Måste...

Måste fixa så jag kan lägga in bilder, riktiga bilder här i bloggen! Känner att det är något som saknas! Kanske skulle ge mig på att köpa en digital kamera? Hmm, tål att funderas över...

Klänningen!

Hittade äntligen en bild på min klänning på aftonbladets modesida... Jag har iof den gröna men iaf! :)

Säkert många andra som har denna underbara klänning med!


Härlig morgon!

Idag gick jag upp kl 7.15 och var väl inte allt för pigg... Men efter ett litet tag var jag igång. Skjutsade iväg min älskling och drog hem till stallet, härligt att vara i stallet på morgonen. Så skönt att få massa frisk luft under ridturen. Snacka om att det ger energi åt resten av dagen...

Kl 10.00 hade jag tid hos min massör Fia. Hon är jättebra hon, liten och rund och superbra! Är helt geléig i hele kroppen just nu. Så det gjorde nog mina ömmande axlar gott.

Snart ska jag träffa älsklingen på stan, ska kolla efter höstkläder åt honom. Igår kom han hem med en super snygg piké från Lyle & Scott, blå och vit randig. Förstår inte men det är alltid så mycket lättare att hitta snygga kläder åt honom...

Åhhh, nu är jag helt tom i huvudet. Hoppas det beror på massagen! Skriver mera ikväll!

Mysig kväll...

Idag har jag och sambon haft en såndär mysig kväll. Suttit framför tvn och käkat, sen bara legat i soffan och myst. Så skönt när man verkligen känner att man är älskad! Det är en känsla som jag önskar alla människor!

Idag har det varit en jättefin höst dag, löven börjar så sakta skifta i färg  kanske inte riktigt så mycket som på bilden men..

Imorgon ska jag gå upp tidigt åka hem till hästen och sen ska jag åka å få massage! Ska bli så underbart! Tänk er hur öm jag är i alla muskler efter en vecka på hästryggen efter kanske 3 månaders uppehåll! Det känns kan jag lova! Så det där med massage kunde inte komma mera lägligt!

Annars så har vi kollat på en Tv idag, får se om de kan beställa hem den som vi villl ha... Kanske, det vore ju toppen i så fall, har en gammal klasskompis som jobbar där. Får se om han kan hjälpa oss...

Skriver imorgon när jag fått massage, om jag inte är för slapp i leder o muskler! ;)

Vad fan då!!!

Den här dagen har startat riktigt bra, gick upp tidigt imorse och var hemma i stallet redan strax efter 8! Red i ridhuset idag, gick kanon bra!

Efter det har jag nu käkat lunch och sitter nu och kollar runt på nätet lite...

Igår kväll gjorde vi mitt hår, men måste göra några extra slingor.

Men nu efter maten känner jag för : INGENTING!!! Är så trött på allt! Vad fan hände liksom?! Vill inte jobba, vill inte göra slingor, vill inte nåt!!! Kanske bara matkoma?

Får släpa mig iväg till jobbet idag med, är ju bara idag och imorgon kvar! Sen är det ju helg!!! Ska bara vara ledig i helgen.

Skriver kanske mera ikväll, för jag vill inte skriva mera nu ;)

Han med!!!

Oj!!! Stefan Holm vart även han 4a i sin gren höjdhopp i friidrotts VM... Det trodde jag inte! Så nu kan kanske Sanna Kallur se på sin 4e plats med lite andra ögon. För om Holm kommer 4a så är det ju inte helt illa!!! Det måste ju innebära att det är hård konkurrens...

Men jag grät iaf ikapp med Sanna när Marie intervjuade henne...

Ibland känner man sig bara så bra...Haha!

Igår hade jag en såndär riktigt duktig/bra dag! Jag var verkligen aktiv, tvättade ju som bekant... Vek ihop allt och la in i skåpen, städade lägenheten, fixade lite mysigt i tv rummet, gick långpromenad med jobbet, lagade mat när jag kom hem efter jobbet... Ja ni hör! Kankse inte låter så mycket för er, men jag lovar för mig som varit helt förslappad hela sommaren är det massor! :P

Idag ska jag förhoppningsvis kunna sätta i mitt löshår, jag köpte det på Happy Hair. Det känns riktigt bra, har köpt syntet hår för första gången. Ska ha clips så jag slipper sova med det... Om slingorna blir bra ikväll, så ska jag nog köpa även det raka håret... Har ju som ni tidigare kanske läst köpt det lockiga... Det lockiga håret var lite ljusare och inte riktigt så koppar-aktigt som det är på bilden...
 Det lockiga         Det raka

Sitter och kollar på friidrotts VM på TV samtidigt som jag skriver, det är ju grymt spännande! Älskar att kolla på friidrott!!!

Idag har jag varit ute och ridit i över en timma! Så otroligt skönt i sensommar solen! Såg massa svamp under tiden jag red, så när jag ridit klart tog jag cykeln och plockade dem. Blev säkert 2-3 liter iaf! Svampmackor ikväll kanske...

