Mycket snö

Det måste faktiskt vara så att när man får skotta både sig själv och hästarna först ut ur stallet för att ens få upp dörren, och sen ända fram till hagen. DÅ måste det vara mycket snö!

Jag har vunnit en auktion på tradera igen, min klännings samling börjar växa till sig :) Så här ser senaste tillskottet ut!


Det bästa är att den är slutsåld på stylebystars.com och där kostade den 499:- + frakt! Jag gav 77:- + frakt så totalt gav jag 123:- vilket jag tycker är HELT ok! Hoppas bara att den sitter fint nu! :)

Idag ska jag jobba i repan på Feelgood för första gången, lite nervös är jag allt. Men det ska nog gå bra! :) Nähää, dags för en bloggrunda och sen lite lunch!

Kram på er!!!

Titti tröttis

Idag är jag trötter! Har varit igång sen kvart över sju, åkte kvart i åtta. Landade här hemma strax innan 22... Varit full rulle hela dagen lång, roligt, men krävande. SÄrskilt då jag börjat dra på mig en rejäl förkylning. Så ska avanmäla min tillgänglighet tills imorgon o sova ut! Ska fika hos Lena kl 11, men that´s it... Sen ska jag förståss ha lite pass på em/kvällen.... Men SEEEEN, ska jag vara HELT ledig i nästan 2 hela dagar... Ska bara vara hemma på ons och på tors jobbar jag 18-20 i repan. Å efter det blir det massage! Gött!!!

Kram på er!

Veckan rullar på i hög fart!

Förra fredagen så tänkte jag att shit det är redan helg! I söndags tänkte jag shit vad helgen gick fort! Idag kan jag bara konstatera att veckan har gått så otroligt fort--> Det är ju redan helg igen! Morgondagen är ganska lugn... Ska släppa ut hästarna vid 9, sen blir det att mocka o fixa klart till Kalle.

Efter det ska jag väl fixa mig själv lite, för sen ska jag till stan. Ska förbi niklas o hämta lite grejer jag har i hans dator. Pass kl 14 är nästa hållpunkt. Sen blir det lite städning av cyklar o kanske lite slapp o ÄTA!!! För kl 17.30 är det pass igen... Coco har fått med mig på Body Balance, så hon ska få uppleva ett livs levande kylskåp i salen :P Som belöning för att jag kört hårt den här veckan, så blir det återigen lite sushi på kvällen. Ska äta hos Coco o kolla på let´s dance...

På lördag är det pass som stundar, sen ska jag antingen dela ut lite flyers på maxi ihop med Kristin eller så blir det stan med Coco. På kvällen ska vi ha gäster här hemma, så ska hjälpa mamma lite med maten. Söndagen ska jag antingen spendera helt lugnt, eller så ska jag jobba med Kristin då istället, eller om vi kör båda dagarna... Sen ska jag städa på fg med...

Så känner på mig att även denna helg kan försvinna rätt så fort! :P

Ha det så gott alla!!!


Det hänger på håret...

För att kvala in på KRAVLISTA 2010 så är det hårfina marginaler... Tyvärr, eller som Helena sa: kanske det bästa som kunde hända just nu, så kvalar du inte längre in där!

Inte bara en, utan MASSOR!

I lör va Helena och jag partysugna. Efter diverse ändrade planer intog jag plats på en av Helenas köksstolar och drack drinkar som rann ner som saft.
Efter ett par timmar infann vi oss på Harrys, tog ytterligare en drink och slog oss ner för att spana lite. Var inte så mycket folk, men vi hade kul iaf.
Efter ett tag intog vi dansgolvet och helt plötsligt var vi, ja nu vet jag inte om det var jag eller drinkarna som gjorde att jag tycket det, men vi var omringade av INDIANER! Helt sjukt, jag räknade förvisso bara till tre. Men vad gjorde de där på Harrys i Motala liksom?
Helena skrattade åt mig flertalet gånger under kvällen när jag utbrister:
- Helena! Det är indianer ÖVERALLT!!!

Haha! Som sagt var, bara sällskapet är det rätta så är det skitsamma vilka som är runtomkring. Men ett par Indianer förhöjer dock stämmningen ;)


Lillstrumpa kommer hem

Idag kommer lilla syster Sofia hem på en snabbvisit! Ska bli himla kul o träffa henne igen, snart en månad sen nu... Men vad som inte är lika kul är att jag lovat att städa o göra fint på "vårt" rum tills hon anländer i natt. DET ser jag inte fram mot! Ser nämligen ut som MINST 500 miljoner världskrig här inne. Så för att ens ha en chans att hinna har jag stuvat om lite i mitt schema.

