Julbord

Imorgon smäller det, då är det JULBORDS premiär!!! Åhh vad smaskigt å mysigt det ska bli!!! Hoppas att det blir massa med god mat å minst lika smaskigt julgodis det bjuds på. Eller bjuds , fan det dyraste julbord vi varit på typ 385:- p/person å då ingår INGEN dryck... Så nu får det fasen vara så bra som det var förrförra året!

Det som ska bli lite exktra kul med att gå ut å äta julbord är att jag äntligen får ha min klänning som jag köpt till jul. Men den kostade ändå 349:- så då tycker jag att jag iaf ska kunna ha den en gång till... Den är så julig å fin!!! Syrran vart faktiskt lite avis på den lät det som förut!! hihi!!!

Nä nu ska jag lägga mig på soffan lite tror jag allt!!!



Heja Marie!!!

Ikväll håller jag mina tummar för Marie Picasso!!! Heja Heja! Du sjunger skiten ur de andra 2!!!!

Typ halva inne!

I flera veckor har jag varit en postterrorist... Har typ kastat mig över posten varje dag! Så idag fick jag TELE, jag ska på intervju!!!!

Snacka om att jag går på moln! Å världens bästa Hanna ska följa med mig som stöd!!! Hon är bara SÅ bäst!!!

Nu ska jag lägga mig å mysa med min älskling för att avsluta en för övrigt bra dag!!!


image133

Lite väl somrig bild kanske men jag känner mig som en glad glass!!! haha!!!

Trasdockorna!!!

Snacka om nostalgi på HÖG nivå!!!

Trolltyg med Fjant!!!

Älskar Älskar Älskar!!!

Samsung - I like!

Nu har jag äntligen hittat en mob som jag kan tänka mig, Samsung g800. Verkar ha bra kamera å ser snygg ut. Då behöver jag ingen digitalkamera! :) Ser tyvärr lite dystert ut för tillfället, för den ligger på typ 5000:- å det har jag inte råd med såhär innan jul!

image132
Men fin är den! :)

Snö på backen!!!

Det var ju så här det skulle se ut på backen igår ju!!! Nu är det snö och fint igen! Puss på er!

image131 Kanske inte RIKTIGT så här mycket men fint är det...

Deppig...

Idag är det en sån där dag då jag är deppig utan att riktigt veta varför... Det var till att börja med ett jävla liv i morse på sambon, även kallad älsklingen ibland... Imorse motsvarade han dock inte alls de orden! Åhhh, jag klarar inte folk som inte går upp när klockan ringer! Asså, ligg gärna kvar ett tag. Men prata inte med mig! OK?! mmm...

Har varit och ridit lektion idag med, bjöd de andra i gruppen på ett par skratt. Här är tjejen som inte har ridit så länge sen flera års uppehåll och som dessutom precis har börjat hoppa några trevande språng. Så vad händer, jo det första ridläraren säger är: Idag ska vi rida hela lektionen utan stigbyglar! Hallå!!!! De är ju mitt liv och framförallt de som gör att jag överlever- utan stigbyglar ingen balans... Men det var visst den vis kulle öva på idag, balansen... Jo, visst. Kul att ha en pajas i gruppen som typ är på väg över hästen - på brekas... För det var väl nåt sånt jag var mm ifrån att lyckas med typ 3gånger... MEN jag höll mig kvar!!! Yiiiihaaaa!!!!

Nu var det tänkt att jag och Robin skulle gå på julskyltning. Men det är 2 saker som gör det mindre kul... Nr 1 Det regnar... :( Nr 2 Robin är inte hemma än... :( :(  Å jag vill inte gå själv och jag är som sagt var deppig, antar att det är över vädret.

Sen som om detta inte skulle vara nog, jag skulle jobba 14-19 imorgon... Mmmm säkert att det blev så: Den andra tjejen jag jobbar med har halsfluss, IGEN!!! Halllåååå!!! Hur ofta kan man igentligen få det!!! Jag bara undrar!!! Så nu har jag två härliga 9-17 pass framför mig. Så visst, det blir mera timmar, men det blir ingen ridning! Å det stör mig att jag alltid ställer upp! Men jag ser det bara som lite extra pengar inför jul... men iaf! Åhhh!!! Jag vet att jag inte har nåt å klaga över på riktigt, det finns de som har det MYCKET värre, jag vet! Men idag orkar jag inte vara glad!!! Sorry!!! Men jag älskar er iaf, ni vet vilka ni är!

Puss och kram!
image130

Lika deppig och dyster som denna bild känner jag mig, men långt därborta börjar det nog klarna. Så det kanske jag med gör sen... :)

Inte det julkortet jag vill ha iaf...