Nu ska Sanna Kallur springa final!!! FAN, även fast hon gör sitt livs snabbaste lopp kom hon en 100del ifrån 3e plats. Fasen vad jobbigt!!! Men all heder åt henne, det är ju ändå HUR bra som helst ju!!!! Nu sitter hon och gråter av besvikelse! Stackarn, jag blir med tårögd nu!!!



Lite nya inköp...

Köpte idag en ny ögonskugga från Max Factor, är en skugga i lite bränd orange. Ganska svag färg men med fint metallic-skimmer.


Kommer vara jättefin ihop med mina nya leggins från Hm som jag köpte idag! Ser ut som de i mitten på den här bilden. Lite bränd orange där med. Blir kanon ihop med min gröna stickade klänning från Gina Tricot.

Imorgon smäller det! Vi ska fixa mitt hår så jag kan sätta i löshåret!!! Fick det med posten idag! Är kanon fint! :) Hoppas vi får till slingorna imorgon så jag kan sätta i det snart!

Så skönt med förändringar!!! I alla fall när de är av det goda slaget!!!

Nä dags att sova!

Tidig morgon...

Idag var jag uppe redan kl 07.00 och började tvätta! Trött var jag, men efter några rundor upp och ner i tvättstugan så är jag nu riktigt pigg! Men jag måste bli bättre på att boka tvättid! För det är inte kul att ta hand om allt efteråt!

Idag hoppas jag på att mitt löshår kommer! Är lite nervös för att färgen ska vara helt fel... Men det går väl alltid att fixa till med lite slingor i mitt eget hår...

Är för övrigt riktigt glad idag, för när jag kollade statistiken igår så hade jag satt nytt rekord! Tjooohooo! Fan vad glad jag kan bli över en sån sak!


En annan sak som gjort mig glad nu på morgon, är att jag hade världens gulligaste meddelande från min sambo på dator förut när jag kom hem! Sånt piggar upp!

Har varit duktiga nu på morgonkvisten, förutom att vi har tvättat ( har en maskin kvar) , så har vi varit å pantat en MASSA flaskor, käkat frukost, diskat och städat av i lägenheten. När min älskling åkte iväg så passade jag på att åka och köpa lite underlägg till bordet i köket och några ljus till tvrummet.
Det är ju äntligen mystider framför tvn nu när det verkligen har blivit höst. Solen lyser ute idag, men satan i gatan vad kyligt det är! Men jag gillar det!

Nu ska jag ner och köra igång sista maskinen med tvätt!

Kul!!!

Jag kollade in min statestik precis, den har gått spikrakt uppåt idag! Kul!!! Hoppas bara att ni gilar vad ni läser och fortsätter att läsa! Det är ju lite därför jag skriver, för att dela min vardag med andra! Om ni vill får ni gärna kommentera, vare sig ni tycker om det ni läser eller inte! Eller om ni skulle vilja läsa om något?

TACK  i alla fall! Nu ska jag sova med ett leénde på läpparna!

Haha!!!

Sökte på ordet Tjockis Google nyss och hittade den här bilden:  Det är så mycket jag så det är skrattretande! Det är PRECIS sådär som jag känner mig! Haha!!! Var bara tvungen att publicera den i bloggen!!!

Kram från Kakmonstret!!!

Uppdatering om min viktresa!!!

Ja igår var det söndag, vilket innebär att jag skulle ha skrivit ut mina mått och vikt. Igår kom det dock andra saker ivägen när jag satt mig ner för att göra detta, så det kommer här och nu istället...

Jag har inte gått ner ett hekto, utan gått upp!!! Från förra söndagen när vikten var som när jag började, 61.6kg, fram till i torsdags hade jag gått upp till 63 kg!!! Nu har jag iaf gått ner litegranna! Vågen stog i dag på 62.6kg, så jag har i vilket fall som helst gått upp 1 kg sen start.
MEN jag tränar ingenting just nu! Förutom det jag rör mig i jobbet, vilket är ca 45-60min promenad ca 3 ggr/vecka. Är så segt att komma igång med träningen! Och idag vaknade jag dessutom med stans värk i vänster knä, kan knappt gå! Men jag har bokat in mig för att rida idag, och det ska jag göra! Var ett tag sen jag var och red nu, men syrran kan inte ta hand om sin häst den här veckan. Så jag har lovat att hjälpa henne, snacka om ont i baken!!!

Så här ser vikten och måtten ut nu iaf:

Vikt: 62.6kg
Midja: 66.5cm
Vid höftbenen: 87cm
Rumpan: 96cm


Såhär såg det ut vecka 1+2.  Så jag har dock minskat ganska bra i cm :)
Vikt: 61.6kg
Midja: 70cm
Vid höftbenen: 88cm
Rumpan: 99cm


Förändring:
Vikt: +1kg
Midja: -3.5cm
Vid höftbenen: -1cm
Rumpan: -3cm

Är överlag ganska nöjd, men än finns det mycket att göra!!!

Läs sugen...

