Tänk om jag hade vingar...

Då skulle jag flyga till min älskling, plinga på hans dörr och ge honom en stor kram. Hoppas att morgondagen går fort som bara den. För nu börjar det bli lite krisigt med humöret. Jag behöver få träffa min älskling då och då för att orka hålla det uppe när det kommer jobbiga dagar... Inte för att det hänt något överjävligt, nej långt ifrån. Men ni vet när man är trött och inget känns bra. Då är det skönt att veta att jag har min älskling!

Nu ska jag ta och prova min nya mysiga kofta!



Idag fick jag höra av en tjej att hon tyckte jag blivit " As fit! " Kul att höra även om jag inte tar så särskilt allvarligt på det. Jag menar, jag har ju för fan en spegel att se mig själv i, å den säger något helt annat... Men , men kul o höra iaf :P

puss och kram på er!!!

Bra jobbat!!!!

Imorse pallrade jag mig upp tidigt ur sängen för att åka och släppa ut hästarna. Tog med mig lite varm o´boy och leverpastejsmackor. Gottigt värre, även om o´boyen vart lite väl söt... Passade på att mocka toll 3 av 4 hästar med, så Madde inte har så mycket att göra när hon kommer sen. Dessutom har hon varit jättegullig o gjort massor åt mig på sista tiden!

Efter att jag mockat klart åkte jag raka vägen till Feel Good och mötte upp Hanna, tog henne faktiskt på vägen. Så hon fick skjuts sita biten till gymmet. Väl där pratade vi lite med Tuss i repan och sen gick vi ner för att duscha och byta om till våra FIN FINA baddräkter. Känner mig alltid lika sexig i den :P

I vattnet gav Hanna panna järnet och jag tror nog allt att hon om inte annat HOPPADE av sig lite agg på korven... Hihi!
"Jag har kommit på en bra våg, så nu släpper jag den inte" Nääää, jag märkte det, för fan vad du höppade! ;) Bra jobbat var det iaf, så nu hoppas jag på att få se dig i poolen på torsdag kl 8 innan det bär av till Norrlandet... Haha!!!


Ja, efter träningen vart det en helt ok god lunch på Hugo, kassler med kantarellsås och klyftpotatis. Jodå, det slank ner och gott var det. Men vet ändå inte, 75:- är i det dyraste laget tycker jag! Inte direkt nåt man gör varje dag!!!

Efter att Hanna satte kos mot kiropraktorn styrde jag själv mina steg mot TeamSportia. Tyckte det var dags att hämta ut mitt linne jag beställt. Det var faktiskt snyggt och 190:- är ju mer eller mindre som hittat. Ska ha det på Ungdomspasset nu i eftermiddag tänkte jag. Blir snyggt till mina svarta Nike byxor.

Tänkte försöka att köra fullt ut idag, så får vi se hur mycket jag orkar när jag väl står där. Just nu är det EXAKT 1 timma kvar tills jag kör igång. Så energin jag har nu kan ju ha sinat lite tills dess. Men jag brukar få tillbaka den när jag ser alla härliga människor som hoppar omkring i vattnet. Det är verkligen en härlig känsla när man står där framme.

Efter passet ska jag skynda mig ut till stallet där jag ska hjälpa Madde att raka Chagall på halsen. Han blir ju så svettig nu när pälsen börjar att tjockna i lite mera. Det som är det värsta med hösten o cintern o våren. Då blir de så svettiga och är aldrig riktigt fina i pälsen. Men nu när vi har tvättspilta så kan vi ju tvätta dem lite oftare än förut iaf! Så lyxigt!

Nu känner jag REDAN att energin börjar dala... Fuck kom på mig själv med att stirra rakt ner i soffan... Inte bra, inte bra alls...

Aja, får avsluta med att läsa lite bloggar.

Ha det så bra med er alla, och glöm inte att ni är välkommna ner i poolen kl 8 på torsdag morgon så lovar jag att ni lär vara lagom möra kl 8.45! ;)

Puss och kram på er!!!

Lång dag idag!