Asså om jag fick det här julkortet så skulle jag nog nära nog spy!!! Fy alltså!!!!

image129

Julkalender av klass ;)

Asså detta är den bästa julkalender någonsin enligt mig!!! Bara älskar ! Å det var tävlingar med Pernilla Wiberg och Hemliga Arne! Ja Herre gud det var tider det! :)

Inne på Youtube klipp :)

När jag och syrran var små besökte vi då och då våran moster. Det bästa med det besöket var att hon hade en skiva med Lili och Sussie så hela besöket stog vi och sjöng/mimade... Jag var Lili och Madde Sussie... Det här är vad jag tycker en av de bästa låtarna med dom!



Gör ett undantag från jul-temat...


Love Sunes jul...



Jag kan inte mer än att asgarva igenkännande...

Het på bloggen idag!

Har ju fått inbjudning om att följa med ut i helgen! Å genast så kommer ju suget efter nåt fint att ha på sig!!!

Här följer ett urval som jag hämtat från asos


image120


Denna fina svarta å guldiga paljettklänning skulle      
kännas fin att bära på lördag ihop med min svarta
skinnjacka och mina svarta pumps!

image121
Soft och romantisk...
image122
Är ju inne på lila och gillar "siden" känslan. Denna         
är fin med sina svarta blommor!
image123
Lite annorlunda top i fin färg!
image124
Skulle aldrig våga bära denna, men shit den är het! 
image125
Fina färger och mönster, kanske skulle våga bära denna...

image126
Underbar grön kjol som jag verkligen VILL ha!!! 

image127
Den här är lite annorlunda och kul! Snygg med svarta stövlar till.
image128
Denna är en av mina favoriter, men jag vill ha de benen
till tack!!!

Mera jul!!!

Sånna hära ska jag äta med Hanna snart hoppas jag på!

image118

Å sånt här ska vi göra en mysig julkväll!

image119

Vill ha jul nu!!!! Nuu!!! Nuuuuuuuuu!!!

Det kommer vara ett j** tjat om jul här i bloggen framöver bara så ni vet! :P

Tack!!!

Ett stort tack till Helena som är min hjälte idag! Det räcker med ganska lite för att bli kallad datasnille av mig ;)

Jul, jul, jul!!!



Vill ha nu!!!

Daniel är kungen i kväll!!!

Ikväll är det Daniel som är kung i Idol, kanske inte för att han sjöng bäst. Utan för att låten han sjöng är så BRA!!!! I just LOVE!!!!

Jävla bitch - Du är så over...

Asså det finns en brudjävel här i stan som jag stör mig på nåt så jävligt! Hon tillhör min yttre vänskapskrets. Har t.om varit min vän... Men nu, alltså det är få personer som jag säger att jag tycker illa om, men fan vet om jag inte  hatar denna lilla jävla människa!

En sak är då säker, den största bitchen behöver då fan inte alltid vara störst!!!!

Duktiga häst!

Igår tävlade jag! Fick med mig två rosetter hem! Full pott med andra ord! Skojigast tyckte nog hästen att det var, å vad duktig han var sen!!! Puss på dig min gosepålle!

Förväntad Festkväll, blev hemmakväll...

Igår var det dagen då den stora maskeraden skulle gå av stapeln... Började dagen med att åka till systemet och inhandla diverse alkoholhaltiga drycker. Hade dock bestämt mig för att jag själv skulle vara nykter, ska köra bil idag vid halv 11. Från början var dock planen att ta ett glas vin till maten. Men vid närmare eftertanke skulle det lilla glaset göra mer skada än nytta. Jag menar, då skulle nån vara tvungen att skjutsa oss dit, och vi skulle vara tvungna att ta en taxi hem... Nä nyktert fick det bli!

Åkte hem och red med syrran på förmiddagen, allt var frid och fröjd tills vi ska släppa ut hästarna och ge dem mat. DÅ lägger sig våran lilla ponny, PANIK! Det har nämligen hänt för ca 1 år sen att han gjorde samma sak och då höll han på att dö... Vi tänkte direkt att shit, här gäller det att handla snabbt! Så syrran ringer ner till mamma och pappa och jag springer in i stallet och hämtar hans grimma. Vi får upp honom utan problem och jag ger mig ut på en promenad med honom. Väl hemma igen ser han RIKTIGT dålig ut, ögonen är helt matta och han vill bara lägga sig ner. Tarmvred är inget att leka med, detta orsakat av att han ätit fruset gräs. Pappa kommer upp och vi får upp honom på benen igen. Pappa tar med sig lille hästen ut på promenad igen, typ 40min. När han kommer tillbaka så har lillen både bajsat och fisit! SKÖNT nu är tarmarna igång igen...

