Nu gäller det...

Sitter på helspänn! Idol utröstningen håller på, min idol Lars hänger löst enligt 2 av juryn... Håller tummarna. FAST idag var han ärlig talat sådär...

Yes, Yes , Yes Lars sitter säkert!!!!

Men nej, Robin B hänger istället löst. Men tror han klarar sig! Han är ju rätt snygger! ;)

Nu är det Zepidhe o Robin som är kvar... Hoppas Zepphie eller hur fan man stavar åker, inte Robin!!!!


Yes!!!!!! Robin är kvar en vecka till!!!! Nu kanske Hanna fortsätter att kolla iaf! :)

Puss och kram på er!!!

Det finaste som finns!

Idag har jag fått se något som jag länge velat se. Jag såg ljuset i dina ögon och en stolthet som länge varit förlorad. Du såg stark ut och du såg GLAD ut. Min älskade underbara vän vad jag är stolt över dig!!!



Aldrig ska jag sluta älska dig! Min undrbara fina vän! <3


Snö...

När jag gick från dagis var det regn blandat med en o annan snöflinga som föll från himmlen. När jag åkte till maxi var det små flingor som föll. När jag åkte FRÅN maxi var det stora flingor som dalade från skyn... Frågan är om det kommer att vara eller om det är borta imorgon? Är inte så förtjust i snö, men det är ändå en härlig känsla som sprider sig i kroppen när det faller från himmlen. Så länge jag får sitta inne o slipper vara ute o bli kall o blöt...

Imorgon är jag ledig för första gången på länge. Ska nog kolla när Madde och Elise rider. De red idag med, har dock inte hört hur det gick för dem...

Annars ska jag nog bara fixa klart tvätten och städa det sista. Kanske att jag åker ner o tränar lite på feelgood med. Ska se om poolen är ledig så jag kan köra igenom mitt nya pass för nästa vecka. Eller det är faktiskt ett hopplock av höstens godingar. Ett medley av favoriterna kan man kanske säga.

Ska även ta en tur till stallet och mocka lite skit tänkte jag. Måste väl få min dagliga dos av hästapållarna!

Dags att fortsätta min slapparkväll framför tv:n...

Puss och kram på er!!!

Försöker komma på nåt kul...

Mmm, ja vad ska jag säga om denna dag? En dag som alla andra? Ja mer eller mindre faktiskt. Ibland känns det som att det inte händer så mycket spännande i livet. Eller så är det för att jag har så otroligt lätt att ta saker för givna, att bli bekväm i en situation... Som den här dagen, den känns faktiskt inte så himla speciell. Men herre gud det är ju PRECIS vad den ÄR!!! Kolla in detta liksom!

* Hur länge har jag inte velat jobba med träning och då främst på Feelgood. Det är precis vad jag gör nu. Dessutom kan jag ju utan att överdriva säga att jag är den som haft mest pass av alla vatteninstruktörer sen jag började.

* Jag har velat ha ett jobb där jag trivs. Det har jag nu mer eller mindre på dagis o fritids i Nykyrka. Trivs som fisken i vattnet verkligen.  Det känns ju iaf som att personalen och barnen tycker att det funkar bra för mig. Annars skulle jag väl inte få ensamt ansvar för 9st barn en eftermiddag med låsning och allt. Eller en eftermiddag ska jag väl inte säga, för det har ju varit många fler!

* Jag ville ha en häst som jag trivs med, å det har jag äntligen hittat i Chagall efter 10 år! Tänk att det bästa oftast finns framför näsan på én... Att Poppe är en helt underbar individ och en super häst att gå över till så smått vad det lider känns ju inte heller helt fel!

Bara dessa 3 saker är så nära och så självklara numera att jag knappt tänker på dem. Å det är väl lite det som är mitt "problem" jag glömmer lätt det jag har. Jag vill hela tiden ha mer, å det är väl bra på ett sätt... Men o andra sidan får jag faktiskt bättra mig i att se det som finns här o nu!

Så nu ska jag försöka sätta mig tillrätta i soffan o bara fundera över nuet...

Puss och kram på er!!!

Duktiga jag, trallallalala...

Idag har jag varit SÅ duktig förstår ni. För att börja med något så har jag ätit KORV, å det vill inte säga lite bara det...

