Vad satan spelar åldern för roll i våran resa?!

Alltså efter mycket strul fram å tillbaka så kom vi slutligen fram till att en kryssning var vad vi behövde... Sagt å gjort i förmiddags, trots att regnet öste ner, så tog vi oss ner till stan. Å vad händer; Hur gammal är du? Pärlan ; Ähhm, 22. Tanten; Men då är du ju för ung!

Asså vad fan har åldern för betydelse när vi behöver näring för själen? Men men efter letande av allt från göteborg till julmarknader i Tyskland hittade jag det optimala!!! Den 12 oktober åker vi på tjejweekend! Ska bli så grymt skönt! Privat relaxavdelning=lyx på hög nivå!

Varför kan jag inte inse att godis är mitt gift? Jag äter tills jag mår illa och det lustiga är att ibland är det typ 3hg dit och som ikväll typ 5 bitar... Gaaaahhh, mår så himla illa... Å om man kollar på magen min så ser jag höggravid ut!!!

Lite mysigt vore det ju om det var så... Men man måste ju kunna försörja ett barn med, nåt som många verkar ha missat! Men jag kan ju säga som så, mitt barnsug är lika svårt att handskas med som mitt godissug! Tänk om de går hand i hand?! Hjälp!!! Tjoohooo! Jag vet inte!?

Ikea is the shit!!!

Idag har jag varit iväg med en kär vän och handlat lite saker på IKEA... Blev dock lite mera än planerat! Men vad gör väl det. Fint blir det här hemma, känns skönt att äntligen få till det så som jag verkligen vill ha det! Vad som inhandlades på IKEA  idag var: * 4st vita boxar med lock. * 6st vita tidskriftssamlare. * 3st gröna växter. * 1st fruktfat i rostfritt. * 2st lampfötter. * 1st lila sovrumsmatta.

Efter IKEA blev det en sväng till en skoaffär och där inhandlades ett par stövlar  som nästan ser ut som dessa, bara att mitt skaft är längre fram, så man kan vika ner som en kant. Köpte även ett par ankel boots som liknar dessa, men mina har mycket smalare klack på och har nervikt skaft... Är nog lite mörkare grå med...



Var en lyckad dag. Avslutade med att titta på en film hemma i soffan, eller jag tittade och älsklingen låg och sov bredvid mig! Som vanligt! Hihi!

Nähä... Dags att sova kanske... Ska äta lunch med la´familjen imorgon! Mysigt. Sen blir det raka vägen till frisören för att se vad hon kan göra med mitt stackars hår! 

 

Så duktig så!

Idag har jag varit ganska duktig. Började med att ta tag i sovrummet, bytta sängkläder till de nya vi köpte på Hemtex häromdagen. Sorterade upp sängkläderna och handukarna i lådorna under sängen. Tog sedan tag i köket lite... Nu är det bara att köpa tidskriftssamlare så är saken biff. Å det ska jag göra imorgon, med min Pärla!!!

Ska för övrigt vara själv hemma i kväll och antagligen i natt med. För älsklingen ska ut, bara att jag inte visste det. Synd för då hade jag inte behövt kasta om mina planer för kvällen. Men antar att jag får sätta dem i verket en annan kväll... Aja, sånt är livet. Ta inget för givet...

Längar iaf tills imorgon då jag är LEDIG! Gud vad skönt det ska bli! Skriver mer i kväll!!!

Utan dig är jag inget...

Igår hände det en sak, ska jag vara helt ärlig så vet nog inte nån av oss vad som EGENTLIGEN hände... Och även som vi visste exakt vad- så skulle vi säkert ha olika uppfattningar iaf... Det som är huvudsaken är att vi löste det, det brukar vi ju göra. Men jag var riktigt panikslagen ett tag, trodde verkligen att jag skulle förlora dig! Vill inte att det ska vara så! Utan dig är jag inget! Jag har aldrig känt mig så hel som jag gör när jag är med dig! Älskling du får aldrig försvinna ifrån mig!!!

ÄLSKAR DIG!

Älskling?!

VAR ÄR DU??????????????????????????????????????????????????????

Jag blir lite orolig...

Har varit hos doktorn idag, har gjort massa prover. Ont i armen har jag och väntar på att det ska bli ett stort blåmärke, som jag alltid får! Men det känns lite märkligt att ta massa prover tycker jag. Har tagit prover för Borelia, Cancer, olika allergier. Hoppas de hittar nåt, eller hur ska jag säga...På ett sätt hoppas jag ju att de ska hitta nåt, så jag vet vad som är fel. För nu känner jag bara att NÅT är fel... Men samtidigt så vill jag ju inte att de ska hitta nåt, för då innebär ju det faktiskt att nåt är fel... Å jag vill ju inte vara sjuk! :/


Men nåt som är lite kul är att jag har beställt tid för klippning och färgning på fredag! Å vad lyxigt att få sitta i frisörstolen! Var år och dar sen! Å sist vart jaginte ens nöjd!!! Hoppas på bättre resultat den här gången!

Ibland är det bara så...

Idag har det varit en riktigt bra dag, om man bortser från en del konstiga saker. Det första att bortse ifrån är att när jag vaknade imorse hade jag huvudvärk, ont i halsen och var helt genomsvettig. Nr 2. 10 minuter senare vaknar jag av att jag verkligen fryser, skakar!!! Efter det mår jag rätt skapligt ett tag... MEN... Nr 3. på väg hem till mor och far, har ca 5min bilfärd kvar, blir så illamående att jag inte vet hur jag ska ta mig fram... Väl hemma är jag helt väck ett tag...

