Jag förstår inte...

Nä jag fattar det verkligen inte, varför är mitt hår alltid så snyggt precis innan jag ska gå och lägga mig? Då har jag världens volym och kan forma det precis som jag vill... Aja i-lands problem jag vet, men konstigt är det!

Nu är det gjort! Nu har jag iaf en chans att komma in på tandsköterske utbildningen! Åhh, om jag ändå gjort som mamma velat hela tiden, då hade jag varit klar för typ 2år sen och förhoppningsvis haft jobb å sånt nu...
Men men efterklok är det som jag alltid är, så det är väl bara att inse att mamma ännu en gång har haft rätt! :/

På lördag blir det mongolisk buffé och firande av 8månader... Ska bli så mysigt! Hoppas det finns bord bara! Om det är någon som är sugen på att ge mig en fin julklapp i år för att jag varit så otroligt snäll så vill jag gärna ha en digitalkamera! Bara så att ni vet! ;)

Usel, värdelös och alldeles för slö!!!

Ja så skulle man kunna beskriva mig vad det gäller uppdatering av bloggen på sista tiden! Har verkligen inte haft nån känn för att skriva på sista tiden! Kanske för att dagarna har rullat på rätt så bra, kanske för att jag har haft för mycket att göra... Å kanske för att jag har mått ganska så bra på sista tiden, inte behövt fly tankarna... Allt har varit ganska så bra. Inte hel bra men inte hel dåligt utan helt ok!

Satt å snackade lite om det förut med älsklingen, jag har liksom blivit så lugn och harmonisk på sista tiden... Har väl äntligen hittat mitt lugn! :P

Ja jag har inte nån jätte sug att skriva idag heller! Men jag lever, mår helt ok och jag får väl invänta mer insperation vad det gäller skrivandet...

OBS: Detta inlägg tillägnas Hanna!!! Min vän i livet!

Imorgon bär det av...

Japp så är det! Imorgon ska det njutas för hela slanten kan jag lova! För att inte prata om lördag när hotellfrukosten ska ner!!! Åhhh längtar redan! Fast vi tjuvstartar lite redan imorgon!

Morgondagens schema ser ut som följande:

*Hämtar Pärlan typ 8.20
* Tjuvstartar med frukost på ett fik 8.30
*Äter så mycket vi bara kan, måste äta å prata till typ 10 för då ska jag...
*Inhandla en väska att packa i... Dålig planering jag vet, men har inte mått bra ju! :P
*Hem till mig å packa allt, borde tagit fram allt redan ikväll... Men jag vet vad som ska med i huvudet... TYP ;)
*Avfärd mot våran weeked!!!

Pärlan har lovat att stå för färdkosten- godis- är ju långresa som sagt...

Väl framme ska vi lämna in vårt bagage och ge oss ut på stan en sväng... Är sugen på att shoppa loss på The Body Shop. Är lite inne på ny body lotion eller snarare butter... Älskar deras Strawberry... Men alla är ju härliga!!! Får se vad jag tillsist kommer hem med. Är sugen på scrubb med, KAN ju tänkas att det blir nåt mer också...


På kvällen ska vi äta god middag-hoppas vi- och kanske blir det nåt glas vin med... Som tjejen jag jobbar med sa idag: Ingenting är omöjligt, det tar bara lite längre tid för en del.... Haha!!!! Så jävla klockrent!!!

På lördag blir det lite relaxtid ;) å sen mera shopping!?

Väl hemma KAN det tänkas att det blir lite partaj...Inte heller det är helt omöjligt! Haha!!! Blir mer å mer sugen...Å det är fan inte varje dag!

Nähä... Strax dags att sova lite kanske, men jag är inte trött!!!

Längtar...

Jag längtar efter jul!  Jag vill faktiskt att det ska komma snö. Fast jag vill inte ha nåt slask! Bara vit snö! Just nu känns det väldigt avlägset, det regnar som bara den ute...

 Jag vill åka till Lisebergs jul i vinter, kanske i mitten av december. Skulle vilja ta med älsklingen och bara gå och mysa! Dricka varm choklad och känna julfriden... Det får det nog bli!

I år ska jag göra massa med julgodis!!! Å baka lussekatter och pepparkakor! Å värma glögg varje kväll, så det luktar sådär gott!