Jag hade tänkt att påbörja mina nya arbetsuppgifter på fg idag, men skjuter på det tills på söndag istället. Eller imorgon, beroende på om jag hinner följa med och kolla på hästen eller inte. Så idag blir det "bara" pass som jag leder och pass som jag deltar i. Ska bli kul o köra idag faktiskt! Lite fre stämmning i luften, även om jag de senaste dagarna har känt mig lite avtrubbad i skallen.

Tror att det beror på att jag helt har uteslutit kolhydrater från min kost en längre tid nu... Shit på tal om det! Idag eller imorgon ska vi väga oss igen. Måste springa ner och kolla vad jag väger nu på en gång! Snart tillbaka :P
Hade gått ner 8hg på en vecka så jag är nöjd. KAN ju gå ner lite till tills imorgon om det är då vi ska väga oss :)

Nähä, ska ta o ladda upp en playlist o sen börja städa...

Hoppas ni får en bra fredag! Kram Kram

Att vissa får allt...

Jag börjar bli så otroligt trött på VISSA personer. De får tamefan allt här i livet... Nu är jag kanske avundsjuk och naiv, men ibland känns det faktiskt så. Visst jag har jag säkert saker som de är avis på, men det gör mig näst intill förbannad att en liten j-la person ska få så mycket! Dela med dig för fan :P

Men nog om detta... Nu har jag fått spy lite galla!

Imorgon ska jag börja med lite nya arbetsuppgifter på fg, kanske inte de roligaste men det blir iaf några timmar mer i månaden! Å det tackar jag för ska ni veta! =)

På lördag ska jag träffa Helena och kanske Sara på kvällen, o om någon mer vill hänga på... Vad som ska göras är ännu inte bestämt, var lite sugen på utgång förut idag. Men nu känns det som att en film nog skulle funka lika bra! Vi får helt enkelt se!

Nu ska jag kolla nåt på nån av play kanalerna sen ska jag sova. Är fasen trött idag...

Så natti natti på er!!!!

Mår inte riktigt bra

Jag är trött hela tiden, skulle säkert kunna sova mig igenom 3 dygn om det var så... Mamma tror att jag lider av (h)järnbrist, men det var ju ingen nyhet ;) Så får väl släpa mig in till stan någon dag o köpa på mig någon riktig dunderkur.

Annars är jag ledig idag, solen lyser och det är riktigt mysigt ute =) Efter att jag släppt ut hästarna vid tio tiden lutade jag mig mot stallsväggen. Solen låg på, helt vindstilla, det var nästan så det var sommar för en stund. Just i det ögonblicket så tyckte jag att vintern var rätt ok iaf!

Ska ta o fixa lite här hemma nu tills mamma kommer hem. Då blir hon glad ;)

Senare i em ska jag försöka ta mig ner till gymmet, men som sagt jag är så otroligt trött, nästan så det snurrar i huvudet på mig. Så får se lite hur jag känner i eftermiddag. Hade ju verkligen tänkt ta tag i min garderob med, men fasen vad segt det går med det! :P

Den här veckan händer det iaf en del saker:

Mån: Ledig, allmän slappardag. Ska FÖRSÖKA att ta mig till gymmet!

Tis: Träffa tjejerna i min grupp o köra lite skolarbete. Ha 2 pass, blev Coreball istället för Pace, så jag är nöjd! :D

Ons: Bli klippt av Eve på "lilla gesellen" Ser jag fram emot väldigt mycket!

Tor: Pass på morgonen och sen är jag anmäld för jobb...

Fre: Anmäld för jobb... Har inte direkt några planer mer än så och att jag har pass...

Lör: Har pass och det är väl typ planerna jag har...

Sön: Inga planer alls...

Var visst bara tis o onsdag som det händer lite saker, känndes som det var mycket mer. Men med tanke på att jag har ett stall o greja i, ett skolarbete som ska vara klart och en hund som gärna tar en prommis i skogen samt ett rum och en jäkla massa kartonger o fixa med, så lär nog dagarna gå den här veckan med!

Kram på er!!!