Glada å nöjda åker vi på julmarknad... Var mysigt och en del fina saker att titta på. Köpte dock bara 3påsar naturgodis... Väl hemma igen så ser vi att pappas bil står vid stallet, panik igen. VAD har nu hänt!? Det visar sig att undertiden vi var borta har lillen lagt sig ner i hagen igen. Syster liten som var hemma och höll ett öga på honom fick upp honom och gick ut ytterligare en gång och gick med honom. Hon fick tack vare det igång magen på honom IGEN... Men shit vad ledsen hon var. Å det är som såhär, min syster liten GRÅTER aldrig!!! Så när hon gråter då är hon verkligen ledsen! Å jag klarar inte av att se henne sån!!! Så rätt som det var så stortjuter både syster stor och liten där i stallet... Pappa går ut ytterligare en gång med honom och när han kommer tillbaka så verkar faktiskt lillehästen må bra igen. Jag dröjer mig kvar i stallet ett bra tag och fixar med det sista inför tävlingen idag... Å nu är han bra! Han äter och lägger sig inte ner mer! Så skönt! Känns som att nu kan jag verkligen koppla av! Thanks!!!

Tar vägen förbi ridhuset på vägen hem och bokar en tid åt syster mellan och mig tills på måndag. Tutar på H1 och H2 på vägen hem igen, men det visar sig att de inte har hört mig :(
Stannar till på ridskolan och kollar banan inför idag och ser att jag startar näst sist i båda klasserna! Känns bra!

Åker till maxi och köper en coca-cola och en sån där dusch svamp ni vet som är som en trasselsudd... Vad kan bli bättre som kaninsvans än en sån!? Jag bara frågar... :P

Kommer hem och kånkar upp alla påsar från maxi och systemet... Å vad hittar jag?! Jo en pojkvän som mår allt annat än bra... Visst att vi har mått jätteilla båda två hela veckan, men var det tvunget att bryta ut på honom just denna kväll? Ringer till H1 (tror jag det är, lär mig aldrig vem som är vem) och pratar med en "rätt" stressad festvärdinna och förklarar läget... Har ett tag tankar på att åka ut själv, men efter att ha funderat ett tag inser jag att älsklingen behöver mig hemma. Kanske lika bra det, det innebar att jag kom tidigt i säng och vaknade utsövd idag! :)

Nu ska jag bara äta lite frukost och sen så sakta bege mig hemmåt... Har visst snöat en del inatt, så hoppas pappa kan sätta på vinterhjulen idag!

Skriver om dagens stora höjdpunkt ikväll!

Glöm nu inte att fira pappa idag! :)

Shit vad det regnar!

Eller regnar är knappaast rätt ord! Det ÖSER ner!!! Å jag som ska gå upp till pållarna.... Inte så supersugen på att ge mig ut i regnet även om det bara är några meter det gäller. Men det dåliga samvetet gnager ju i en när man sitter vid datorn och har fönstret utåt hagarna, stackars mina älsklingar att stå ute i regnet! Bättre att vara inne i en fräsch box, full med halm och massa mat! Det tror jag de uppskattar mera!

Hoppas även att min andra älskling uppskattar min lilla "lapp" jag lämnade på datorn!

Asså shit jag drömde en jätte konstig dröm inatt!!! Haha! Älsklingen kom med en ring till mig när jag låg å sov i sängen... Han väckte mig och frågade om jag ville förlova mig med honom... Asså shit! Jag vart helt nervös, för grejen är att jag varit förlovad förut och jag har sagt att jag ska vara ihop med honom iaf i 4-5år innan det ens är tal om förlovning! Å det pratade vi om senast i förrgår, å han tycker samma sak! Så snacka om att jag vart jättenervös över att säga nej när han kom med ring å grejer! Men sen vaknade jag å insåg att allt var en dröm! Tur det! För jag vill inte göra honom besviken, å jag vill inte förlova mig!!! :P

Haha! Skumt det är detdär med drömmar ibland!!!

Nääää, nu ska jag vara snäll mot hästarna å ta in dem. Måste bara mocka åt dem först!!!

På återseénde!!!

Hittade bågarna, men i fel färger!

Men här är de iaf, så får ni en liten uppfattning så länge...

image116
Dessa ska vara lite brons/guldiga runt själva glaset och grönrandiga istället för blå randiga på skalmen...

image117

Dessa är i silver och inte i guld... Men den fina strass dekorationen i sidan är densamma!

Så hoppas ni tycker de är lika fina som jag! :)

Ett glas vin en torsdag!!!

Sitter här framför datorn, med Tv:n på bredvid... Lyxfällan är det minsann! Känner mig rätt lyxig själv kan jag säga! Sitter här med en flaska vitt som är riktigt välkylt och Marabous senaste chokladkaka med Nonstop!!! Det är minsann inte helt fel det kan jag säga!!!