Åhhh, snart står jag inte ut längre! Jag vill att nya boken om Gossip Girl ska komma ut NU!!!  Det är den bästa serien jag någonsin läst! Jag vill leva som dem, vara som dem!!! Åhhh, ja drömma kan man ju få göra! När jag har köpt en ny bok i serien så kryper jag upp i soffan och sätter mig och läser, då och då tar jag en chokladtryffel och känner mig riktigt lyxig!                                                                                                                              

Kanske är tur att böckerna inte kommer ut så ofta, för det är ju inte direkt någon kalorisnål bokläsning jag sysselsätter mig med! 

Ha en bra dag!!!

  

Parfym...

Jag är lite sugen på en ny parfym, för nu är det inte många droppar kvar... Men jag är osäker på vilken parfym jag vill ha... Jag gillar när det luktar ordentligt, men den får inte vara tung!!! Mysk osv. går bort! Jag tycker om fräscha dofter. Någon som har ett förslag, eller tips??? Jag är tacksam för allt!!! Priset är inte så viktigt, jag vill att den ska lukta gott, och inte vara tung som sagt...
Har tidigare använt b.la Dolce & Gabbana, Light Blue 
Calvin Klein,Ck Summer
och Dior, Dior me / Dior me not  

Nu har ni en fingervisning...

Hoppas ni kan ge mig nåt bra tips!!!

Picknick!!!

Idag ska jag och familjen ha picknick! Jag har varit uppe hela morgonen och gjort matsäck! Synd bara att jag inte har den här att packa ner allt i!
 
Det hade varit opptimalt! Jag har nu på morgonen stekt och kokat ägg, lagt upp skinka och ost. Skivat gurka och tomat. Sköljt sallad. Tinat räkor. Så nu ska jag bara bre mackorna så är jag strax ready för dagens utflyckt!

Skriver mera ikväll!

Löshår!

Kännde mig ju som sagt lite allmänt "rugg-ugglig" häromdagen. Så vad gör man?! Det är ju inte så att jag har råd att göra allt det där jag ville... Jo då gör man istället såhär, man beställer hem lite löshår!
Har bara användt äkta hår förut och då haft det inflätat i små knutna flätor, eller fastsytt i en liten inbakad. Men den här gången kännde jag att jag inte hade varken tid eller råd eller ork för något sådant!
Så jag beställde hem ett vanligt träns i syntet som är lite lockigt och sen köpte jag även clips som jag ska sy dit. Enkelt och smidigt! Syrran har så och det funkar kanon för henne!
Såhär ser det ut! Bilden är från Happyhair där jag har beställt det ifrån. Så nu hoppas jag att det ska bli så bra som möjligt! Väntar spänt på att få hem det! Hoppas att det kommer på måndag eller tisdag! Vore kanon om det kom på måndag, för då börjar jag lite senare. För då skulle jag hinna lägga i lite mera slingor och så, för det tror jag att jag kommer att behöva!

Nu ska jag göra mig redo för dagen!

Varför?!

Varför visar kanal 5 Ugly Betty en fredag kl 20.00?!  Asså, det är ju typ världens bästa serie...Men har inte de flesta av oss annat för ossen fredagskväll??

Själv ska jag kolla på fotboll med sambon, alltså riktig fotboll, inte tv! Håller på att bli en äkta fotbollsfru nu ;)  Nävars men... Skulle ju inte ha något emot att bli det...Min sambo är ju ganska duktig faktiskt, inte miljonklass kanske men ;) , och jag skulle helt klart kunna tänka mig ett liv i lyx!!! haha!!! Så alla talangscoter, kom och skriv kontrakt med honom!!!


Annars idag ska jag träffa en riktigt god vän, ni vet en sån där som inte växer på träd! Ska käka lunch ihop. Ska bli så roligt! Ska passa på att skvallra för lång tid framöver nu...

Dags att göra sig finer!

Vad jag skulle behöva precis NU...

Vissa dagar känner man sig bara så hängig och glåmig... En sådan dag är det idag! Vaknade av väckarklockan strax efter 06 imorse. Då var jag faktiskt jättepigg och tänkte att nu går jag upp samtidigt som min älskling... Men då säger han att han börjar en timma senare idag, ställer om klockan till 07 istället... Vad händer?! Vaknar hur seg som helst och med huvudvärk! Varför gick jag inte upp när jag var pigg?!

Så nu sitter jag här, seg och jäklig! Har iaf fått i mig en lång härlig frukost och läst tidningen ordentligt! Men jag vet vad jag skulle behöva exakt precis nu:

 En riktigt skön ansiktsbehandling! Åhh, var så länge sen! Tänk att få lägga sig på britsen och få varma goa handdukar över sig, någon som riktigt pysslar om en! Gu´så skönt!

Sen skulle jag vilja ha lite manikyr  och lite  pedikyr.

För att min dag skulle vara fulländad skulle jag avsluta med någon kroppsbehandling och sist men inte minst en hot stone massage! För er som inte provat på detta kan jag verkligen rekommendera det!  

Detta skulle nog få även mig att känna mig lite mindre glåmig. Självklart skulle jag ju slippa att jobba både idag och imorgon så jag fick en långhelg! Men det är väl lika bra att sluta drömma och komma tillbaka till verkligheten...