Sen vill jag ha en riktigt fin gran i år, hade jag iof förra året med men... Det ska vara mycket pynt i min gran!


På julafton är jag alltid hemma hos mamma och pappa, oftast sover jag där från den 23e - den 24e. Så mysigt att gå upp till stallet på morgonen i sällskap av hunden och oftast mamma eller nåt syskon... På kvällen vill jag fortfarande att tomten ska komma, men han tycks ha glömt bort oss de sista åren... Nackdelen med att växa upp antar jag. Men vad gäller jul så kommer jag aldrig att bli stor!!!

Ont, det gör ont...

Satan vad ont i nacken jag har fått nu på kvällen! Sitter som en pingisboll vid sidan av ena nack kotan... Och det bara strålar ut i resten av kroppen... Skulle nog behöva en massage! Men det finns det inte tid för... Så får ta det näst bästa, massage krämen som jag fick när jag var iväg sist! Hoppas att det släpper...

Idag har jag bara legat på soffan innan jag åkte å jobbade. Var inte direkt en höjdar dag på jobbet, var å handlade. Lagade sen mat av det som inhandlats... Sura föräldrar-som vanligt...

Seg nu på kvällen med, älsklingen är i Stockholm. Så är själv hemma... Ensamt å skönt på samma gång. Hade lite planer på en lång duch med inpackning å grejer... Men insåg direkt när jag kom hem att jag får vara glad om jag slipper migrän. Sån himla huvudvärk! Hoppas det blir bättre imorgon, så jag kan träna!

Snart är det FREDAG!!!

Lite lite skrivande...

Å tyvärr blir det inte bättre nu, ska iväg nu....
Men ikväll är jag själv ett tag... SÅ ska försöka få till nåt då!

Efter regn kommer solsken eller som jag alltid råkar säga- efter sol kommer solsken! :P

Var en LÅÅÅÅNNG dag igår... Efter 0 min sömn var det dags att åka och jobba i 7jävla timmar. Som tur är skulle vi iväg till grannstaden för shopping. Var skönt att det fanns nåt som man kunde bedriva tiden med, VET att jag inte hade klarat dagen annars.

Efter väldigt många onödiga ord över internet, VARFÖR?! Hatar mob som inte har batterier! Så kom älsklingen tillsist. Ibörjan gick det trögt, vi kunde inte komunicera alls... Men tillsist tog kärleken över- tur var väl det. För vi vet ju båda två att vi älskar varandra! Varför blir det så fel ibland? Åhhh!!! Vi vill ju vara lyckliga, eller hur! Som tur är tror jag verkligen att vi har lärt oss våran läxa! Nu hoppas vi på evig kärlek och många barn ;)

Vill passa på att tacka mina kärna vänner! Ni är bäst!!! Tack, tack, tack!!!

Älskar er!!

Puss!!!

Men kan INGEN fatta?!

Jag är ledsen, ähhh nä det är jag inte, jag har gått sönder!!! Jag är inte längre jag, jag är typ 1/3 av det jag var... Om ens det. Jag vill inte längre finnas, jag fattar inte varför jag ens finns till från början. Det är ju inte så att jorden skulle gå under om jag försvann. Det är ju inte så att nån skulle skriva en bok om vilka underverk jag gjorde under min livstid...

FAN!!! Hur fan kan kompisar komma före din flickvän som håller på att gå under? Hur fan kan du säga att du älskar mig, när du inte ens finns där. Du undanhåller saker du ska göra, å blir sen arg för att JAG blir arg. Du har aldrig tänkt på att jag kanske gör upp planer för helgen när jag inget vet om dina? Det har aldrig slagit dig att jag är den som får ändra mina?

Du säger att jag ska klara mig igenom jobbet på samma sätt som jag gjorde igår, men fattar du inte att det är som att be mig springa ett maraton, otränad?! Det är liksom omöjligt! Jag tömde de reservern igår.. Jag orkar ju inte en dag till! Förstår du inte att jag suttit å gråtit HELA natten?! Jag har inte sovit en sekund! Allt har bara kretsat runt vad du gör? Å varför du gör det! Vem du är med? Var du sover? Jag börjar ju fan tappa förtroendet, du undanhåller så mycket om vad du ska göra... Vad undanhåller du om inatt?