Var uppe redan vid halv åtta imorse. Först åkte jag ner till Feel Good och körde igenom mitt pass, känndes riktigt bra i vattnet. Sen när jag hade passeet vet jag inte riktigt, deltagarna var nöjde o visst det är väl jag med. Men jag kände mig inte 100 på musiken och rörelserna, kanske var för att det var endast 6 st med idag. Alltid mer kul när det är flera med o kör! Aja, ger det 3 gånger totalt så får vi se sen...

Efter passet åkte jag hem till mamma och pappa. Hälsade på lilla syster. Hon var vid gott mod, men det syntes på henne att hon hade ont. Lilla hjärtat!!! Stora syster har inte sovit så mycket i natt för att jag varit så orolig för henne. Så nu ikväll fick jag ett sms av söta Fia där hon skrev att hon mådde mycket bättre nu så jag kan sova gott inatt och inte vara orolig! DÅ vart jag riktigt rörd! Gullunge!!!

Efter besöket åkte jag, mamma och Madde iväg för att plocka svamp. I början var det lite si och så med hittandet, men sen jäklar i min låda släppte det. Hittade nästan en hel ica påse! Så nu har jag lite o rensa nån av de närmaste dagarna!

När vi äntligen kom tillbaka till stallet som var vår utgångspunkt hade vi gått från ca 14.00- 17.00 så det vart nog nån mil i skogen iaf.

Hade tänkt att rida nya hästen idag, men benen var lite spagetti efter vår promenad och det blåste en massa. Så kände att jag nog väntar lite med det. Red trygga Chagall istället. Gick ganska så bra faktiskt. Imorgon ska jag rida honom på banan. Tänkte rida lite dressyr och om han går bra ska han nog få ta några skutt i slutet tror jag, några LÅGA skutt! :P

Madde ska rida Poppe sen efter mig och hon ska med hoppa honom. När hon är klar sen ska jag ta över sadeln och se om jag kan få till det lite på dressyrsidan :) Efter det ska Poppe få sig ett bad...

Nu på kvällen har jag suttit hemma o druckit nåt glas vin och kollat lite på tv, gjort ny musik till ungdomspasset och pratat lite på msn.... Vinet är snart uppdrucket och jag är ganska trött.

Imorgon ska jag ha pass kl 17 om nån är sugen på att komma o bedömma mitt nya pass :)

Men nu ska jag svepa det sista i vinglaset o krama kudden lite...

Hörs imorgon då gullungar. Å kom ihåg att man ALDRIG får vara så självisk att man gör någon annan så illa, när man själv sitter på skitproblem!

Puss och kram på er!!!!

Vaken tidigt, iaf för att vara lördag!

Idag hade jag planerat att gå upp kl 08 och det gjorde jag med! Tjjohhooo vad bra jag är ibland :) Nu har jag druckit en varma koppen hallon/blåbär för att mjuka upp halsen lite. Hade lite ont igen när jag vaknade. Nu känns det dock bättre igen. Så nu tänkte jag ta en liten pillertripp bestående av EN ipren och TVÅ panodil och bege mig ner till Feel Good. Får se om jag stöter på nån av er där :)

Puss och kram på er!!!

Ingen vanlig fredag...

Sitter o väntar och väntar... Men det är ju ingen vanlig fredag så du kommer ju inte och håller om mig idag... Suck, vill ha torsdag NUUUUUUU!!!!

Saknar dig galet och nu är det många dagar som kommer gå mellan gångerna vi träffas. Vet att vi klarar det och vet att det i slutändan säkert stärker mig, men fuck vad det är trist nu

Kan ju för övrigt tala om att jag :

*strax ska gå och lägga mig.
*Jag höll nyss på att elda upp en chipspåse i papp.
*Jag ska ha lite sovmorgon imorgon, ska vara på feel good kl 9 tänkte jag.


Näää nu SKITER jag i det här som Hanna skulle ha sagt! ASG!!!!! Ibland är jag så rolig!!!! ;)


Puss och kram på er fuckers out there...

Ska dra något gammalt över mig...