Resten av dagen har flutit på riktigt bra, fattar inte vad det var imore och förmiddags!?

Jobbade ganska sent idag, hemma 22.00. Pratade med älsklingen på vägen hem, då var han vaken. Men när jag kom hem så sov han som en stock... Ibland är det ju bara så att man är så grymt trött, men kan inte hjälpa att jag saknar att prata med honom innan vi somnar... Har bara setts som hastigast i morse. Saknar honom!

Ska ta å krypa ner bredvid han nu...

Ett litet framsteg ...

Dags för vikt och mått uppdatering! En dag sen som vanligt... Det har hänt lite, om än lite... Men jag är igång! Och nu är det på riktigt! Har tänkt att jag ska köra ännu hårdare med maten nu, för det är där det brister!

Här är veckans siffror...

Vikt: 63.8kg =  -0,7kg
Midja: 66cm=  -4,0cm
Höftben: 86cm=  -6,5cm
Rumpa: 97cm=  -1cm

Är faktiskt lite stolt att det har hänt lite, behövde det för att fortsätta. Förhoppningsvis kanske jag kan få in en högre växel nu...

Imorgon ska jag till läkaren halv nio, sen åker jag å tränar direkt efteråt! Ska basta å mysa till det lite... Jag behöver det för att ge mig själv en knuff framåt!

Tack för att du tar tag i saker...

Ibland är jag så fruktansvärt lat! Jag menar det finns verkligen ingen som är som jag, jag kan verkligen konsten att göra ingenting!!! Som tur är har jag en älskling som är mera av det andra slaget, han är typ superaktiv!

Så ikväll har han tagit tag i städningen av sovrummet. Vilket egentligen innebär att han stått och vikt ihop mina kläder... Och så ska det ju inte riktigt vara... Men han gör det så fint, han liksom tjatar inte på mig utan han går bara iväg lite tyst och gör det. Så efter en liten stund, när jag märker att han håller på med nåt, så får jag så dåligt samvete så då hjälper jag till! Å så går det 100gånger fortare när vi är 2! Bra va?!

Tur jag har min älskling! Annars skulle hela garderoben ligga på golvet...

The Tv is on!!!

Hihi! Här sitter vi i våran minst sagt röriga lägenhet. Det står saker överallt, lådor, borrmaskiner, dammsugare osv... Men vad gör väl det, vi har världens finaste TV!!! Åhhhhh, det börjar någonstans mitt i all röra bli så fint!!! Exakt så som jag velat ha det LÄNGE!!! Åhh, så skönt!

Idag är det mycket på programmet, kolla när syrran tävlar, kolla när älsklingen spelar fotboll, kolla när serien blir avgjord mellan 1&2 i tabellen, div 4. Å älsklingens A-lag råkar ligga 2 å vinner de i dag, då vinner de allt å går upp i 3an! Tjoohoo!!! The fotbollsfru is jag! :-P

Who need manpower?!

Ja inte är det jag iaf!!! Fatta att jag klarar typ allt själv, bara det inte är för tungt och jag ger mig 17 på det!!!!
Asså jag är typ asbra, bara jag vill!!! Om ni tycker jag låter skrytsam så är det precis vad jag är, och så måste jag peppa mig själv här hemma till att fortsätta!!!!

Vilken morgon!

Idag vaknade jag 7.30 av att någon bredvid mig inte kunde sova... Hmm, inte populärt hos mig... Sen när kl var 9 och klockan faktiskt ringde gick vi upp och käkade lite frukost. Sen efter det har vi burit, konkat, skruvat, svurit, bråkat, skrikit ja som ni förstår har vi skruvat IKEA möbler och burit ner grejer i förrådet :P

Nu ska vi göra en paus och åka ner på stan och käka lunch!

När det blir fel...

Då och då blir saker och ting så fel... Jag kan ibland såra den jag älskar allra mest! Det värsta jag vet är när jag dessutom gör det utan att jag själv vet om det! Då hugger det verkligen i mig när jag får vetskap om det... Förlåt att jag ibland är lite för rak på sak, inte meningen att inte ge dig plats. För det sjuka är att i mitt hjärta har du all plats, men ibland har jag lite svårt att visa det i verkligheten... Just nu ligger du och sover i din nya morgonrock, den är så fin och mysig. Precis som du... Den hör hemma här exakt lika mycket som du gör. Det finns ingen som jag älskar lika mycket som dig och ingen som jag vill leva mitt liv med lika mycket som dig! Du är mitt allt, och innerst inne vet jag att du vet om det... Du är ju trots allt min lilla - KANTARELL!!!  ;-)

Aj, aj, aj!!!

Alltså fy 17 vilken träningsvärk jag har!!! Jag kan knappt röra armarna! Tyckte jag strechade ordentligt igår, men nästa gång ska jag göra det ännu mera! :-P

Strax ska jag skjutsa en kompis till tåget efter det åker jag hem och sätter en riktig fart med att fixa till här hemma... Ska vara fint till helgen...

Hittade ett par gamla ljusa Lee jeans häromdagen som jag inte använt på många år. Vet att jag inte alls gillade förut, men nu sitter de kanon! Å jag som behöver nya jeans, kunde inte hittat dem mera lägligt!!!

Nu ska jag sätta på ITunes på högsta volym och göra mig klar...

Lite Önskelista igen kanske...