Jag vet att du säger att du inte har nåt att återvända hem till, men jag trodde att  det här var ditt hem? Var det inte det? Om det inte var det, vad var det då? Ett ställe att bara vara på? Nä jag tror inte ens du tänker så? Men hur tänker du då? Kan du inte förklara för mig?

Jag är knäckt, den här gången vet jag ärligttalat inte hur jag ska ta mig upp... Om du kunde sträcka ut din hand kanske det skulle gå lite lättare... Men din hand har varit så kall på sista tiden...

Jag vill inte leva längre!!!

Skulle vara så lätt att skriva " Vi ses i Nangijala". Även om det är jävligt lockande nu så ska jag inte låta mig knäckas, eller det är jag redan! Men hur fan ska jag klara att leva utan honom? Hur fan ska det gå till? Fattar han inte att jag älskar honom?! Jag vet att han är ung, men det skulle ju inte spela nån roll! Vi var ju som gjorda för varandra! Var tog det vägen?




Älskar dig Robin- det kommer jag alltid att göra!!! Även i Nangijala...


HJÄLP!!!

SNÄLLA ni som läser detta, jag ska snart på maskerad... Men jag behöver tips på vad jag kan vara. Det ska vara nåt som går att genomföra med ganska lätta hjälpmedel! Snälla du som läser detta, skriv nåt tips i kommentarerna!!! Då blir jag jätteglad!

Stackarn!!!

Stackars Anastasia, hon var så besviken och ledsen! Är säkert svårt att se hur långt man faktiskt gått när man åker ut, men shit. Tjejen har ju gått jättelångt!!! Å jag gillar henne!!! :)

Idol...

Idag tycker jag att Christoffer, Daniel, Mattias och Patrizia var bäst och av dem är nog Mattias min favorit... Men det var svårt att välja.  christoffer är så söt och charmig, har har dessutom ett så skönt gung. Daniel är ju kung, men kanske lite FÖR kunglig?! Mattias hade så skön röst att jag bara smälte ikväll. Patrizia sjöng en av mina favvolåtar och hon gjorde det GRYMT bra, hon är så mysig!

Tyvärr tycker jag inte Anastasia var så bra, synd för jag gillar henne verkligen. Hoppas hon klarar sig kvar...

Nån som jag däremot inte gillar är Amanda, nu får jag väl halv Sverige imot mig, som om halva Sverige skulle läsa min blogg... Tycker hon har en jävligt taskig attityd, så jävla dryg rent ut sagt. Å så tycker jag att hon sjunger, läs skriker, vrööölar, så jävla illa! Sorry folks, men så tycker jag! Men måste erkänna att hon var riktigt snygg idag! Men- hon kan gärna få åka ut för mig...

Tränat å är förtjänt av en belöning!

Började dagen med att sova länge, sen åt jag en stadig frukost. Det som slank ner i min mage var gi-bröd med rökt skinka, blåbär/hallon fil med fullkorn start och en stor kopp te. Sen packade jag väskan och åkte å tränade. Skönt att få sig en genomkörare. Efter träningen åkte jag på ett möte inom jobbet. Sen hann jag hem en liten stund och träffade älsklingen en snabbis. Tyvärr var det snart dags att sticka iväg igen, eller tyvärr, men dags var det...

Det som väntade var en skogstur med syrran, å så långt låter det ju mysigt. Det som ev skulle ställa till det var att jag skulle rida på hennes STORA häst... Men trots att jag höll på att spy av nervositet så gick allt riktigt bra! Blev lite kall om magen bara, å det var ju kanske inte så konstigt visade det sig. Jag hade ju ridit med öppen gylf- haha det blev ju drag!!!

När vi ridit klart åkte mamma och jag ner till pappa och kollade på nya huset, eller iaf där huset ska stå... Åhhh det kommer bli så fint! Vill verkligen att det ska bli klart NU!!! Det är så kul att pappa äntligen får lite utdelning för allt han har slitit med i livet! Min pappa! Han är bra han!!!