Trött!!!

Vet inte när jag vaknade och kännde mig utsövd senast! Senaste tiden har jag vaknat med huvudvärk och det könns knappt som att jag har sovit något alls... Usch, inte alls roligt... Jag menar, jag vill ju vara glad och utvilad när jag slåt upp de blå...

Ibland önskar jag att vi hade större sovrum så vi kunde ha en dubbelsäng, men nu kan man inte få allt här i världen...

Mamma ringde i morse (förmiddags skulle nog många kalla det :P) å bjöd in till julbord! Kl 18 den 1/12 blir det julbord för hela slanten... Vi hade tänkt helgen efter, men då ska syrran på julbord med jobbet...Å med alla mina hemska minnen vad det gäller julbord så kan det vara bra att jag hinner "kurera" mig fram till julafton! :)

Idag ska jag till optikern! Så hoppas på att jag kan få mina nya brillor till nästa vecka någongång!!! Ska ta ett kort och lägga ut det här sen... Har mammas digitalkamera på lån här... Men lånade ut min playstation i helgen och lyckades såklart få med kamerans usb sladd!!! Så typiskt mig!!!

Fy fan alltså!!!

Jag blir så satans arg ibland!!! Å när jag blir arg så har jag då och då väldigt svårt att kontrollera mig! Idag är det en sån dag eller kväll rättare sagt!!!

1. Jag tog precis mitt p-piller, varpå jag blir illamående för att jag...
2. ... inte ätit nån kvällsmat.
3. Jag blir arg för att jag är arg!
4, Jag blir arg för att det är mörkt och kallt ute när jag som mest behöver sätta mp3 i öronen och poerwalka av mig lite ilska!!!
5. Jag blir arg på idiotiska karlar som säger att det inte är nåt, när jag VET att det är nåt.. Vänta några dagar bara så kommer bomben!!!
6. Jag blir arg på mig själv för att jag är arg!

Ville bara säga...

Att denna vecka har en hel del saker kvar att se fram emot...

Imorgon ska jag hoppa bana för syster, som en övning inför den stora prövningen på söndag...
På torsdag ska jag till optikern och kolla min syn, kanske inte så himla kul, men det innebär ju att jag är lite närmare mina nya glasögon!
På fredag ska jag och älsklingen gå på julmarknad och sen åka på QUEEN - Another kind of magic.
Lördag är den efterlängtade festen äntligen här!
På söndag är det tävling!!!

Ja som ni ser är det lite att längta till!

Sånt som värmer!!!

Det kan vara som idag, att komma hem till en nystädad lägenhet!
Det kan vara att ha så underbara vänner! Hanna, Lotta, Robin, Pia tack tack tack! Ni förgyller min vardag!
Dt kan vara att sitta i soffan å bara njuta av ett skitprogram för att man har sin älskling bredvid sig!!!

Love is in the air!!!

Ville bara meddela att idag firar jag och min underbara älskling 8 månader! Har varit och ätit mongolisk buffé och kollat på bio. Det har varit de 8 bästa månaderna i mitt liv och jag hoppas på minst 10000 till! Älskar dig potto!!! ;)

Puss din fru råtto!!!

Vänner...

Igår hände det en grej som jag väntat i flera år på... Äntligen fick jag kontakt med en kär vän! Tänk att missförstånd och idioter ska få komma imellan oss, det är ju inte klokt!!! Är bara tacksam för att det verkar som att saker och ting håller på att reda upp sig! Tårarna som rann igår var inga ledsna tårar, det var glädjetårar!!!

Vill bara tacka min vän Hanna för att du fått upp mitt självförtroende så pass mycket att jag vågade ta steget!!! Du betyder så otroligt mycket för mig! Love You!!!

Ny favvo parfym - Christina Aguilera!!!

Har hört en hel del olika grejer om denna parfym, men jag gillar den skarpt! Den som har följt min blogg en längre tid vet att jag har letat parfym- jag vet inte HUR länge. Men så såg jag den, jag luktade på den och jag föll!!! Jag bara älskar den!!!

image115

Att jag dessutom gillar henne som artist och hennes stil gör ju inte saken sämre!!!

Önsketänkande...

Det här skärpet tycker jag är jättesött!!! Skulle jag verkligen kunna tänka mig till flera saker jag har i garderoben...
image113


Även denna partyklänning skulle kännas fint att ha i sin ägo. Tänk vad tjusig jag skulle vara på annandagsbalen då...
image114

Är som ni märker helt inne på lila nu... Anledningen är att jag tycker det är så fint till min hårfärg!

Bilderna kommer från asos.com

Sjuk...

Alltså idag mår jag inte bra! Ont i huvudet och halsen. Lite feber... Fuck it! Jag hatar att vara sjuk!

RSS 2.0