Men för att börja från början så har jag :

*Börjat jobba kl 07.00

*Ätit korv, 2 st faktiskt...

*Mockat mina boxar och gjort iordning Chagall åt Madde, vart lite tokigt där...

*Haft pass

*Lagat mat, eller den är inne i ugnen nu...

*Diskat

Så nu känner jag mig för en gångs skull faktiskt ganska tillfreds med mig själv. Imorgon fortsätter den duktiga linjen med tvättstugan kl 07.00, pass kl 08.00 och sen jobb kl 13.00-17.30 Därimellan ska stallet fixas. Så joooo, jag har att göra imorgon med! :P

Nu ska jag kolla till min mat, är så HUNGRIG sååååå!!!!


Puss och kram på er!!!

Jag har en känsla...

men jag kan inte prata om det. Inte för att jag inte vill, utan för att jag inte riktigt kan sätta fingret på VAD känslan handlar om... Kanske bara är söndagsångest. Trodde den tiden var förbi, men börjar tro att den återvänt. Liksom mina sömnproblem.

Hatar söndagar, även om denna varit ganska ok under förmiddagen...

Det blir alltid värre framåt natten...

Puss och kram på er!!!

BTW...

Vet att bilden på mig just nu är ASFUL, men ska ta ny snart! Så den är bara tillsvidare...

Puss och kram på er!!!

Fredag=IDOL

Så ser fredagarna ut här hemma på Storgatan. Men ikväll har jag lyxat till det efter att fört ha jobbat 8-17, därefter stallet och sen hem för att städa. Så vad har jag lyxat med? Joo, skön dusch, peeling o fix... Len som en persika... Därefter Brun utan sol (tog lite på fötterna Hanna hihi ;) ) Därefter min nya cream till håret som är helt superduper om du vill få fram fina lockar! Så nu sitter jag här fin som få och väntar på min älskling. Blir revbensspjäll till kvällsmat ihop med Idolerna. SAMT en drink minsann, kännde att jag kunde behöva en eftersom det blir en nykterkväll imorgon. Men om vi orkar så ska vi besöka pärlorna på kvällen då det vankas fest.

Stor grej på gång imorgon med. Första föräldrabesöket hemma hos mig med Oscar. Tror jag är mer nervös än vad han är :P Kan ju bero på att jag känner mina föräldrar o inte han... Hihi!

Puss och kram på er!!!

Klar!

Är faktiskt väldigt nöjd med min nya blogg! Detta är jag och det är många olika nyanser av rosa, kanske lite åt lila hållet... Men det är JAG! Å så här vill jag nog ha det ett tag framöver!

Nu städa så det ryker!!!

Detta är JAG

Fortsätter mera ikväll. Nu kallar stallet....

Var inte nöjd...

Var inte nöjd med min gamla bloggdesign så nu kör jag den här ett tag så får vi se vad jag hittar på...

Roligt pass!

Måste bara få berätta att idag så körde ALLA mina deltagare så vattnet skvätte inne i poolen på Feelgood. Så himla skojigt att vara instruktör när man har såhär bra pass!!! Snacka om att energin flödar. Att alla dessutom skrattar och är glada och tackar för ett bra pass, ja det är bra för självkänslan!

Nu ska jag ha lite ledigt resten av dagen och morgondagen från träning. Blev faktiskt erbjuden ett pass imorgon, men då jag redan är uppbokad för jobb på dagis imorgon var jug tyvärr tvungen att tacka nej. Annars hade jag ju fått 21 pass den här månaden :)

Nu ska jag bege mig ner till tvättstugan. Sen ska jag bara lägga mig och slappa en timma eller så. Jag är faktiskt ledig idag ju! Ska bara fixa klart stallet och städa lägenheten och .... näää sen när det är gjort ska jag banne mig ta en lång dusch, smörja in mig med brun utan sol och måla naglarna. Tänker låtsas att det är 25 grader varmt ute och att det är sommar! Så det så! :)

Puss och kram på er!!! 

Kör så det ryker!