Dags för en ny önskelista... Kanske är det för att jag är så frusen som valet föll på bodyscrub idag. Skulle verkligen vara skönt att hoppa in i duschen och få igång blodcirkulationen med en bodyscrub...


image103
Åhhhh, jag vill verkligen ha den allihop! Älskar bodyscrubs, vill att de ska vara lite lagom riviga och gärna i någon fin färg. Har bara provat Comfortzone´s gröna scrubb och den är riktigt härlig! Innehåller Aha-syror!  De andra valde jag mest p.ga färgen och hur de blev beskivna på eleven.se där jag även hittade alla bilder förutom den gröna från comfortzone som jag hittade på comfortzone´s italienska hemsida .

Darriga armar...

Klockan 08.00 i morse var jag på plats i gymet, lite nervös ska jag väl erkänna att jag var. Det är ju trots allt ett bra tag sen jag tränade... Men killen som visade mig runt var jättesnäll mot mig och visade allt noggrant och lugnt. Så det känns faktiskt riktigt bra!
Körde igenom alla maskiner och cyklade 10 minuter efteråt, men shit! Mina armar är verkligen som spagetti! Tror de går av snart! Snacka om att jag kommer att få stans träningsvärk imorgon!

Ska träna nästa gång på lördag om allt känns ok med träningsvärk och så, annars så tar jag det på söndag. Men helst skulle jag vilja träna på lördag och simma på söndag! Det skulle vara det optimala! Håller tummarna för att det blir så!

Vi fick våran Tv idag, älsklingen överraskade mig rejält igår och hade köpt en 40tums Lcd TV!!! Så imorgon är det bara för mig att åka och inhandla en ny Tv bänk! Hihi! Den är så fin våran Tv!!!

Nä nu ska jag pilla i mig en macka och lite te, är nog vad mina stackars armar behöver å så en banan efteråt!


Avslutar med ett citat av Nalle Puh:

När du trillar ner på någon räcker det  inte att säga att du inte kunde hjälpa det. När allt kommer omkring kunde han säkert inte heller hjälpa att han hamnade under dig!


Gymkortet i hand!!!

Hihi!!! Nu har jag faktiskt inhandlat mitt gymkort! OCH bokat träningstid- kl 08.00 imorgonbitti ska jag få mig en genomgång som jag sent kommer att glömma!!! Jag kom på att jag kommer med 99% säkerhet inte att dö om jag tränar innan jag har varit på läkarbesöket, och skulle jag nu göra det så var det väl menat så då...

Ska bli skönt att komma igång iaf!!! Så nu ska jag ta och leta fram mina träningskläder...  Förresten så käkade jag fullkornsmakaroner och köttfärssås till lunch idag! Bra vá?

Skriver mera ikväll efter jobbet...

Borde sova...

Klockan är snart två på natten och jag borde ligga i sängen bredvid min älskling och sova nu. Men det går bara inte... Jag har provat att sitta vid datorn tills jag blev rikigt trött innan jag gick och lade mig, funka inte. Jag har läst ut hela Gossip Girl boken, funka inte. Försökt att bara blunda, funka inte det heller... Så nu sitter jag här igen.

Jag vet exakt varför jag inte kan sova heller, nästan det som är det värsta! Allt beror på att jag är så satans orolig i hela kroppen! Jag har haft en riktig helvetes dag idag. Världens strul med jobbet och allt har verkligen varit riktigt JOBBIGT!!! Ville inget annat än att bara säga upp mig idag, men det går ju inte så länge jag inte har ett annat jobb att gå till. Har inte möjlighet att stämpla och jag måste ju på nåt sätt försörja oss! Så det är bara att kämpa på, även om jag känner att jag snart går sönder! För varje dag som går känner jag bara hur jag mår sämre och sämre  över det där satans jobbet! Om det bara kunde finnas ett enda jobb till mig, som jag kunde ha tills vi ska flytta! Åhh, vad jag vill flytta nu!!!

Ska bli så skönt när den dagen kommer, bara få börja om på nytt! Visst att jag trivs bra här och så, men jag är så trött på att alla vet allt om alla. Jävla småstadssyndrom! En sak som jag verkligen vet helt säkert är iaf att jag ska välja vänner med riktigt stor omsorg! För så som jag har haft det senaste åren med vänner vill jag aldrig ha det igen! Fy farao för folk som bara utnyttjar en! Nä, tacka vet jag äkta vänskap!

Vikten går åt alla andra håll än ner...

Jaha, så har jag nu vägt och mätt mig igen... Tycker jag har skött mig ganska bra sen sist, nån gång har jag slarvat men inte massor! Men nu har väl t.om jag insett att något måste göras!

Såhär såg det ut förra veckan...

Vikt: 63,6kg
Midja: 67,5cm
Höftben: 88cm
Rumpa: 99cm


Ocg så här ser det ut sen här veckan...

Vikt: 64,5kg        
Midja: 70cm
Höftben: 92,5cm
Rumpa:98cm

Alltså har jag gått upp nästan ett kg igen, lagt på mig 2.5cm om midjan, 4,5cm över höfterna och en cm över rumpan... Alltså, nu MÅSTE det där gymkortet inhandlas!!! Det här går inte längre! För 2 år sedan gick jag ner från 67kg till 57,5kg ville så gärna ner till 57kg blankt men det gick inte. Men jag var så nöjd med mig själv då... Som ni ser är jag bara 2,5kg ifrån min utgångsvikt och det hade jag lovat mig själv att aldrig mera vara!!! Men, men!!! Ska på läkarbesök den 25e och när jag vet att allt är bra... Då jäklar!!! Men jag vill ha allt sånt klart först, då jag varit så yr på sista tiden...

Men promenera kan jag ju iaf göra... Och simma!!! Japp, det kan jag... Så kortet kan iaf inhandlas! Slut på undanflykter!!!