Men visst skulle det vara skönt! Får väl se fram mot att jag har en massage inbokad nästa fredag iaf!

Nu ska jag ta en kopp tea i soffan och mysa lite...

Rutiner på väg tillbaka...

Så skönt att skolan har börjat igen! Inte för att jag går i skolan, men i samband med att skolerna börjar så blir även vi andra "drabbade"... Men i mitt fall kan det inte bli mera positivt! Jag går upp tidigare på morgonen, går och lägger mig tidigare på kvällen, och jag blir allmänt mera rutinartad! Jag som längtat efter det hela sommaren klagar knappast! Nej, nej!
 Riktigt såhär aktiv är jag väl inte direkt på morgonen, men efter en stadig frukost så...


Nu under dagen innan jag ska jobba har jag tänkt att vara sådär duktig... Handla hem saker som behövs fyllas på i t.ex medicinskåpet. Panodil, halstabletter vitaminer och mineraler...

Tänkte att jag skulle få klä mig i något av mina nya plagg idag... Tror jag ska ta mina nya shorts  och mina nya pumps  ihop med ett par svarta tights och mina nya ljusgrå hålstickade tights över. Till det blir det nog en svart stickad tröja med stor krage...Eller kanske tar min svarta skinnjagcka istället,  ja det känns bättre å så bara ett linne under. För SÅ kallt är det ju inte än iaf...

Det värsta med att vara uppe och igång såhär tidigt är att jag vill sätta igång direkt, men det är ju över 1 timma kvar tills affärerna öppnar ju!

Aja, kan ju alltid bädda rent i sängen så länge...

Mysa är vad jag vill...

Jag sitter här i min mysdress och känner mig lite lagom flummysig kan jag tala om... Det är bara en sak som inte känns riktigt rätt! Solen lyser ute och det känns riktigt somrigt! Men jag vill (om man nu törs säga det :S) faktiskt ha höst med oranga löv och hög, torr luft!
 

Då vill jag sitta här i min vita soffa med massa tända ljus  och bara mysa! Men man ska väl inte klaga på att solen lyser antar jag... Ikväll är det mörkt och kallt och då kan jag tända mina ljus...

Nu ska jag iväg på massage!

Volym i håret...

Volym i håret vill de flesta av oss ha... Jag har hittat svaret på detta! Ni har säkert redan läst om den i olika tidningar... Men så här ser den ut! Osis+
 Du delarr upp håret i benor, strör lite "puder" i hårbotten, gnuggar lite och vipps! Du har världens volym i håret! Det finns typ bara en nackdel med denna mirakelprodukt, håret blir lite fett där du har haft pudret... Men det är det lätt värt! Volymen håller i flera dagar! Jag gav 169:- för min burk och det behövs bara lite granna varje gång, så det är lätt värt pengarna! Ett tips är att ta lite "puder" på fingertopparna för att ha mera kontroll över hur mycket som kommer...
Betyg: 10/10

Jag är beroende! :)

Söndag, denna sega söndag!!!

Jaha, då var det söndag- utvärderings dags... Kan väl inte påstå att det gått sådär jättebra för mig med min viktminskning. Måtten är exakt de samma och även vikten står kvar på samma som förra gången... Det som känns lite positivt är iaf att jag har kommit igång med att äta frukost och att jag har med mig matlåda till jobbet. Lite värre har det blivit med motionen... Men trots allt så känns det iaf som att jag är inne på rätt spår.
Har ju handlat på mig en del höstkläder, så nu gäller det bara att få dem att sitta perfekt med.
 
Är det bara jag eller är det fler som känner att det är skönt att somaren är över, om man nu kan kalla detta för sommar?! Jag älskar när skolorna drar igång, för även om inte jag längre går i skolan, så kommer rutinerna tillbaka med skolstarten... Man köper en ny almanacka att fylla med nya roliga händelser och luften blir lite lättare att andas... Att få gå omkring i stora stickade plagg och inte visa så mycket hud passar mig även perfekt! Så för min del är hösten välkommen... 

Tänkte på en sak igår kväll när jag skulle sova... Har ni några bra motivationstips när man vill gå ner i vikt? För det är då inte lätt att hålla motivationen uppe alla gånger märker jag... Om ni har några på lager kan ni väl vara gulliga att skriva dem till mig?

Kram på er! 


Det är så roligt!!!!

Varje dag den senaste tiden har min statistik gått upp! Det är så himla kul, så ett stort TACK! Idag hade jag en riktigt lyckad outfit på mig, ganska ordinär, men ack så bra! ;) Det roliga är att den inte är särskilt dyr heller!