Idag har det gått på högvarv kan jag lova. Har dock varit väldigt roligt! Började dagen med att släppa ut hästarna vid 8. Körde hela racet med mockning då med. Passade även på att motionera min häst med sk. longering, ingen av er som vet vad det är säkert, så jag går inte in närmare på det heller... Aja, efter det vart det hem och göra sig iordning för dagens första pass som började kl 12.00. Så förutom att fixa iordning mig så käkade jag även lite frulle.

Iväg till Feelgood och hade pass, fick höra att de tyckte att jag var en rolig tjej, som inte var som alla andra! Haha!!! Ibland ni ;) Men, hur kul är det att vara som alla andra... Jag bara undrar!?

Direkt efter passet stack jag bort till salongen där moster väntade med vaxremsorna i högsta hugg! Så nu ni är jag len som en babystjärt om benen...

Vidare o beställde en sallad och färskpressad apelsinjuice på Fräcka Fröken som precis har öppnat här. Man fick välja 5 tillbehör utöver det som ingick... Så min kombo vart förutom sallad, tomat o gurka även: kräftstjärtar, majs, ägg, pasta och fetaost. Lite konstig blandning kan tyckas, men det var himla gott! Juicen var riktigt god!!! Sugen på en igen, var dock alldeles för dyr för att bli en vana :(

Salladen och juicen avnjöts i bilen upp mot Askersund. Mamma och jag skulle kolla på hur deras nya kök hade ritats upp. Såg riktigt bra ut, och när mamma och jag hade fått komma med lite ändringar så, jaaa nu har de nog ett kök snart! :)

Hem till Motala igen och direkt ner på Feelgood, pass 2 stod på tur! Inte riktigt lika många deltagare med på detta pass dock. Men kul var det iaf.  Sitter redan och är sugen på att börja kolla lite låtar för ett nytt pass... Tänkte köra detta månaden ut och sen ha ett nytt under novembet o sen byta igen vid lucia kanske....

Nu är jag lite små trött och tur är väl det. Dagen börjar nämligen redan vid halv sju imorgon. Då ska hästarna ut och första tvätten av 3 ska in i maskinen. Det syns att det blivit mycket träning ett tag nu.. Allt är typ vitt och svart och bara träningskläder! Hihi!!! Räknade ut att om jag inte får några mera vikariat nu så kommer jag iaf upp i 20 pass den här månaden!!! Haha!!! De som tyckte jag hade många förra månaden som hade 15! ojojoj....

Men nu ni är det Puss och kram på er!!!


Intensiv dag väntar...

Imorgon är dagen som går i 100 knyck!! Börjar på morgonen med att jag ska släppa ut hästarna, och sen mocka o rida. Vidare hem för att trycka i mig lite mellanmål, vad vet jag inte än dock...
Sen vidare till Feelgood och ha pass kl 12. Efter det styr jag stegen raka vägen till moster för vaxning av benen. Sen ska jag fixa lite käk snabbt som ögat. Blir någon form av hämtmat, ska kolla matsedlarna innan jag lägger mig. Efter att ha köpt lite mat, styr jag nu bilen mot Nykyrka.

Mamma och jag ska åka upp till Askersund och prata med killen som ska rita mamma o pappas nya kök.
Är jättemysigt där. Dock har vi lite tidspress. För halv fem måste vi åka senast. För kl 17.30 har jag pass på Feelgood igen.

Sen när passet är slut så blir det lite mat igen, vad är frågan igen.... Sen ska jag SOVA!!! Hoppas det går bättre än det gjort de senaste dagarna! Inte alls gått bra :( Någon som har något bra tips att ge mig för att sova en hel natt + för att just somna lättare?

Puss och kram på er!!!


Blodigt allvar...

Blev vattenträning kl 18.30 för min del tillslut, ett helt ok val faktiskt. Började väl lite sisodär med att jag inte hittade någon bra parkering. Sen när jag bara hade att fylla på vattenflaskan kvar, ja då halkar jag på det hala golvet. Slår tårna rakt in i de hårda mattorna som ska göra så vi inte halkar... Slog upp ena tån rätt ordentligt och det började blöda. Shit, shit , shit jag kan inte va med nu var det som for genom mitt huvud! Inte att det gjorde förbannat ont, inte just då iaf... Men lyckades få det att sluta att blöda lagom till att jag skulle hoppa ner i bassängen.