Här med LOVAR jag att imorgon ska ett gymkort inhandlas!!! Hihi!!! Ska faktiskt bli kul!!! Tacksam för peppning!!!! :P

Viktuppdatering kommer...

Som vanligt är jag sen med min vikt och mått tabell... Men den kommer imorgon när jag är själv hemma...

Äntligen hemma!!!

Åhhh, kom hem sent igår kväll. TRÖTT!!! Har varit lite yr idag igen, alltså inte virrig utan yr, i huvudet... Har hållt på ett par veckor nu... Men har nu i eftermiddag ringt och bokat tid hos vårdcentralen, så nu får vi se om de kan göra nåt. Ska passa på att kolla vad det kan vara med min mage också...

Det bästa med resan var iaf att det blev lite nytt till garderoben... Nån som trott något annat?! Hihi!

Det som inhandlades var:

* En svart finstickad lång T-shirt med lite V-ringning från H&m
* En lårlång svart klänning med rosa och guld mönster från H&m
* En grå och rosa randig klänning lårlång den med med tryckknappar i rigningen även den från H&m
* En mössa+ halsduk i gröngrått från tänka sig... H&m!!!
* En mörk lila mössa med söt sammetrosett från Indiska
* Ett par mörklila tights med hålmönster från Lindex
* Ett par vita och ett par ljusgrå tights med flätmönster från Lindex



Så ur shopping synpunkt så vart det iaf en lyckad helg!

Idag har jag varit riktigt duktig och rensat ur garderoben, packat ner sommarkläder och slängt en del. Resten åkte ner i en svart sopsäck som ska hem för granskning hos systrar och mamma!

Annars har jag mest varit seg och trött idag... Men ringt en del viktiga samtal och som sagt rensat garderoben...

Imorgon blir det jobb på eftermiddagen och innan dess ska jag vika ihop och lägga in det som jag tvättat i garderoben. Tänkte ev åka ner på stan för att prova glasögon också...

Näääee Fy 17!!!

Nu har jag packat en stor väska och är väl redo för morgon dagen och helgen... Men jag vill verkligen inte åka!!! Väskan är för tung, trots att jag packat snålt. Anledningen är att jag är tvungen att släpa på massa annat som måste med... :( Näe usch! Jag vill vara hemma jos mig älskling och mysa! Inte vara borta!!!  Deppig blogg idag, men jag är deppig! Logiskt va? ;-)

Önskar alla er andra en trevlig och mysig helg! Jag vet iaf en som kommer att ha det lyxigt!!! Ha det så gott pärlan :)

Lite duktig har jag iaf varit...

Jag har faktiskt varit lite duktig idag iaf, kan stryka några saker från min att göra lista....

1. Jag har bokat ny tvättid, fick en från kl 14 så jag tvättar just nu! :)
2.Jag har varit och storhandlat
3.Jag har börjat att storstäda iaf...
4.Älsklingen har diskat, han är bra duktig ibland! :)
5.Soporna är nere i soprummet!

Så några saker kan jag ju numera stryka från listan... Nu är det som är mest aktuellt att packa inför jobbresan imorgon... Vet inte vad jag ska packa och jag har noll lust att åka... Men det är bara att bita ihop och åka... Det blir nog bra bara jag kommer iväg... Men jag vill inte åka från älsklingen en hel helg... Känns som vi aldrig får göra något kul ihop...

Aja, dags att byta tvättmaskin...

Vad ska jag göra idag...

Har egentligen massa med saker jag borde göra idag. Men det är tyvärr inga roliga saker! Varför är det alltid så att allt det tråkiga borde gå före det roliga?! Skumt det där! 

Här är en lista på vad jag borde göra, får se om jag gör nåt utav det!

1. Just nu borde jag vara nere i tvättstugan, har tvättid kl 07-14.
2. Alltså borde jag boka en ny tvättid...
3. Jag borde äta lite frukost, men vi har tomt vad det gäller mat hemma...
4. Alltså borde jag åka och storhandla
5. Jag borde storstäda 
6. Jag borde diska
7. Jag borde rensa min garderob
8. Jag borde köpa svarta sopsäckar och typ flyttkartonger för att kunna rensa ordentligt
9. Jag borde packa inför resan imorgon
10. Jag borde bära ner saker i förrådet
11. Jag borde ringa massa viktiga samtal
12. Jag borde gå ner medd soporna och tidningarna till sopstationen...

Usch!!! Mycket jag borde göra idag, känns som att jag är en riktig slarvmaja! Å det kanske jag är med, men ibland är det skönt att få vara det med!

Nä nu ska jag göra mig en kopp te och kolla lite på tv innan jag tar tag i alla punkter! Pust, stön....
 


Top Model

Tyckte programmet var ok, har min favorit i den blonda tjejen med luggen, Lina?!
Men en del tjejer är helt enkelt för mycket för min smak... Som hon tjejen från Värmland, hon var jättesöt, men SÅ överdriven!!!
Men sen undrar jag ju lite omhur verkligheten ser ut bland alla modeller... Jag fattar det verklign inte!!!
Asså, en tjej som är 173cm lång och väger 59kg- var för kurvig... Så det är ju bara att inse att man själv är fet då, 167cm ocg nästan 64kg... Top Model nästa, skulle inte tro så!!!

Idol.

Idag vet jag inte om jag tyckte att någon var superbra i Idol direkt... Kommer faktiskt inte ihåg någon sådär jättebra, som jag har gjort med en del andra...

Ska bli kul att följa fortsättningen iaf... :)

Ica Reklamen...