*Svart skinnjacka från VeroModa, 799:-
*Svart lite längre rundringad T-shirt från H&M, 69.50:-
*Svarta jeans från VeroModa, 199:-
*Grön scarfs från Cubus, 2 för 149:-
*Vita lågskor från Din Sko, 350:-
*Solglasögon från H&M, 49:-

Bra va?! Har  tyvärr ingen bild på det hela, måste komma ihåg att fixa min kamera snart! :)

Kan i stället lägga in en bild på ett hårspray som jag INTE tycker är värt pengarna!
 Det är den röda flaskan på bilden. Den heter 2 sexy. Ska ge stort, sexigt hår... Jag tycker INTE att den ger någon större volym alls. Den lycktar iof väldigt gott av hallon, så det är ett +. Det är en spray funktion som ger en hel del spray på en gång, ganska stark dusch... Bra eller dåligt är väl en smaksak vad det gäller det. Ganska dyrt spray, som jag inte tycker är värt pengarna. Idag hade jag däremot ganska slickad lugg, sprayade med detta spray då det stog närmast, och jag måste säga att vad det gäller det (som inte har ett dugg med volym att göra!) så har det hållt hela dagen!  Betyg: 4/10
 

Tack!!! Test nr 1- mascara...

De kommentarer jag har fått om att betygsätta smink mm är tyvärr inte så många, men de jag har fått har varit positiva! Så både för er skull och självklart för att jag tycker det är kul så ska jag skriva lite om saker jag provat på.

Jag börjar med mitt senaste inköp som var mascara.

Den jag provat heter MasterPiece Max från Max Factor. Den utlovar upp till 400% mer volym för spännande och sensuella fransar. Banne mig vet om inte detta stämmer! Jag har ganska långa fransar från börjar, men jag ser en KLAR skillnad på flera mm i längd när jag målat två lager med mascaran. Tjockare blir de med! Jag tycker oftast att man får jobba in mascaran i borsten under de två,tre första dagarna för att få ett bra resultat. Men med denna mascara fungerar det utmärkt från början. Ett extra plus får den för att den inte klumpar sig och den är dessutom ganska lätt att tvätta bort! Så som ni märker är jag riktigt nöjd med denna mascara! Jag köpte min på H&m för
119:-. Betyg: 9/10
 

Hoppas att detta kan vara till någon nytta för någon som har tänkt att köpa en ny mascara! Återkommer snart med nya tester.

Kram på er!

Aj!!!

Ville bara beklaga mig lite å säga att jag har så satans ont i nacken...  Det blir bara värre och värre!

Sen undrar jag en sak... Skulle det vara uppskattat om jag satte betyg på t.ex smink och hårprodukter som jag provar/använder?
När jag läser Veckrevyns beauty forum verkar det vara en del frågor som snurrar i folks huvuden.... :) Har jobbat som Hudterapeut och makeupartist så en del saker har jag allt hunnit att prova på... Å jag har inte tänkt att hålla på att prova svindyra saker som folk inte har råd med... Utan sånt som man kan köpa i typ Hm mm! Vad säger ni??? Kommentera gärna!

Kram!!!

Tisdag...

Idag träffade jag en gamal kompis på stan. Eller först tog jag en koll på hennes nya lägenhet! Säger bara WOW!!! Vissa människor kan bannemig konsten att få till det alltså!

Sen knallade vi ner på stan och tog en frukost, vart en ganska nyttig macka iaf! Till det en kopp te. Efter att vi suttit och snackat ett tag så gick vi lite i affärer. Hittade varsin klänning på Hm som var riktigt snygga! Ska nog inviga min ikväll!

Nu ska jag ta och plocka undan lite här innan jag åker och jobbar! Idag är det en väldigt speciell dag!!! Kanske skriver mera om varför ikväll!

Världens bästa måndag!

Har varit ute och ätit med min bästa vän i hela världen ikväll! Hur gott och kul som helst! Käkade skapligt nyttigt och allt var så bra! Tänk om alla måndagar kunde vara lika bra! Då skulle jag bara vilja ha måndagar!

Blir ett väldigt kort inlägg, för nu är det sängdags!

Men ett slutord kan vara, att det är kul att en del folk lever som de lär.... Inte bara som de skriver!

Tjiing!

Måndag, denna jäkla måndag!

Som jag tidigare skrev så gick det väl inget vidare med frukosten i morse... Åt iof mackorna på jobbet istället. Å lunchen var gudomligt god! Men sen när vi var på stan så vart det fika, å vad beställde jag utan att ens tänka på det?! Hallonmuffins och ett glas coca-cola!!! Å lika glatt åt jag minsann upp det! Får skärpa mig allt!

Nu ska jag ta och fixa mig för kvällens middag, blir antagligen grillat!!! Favvo, kanske ingen vidare start på veckan men vad 17! Jag är iaf igång!


Skriver mera ikväll sen!

Måndag morgon...

Idag är det verkligen en sån där måndagsmorgon då jag bara vill dra täcket över huvudet och sova vidare! Har iaf kommit upp och fått på mig kläderna. Sitter här vid datorn och dricker min lilla actimel, lite konstig sötsliskig smak men den ska väl gå ner... Mackorna därimot får nog hänga med till jobbet...Som sagt är ingen frukostmänniska! Nä nu måste jag sätta fart så jag hinner till jobbet i tid!

En liten förklaring kanske?!

Hehe! Jag tror att jag har kommit på varför jag har ett så OTÄCKT sötsug just nu...