Passet började väldigt långsamt och jag kollade mig omkring och såg ganska många äldre. Tänkte att jaha, det är därför de går här. Det är ett LUGNT medelpass detta... Tjiiii, fick jag! För himmel vad hon körde på med oss! Så otroligt skön känsla i kroppen när man tar i så man knappt orkar mera, men på något sätt iaf lyckas köra lite mera...

Nu efteråt känns det som alltid väldigt bra i kroppen och jag är kanon glad att jag åkte iväg och körde. Även fast det inte blev spinning.

Som belöning för att jag varit så duktig ska jag äta pannkakorna som är kvar sen igår och kolla på tv.

Puss och kram på er!!!

Sugen...

Japp, det är precis vad jag är, på att köra lite spinning. Men det är bara 2 platser kvar, så frågan är om jag kommer att få någon plats... Kankse blir lite vatten istället, om det finns några platser kvar vill säga. Finns även Body Pump, men jag ska jobba på wasa imorgon och träningsvärk i hela kroppen är väl inte att rekommendera då.

Får se vad det blir, väskan är packad och står i bilen. Ska ringa ner nu o se hur det ser ut för kvällen...

Blir ingen spinning, men kanske ett vattenpass vid halv sju... Fanns 4 platser kvar nu. Åhhh, jag som var så sugen på spinning. Aja, instruktörsrollens baksida. Att man inte får boka in sig på några pass.

Då får vi se om det blir att ta med sig baddtäkten ner till bilen istället då... Ytterligare ett samtal ska ringas vid 18 för att se utgången för kvällen... :)

Morgondagen, snart dagen...

Kommer att se ut ungerfär såhär:

* Sova till kanske 9-9.30
* Äta frukost
* Åka hem och hjälpa mamma (hoppas på lite lunch som tack... )
* Ta hand om hästarna och göra stallet
*  Åka hem och fixa iordning lite här hemma
* Köra spinning på Feelgood kl 17.30
* Hem och äta pannkakor :)
* Mysa till det lite i soffan
* Sova tidigt efter en lång dag!!!

Får se hur mycket av detta som blir av... Passet på Feelgood får jag som instruktör inte boka innan, så får hoppas på att det inte är så många som går på just DET passet :P

Ev. så blir det även en repa in till Linköping för att hämta upp Hannabanana... Får se lite hur det blir med det.

Nu ska nog jag försöka sova lite. Peppar peppar så är det tyst i huset! Men o andra sidan har ju spöktimman precis börjat! ;)

Puss och kram på er!!!

Vatten-aerobic

Passet idag gick väldigt bra, vikarierade för Angelica. Hade världens energi och den höll i sig till sista snabba låten, som är min favorit. Men då vart jag lite illamående och lite yr, hade nog druckit lite dåligt under dagen. Låten efter var jag på banana igen och tror inte att någon märkte något heller!

Jag älskar verkligen mitt jobb på FeelGood! Sen jag började där har mitt liv blivit så väldigt mycket roligare. För att inte prata om vilken energi jag har fått... Det är helt otroligt. Man skulle ju kunna tro att man skulle bli trött av att träna, men så är inte fallet! Man blir så in i norden pigg. Klart man är lite trött direkt efter passet, men sen! Oj oj oj!!!

Dessutom är det så otroligt kul o se när man har en bassäng full av tjejer och då och då en kille, så tar i och kämpar för fullt. Det ger en sån kick så det knappt finns!!! Att se glädjen när de gjort klart en låt är fantastisk!

Imorgon ska jag gå och hämta ut mina nya tränings-linnen från Craft. De är så sköna! Det är 2 svarta och ett vitt. Sen tidigare har jag ett vitt. Det är de jag har när jag är instruktör, det står Feelgood på bröstet så alla ska se vem som är ledare på passet. Det ska bli så skönt att slippa känna press på att hinna tvätta hela tiden, nu har jag så jag kan ha ett nytt varje pass. Även om jag får 2 vikariat!

Sen vill jag verkligen slå ett slag för mina 2 träningstoppar (bh) från Röhnisch som är helt otroligt bra.  De passar mig som har en normal stor byst som kan behöva lite stöd när man hoppar och far runt!

Nu ska jag kolla på In her shoes och njuta av kvällen.

Puss och kram på er!!!

Vet ni vad jag har?