Nu sitter jag här hemma å kollar på IDOL och jag håller med Kirsti : Det är fanimej knäckande bra!!! Haha!!! Ibland får hon allt till det! Min belöning för kvällen är några bitar choklad. Det har jag förtjänat! Samtidigt som jag kollar på IDOL sitter jag även och funderar över livet. Det är ingen lätt uppgift kan jag lova! Vad ska jag göra med livet? Jag vet vad jag vill, men kommer det funka? Kommer de jag älskar följa med mig på resan?
Alla dessa frågor... Om det är nåt som tillsist kommer att knäcka mig så är det antagligen de!!!

Kanelbullar typ 120 st!!!

Ja så många har en väldigt kär vän till mig bakat idag! Själv har jag inte bakat nåt, jaaa bakade iof  nötkakor på jobbet i början av veckan- men det räknas ju inte!!!
Men 1 kanelbulle har jag iaf fått äta idag. Den var iof bakeup och det var den knappt heller! Men känns ju lite bra att iaf ha ätit 1. Hade dessutom simmat innan så kände att jag kunde unna mig 1. 
Shit vilka muskler man använder när man simmar som man inte använder annars! Var helt mör i kroppen efteråt!

Efter att vi varit å simmat så åkte jag å hämtade upp älsklingen, tog med honom på en sen spontan lunch utanför stan... Åt jättegod pasta. Så jag var riktigt mätt hela eftermiddan! Det är ju bra, när man ska jobba!

Nu är älsklingen på fotbollsträning och jag sitter här och har det mysigt för mig själv! Inte så dumt att vara själv då och då!  Nu ska jag fortsätta att njuta!!!

Nytt kök, javisst!!!

Idag har mamma och jag varit iväg och kollat på kök och kakel. Så nu vet jag hur jag vill att mamma och pappa ska ha det! Gäller bara att få mamma med på noterna!!! Men hon har ju ganska snarlik smak som jag, så det kanske kan gå ;) Hittade ett så fint kakel - eller många. Men det här var ett golv kakel eller vad man säger, å var vitbeige med lite guldinslag! Det ska jag iaf ha om jag ska köpa hus, eller ett annat lite mörkare med lite skimmer i. Åhh vad fint det var.

Har dessutom bestämt vilket kök jag vill ha! Alltså när JAG ska bygga hus...

 Bilden kommer från Marbodals hemsida.

Dagarna bara försvinner...

Idag hade älsklingen sovmorgon, planen var att ligga kvar i sängen länge å liksom vakna lite långsamt... Verkligheten vart denna; kl ringde 09.00 älsklingen går upp, jag fortsätter sova som en gris!!!
När jag väl vaknat till så var det dags att åka å hämta upp syrran. Vi begav oss mot hästaffären, vad vi skulle göra där visste vi inte riktigt.. Därifrån hade vi med oss-lite godis åt HUNDEN!!! Haha!!!
Hemma igen gjorde jag lite mat, älsklingen kom hem lagom för att äta ihop med mig.
Sen bar det iväg till jobbet, var segt idag, men vi fick mycket gjort!
Efter jobbet åkte jag raka vägen å tränade, hade bara tänkt att köra några övningar men väl där körde jag alla! nu efteråt känns det riktigt skönt!

Älsklingen kom precis hem från sin träning, svettig å dan! :P  Ska sätta mig å kolla lite på tv nu, sen är det min tur att duscha!!!

Bakad potatis...

Efter jobbet idag, som faktiskt gick riktigt bra idag, åkte jag å älsklingen å handlade. Hade frågat vad han ville ha att äta, å han hade kommit på Bakad Potatis. Shit vad gott det var! Så länge sen jag åt det!

Är väldigt tacksam att jag strechade så ordentligt idag efter träningen, för jag känner INGENTING i musklerna just nu... :)

Imorgon ska jag försöka hinna med att simma lite innan jobbet, får bli kort å intensivt... Men vill komma igång nu!!!

Nä nu väntar sängen med min älskling!!!

Bra start på veckan!

Idag har jag varit duktig och varit på gymmet. Tränade en timma och shit mina armar!!! Avslutade besöket på gymmet med en skön bastu. Nu har jag precis käkat lite suchi och nu ska jag åka och jobba. Skriver mera i kväll om jag hinner...

RSS 2.0