Nästa vecka

Nalkas om bara några timmar. Att vara vikarie är minsann inte en dans på rosor. Är anmäld till att kunna jobba imorgon, men vet ju inte om jag får något. Om jag inte får nåt jobb så ska jag plocka in i garderoben och köra ett pass coreball.
Ska jag jobba så, ja då blir det jobb mellan ?-?...

Skulle vilja köra pump imorgon kl 17.30 för Coco med, men får se om det blir nåt ledigt. 9 reserver just nu...
Önske schemat vad gäller träning är iaf följande kommande vecka:

Mån: Pump med Coco. Köra ett pass med Coreballen hemma. Om Cocos pass är fullt imorgon så kör jag kanske ett vattenpass på kvällen.

Tis: Om det inte blir nån pump med Coco så KANSKE coreball med Tuss på morgonen! Ananrs blir det några maskiner i cirkel/pace som jag leder följt av ett vattenpass lätt som jag med leder.

Ons: Har 2 vattenpass som jag leder, så blir att köra 500m på rodden.

Tor: Har vattenpass själv på morgonen, sen beror det på om jag jobbar eller inte... Kan bli vattencore, Bootcamp, BodyVive, Body Pump, Body Balance eller Vatten intensiv. Allt beroende på antal plater som finns kvar o vad jag känner för!

Fr:  Beror lite på om jag får jobb eller inte, men ev Vatten pass, och så ett pass med Coreballen + ett Far pass som jag leder. Kanske kan bli ett TGIF beroende på vad det är på fre...

Lö: Vattenpass som jag leder + ett ordentligt pass i gymmet!

Sön: Coreball om det finns platser

Så nu får vi se om det blir så eller om det ändras nåt. Den här veckan som har varit har jag inte haft nån vidare motivation, men nu börjar riktiga schemat så då kanske det blir lättare när jag MÅSTE åka dit! :)

Kram Banan!


Gi-mat

Jag har ätit gi mat snart 5 dagar nu. Börjar lära mig att uppskatta grönsakerna mer och mer :) Idag har det varit en ganska lugn dag, förutom att jag som alla andra dagar tycker att vi inte gör nåt annat än att äta... Förstå vilken ömställning det är för mig, från att ha ätit max ett lagat mål om dagen till att äta både frukost, lunch och middag samt 2 mellis. Men jag gillar det och det tror jag min kropp gör med!

Linda var här en sväng idag så vi tog med Molly ut på en timmas promenad i skogen. Skönt eftersom det inte var lika kallt idag.

Längtar mer och mer till onsdag nu, ska bli så kul o bli klippt av Eve. Hon skrev förut att hon hade en idé, spännande... :)

Nu ska jag glida ner till mamma o pappa o kolla om det finns nån chans o få se "En annan del av Köping" kl 20.30

Kram på er!

Utelåst

Har varit full fart hela dan idag... Började med att äta frukost med pappa o mamma. Sen åkte jag in till Feelgood och gick igenom ett nytt pass med Jensa. Därefter gick jag lääääänge på stan. Den är verkligen FÖÖÖR liten när man ska fördriva tiden! Träffade Linda från skolan och vi ska ev ses imorgon :)
Efter vad som känndes en evighet ringde Pia o så gick vi o fikade. Var superhärligt att få se henne igen!

Vidare hem för att mocka, men mamma hade maten klar o vem tackar nej till det liksom ;) Vidare ut i stallet, vid det här laget började jag bli lite stressad, skulle iväg igen om en stund. Kommer in i stallet och möts av översvämmning. Stänger av kranen som står o rinner, in o säger till pappa, ut igen o skrapa vatten. Precis vad jag kände att jag hade tid med :P Aja, det gick bra o vi fick bort allt. In med hästarna efter att mockningen var klar.

In o duscha o försöka fixa till sig lite. Vidare in till stan, tog vägen via Netto och Helena. Kom typ 4 min innan de stängde :P Men hann iaf. Vidare för att hämta upp Coco, åkte till Östenssons på väster och köpte lite naturgodis. Sen åkte vi till Video ett och hyrde film. Det var en konstig film.... Den där Inglourious Basterds med Brad Pitt... 
Körde sen o köpte Sushi i backen ner vid bussterminalen. SÅÅÅÅ himla god alltså! Åhhhh!