Jo jag har världens bästa pojkvän! Jag bara ÄLSKAR honom!!! Idag har det inte varit den bästa dagen i Tittis liv, då det har varit fest i huset HELA natten. Å när jag skulle åka till stallet vid 12 så spelade grannen fortfarande lika högt och jag hörde hur de var fulla därinne. Snacka om efterfest! Är så trött på dem!

Meeeen iaf, efter en lång dag i stallet och ett hårt pass på FeelGood kommer jag då hem. Känner i trappan på vägen upp att humöret är i botten och jag undrade hur jag skulle klara att vara trevlig mot Oscar. Väl inne i lägenheten så får jag en stor kram ev en leende pojkvän och känner matlukten! Gissa vad min superduper görsa underbara pojkvän har stått och gjort åt mig?! Pannkisar!!!! Ni som känner mig vet att jag är fullkomligt GALEN i pannkakor! Att jag dessutom fick sätta mig till dukat bord och bara börja äta... Då var det inte långt till tårarna kan jag tala om!

Hann och prata lite med innan det tyvärr var dags för superdupingen att åka hemåt mot Götet. Önskar att jag hade kunnat följa med, men då hade vi iaf bara setts i bilen o innan vi somnade ikväll. Hade dessutom varit hemma först runt 23 tiden. Jag hade varit död för länge sen typ... MEN vecka 45 DÅ tänker jag att jag ska försöka komma med hem till honom. Behöver få några dagar ihop, var ett tag sen. De senaste helgerna har varit SÅ fullsmockade med grejer, så vi har knappt sett varandra alls...

Så nu vet ni alla, att min pojkvän har är toppen och jag är galet glad att jag har en sån fin kille som han! Ingen annan kan mäta sig med honom! Skulle väl vara Charls Ingar även kallad Kalle Parner då dá, men i övrigt nobody!




Min underbara babe!!! <3 <3 <3 <3

Puss och kram på er!!!

Det lockar...

Om det lockade förut att bo på landet så ska ni bara veta vad det gör nu.... Fest i ta mig fan hela huset och jag kan inte sova. Dessutom är jag själv, så jag har ingen att prata med. På nätet händer det typ NADA och jag har allmänt JÄTTETRÅKIGT!!!! Jag vill umgås med min babe och jag skulle helst av allt vilja umgås med nåt mer par över lite tv och mat.

Ikväll blev det raka motsattsen- själv och utan mat... Det kanske är min lott i livet.... Vad vet jag!? Förutom att storgatan SUGER!!!!

Vete fan om det ens är värt en puss och kram asså...

Stjärnor på is

Måste ju bara tala om att jag sitter här själv hemma och asgarvar! Tony Irving är mitt ljus i mörkret!!! Rompa på dig med Tony "Mellan kroppen" Irving. Ja herre gud!


Kolla in dettta!!!! Love it!

Ensam och fryser!

Japp är övergiven denna lördag. Oscar ska med Robban och Kim in till Linkan på nån fest tydligen. Så jag blir ensam hemma, typiskt då jag fryser som bara den. Ska ta mig en varm dusch snart. Lägga mig tidigt blir det nog med.
 
Funderar på om jag kommer att träffa Oscar nåt mer den här helgen. De ska ju ut och han kommer att sova i Tjällmo. Jag anar att det blir sovmorgon till senare förmiddan typ. Å vid 12 måste jag ut till stallet... Så får väl se vad som sker. Har ju pass kl 17 så det kan nog bli lite dåligt med tid...

Önskar att jag hade lite pengar så jag hade råd att hänga med till Göteborg, men så är INTE fallet just nu. Har fan ont i magen hur jag ska lyckas få ihop till julklappar allra redan. :S  Men antar att det löser sig, brukar ju göra det på ett eller annat sätt!

Åhhh, vet ni vad jag vill?! Jag vill ha ett hus, som ligger på landet! Där det är tyst och lugnt! Inte en jäklalägenhet på storgatan där ALLA har fest HELA tiden. För att kunna sova måste man ha sovrumsdörren stängd, men då blir det varmt. Då vill jag öppna balkongdörren, men då hör man alla långtradare istället. Varför ska det vara så svårt att hitta ett litet mysigt hus?!