Då och då stöter jag på Ica Reklamen på Tv 4. Kan allt som otfast inte göra annat än att asgarva!!! image100

Haha!!!! JAAAAAAAAA!!!!

Insåg precis att jag kan se BÅDE Idol och Top Model, de går ju inte samtidigt ju! Tänk vad så lite kan göra hela min kväll! :)

Top Model / Idol...

Holler på att piggna til från mitt migränliknande tillstånd... Lagom till att Top Model och Idol går av stapeln...Snacka om att jag kommer att sitta och zappa... Har precis slängt in lite snacks i ugnen, tacochips med salsa och ost toppade med gräddfil, eller skulle vart salsa på... Men den var visst slut, blivit mycket snacks sista tiden visst...Så nu blev det sweet chilisås istället, funkar nog det med...

Ha en bra kväll. Kommer säkert att kommentera kvällens program senare!

Så fint!

Så här fint hår skulle jag också vilja ha, preci s sån färg som jag tycker är så snygg!!! Asså jag förstår att man kan göra mycket i datorn, men iaf.. Älskar för övrigt bilder som är lite härligt skimmriga/guldiga som denna. Mmmmmmmm, tänk om man kunde få allt man ville. Då skulle det nog bli ganska tråkigt tillsist, så kanske är tur jag har min tomteröda näsa så jag kommer ner på jorden igen...


image99


Bilden hittade jag på google

Precis så...

Jag brukar inte tycka att tvillingarna Olsen klär sig sådär jättesnyggt. Verkar som jag är typ ensam om det, eller jag gillar det oftast om jag får ta bort nåt, typ skorna, den höga midjan på jeansen... Kanske inte är supertrendig av mig... :P Men här har Ashley  fått till det så himla snyggt, eller den som klädde på henne iaf... Precis såhär skulle jag vilja gå klädd, men är rädd att det är ganska långt ifrån hur jag ser ut... Älskar mössan och allt det andra med!!! Åhhh, måste nog ge mig ut på stan och leta efter nåt liknande!
image98

Inte jul än ju...

Det är ju faktiskt flera månader kvar till jul, men om man kollar på min näsa så kan man tro att den är här allra redan! För mitt på min näsa så lyser det- en jätteröd finne... Känns som att hela näsan är en stor juldekoration... Så det jag skulle vilja ha just nu är Comfortzone´s Active pureness corrector, bara att stryka på över finnen och den är på väg bort! Vill ha NU!!!! Men nu har jag den inte... :(


image96


Men jag har ett annat knep, som iaf fungerar för stunden! Noubamat en puderfoundation från Nouba. Jag bara älskar den!!! Täcker jätte bra och låter ändå huden andas, känns inte att du har nåt på dig! Kalas verkligen!!!
 image97

Båda bilderna hittade jag när jag sökte på respektive namn på google.

Massa med lotions...

Det finns nog inget mysigare än att smörja in sig med en härlig bodylotion efter en dusch. Det finns ju hur många olika lotions som helst.Alla i olika prisklasser... Här är ett urval av sånna som jag skulle vilja testa... Får se om jag gör det någon dag eller inte... Alla bilder kommer från eleven

image95

Önske kroppen...

Om jag fick bestämma skulle jag lätt se ut såhär! Tänk om jag hade ett trollspö... Hihi!!! Hittade alla bilder på Google

image91image94image93image92

Oprah Winfrey...

Sitter hemma i soffan och kollar på skräptv. Just nu är det Oprah, tycker inte det är så bra egentligen. Men hon får mig alltid att känna något när jag ser henne. Kanske är det personlighet elller nåt. men nåt som jag förundras över är hur människan kan vara så snygg ena dagen och så satans ful nästa dag... Kolla bara här- nu vet jag ju inte hur många år som skiljer på dessa foton, men jag tror faktiskt att hon är yngre på det första!
 
image89 image90

Kanske är det vikten som gör det, kanske är det håret. Men jag tycker knappt man kan se att det är samma människa... Idag på programmet har hon lite längre hår än axlarna som är mörkt och lockigt! Och enligt mig är hon satans snygg i det!!!

Önskelistan...

Tänkte börja med en ny rubrik, som jag tänkte kalla för önskelistan. Där kommer jag att presentera olika saker som jag skulle vilja ha. Ibland kan det vara en sak, ibland flera. Först ut tänkte jag visa lite doftljus som jag har hittat på eleven . Passar bra denna tråkiga regniga dag, när jag har ont i halsen och bara vill krypa ner i sängen igen...

image84
Bara askens utséende gör att jag vill ha det här ljuset...

image85
Är helt såld på Principessa produkterna - och det utan att ens ha testat dem... :P

image86
Doftar det här lika gott som det är fint, då vill jag bara ha detta framöver!

image87

SNART när jag gått ner lite i vikt ska jag unna mig denna härliga doft! Kanske blir det även ett doftljus samtidigt!


Detta ljus kommer från Comfortzone och luktar helt underbart! Det finns fyra olika dofter och denna heter mediterranean. Jag bara älskar detta ljus!!!
image88

Vill ha!!!

När jag har gått ner lite i vikt och minskat lite i centimetrar så ska jag unna mig den här!
 Accessora har bl.a den här i sitt sortiment...

Doften beskrivs som när du plockar ut dina nytvättade handdukar ur torktumlaren, precis vad jag behöver som drivkraft att gå ner lite i vikt...

Ger upp!!!