Precis så känns det nu när jag har kommit hem från en heldag i Jönköping/Mjölby/Motala med mamma. Eller alltså inte för att jag har spenderat dagen med mamma, nej nej!!! Utan för att det är så jävla tråkigt att komma hem o hitta lägenheten som ett jävla bombnedslag. Ganska mycket har jag allt stökat till själv, men en hel del har jag minsann fått hjälp med av de där jävla nissarna som ska fixa stambytet i lägenheten under mig. Igår hade de vält ut en flaska med hårgele´så nu är halva badrummet täckt av guldglittrig gele´och handfatet är typ överstrött med nåt svart puder av något slag... antar att det är från när de borrat i väggen... Men hallå, min tandborste sitter ju faktiskt där.... Fan vad äckligt, eller hur!? Å idag hittade jag dessutom toaringen uppfälld, o jag kissar då med ringen nere ska ni veta! Så jag antar ju nu att nån jävel dessutom har stått o pissat i mitt badrum. Å vem fan vet vad de mer har gjort!!!!
Känns verkligen som att det är en mardröm att ha rör, vvs och elgubbar springandes här! Bli klara snart typ!

Kallt är det i lägenheten med, så ska se om jag får nån fart på elementena här. Annars hade Oscar nån nyckel så vi kunde fiffla lite... Men det får vänta tills nästa vecka i så falll, för nu i helgen är jag ju gräsänka...


Idag går mina tankar till min kära lillasyster! Hoppas allt gått bra och att du inte har för ont! Önskar att jag hade fått stanna hos dig och hålla dig i handen om du är ledsen!!! Du finns i mina tankar Fiaplutt!!!


Puss och kram på er!!!


Varför kommer de bara?

Tårarna, det Tär de som ibland bara kommer utan förvarning...  Trodde att jag hade haft en bra dag, och det har jag med, men så när jag pratade med Oscar så började tårarna bara rinna. Å rinna och rinna... De slutade fasen inte heller. Varför kan det bli sånt psykbryt ibland?!

Aja, nu är tårarna torkade och jag får helt enkelt ta mig samman för den här gången. Tror nog att mycket beror på lite lite sömn inatt. Får gå och lägga mig snart så jag får en riktig toppendag imorgon!

Puss och kram på er!!!

Det bara slog mig...

Nu när jag skulle gå och lägga mig så kollade jag ut lite genom mitt sovrumsfönster, ut mot storgatan. Drabbades av lite lätt panik. För jag såg framför mig hur snön vräkte ner i skenet från gatlykterna. Det var kallt och det var blöt äcklig snö. Då kände jag att nääääe, det här vill jag inte vara med om en gång till helt ensam. Så nu vet du Oscar, när snön börjar falla är det bara till o flytta hit...

Varför kommer jag på en sån sak efter en kanonfin dag som denna?! Skumt det dära...

Sov gott i snöstormen med er :P

Att flytta eller inte flytta, det är frågan...

Jag är såååå sugen på att flytta, eller kanske inte så sugen på att FLYTTA igen. Men är så trött på denna omgivning jag bor i! Å ena sidan så tänker jag såhär, jag ska ju kanske flytta iaf om ca 6 månader. Så det är ju inte såååå långt kvar i vilket fall! Men å andra sidan tänker jag att det är många nätter kvar som jag kanske inte får sova på...

Knivigt det där. Men ju mer jag tänker på det, detstå mer lutar det åt att behålla den här lyan tills jag och Oscar hittar oss något. Sen om det nu blir i  Linkan eller Motala, det återstår att se.... Det jag vet är att vi inte har någon brådska och att jag verkligen inte kommer att ta första bästa lägenhet. Näää, jag SKA ha en kanonfin lägenhet. Pallar inte att bo lite halvdant mycket längre, näää om jag nu ska flytta igen, då ska det banne mig bli till något fint! I värsta fall får vi ju helt enkelt trängas på 42kvadrat tills vi hittar nåt... Men, men än så är det långt kvar dit. Mycket kan hända än... Har vid det här laget lärt mig att inte ta ut något i förskott utan att vänta o se vad som händer...

Ta bara som att vi har köpt en ny häst... Det har jag väl skrivit om hoppas jag, iaf vi har köpt en ny häst som heter
Popcorn S, en jättefin och jättestor häst! Men, fram tills igår så var vi inte helt säkra på köpet. Vi skulle nämligen få honom kollad ev en expert igår, så det inte var nåt fel på honom... Självklart har jag tidigare glatt mig åt våran fina häst. Det är verkligen nåt extra med honom... MEN, det var först efter igår som jag VERKLIGEN vågade gläfja mig på riktigt åt honom. Efter att jag fått höra att det inte är nåt fel, utan att allt såg bra ut. Sååå, tillsist har väl även jag lärt mig något! Hoppas aldrig på något FÖÖÖÖÖR mycket innan du vet svaret. För risken är att du blir besviken, å det är aldrig kul.

