kram på er!!!


Imorgon smäller det!!!

Japp, för imorgon tänker jag för några timmar glömma allt som just nu snurrar i mitt lilla huvud. Då beger jag mig in till Hanna i Linköping för att inta diverse alkoholhaltiga drycker!!!

Innan dess är det jag som har fullt upp. Måste bege mig iväg till stallet kl 8.15 o mocka. Får kasta ut pållarna innan bara... Sen bär det av in till stan för att ha pass på feelgood. Beroende på vädret så åker jag ev tillbaka till stallet och rider efteråt. Innan dess måste jag bara spinga en snabbrunda på stan för att hitta nåt att ha på mig till kvällen! Har en topp på g, så hoppas nu bara att den finns i Motala och dessutom i min storlek! Å att den är lika fin in real som på bild!

Aja, nåt får jag väl hitta på... Synd jag inte är lite smalare, för då hade jag haft en hel garderob av fina saker o låna av Fia...
Har en känsla av att ingen kommer att tänka på vad fan vi har på oss när vi väl får i oss lite vin o grejer. Har kollat upp buss hem nu på söndag o jag kommer att ta 13.35 bussen hem. Antar att Helena kommer att stanna längre, men jag måste hem till Chagall. Baksidan med att ha häst är ju att man har dem 24/7...

Nähä, tror jag ska inta skönhetssömnen nu... Den lär ju behövas om jag säger så! :P

Eller FÖRST ska jag smörja mig med lite BUS, Hanna måste ju få nåt att skratta åt.! Brukar ha "lite" FINA skiftningar på fötterna!!!

Puss och kram på er!!!

Det var fint det vi hade...

Men så hände något. Vet ärligt talat inte riktigt vad... Men jag vet att jag kommer att sakna dig. Vi hann ändå bli ganska tighta vi två.

Men det är väl som man säger, kärleken kommer när man minst anar det. Inget illa nu mot nån bara, men just nu är jag KLAR med allt vad killar heter. Jag vill bara vara jag, inga krav o ingen som undrar var man är... Bara vara jag, det är nog exakt vad jag behöver nu...

Kommer nog bli en o annan resa in till linköping nu framöver kan jag tänka mig...

Sov gott alla rara där ute... Detta är Titti som skriver, Sveriges mesta singel som det känns just nu...

Puss och kram på er!!!

Hoppas, hoppas, HOPPAS!!!

Om ni bara visste hur mycket jag hoppas på denna utbildning! Jag mer eller mindre MÅSTE komma in! Så som det är nu går det fan inte längre... Fan! Helvete! Skit! 360:- kvar o leva för tack vare att jag inte har nåt ordentligt jobb. Så nu MÅSTE jag komma in på utbildningen, plugga 3½år o sen, SEN hoppas jag verkligen på att kunna få ett RIKTIGT jobb! Men SNÄLLA om någon vet nån som behöver hjälp med nånting, nästan vad som helst, så SNÄLLA säg till!

Puss och kram på er!!!

Laddad!

Idag var jag grymt laddad för passet. Å det gick bra första låten, men när andra låten kom insåg jag: Gaaaaaahhhhh! Jag hade att in fel skiva i cd spelaren. Så det var bara o hålla god min o inprovisera resten av passet. Fan vad galet, men fan vad bra det gick! Så nu är jag laddad till tänderna för morgondagens pass. Sen ska jag o mamma åka o kolla på kakel efter lunch. Ska bara passa på att rida innan med!

Puss o kram på er!!!

Det kryper i mig...

Det är mysigt till viss del. Men nu börjar jag känna mig allt mer utträngd. Detta är mitt revir, o jag börjar känna att det liksom kliar i hela kroppen... Ge mig styrka att klara detta till feb/mars!

RSS 2.0