Jag vet att man inte ska stirra sig blind på kilon utan kolla även till centimetrar... Men jag tycker jag har skärpt till mig som bara den sista två veckorna. Jag går minst 50 minuter 3 dagar i veckan, rider minst 3 å då ca 60minuter, lägg därtill att jag mockar, ryktar, sopar mm. Dessutom har jag knappt druckit någon cocacola allls under sista 2 veckorna, kanske 2 eller 3 glas. Ätit godis 2 gånger... Äter hemmalagad mat, lagar fettsnålt... Men inget hjälper ju! Jag går ju bara upp och upp!!!

Så här ser det ut nu...

Vikt: 63,6kg
Midja: 67,5cm
Höftben: 88cm
Rumpa: 99cm

Det är inte så att jag går neråt, det går ju fan bara uppåt! Kan NÅGON ge mig tips och råd på vad jag ska göra!? Jag vill inte mera nu! Imorgon ska jag ringa och kolla upp vad olika träningskort kostar...

Just nu ska jag bara krypa ner och dra täcket över huvet...

Vin kväll...

Jag har ju som en del kanske läst varit ensam hemma ikväll... Eller ensam och ensam... Jag har haft gott sällskap av datorn, en flaska vin och chokladtryfflar... Någon bok vart det inte! Och kanske lika bra det... För nu har jag ju något att se fram emot!


Jag har ett litet tips till er som har åldern inne för systemet... Har ni inte provat det vita vinet Kloster Eberbach 2006 tror det kostar 93 eller 96 kronor, så gör det! Det är ett ganska sött, lättdrucket min... Inget man kanske dricker till mat, men som sällskapsvin eller som nåt gott ihop med lite tilltugg så är det helt fantastiskt enligt mig! Jag är helt såld!!!image81

Ensam kväll...

Ikväll är jag själv hemma, älsklingen är på fest... Lite skönt samtidigt som det är så himla tråkigt! Hade så gärna suttit i soffan och myst ihop med honom! Har haft 2 lediga dagar av 3 på rad nu, tyvärr har vi bara setts några få timmar på dehär 2dagarna :( Behöver honom så otroligt mycket, men han måste ju få ha sitt utrymme med...Svårt det där!
Det är som säkert inte många missat fotboll på tv ikväll, även fast jag inte är särskilt intresserad så har jag det på i bakgrunden. Mest för att förstå vad grannarna skriker över...

Annars har jag tänkt att tillbringa kvällen med ett glas vin, lite chokladpraliner och nyaste Gossip Girl!!! Som jag har väntat. Å bara för att jag vet att det kommer att dröja till nästa bok så drar jag mig nästan för att läsa den här redan ikväll. För då vet jag ju hur länge jag får vänta tills nästa gång!


Så himla härlig!!!

Jag har hittat den här på Bluebox och har varit fast för den från första stund! Snacka om en bra start på dagen...image79


Fin jacka...

Hittade den här fina jackan från Vero Moda, hade gärna haft den i min ägo... Vet dock inte om jag skulle vilja ha den i en nyans mörkare grå...

Kom igen nu...

Det är en HEL del personer som har varit inne och kollat sen jag skrev sista inlägget, men bara 1 (!) enda har skrivit! SNÄLLA jag är supernyfiken på vad ni använder!!! Ni får självklart vara anonyma!!! Jag behöver tips ju ;) Kram på er!

Skönt, men vet inte riktigt vad jag ska tycka...

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva om ansiktsbehandlingen... Asså, det är ju alltid skönt när någon pysslar om en. MEN när jag får en behandling så vill jag veta vad de gör, varför de gör det, gärna lite vad produkten innehåller och vad det gör för huden. Eftersom jag själv är utbildad hudterapeut så är jag kanske lite extra kräsen. Men jag sa t.om till henne att hon gärna fick säga vad hon gjorde, men hon sa bara att jag lägger en mask nu, inget mera! Inte ens att nu börjar jag plocka bryna, eller frågade hur jag ville ha dem, tunna/tjocka, markerad båge... Tur att de blev bra säger jag bara!

Men som sagt det är ju alltid skönt att bli ompysslad, men jag blev lite sur... För jag hade tänkt att köpa på mig både rengöring, ansiktsvatten, mask och dagcream. Men hon sa inte ett ord om vad hon tyckte jag behövde och visade inte heller vad hon använt. Å då hade jag ändå sagt att mycket av det jag har hemma har tagit slut... Hmm, ja, ja, JAG sparade ju iaf en massa pengar, men hon gick ju miste om dryga 1000lappen....

Men nu är det såhär, jag har jobbat med ett märke under hela min tid som hudterapeut och jag är lite sugen på att byta. Inte så att jag inte är nöjd, tvärt om! Jag tror faktiskt inte att jag kan hitta något som överträffar "mitt" märke. Men jag tänker inte skriva vilket det är här och nu... För det kan ju vara så att någon av er använder det och då vill jag gärna höra era synpunkter!!!

Men det jag skulle vilja är att alla som läser bloggen JÄTTEGÄRNA får skriva vad just ni använder! Skriv vilket märke det är och vilken prisklass det ligger på, gärna en kort kommentar (eller lång) om varför ni gillar just det märket! Så får vi se vad jag ev köper... Gud vad kul det ska bli å läsa vad alla använder!!!!

Tack på förhand!!!

Ansiktsbehandling nästa!!!

Ska strax ge mig av mot stan och få en ansiktsbehandling! Ska bli så skönt, även om portömmningsmomentet inte brukar vara så värst mysigt! Vet någon nåt om Biolines produkter så får ni JÄTTEGÄRNA skriva om dem i kommentarerna! Skriver mera om behandlingen senare när jag kommer hem...

Ja, jag VET...