Det beror på att imorgon börjar mitt hälsosamma liv! Iaf för en period! ; )
Vågen har ju inte direkt gått neråt det sista halvåret, utan ½kg för ½kg har det sakta tickat uppåt! Så nu kännde jag att det var dags att ta tag i det hela. Vågen står idag på 61.6kg. Har tänkt att jag ska ta mig ner till 57-58kg. Men det ska ske genom motion och rätt kost!
Ytterligare en anledning till att jag måste ta tag i min kost är att min mage blir sämre och sämre! Så nu är det alltså dags!

Har sett på film och ätit en liten påse smågodis. Blev bara Brio i den idag, gud va goá de är! Njöt verkligen av den sista påsen på ett tag nu!

Imorgon tänkte jag starta min dag med ett gott grovt bröd jag köpte idag, som kändes härligt färskt! 2mackor med Becel smör och mager ost samt skivad gurka. Till det blir det en Actimel jordgubbs yougurt.
 Är ingen frukost människa och jag VET att jag borde äta en bättre, men jag börjar såhär så får vi se om jag kan utöka framöver.

Till mellis blir det ytterligare en actimel, hade gärna tagit en frukt men de var inget fina där jag handlade idag.

Till lunch ska jag fixa ihop en kycklingsallad med olika salladssorter och spenat. Sen tillsätter jag gurka och tomat, får se om jag har någon majs hemma, har jag det åker det med i! Sen blir det "flödeost" med vitlökssmak och pinjenötter. Dricker vatten till det.

När jag kommer hem kan nog sötsuget ha satt in ordentligt, men jag har redan handlat hem lite chasew nötter som får fungera som godis.

På kvällen, 2 timmar efter att jag slutat, ska jag och en kompis gå ut och äta. Har redan spanat in en laxrätt som inte verkade allt för fet! Syndar ev. lite och dricker ett glas vin till det. Men jag har bara druckit vin två gånger tidigare på HELA sommaren och våren, så det tycker jag att jag är värd!

Morgondagens motion blir nog dessvärre bara 15 min promenad i högklackat ner till stan, men det måste ju räknas nästan mer än en vanlig promenad eller hur!? ; ) Kanske att det blir lite motion i jobbet imorgon också om jag har tur!

Håll nu tummarna för mig så återkommer jag med mått och vikt varje söndag!

Lite "regler" jag satt upp...

* 30min motion varje dag.
*5mål mat om dagen (alltså frukost, mellis, lunch, mellis, kvällsmat)
*Dricka minst 1 liter vatten om dagen, dricker INGET vatten nu!!!
*Godis får jag äta på lördagar, inte annars!
*Skriva ut mått och vikt varje söndag i bloggen!


Start vikt och mått:

Vikt: 61.6kg
Midja: 70cm
Vid höftbenen: 88cm
Rumpan: 99cm

Vart godissugen efter tårtorna!

Om jag hade en sån här hemma hos mig just nu, skulle jag för det första inte sitta här vid datorn! Den skulle vara placerad på mitt vardagsrumsbord, och jag skulle antagligen ligga där med hela ansiktet i den å bara sörpla i mig!
Nä men fatta vad gott det skulle vara, doppa lite jordgubbar och bara njuta!




Vill-ha-NUUUUUUUU!!!!
image23

Tårtsugen...

Jag kan ibland bli så otroligt sugen på att gifta mig... En av anledningarna är dessa otroligt vackra tårtor! Är ingen fantast av bröllopstårtor, den dagen jag själv ev. gifter mig ska jag ha någon form av mousse tårta! Men jag förundras över hur fina skapelser en del bagare lyckas göra!

Titta och njut!!!


image19 
Underbart fin tårta i ljusrosa! Kolla in de söta klockorna som dekorerar kantera!


image20
Sen här runda tårtan med lila band runt om och vita och lila blommor är ljuvlig!


image21

Sen här är så fin, stilren men ändå lite extra med "pärlhalsbandet" runt varje tårta...


image22


Den här tårtan är nog ändå min favorit! Skulle nog själv skippa de översta blommorna. Bara ha några! Men visst är den underbar med det ljusgröna bandet runt om och de jättefina pärldekorationerna!

Nä nu får jag nog ta tag i saken snart så jag får någon tårta!


Ny hårfärg?!

Jag är ständigt i farten med att färga håret i jakten på den perfekta färgen... Men en sak som fick mig att stanna upp ett litet ögonblick var denna som jag hittade i Ebbas blogg.


Alltså för mig är det obegripligt att någon kan göra så mot tjejen! Kolla och döm själva...

 nu                                          då


Lite om höstens sminktrender...

Ok. Här kommer det ett litet inlägg om höstens sminktrender... Jag gillar att göra min egen touch på det hela så här kommer min höst rapport...

* Hudens ska (som alltid) vara ganska naturell. Inga tunga foundations, jag sattsar på en foundation som täcker ojämnheter men inte mer... Vill ha ett naturligt resultat. Kanske att jag i början av hösten fortsätter med ett solpuder för att behålla sommarens solkyssta look.