Men grejen är att jag HAR detta lilla hus, men det ligger på fel ställe och jag vill inte bo där. Men om man kunde flytta det, eller bygga ett nytt?! Jag vill iaf inte bo här mycket längre!!! Så om någon har ett litet hus på landet som de vill sälja, eller hyra ut säg till!!!! För Oscars skull får det gärna finnas lite skog så han har nåt o pyssla med, å för min skull får det gärna ligga med sjöutsikt o gärna vid Djurkälla så jag får nära till hästarna!


Nähä... Dags att hoppa in i duschen o sen krypa upp i soffan, gräsänka som jag just blivit ...

Puss och kram på er!!!

Hihi!!!

Sa i slutet av förra veckan att jag skulle ta det lite lugnt med träningen den här veckan. Men så ringde S och frågade om jag kunde ta hennes pass på onsdagar ett tag framöver? Hur långt framöver det är vet jag dock inte, men iaf nu imorgon vet jag ju. Å så nu när jag var inne på Facebook en stund så skrev A och frågade om jag kunde ta hennes pass på Söndag. Så nu blir det 4 pass den här veckan med. Men jag klagar inte, snarare tvärt om!

Älskar att hålla pass, det är nog det bästa jobbet jag har haft någonsin. Å jag har hunnit med ett par vid det här laget!

Å snart ska nog syster yster börja köra lite vatten med mig med! Hoppas även på att J & E är med på något av mina pass den här veckan. De körde passet efter mitt förra veckan på onsdagen och var med på mitt på torsdagen. Alltid kul när det är lite folk man känner igen!

Får se till att dricka och äta bra på jobbet imorgon, då jag kommer att åka raka vägen från jobbet och hem. Se om det har kommit nån pinkod så jag kan anmäla mig till mina program och kurser. Sen om det INTE har kommit nån pinkod, snabbt som attan iväg och skicka iväg brevet istället. Sen snabbt som bara den ut till stallet, mocka som en dåre och sen in till stan och ha pass! Så imorgon om ni ser nån som jäktar fram, stanna mig inte, jag hinner iaf inte prata! ;)

Hoppas ni får en bra kväll!!!

Puss och kram på er!!!

Gratis är gott

Är så trött på att folk skriver i kommentarerna om gratis hit och ditt...

om du nu vill ha gratis grejer så kan du lika gärna klicka här, för jag tänker då inte skriva hos er!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=139207

sååå med det gjort önskar jag er godnatt!

puss och kram på er!!!!

Höst blogg

Nu är hösten här ordentligt så bloggen har bytt design... Hoppas ni gillar det!

Puss och kram på er!!!

Lite glader!

Fick ett samtal förut idag. S ringde från Feel Good och undrade om jag var intresserad av att fortsätta ha hennes pass ett tag till... Klart jag är det! Så nu har jag pass onsdagar kl 17.30, torsdagar kl 08.00 samt lördagar kl 10.30. Så länge inget mera vikariat dyker upp!!!!

Puss och Kram på er!!!!

Kunde det inte vara fredag idag?!

Önskar av hela mitt hjärta att det kunde vara fredag idag istället för söndag. Haft svårt att sova hela helgen och magen strular som följd. Vilket i sin tur får som följd att jag inte blir så jäkla social. Vilket i sin tur får som följd att jag känner att jag har slösat bort en hel helg. Vilket i sin tur gör mig ledsen och besviken på mig själv. Vilket i sin tur gör att jag tänker att NÄSTA helg ska bli den bästa ever!!!!!!!!!!!!!!!!


Älskar dig och vill att det snart ska bli fredag igen!!!!

Puss och kram på er!!!

För bra för att vara sant...

Ibland varar nåt för länge kan tyckas... Men jag antar att det är sån som syskonkärleken är... Men kan det verkligen vara kärlek när man bråkar?! Ibland undrar jag! Men tror inte att någon av oss vill bråka, innerst inne... Eller hur systeryster!!!


Älskar dig iaf, men ibland (då och då ganksa ofta) gör du mig galen ;)


Puss och kram på er!!!