Jag vet att jag inte lagt ut min vikt och mått kurva... Kanske inte är intressant för någon annan än mig, men nu är det i vilket fall bara 2 dagar kvar tills nästa ska läggas ut, så de som bryr sig får vänta tills dess! Hoppas det inte gör så eran helg blir helt förstörd! ;) Hoppas ni förstår ironin... :P

Lite höstkläder hittade jag med...

Ja jag hittade ju inte bara sommarklänningar på asos. Hittade även dessa jättefina höstkläder som jag mer än gärna skulle vilja ha i min garderob!

 Den här gråa klänningen med sidenband i rigningen och veckad kjol skulle jag göra vad som helst för  att äga!!!

 Är svag för shorts, är svag för grått, är svag för kritsträck-randigt  = VILL HA!!!

 Det här är nog en av de mest höstaktiga klänningar jag sett, och jag GILLAR den!!!

 Den här konkurrerar stark om första platsen tillsammans med den anda gråa klänningen!

 Den här är jag osäker på va den egentligen ska vara, sommar eller höst. Anser nog att den är så pass fin och användbar att den får följa med in i höstgarderoben efter en lång sommar ;)

Så... Nu har jag väl nästan fyllt upp garderoben va? Synd att allt bara är fantasier bara!

Dessa skulle jag lätt kunna ha roligt i...

Tittade lite på asos.com igår och hittade dessa underbara plagg.
 Jätte snygg svart klänning med stenar. Gillar banden som går upp runt nacken.

 Denna skulle vara perfekt en sommarkväll, när man ska vara lite sådär lagom afterbeach snygg.

 Den här skulle vara perfekt vilken utekväll som helst! Guldmarkeringen i midjan gör DET!

 Om jag hade förmågan att kunna bli riktigt brun på sommaren skulle jag använda den här, JÄMT!

 Hur fin som helst till lite solbränna och ett par guld sandaletter!

 Nästa midsommar vill jag ha den här fina klänningen!

 Den här klänningen är bland det sötaste jag sett!

 Detta är ju en topp, men den får vara med iaf för att den är så himmla fin!

Som ni märker så har jag en stark längtan till sommaren nu! Jag gillar ju hösten! Men det kanske beror på att jag inte var ute nåt att tala om i sommras...

Så nu är det bara att börja slimma till sig lite och bygga på brännan! Och spara ut håret, så jag kan ha sådär långt svallande solblekt hår! :)

Mysteriet facebook...

Efter mycket tjat från olika vänner och bekanta har jag äntligen (enligt dem) registrerat mig på facebook. Men jag fattar typ noll! Tacka vet jag msn, som jag förstår. MEN!!! Jag kan inte logga in idag av någon anledning!!! Blir så ledsen :(  Så kanske tur att facebook finns, så jag kan ha lite kontakt med omvärlden...

Nu håller jag för övrigt på att göra slingor i mitt hår, men ljusa den här gången... Vart ju som bekant inte "helt" bra igår... Men nu verkar det faktiskt som att jag ska lyckas få till rätt nyans...

Skulle ju vara roligt att kunna använda mitt löshår snart! Men måste ju sy det klart å så först... Så det blir nog inte förrens imorgon.

På tal om imorgon, jag hade tänkt att överraska min kära sambo med en liten surprice imorgon. Men det vart nog mera så att jag (och han med...) vart överraskade istället, Hans mamma fick sin lilla bäbis igår. Så resterande familj ska åka och hälsa på imorgon... Får väl se hur länge de stannar... Kanske kan hinna med båda, vem vet?

Har inte glömt...

Jag har inte glömt bort att skriva in min vikt och mina mått! Men jag har inte lägenheten för mig själv ikväll... Och vill inte springa runt i trosor och Bh...Med ett måttband i högsta hugg... Så det får bli imorgon när jag är själv igen!

hmmm, vart ju bra... NOT!!!!

Ok, nu är det bara att leta upp en ny hårförlängning som kan matcha min nya hårfärg. För direkt efter jobbet idag är det jag som åker och köper ny hårfärg! De slingor jag gjorde nu vart katastrofala! Som tur är syns de inte när jag har diadem och sätt upp håret i en snorr i nacken...Varför kan det aldrig bli bra... Jag som var så nöjd med mitt hår nu! Å så gör jag såhär!!! FAN!!!

Får se om Sofie kanske kan hjälpa mig att få ordning på det... Eller så gör jag som sagt helt om, óch blir mörk igen...FASEN!!!

Nervös väntan

Sitter här och har lagt i bruna slingor i mitt hår... Tänkte fixa löshåret idag... Ska gå och skölja nu. Skriver mera sen när jag vet hur det blev. Det jag nu vet är att jag har full tmed hårfärg på händerna, för som vanligt glömde jag att ta på mig handskarna! ;P

Fan också!

Alltså jag VET att man inte ska låta andra människor låta en påvärka en... Men fan idag funkar det inget bra! Tappat helt lusten att göra något alls! Tänker bara ligga och tjura ett tag nu... Så får vi se om jag tar tag i städningen sen eller inte. Fan nu blir jag bara ännu mera sur! För hela det här inlägget låter som en stor ursäkt för att slippa att städa! Men jag blev verkligen ledsen förut, och det tog musten ur mig! :(

Helt ok?!

Varför anser sig vissa människor ha sig rätten att vräka skit över andra? Jag anser mig själv vara en ganska snäll tjej, som försöker att vara andra till lags. Försöker att ställa upp så mycket jag kan, ändrar mina planer för att det ska passa osv... Men varför är det så ofta ok att ösa skit över mig?! Jag gör ju inte det över någon annan! Vissa människor kan verkligen grejen med att göra andra människor ledsna!