Oj oj, lång blogg och väldigt moralisk på slutet! Hihi!!!

Puss och kram på er!!!

Hemma igen!

Vill inget hellre än att vara hos min älskling nu! Jag har ju självklart lyckats smitta ner honom under de här dagarna! Så typiskt! Han har servat mig hela helgen och verkligen varit den optimala pojkvännen. Som om han inte alltid är det liksom... O vad kan jag göra här liksom, nästan 30 mil bort... Fan, jag vill ju värma nyponsoppa och lägga blöta handukar på hans varma panna. Nu kan jag inte göra nåt ju :( Vill inte ringa heller, är rädd att han ligger o sover och jag vill ju verkligen inte väcka honom ju!

Åhhhh vad jag saknar honom, vill verkligen vara i Göteborg nu!

Åkte buss hem idag förresten, bus4you, rekkomenderas varmt! Jättesköna säten och internet på bussen så bara o koppla upp sig! :) Helt ok pris med! Så bara man har nån liten pärla som kan hämta en i linkan så är det ju helt klart värt att åka med dem!!!

Ska snart gå o lägga mig tror jag, börjar jobba halv åtta imorgon, trodde iof att det var 7 så det var ju bra att jag fick 30 min extra! :)


Puss och kram på er då!

Idag bär det av hemåt...

Men jag vet inte riktigt om jag vill det. På ett sätt är det ju jätteskönt att komma hem, få jobba lite, få träna och ha SITT liv. Men dagarna ihop med min Oscar är så underbara, att få en kram bara sådär, att ha nån att luta sig mot i soffan. Å att få ha någon att skratta ihop med, det är ju toppen. För att inte glömma när man på natten sparkat av sig täcket och är lite fruset, finns det något bättre än att krypa intill sin varma gosebjörn då... Tror faktiskt inte det! :)

Men idag bär det alltså av hemåt, ska åka buss till Linköping den här gången. Ska bli spännande att se om det är så bra som hanna och Carro har gett mig uppgifter om :) Men det tror jag allt! Sällan min älsk har gjort mig besviken!

Nu ska jag bara försöka få tag i min kära mor, så jag får veta om jag ska köpa stövlarna eller inte... Aja, det ordnar sig nog, en sväng på stan ska jag snart ta iaf, o en god lunch har jag i tankarna med...


Puss och kram på er!!!

Allt funkar bra- allt utom jag själv :P

Japp nu funkar både tv:n och bredbandet igen tjooohooo! Jäklar vad jag ska blogga nu :) Men just nu funkar inte jag så bra, har ont i halsen och feber. Inte bra, inte bra alls.... Försökte få nån att vikariera för mig imorgon, men ingen som kunde. Så nu blir det att knata ner dit imorgon och göra det bästa av situationen. Hoppas jag inte trillar ihop bara, men min tanke är att ta det riktigt lugnt och försiktigt imorgon!

Hoppas att det är som det varit de sista gångerna när jag varit sjuk, har varit supersjuk ena dagen och vaknat upp nästa dag och mått superbra istället! Har försökt att peppa igång mig hela dagen och det har väl gått skapligt! Tog en lunch med älskade Hanna idag, åhhh vad jag saknat den tjejen! Min andra Hannah är tillbaka till england igen. Fan vad fort de nästan 4 månaderna gick, vi som skulle göra så mycket. Vart lite si och så med det! Skärpning nästa gång!

Nu kommer snart Oscar, med sig ska han ha godis, glass, dricka, mjölk och toalettpapper... Haha! Allt en sjuk tjeja som jag behöver! Min älskling och jag i sjukstugan ikväll då! Love , love, love!!!

Kramar idag med!!!!

Börjar bli sjuk?!