Trött och lat

Japp det är nog 2 ord som passar in på mig idag. Eller jag HAR faktiskt gjort något som jag skjutit på hela sommaren typ... Jag har nämligen tömt min bil! Det ni! Så nu behöver jag kanske inte oroa mig för att få inbrott i den varje kväll, eller att pappa ska explodera... Var faktiskt inte SÅ mycket grejer... Eller jo kanske! :S

Nu är det bara det att jag borde ta tag i att fixa iordning i lägenheten, men just nu orkar jag inte. Kalla mig lat, det är nog vad jag är! Men en timma i soffan och sen kan jag fixa vardagsrummet innan jag åker till hästarna igen. För jag var faktiskt där strax efter 8 i morse o släppte ut dem. Men innan jag åker till hästarna ska jag ta hand om tvätten som är kvar, för jag har faktiskt varit duktig och TVÄTTAT nu på morgonen med!!!! Fyyyy Faaan vad bra jag är för att vara lat!!!!


Puss och kram på er!!!!

Blir så trött och lesen...

Varför ska det vara så att vissa människor får bete sig hur som helst?! Jag är så trött på dig nu! Förhoppningsvis var detta sista gången jag behövde se dig idag, för fan vad du gör mig besviken! Du har smutskastat mig klart nu! Nästa gång jag hör minsta lilla knyst som kommit över dina läppar som handlar om mig, kommer jag ta det vidare! Det är nog nu! Det som jag minst av allt inte förstår är att jag faktiskt tyckte om dig en gång... Men det som jag känner nu är illamående! Men som sagt, minsta lilla grej från din sida...

Home make-over

Japp, det är precis vad jag har gjort nu ikväll. I vardagsrummet. Blev rikitgt nöjd! Köpte ju i fredags blomdekor som man klistrar på väggen och idag när mamma o jag var på IKEA köpte jag svart också. Blev så j-la bra om jag får säga det själv! Passade även på att byta gardiner. Hade ett par i svart spets som jag haft liggandes typ ett år eller nåt. "Problemet" är att det bara är en bred längd... Men så tänkte jag att nu har de legat så länge! Jag klipper isär den och ser vad som händer, och minsann! Det vart helt ok. Vart väl inte tipptopp, men det ska väl synas att man gjort det själv eller?! Nu ska jag bara fixa till min svarta lampskärm med, SEN är jag nog nöjd. Iaf för tillfället. Nu kom förresten mina svarta soffkuddar till användning igen. Bilder kommer imorgon om jag hinner ta kort när det är lite mera solljus ute...

Puss och kram på er!!!

Wedding på g!

Vem det gäller säger jag dock inte, det får ni nog veta tids nog! Men kul som 17 ska det bli att få komma med lite tips och råd! Blir nästan lite rörd när jag blev tillfrågad, inte så ofta som någon faktiskt frågar om råd. I helgen har jag umgåtts med min älskling, även om det tyvärr känts som om tiden sprungit ifrån oss en del. Men, men det tar vi igen på hemmet när vi blir gamla.

I veckan som gått har jag haft 5 pass, o det känns då himla gött! Kroppen känns helt ok och nästa vecka kanske jag ska våga mig på nåt nytt pass...
Är lite sugen på spinning, men frågan är om jag hinner med det imorgon. Ska nämligen iväg med mamma och kolla på kakel. Men kanske att det kan gå. Får se lite. Kul vore det iaf! Å den här veckan har jag ju faktiskt "bara" 4 pass än så länge :)

Vad händer mer i veckan då? Jo, lite jobb på både dagis och wasa blir det. Men tyvärr inte tillräckligt mycket, så jag gör det en gång till! Jag vädjar, är det någon som hör något om nåt jobb, snälla hör av er till mig då!!!

På söndag ska jag göra nåt kul som jag inte har gjort på flera år, typ 5 år sen sist! Jag ska rida dressyr-lektion. På Chagall. Hoppas att det går lika bra som det gjorde på banan sist hemma.

Nu sitter jag och mer eller mindre dumglor på tv. Gillar inte när det inte är nåt "vettigt" på tv, varför ska det vara så dåliga program på söndagar när man allt som oftast faktiskt har TID att kolla!?

Aja, nu ska jag iaf kolla på parlamentet...

Puss och kram på er!!!