Sista anhalten för tillfället var hemma hos Coco där det blev käk o film. Mycket trevligt. Vid tolv kände jag att det var dags att bege mig hem igen. Hade sagt till mamma att de inte skulle låsa dörren. Men hade gjort misstaget att inte säga till pappa... Så när jag tog i dörrhandtaget var det minsann låst och Molly (hunden) skällde som aldrig förr. Plingade på dörren o hon skäller ännu mera. Ingen som vaknar därinne. Ringer på hemtelefonen o då hör jag hur någon kommer ut från sovrummet. Plingar på en gång till o möts av en mycket trött mamma... Sorry! :S

Imorgon blir det att fixa fint på mitt rum, få undan alla kartonger o påsar. På eftermiddagen blir det träning kl 16 och om jag orkar efteråt blir det att sola en stund med!

Men nu ska jag sova! Natti natti med er!!!

Lite nervös

Håller på att avinstallera msn... Tänk om det blir som för Hanna att alla hennes kontakter försvann? Risken finns ju. Men jag är så trött på att jag inte kan skriva å,ä och ö. Så försöker att installera det på nytt så kanske det fungerar!? Snacka om i-landsproblem...
68% har slutförts... Lång tid tar det, 77%nu.. oj nu är det klart! Håll tummarna nu!

Puss o kram på er!!!

Glasögon

Kom på ett sätt att få in bilderna på glasögonen in till bloggen... Det blev som det blev o det är STORA mellanrum innan och efter vissa bilder... Skriv gärna vilka ni tycker är bäst på mig...


 
Glasögon 1-4 med start 1 uppe i vänstra hörnet och 2 i högra hörnet
3 längst ner till vänster och då är det självklart 4 i nedre högra hörnet :P





Här blev det ett stort hopp mellan bilderna... Men det är i 2a rutan 5-8 i samma ordning som över, o i rutan under
9-12. Avslutar med par nr 13 här under... Som sagt inte nåt proffsjobb men iaf! :P


Jag vet vilka mina favoriter är men det avslöjar jag inte ännu ;)


Gårdagen...

Ja vad ska jag säga? Vart väl helt enkelt inte tillräckligt med dricka för att lyckas tränga undan det där som ligger o gnager i mitt hjärta... Det rann över i Tittis ögon! Som tur är hade jag mina fina vänner omkring mig, o särskilt en av dem har en alldeles särskild plats i mitt hjärta!

Hemma tjej - hell no ;)
Elegant som få
Lånar ut sängplats!
En jävel på dansgolvet
Nattens Drottning
Alltid vid min sida!

Älskar dig min vän!

Glasögon

Är sugen på nya glasögon, hittade en rolig funktion på specsavers där man kan testa hur man ser ut i olika bågar...  Tyvärr kan jag tydligen inte ladda upp dem, o länkar jag är det ingen som orkar kolla iaf... Så ni får se om jag har datorn i närheten helt enkelt...


Mot beach 2010

Nu jäklar ska jag köra stenhårt för att vara i form tills i sommar, för det var många år sen sist nu! Hittade en bild som ska ge mig insperation, kommer aldrig att kunna se ut så men önska kan man ju göra! Å sträva efter det kan man verkligen göra!



Skulle gärna bli lika brun som på bilden ovan med!



Den här veckan ser träningen ut som följer:

Mån: Ha intensivpass vatten kl 17.30 - 18.20
         Köra vatten kl 18.30 - 19.15
         Skulle det vara fullt på vattenpasset så blir det gym och framför allt rodd i ca 60 min

Tis:   Vila, ska kolla på fotboll hela dagen...

Ons:  Ha Coreball kl 17.00 - 17.45
         Ha Vatten intensive 18.00 - 18.50

Tor:  Body Pump kl 17.30 - 18.30 eller gym samma tid om det inte finns platser. Beror lite
         på om jag ska jobba.
         Body Balance 18.30 - 19.30

Fre:  Ha Coreball kl 16.30 - 17.15
         Köra iaf 500m rodd efteråt och 20 min på trappmaskinen

Lör:  Body Pump kl 10.30 - 11.30 om det finns platser kvar. Annars köra gym samma tid 
        ( styrka, rodd, 
        trappmaskin)

Sön:  Body Balance 18.30 - 19.30

Nu jäklar gott folk så kör vi!!! Ingen återvändå!!!

  


En resumé av det år som gått...

Eftersom det är nytt år kan det ju vara dags för en liten lista...

Årets händelse: Utan tvekan, fröken Lotta blev fru Rylander Palm! En underbar dag! Åhhhh!!!!!!!