Kännde igår efter passet att jag började känna av lite halsont. Trodde det berodde på att jag skrikit för mycket på passet. Men under kvällen vart det värre och värre. Tänkte då att jag går o lägger mig o sover bort skiten... Inte heller det hjälpte. Så nu sitter jag med rinnande näsa och halsont, dessutom har jag lite feber. Men jag ska INTE bli sjuk. Så idag blir det en lugn tur i skogen och en skön lunch med Hanna, som jag ska se om vi kan boka om till kvart över tolv istället. Reparatören kommer ju kl 14, hade typ glömt det när lunch tiden bokades igår.

Ikväll kommer min älskling hit också, ska bli underbart o träffa honom igen. Så som läget ser ut nu följer jag med honom hem till göteborg på söndag kväll å tar råget hem på tisdag. Skönt att få lite mera tid ihop då och då... Helgen har alltid en tendens att flyga fram...

Nu ska jag göra lite varmt te med honung i och till det ska jag käka leverpastejsmackor! Mmmmm, love it!!!!



Idag får ni bara en kram så ni inte får ont i halsen ;)


Bara så ni vet...

Mitt internet funkar inte, min tv funkar inte och Com Hem är fan dumma i huvudet!!! Tur att jag då och då kommer åt att fulsurfa på grannens nät...

Vill inte åka hem...

Fan känner mig hel deppig idag, om gaska exakt 2 timmar kommer min älsklig hem från jobbet och ska skjutsa mig till tåget. Men jag vill verkligen inte åka hem! Det känns som att mitt liv är uppdelat i två olika delar, en del är det när jag är hemma och går till jobbet/jobben och sitter o längtar efter Oscar. En del är det när jag är med Oscar, vara sig vi är i Motala eller i Göteborg. Jag känner att jag så gärna skulle vilja spendera mer tid med honom! Vet att jag var så jävla tuffer i början o sa att det här med avståndet inte var några problem, å på ett sätt är det fortfarade inte det, inte på det där panikartade sättet jag hade trott. Me visst fan är det jobbigt att vara så pass många mil bort från de mann vill vara med varje minut...

Men den här veckan har vi dock bara 2 dagar utan varandra, sen ses vi igen och vilken tur!!! För jag vet inte hur det skulle gå annars! Hoppas att vi kan hitta lite jobb båda två snart, eller iaf Oscar o så att jag börjar plugga om jag inte hittar drömjobbet...

Ska vikariera på mammas jobb på måndag så iaf det är ju bra. Får lite strötimmar här o var nu, så kommer nog få en liten lön den här månaden med iaf! Hoppas på att få mera såklart, me verkar lite segt efter den här veckan :( Men om nån vet nåt, hör gära av er...

Nu ska jag slå på tv:n o kolla lite innan jag tar o packar ner allt som ska med hem, risken är nog att oscar får ta nåt med sig i bilen på fredag...

Puss och kram på er!!! 

Fick ett infall...

Så nu sitter jag här, i Oscars soffa i Göteborg. Skönt att komma bort lite ibland. Saknar honom så himla mycket i veckorna, jag vet att jag sagt att jag gillar avståndet och det gör jag med, ibland... Men nu var det så att jag är ledig mån+ tis så då passade jag på att följa med min älskling och det kanske var tur det, för vi var ganska sega båda två efter lördagen...

Imorgon tar jag tåget hem till Motala igen, jobbar ons, tors och fre på wasa, samt att jag har pass på feel good torsdag och lördg. Så det är ganska mycket på agendan den här veckan med. På lördag ska jag först ha pass, sen till kyrkan i nykyrka och se på när Camilla och Andreas gifter sig, samt krama lite på Malin. Sen ska jag hem och svida om, om jag inte väljer att ha samma kläder, men det tror jag inte, för sen drar nämligen jag och Oscar på kräftskiva till Mattias. Ska bli super nice. Kristin kommer lite senare med. Å skulle vi få nog av kräfor och snaps så har Crillan inflyttning/25års kalas med, så glada vänner kommer vi träffa på lite varstans har jag en känsla av :)

Imorgon ska jag ta mig med spårvagnen ner till city tänkte jag, tanken är att ett par nya stövlar + en bröllopspresent ska inhandlas... Har ingen aning om vad jag ska köpa dock... Men det löser sig säkert!!!

Nu ska jag lägga mig tillrätta i soffan och kolla på film och bara slappa!!!

Puss och kram på er!!!

RSS 2.0