Vill inte vs.vill

Vill jag plugga eller inte och i så fall vad?! Det är vad kvällens samtal har kretsat kring... Låt mig säga att just nu vill jag bara ha en inkomst!!! Synd att Motala inte direkt levererar några höjdarjobb för tillfället...


Puss och kram på er!!!

Det är över nuuuuuu!!!

Japp nu är det över! Är så glad för min älskade väns skull! Det gick såå bra idag, om man nu kan säga att såna här saker faktiskt kan gå bra?! Är iaf väldigt stolt över att hon klarade igen det hela så bra som hon gjort! Nu är det bara o vänta o se, om 2 veckor kl 11 lär telefonerna gå varma!

Puss och kram på er!!!

Dagen har börjat...

För länge sen för min del! För att vara exakt så började den att gry kl 06.20, men då passade jag på att somna om i 9 minuter tills mob ringde igen ;) Så kl 06.30 gick jag upp, sorterade min tvätt, klädde på mig, gick ner och satte på första maskinen. Sen åkte jag raka vägen till stallet och släppte ut hästarna. Vart lite blandat kompott av täcken på dem idag, då allt var blött efter gårdagens regnskur...

Efter att alla hästar var utsläppta i hagen så åkte jag vidare till Feel Good, tanken var att jag skulle ha bytt maskin imellan, men då det tog lite tid att leta efter andra täcken så hoppade jag det, o åkte raka vägen till gymmet istället.

Väl på plats så fick jag veta att Camilla, en annan instruktör som är gravid, skulle vara med. Då hon varit med förut så var det inget som gjorde mig nåt. Men när Annelie kom och sa att hon skulle ha instruktörsuppföljning med mig, ja då vart jag lite smått nervig måste jag medge. Men Camilla simmade fram till mig och sa lugnande att hon som själv är instruktör tycker att jag är duktig, så jag skulle bara vara lung! Det värmde något otroligt och nerverna lugnade sig lite. Passet gick bra, missade på ett stället, men det var ingen som visste vad jag skulle göra där iaf, så ingen märkte nåt.

Annelie kom fram efter passet och tyckte att jag varit duktig och kämpat på bra, hade bara min röst att säga nåt om. Jag hördes inte så bra längre bak tyckte hon. Men som jag sa, att jag har medvetet sänkt rösten, då jag haft 2 st lärare som tyckt att jag hörts FÖR bra... Aja, inget jag direkt blev ledsen av om jag säger så. I övrigt så tyckte hon att det var bra. Å det som glädjer mig mest är att mina deltagare har kommit fram och sagt att de tycker att det är så bra och roligt! Å det är ju det som faktiskt betyder något, att kunderna är nöjda!

Nu ska jag gå ner och byta maskin i tvättstugan, tänk om vi hade haft 2 maskiner, då skulle det vara klart efter den här! Men, men på Storgatan finns det då banne mig inga lyxprylar att tillgå, det ska ni veta... Nää vars, vi har en HELT ok tvättstuga, men den girige vill alltid ha mer! :)

Puss och kram på er!!!


P.S Jag hade 15 pass förra månaden, vilket tydligen är mer än vad de allra flesta har! Gött för en som precis har börjat!!! Var ska detta sluta liksom ;) D.S


Fick ett extra pass

Imorse var jag o släppte ut hästarna, sen åkte jag hem och var Fiavakt... Hon klarar sig dock ganska bra själv nu. Undertiden jag var hemma passade jag på att rensa all min svamp och det vart en hel del. Gjorde svampsoppa till lunch, ganska god, dock lite salt... Men, men :)

När jag höll på o rensade svampen så ringde Lollo från Feel Good och undrade om jag hade möjligheet att ha pass 17.30. Klart jag hade det! Tyvärr var det bara 4 st på passet, men det är ju kul iaf. Men det är ju helt klart roligare när det är ca 10-12 st- Då jäklar känns det så himla kul att stå där framme! :)

Nu ska jag kolla klart på Idol, sen blir det sängen. Måste sova ut lite ikväll- för natten till idag var det storbråk här utanför mig på storgatan. Både polis och ambulans var på plats! Så med tanke på att jag ska upp kl kvart i sju imorgon, så måste jag få tidig kväll ikväll!!!

Puss och kram på er!!!!

P.S imorgon kommer min älskling hit!!! D.S

RSS 2.0