Finns en förklaring!

 Jag skrev inget igår, och det finns en förklaring! Jag har varit helt fucked up i mina tankar... Allt har kretsat kring hur snabbt livet kan vända. Både till det bra och det helt sjukt dåliga! Så jag har typ varit blockerad, lam, borta... Aja, jag har inte haft ro att skriva iaf!

Under dagen så kommer mina mått och vikt för den gångna veckan...Glömde som vanligt att skriva in det i söndags och i måndags... Och igår när jag kom ihåg det, ja då ville/kunde jag inte...

Håller på att tvätta idag med, men inte lika mycket som förra gången! Phuuuuu!

Ska passa på att storstäda med, lika bra att få allt gjort på en gång!


Ska byta maskin nu, men skriver mera senare!

Min vän!

Min vän är den finaste i världen! Hon är snäll och omtänksam. Ingen ställer upp som hon gör... Att hon och jag funnit varandra är bland det bästa som hänt mig- någonsin! Att hon sen mår så dåligt som hon gör, det är fan inte rättvist! Jag blir så jävla arg! Varför ska dumma jävla saker hända de bästa människorna?! Varför i helvete ska just hon vara drabbad??? Finns det ingen rättvisa här i världen?! Hon hade ju nått sina drömmars mål, allt hade ju tillsist fungrat. Så varför kunde det inte få fortsätta så? Varför var det tvunget att bli såhär? Varför kan hon aldrig få vara lycklig! Fattar ni hur glad hon var när hon fick beskedet att hon kommit in! Kan någon förstå hur hon har kämpat för att komma dit hon är idag?! Jag är så arg att jag inte kan skriva mer! Men om det finns en gud eller nåt sånt så kan han fan skita ner sig!!!


Detta är tillägnat Hanna- den bästa vännen i hela världen!!!

Den bästa dagen...

Idag är det en sån där bra dag!!! Jag och älsklingen firar 6månader, det har gått så fort! Kan knappt förstå det...Var dock tvungen att åka och jobba en snabbis i morse kl 06.30. BLÄ!!! Men väl uppe är jag ju som alltid igång...

Har varit ganska effektiv på morgonen, jobbat då, skrivit lönerapport, fixat frukost, kollat igenom reklamen efter lämplig mat den här veckan... Ja nu återstår bara resten av dagen, ska hem och rida efter att jag skjutsat älsklingen...Sen ska jag hem och röja, skulle leta fram lite ridkläder av det varmare slaget igår. Bara det att de låg i en garderob, som minst sagt är överfull. Det slutade med att allt hamnade på golvet... Så jag har lite att städa idag, men jag har pratat länge om att städa/rensa den garderoben iaf!

 Typ såhär, fast värre ser det ut!

Tjoohooo!

Vårat lag vann i fotbollen, allt är frid och fröjd! Har gjort en deal med älsklingen precis, om jag åker å hyr film så diskar han och så lagar vi mat ihop när jag kommer hem. Känns som en helt ok deal. Men vad ska jag hyra för film då... Kanske kan bli nya Beck... Inte omöjligt... Får se...


Kanske skriver mera sen!

Jag ÄR en fotbollsfru...Men var är pengarna :P

Måste bara skriva lite snabbt nu.... Jag har verkligen blivit en fotbollsfru av rang nu... Hade tänkt att ha en lugn hemma eftermiddag nu... Men så ringer min älskling och frågar om inte vi kan åka å kolla på fotboll. Vad händer? Ja inte säger jag nej iaf... Så nu är jag enligt min mening en riktig fotbollsfru, men den stora frågan är ju när jag får ta del av all lyx som det verkar innebära för fru Beckham o co....Aja, det får väl lösa sig med tiden... Tills dess får jag stå och frysa i snålblåsten... Ha en bra kväll!

Betyg dags...

Den här gången är det Scandinavian Formula saltvatten spray som jag provat... Vart faktiskt riktigt besviken på den här produkten. Den ska ge en skön saltvattenkänsla, och visst mitt hår kan bli rätt risigt av saltvatten. Men det är ju inte DEN känslan man vill åt... Så länge håret är blött har jag fina lockar och det känns helt ok! Men så fort håret har torkat så blir håret risigt å frissigt. Inte heller har jag kvar något av lockarna... Tråkigt! Det som är + är väl möjligtvis priset, tror h´jag gav runt 55-60:- på Ica MAXI.
Men det hjälper tyvärr inte den här produkten som av MIG får en 3a av 10 möjliga!



Men en sak som får väldigt bra betyf av mig denna gång är Isadora Wonder Nail, extra long lasting i färg nr 67 shocking lilac. Den har hållt i ca 1vecka utan att flaga och då har jag: Varit i stallet 6/7dagar, stortvättat inkl. handtvättat, duchat 8gånger, storstädat, jobbat... Ja ni märker att det sitter BRA!!! Priset var också helt ok, då jag köpte mitt på HM för ca 39:- eller nåt sånt. Fint skimmer är det och en sån där lite mörkare lila som jag tänkt att använda i höst iaf!
Detta lack får 9/10 i betyg av mig!!!
 Hittade ingen bild med rätt färg på lacket!!! Så ni får en som visar andra färger istället!!!

Kortis...

Är. för. trött. för. att. skriva. idag... Sitter med ett glas vin här framför datorn. Det var länge sen och det märks, för shit vad trött jag är!

Ska ta å krypa upp i soffan till älsklingen nu... Men imorgon ska jag skriva längre, lovar!

Kram!!!

RSS 2.0