Årets "jag har träffat en kändis": Crillan när hon träffar "Johan Palm" på Harrys... KAN ha varit Helenas kusin ;)

Årets häng: Mr Gurras balkong under försommaren, sköna killar, underbart varmt, kallt vitt vin. LOVELY!!!

Årets Galej: Helena o jag har konstaterat att hela 2009 var ett bra partyår, så inget nämnt, inget glömt!

Årets middag: Helenas o min nyårsmiddag! Sjukt gott!!!

Årets tristaste: julafton/juldagen

Årets roligaste: Tycker det har varit ett ganska bra år och jag har skrattat så tårarna runnit flera gånger!

Årets resa: Blev ingen- i år heller... Eller joo, Smultronstället i Söderköping!!! hihi

Årets låt: Poker face, Hot n´cold, parrappparappparapppa.....

Årets färg: Rosa o ärtgrönt!

Årets drink: Allt med passion o såklart Vitt kallt vin!

Årets godis: Allt som stavas tryffel eller pralin typ!

Årets längsta: KRAVLISTAN 2010

Årets flytt: Helena blev storgatan-tjej + min flytt till mor o far :P

Årets klänning: Min blommiga som bars på Lottas bröllop

Årets träning: PASS av alla de slag... Leder FG ligan på antal instruktörs pass iaf! hehe!

Årets måste: Att gå ner de ca 10 kg jag drog på mig...

Årets det skiter vi i: Att det finns en morgondag då vi kanske ska jobba tidigt som fan en sen blöt lör kväll!!!

Årets sovplats: Helenas säng, underbart skön!!!



Inför detta år hoppas jag att vi kan ha lika roligt som förra året, skita i alla kräk, hitta iaf ett par som vi kan beta av från KRAVlistan, tror dock inte vi VILL hitta mr PERFECT under 2010 - det kan vänta till 2011! Fortsätta festa som om det inte fannas en morgondag och så ska vi ta tag i de där kilona från förra året! Älskar er alla mina vänner och det är ni som förgyller min dag och mitt liv!!!!









Bubbelbad

I kväll har jag verkligen lyxat! Jag har först o främst badad bubbelbad- läääänge, sen filade jag fötterna, plockade ögonbrynen o färgade dom, provade en ny mascara Fiberwing tror jag den heter, SÅÅÅÅ bra!!!! Sen har jag ätit god mat o sen blev det ost o kex tillsammans med ett glas vin...

Nu har jag landat i sängen med vinet på sängbordet, o här tror jag att jag stannar tills imorgonbitti! Känner mig lagom dåsig efter badet och det är såååå skönt att känna sig avslappnad i kroppen för första gången på ungefär en vecka...

Puss o kram på er!!!

Pooooffff...

Tänk så snabbt det kan gå att bränna pengar... Fick ett presentkort på 500:- av Sofia i julklapp på Kicks. Var där idag o handlade lite saker. Hade 300:- kvar när jag gick därifrån, helt ok tyckte jag! MEN, sen kom jag på att de ska ha en sån bra mascara... tillbaka in igen. Kan ju konstatera att det nu finns 80:- kvar på presentkortet :P

Hoppas dock att det blev bra saker!!!

Nu ska jag äta...

Puss o kram på er!!!

Nytt år, nytt inlägg!

Jag VET att det var länge sen jag skrev... Har så otroligt mycket att skriva om, men jag orkar inte riktigt ta tag i alla känslor. Så tills dess att jag orkar sätta ord på mina känslor så får ni läsa om annat.

Funderar på att börja skriva seriöst igen... Var ju som sagt ett tag sen, tänk om jag skulle köra på att bli Sveriges största blogg, sponsrad o grejer... Det vore väl nåt det?! Börja med dagens outfit dessutom! Hehe! idag är dock dagens outfit en salig blandning från gårdagen :P

ska se om jag hittar lite remover så jag kan lösa upp mina acrylnaglar nu. De är inte så fina längre, men de har hållt i 11 dagar nu o det är RIKTIGT bra för att vara mig ;) Så skulle jag inte ta bort det skulle det nog sitta ett tag till :)

Just det... Är det någon som vet nåt ställe som behöver nån som kan jobba extra ett par timmar i veckan, säg till!!!! Jag behöver pengar NUUU!!!

Nu ska jag avsluta här så jag inte får skrivkramp ;)

Puss o kram på er!!!

RSS 2.0