* Kinderna ska vara lite markerade jag sattsar på ett rouge i en svagt skimrande beige rosa ton.

* Många är de bilder på ganska stora markerade ögonbryn. Men jag kan inte med detta! Ett par lagom plockade ögonbryn i naturligt ifylld färg, tycker JAG, alltid är snyggare.

* Ögonen kommer i stor utsträckning att vara sotade. Ett tips för dig som fycker att svart blir för markerat är att jobba med grå eller brun skugga. Att dessutom jobba med skugga och inte penna ger ett MYCKET mjukare intryck.
Vill man ha lite färg på ögonlocket är mossgrön, lila och brunt färger att sattsa på.

* Läpparna kommer antingen att vara markerade med mycket färg, såg någon bild med en färg på överläppen och en färg på underläppen... INTE snyggt tycker jag. Nä, jag markerar gärna läpparna men med EN färg. Rött känns alltid rätt till hösten tycker jag. Men jag tror även att det kommer att komma lite mera lila inslag på läpparna i höst. Varför inte en lilabrun nyans?
För den som inte vill markera läpparna så mycket kommer det även vara stort med bleka läppar. Själv anser jag att bleka läppar är snyggast till mera markerade ögon.

Här kommer en bild på Ashlee Simpson som jag tycker reprensenterar trenden med svagt markerade ögonbryn, välformade och snygga, rosabeiga kinder, sotade ögon och bleka läppar hur bra som helst!



Jag har redan sett bilder på fina skuggor och massa annat smink i olika klädkataloger... Längtar efter att få vara lite mera "murrig".  Ett tips är att kolla in H&M deras skuggor brukar vara ett bra budget alternativ. MakeUp Store har nästan alltid snygga looker, har dock inte sett någon höstlook än. Jag har ju b.la Nouba som favorit märke och deras looker brukar också alltid vara snygga.

Hur lyckas jag komma hem med massa påsar utan att vara på humör?!

Åkte ju som ni tidigare läst iväg för att shoppa idag... Var på bästa tänkbara shoppinghumör när jag åkte. Men när det väl var dags, bilen parkerad- ja då var det som bortblåst. Skumt, jag som suttit och skrålat till gamla hits i bilen och verkligen varit peppad!

Men hur som helst så hittade jag en hel del saker, upptäckte jag när jag skulle packa ur bilen!

Detta var vad som inhandlades:

*Grön stickad klänning från Gina Tricot. Knappar i ryggen och två fickor fram. Jätte söt. Tänkte ha den ihop med ett par stickade strumpbyxor i höst.

* Shorts från Lindex. Jättesnygga tycker jag. Tänkt att ha även dem ihop med ett par stickade tights.Mina grå shorts från Lindex.

* Ett par ljusgrå tights. Stickade och tjocka, fast ändå nätta.

* Ett par mörkgrå tights med hålmönster, stickade. Båda tightsen kommer från Lindex.

* Ett par svarta pumps med brun trä kilklack. Perfekta till det mesta. Ska bara lämna in dem och få en räfflad sula, för de är lite hala att gå i...
 Mina nya pumps från Din Sko.

* Ett par röda pumps i en lite mattare färg. I like! Så snyggt med röda pumps till ett par jeans.
 Mina röda pumps från Din Sko.

* Två par scarfs från cubus. En klar röd och en mörkblå. Kommer att bli jättefina till mina skinnjackor, och även till min trenchcoat.

* 2 stycken jättefina prydnadskuddar till min vita soffa. Den här gången vart det ett par svarta kuddar, har sen tidigare ett par vita. Dessa inhandlades på Kid Hemtextil.

* 2 par gardiner, ett par i svart och ett par i grönt hittade jag på Store. Jätte fina i både "sammet och siden" tyg.

* Ett par salt och pepparströare. De är en man och en kvinnokropp, ser exakt ut som mig och min sambo! Hihi! Började gapskratta inne i affären!

Detta var vad som följde med mig hem, är lite besviken på att flera saker som jag ville ha var slut i min storlek.
Men det här får räcka för den här gången.

Skrev det här inlägget igår kväll, men av någon anledning så ville det inte publiceras. Så sorry att det kommer föst i dag!

I´m back...

Så nu är jag åter hemma efter min Stockholms tripp. Var skönt att komma iväg ett tag, även om det bara var över en natt.

Är dock inte helt tillfredställd i shoppingtarmen så det blir en shoppingtur på hemmaplanen idag... Många storlekar som var slut i just de plaggen JAG ville ha! :(    Men, men ingen panik!

Det blev iaf ett par lyckade köp och de jag är mest nöjd med är ett par kostym byxor som hade kostat 899:- och som jag nu gav 245:- för på MQ. I like! Sen fyndade jag en gul fin kjol på Vila för 74.90:-. Lårkort modell som är lite volangig!

Återkommer senare idag med mina eventuella fynd!

Stockholms tripp

Imorgon åker jag upp till Stockholm på en mini tripp, kommer hem torsdag kväll.
För att förbereda mig lite inför resan har jag haft en äkta tjej kväll! Detta innebar att jag började med att på HÖG volym spela Cyndi Lauper - Girls just wanna have fun. Sen in i duschen, nytt shampo och balsam från Sunsilk samt en leave in produkt. Luktar solkräm och är riktigt bra för mitt slitna hår, nackdelen med att gå från mörkt till ljust hår! Här nedan ser ni iaf shampot.
 I duschen blev det även en peeling, luktar exotiska frukter-ljuvlig! Passade på att raka benen med.

Efteråt solsprayade jag mig själv. Har hittat en solspray som funkar på mig, har provat MÅÅNNGGA utan något vidare resultat! Men den här är riktigt bra, blir lite rinnig vid bröstet men det är bara å smörja ut. Nackdelen är att mina handflator och fotsulor blir alldeles mörka, även fast jag skrubbar dem! Men så blir det alltid!


Solsprayad och allt åkte jag ner på stan och hyrde en film och köpte godis... Smaskens!

När jag kom hem slog jag på Tv:n och hamnade framför Dn-galan. Tycker det är kul med sport, så det fick stå på medans jag gjorde något så osportsligt som att: Måla naglarna i en snygg rosalila färg, lite Barbie rosa...Hihi! Men fint vart det!

Startade filmen och tyvärr, har velat se den sen den kom ut, men aldrig blivit av... Nu känner jag att det lika gärna kunde kvittat...
 The Stepford Wives- ingen film för mig!

Hade det inte varit för den där robot grejen så hade jag nog ÄLSKAT den. Jag har ju trots allt en liten dröm om att få stå och baka muffins i ett skinande kök... Hur nu det ska gå ihop för slarvig är allt vad jag är! :P

Tillbaka till morgondagens resa!

Har tänkt att inhandla lite stickade tröjor/koftor/klänningar inför hösten. Hittade en klänning i grått på JC idag som jag gillade skarpt, samt en grön stickad klänningströja på GinaTrict. Så vi får se vad jag kommer hem med...

Nähä dags att krypa till sängs nu iaf...Inte många timmar kvar tills tåget går!

Det finns vänner och så finns det vänner...

Jag kan lätt dela upp mina vänner i olika kategorier, det finns de som man kan prata med allt om. Man vet att det man säger stannar där, ingen avundsjuka eller skitsnack förekommer.

Sen finns det de som säger att de är ens vänner och sen inte finns där! Här förekommer det mycket svartsjuka och skitsnack.  I denna kategori så innebär det även ofta att "vissa" känner att de behöver säga precis exakt vad de tycker och tänker hela tiden. Oftast är det inte så snälla saker de säger, och oftast handlar de om någon eller något som de är aundsjuka på...

Jag har ett fåtal riktiga vänner, som jag kan prata om allt med! Jag nämner ingen så behöver ingen känna sig träffad som mindre bra vän... Men ett stort tack ska ni ha iaf! 


Ska träffa en av de bästa vänner man kan ha i eftermiddag! Hon har haft en väldigt tuff tid bakom sig, men den här tjejen ger inte upp minnsan! Dessutom så finns hon alltid där för mig! Hon är BÄST!

                                                                                 


Sorry!!!

Blev inget mera inlägg igår som jag skrev... Ledsen, men dagen och kvällen förflöt ändå!
Åkte iväg till en marknad som gick av stapeln ett antal mil härifrån. Blev rastlös av att sola, och mamma och jag brukade åka dit när jag var liten... Men asså fy 17 vad varmt det var i bilen även fast ac:n var på det lägsta... Satt och nynnade för mig själv där i värmen och njöt lite av ensamheten!
Väl där så hittade jag en snygg höstväska till mig, åhhh den passar perfekt till min höstjacka i skinn från Veromoda! Till min sambo blev det en plånbok med sedelklämma.

Lunchen bestod av 1/4kg körsbär som jag köpte av ett par jättesöta tjejer på marknaden.

Väl hemma igen satte tristessen igång på allvar, jag hatar att vara själv när alla andra gör roliga saker! Så jag satte mig i soffan och tjurade bort en stor del av dagen som var kvar! Hihi!


Idag ska jag åka och jobba ett par timmar inför morgondagens jobb! Är inte alls sugen på att jobba, fan jag har ju semester! Å mitt vanliga jobb lockar inte heller något nämnvärt! Kan det inte finnas ett jobb till mig, som faktiskt är roligt!? Jag kräver fan inte mycket, men jag är trött på att ha folk som tjatar ihjäl mig varje dag! Åhhhhh!

Var inte meningen att låta så negativ, men jag går fasen i taket snart! :P

Nähä, dags att sticka iväg!

Blir säkert fler inlägg under kvällen, har ett inlägg om höstens sminktrender på g...

Ha en underbar dag nu alla!

Har sommaren äntligen fått fart?!

Tro det eller ej men solen lyser faktiskt för tredje dagen i rad nu! Tjoohooo! Tror jag ska ta på mig min bikini och ge mig ut och sola lite!

 Solen skiner ju!



Ska ta med mig en bra bok och bara njuta bort dagen!


Ses ikväll igen!

RSS 2.0