Första gången på kanske 6 månader...

Idag blev det faktiskt en pizza till kvällsmat. Hat grym träningsvärk i magen idag, träningen igår satte sina spår! Älskar det!!!

Ikväll är jag grymt trött, o känner mig fan ensam! Saknar någon att dela tankarna med ibland. Vet att jag har mina tjejer runt hörnet =) men ibland skulle jag faktiskt vilja ha allt det där med sambotjaffset... Är inte så ofta jag känner så numera, men idag är det visst en sån kväll. Bara att härda ut, imorgon är det säkert annorlunda!

Ska bli kul att träffa Angelica o massa nya tjejer. Är i valet och kvalet om jag ska med till Harrys eller inte, ska iaf ta det lugnt! Men innan nåt annat blir det 2 pass på Feelgood. Ska bli jäkligt gött! Börjar komma in i ett bra träningsstim!

Jag har iaf kläderna klara för morgondagen, blir klänning o skärp. Hade det hos Hanna, och jag trivdes bra i det...
Ja då återstår att se om drömmannen står på Harrys imorgon om jag nu ska dit, men har en känsla av att så blir fallet =)

Puss och kram på er!!!

Inte utan min mamma!

Just nu lever jag i oerhörd tacksamhet till min finaste mamma! Hon ser till att jag klarar av allt detta jag ska ro i land! Du anar nog inte vilket stöd du är för mig! Utan dig skulle detta aldrig gå!!! Du är verkligen toppen! Å som du sa; Vi SKA fixa detta!!! För det SKA jag!!!!

Älskar dig mest av allt!!!

Puss o kram!!!

Det snurrar...

Lite väl intensiva dagar är vad som väntar mig den närmaste tiden. Ibland känns det MINST sagt som att jag har tagit mig vatten övet huvudet. Men jag har en UNDERBAR mamma som verkligen ställer upp på mig till 100% just nu! Tack, tack, tack!!!

Puss och kram på er!!!

Myskväll!

Nu ikväll har Helena varit här på en thé kväll! Myspys! Köpte hem lite kex och ost så det slank ner ihop med drycken. Skar mig i fingret idag på jobbet :( Ajaj!!!

Stort grattis till 11! <3

Imorgon smäller det! Hoppas det inte blir 2 flugor i en smäll bara :P

Puss och kram på er!!!

Done!!!!

Dagens nr 1 var att lämna in gruppuppgiften. Det har våran grupp gjort, vilket är otroligt skönt! Vi är en supergrupp tycker jag! Sen har jag även lämnat in uppgift nr 2! Även det otroligt skönt... Nu återstår bara att fixa fram alla böcker som behövs, DET är inte lika lätt! Men det ska gå!
 
Så nu ska jag fasen ta tag i det! Måste ju gå på nåt sätt!!!

Puss och kram på er!!!

Ett nytt liv...

Det kommer inte att bli lätt, men det SKA gå! Jag vet att jag kommer att få allt stöd jag kommer att behöva. Det kommer säkert att känns urjävligt ibland, men när allt är klart kommer jag känna äkta glädje!!!

Självklart är det mina studier jag skriver om och INGET annat!

Puss o kram på er!!!

Mamma Titti

Jaaa, lite så kände jag igår när mina söta pärlor dansade loss på dansgolvet! Själv tog jag det lite lugnare med dansen... Men sen på slutet kom nån ärligt talat rätt äcklig person i ett svensexa gäng o bjöd upp... Väluppfostrad som jag är sa jag inte nej.. Men fyyy, nää inte min kopp av thé så att säga!

Vidare hem och hela tiden hade jag trevligt sällskap ;)

Tack finaste flickorna för en trevlig kväll, och H1 jag har numera en kortlek i min jackficka! ;)

Puss och kram på er!!!

Trevlig kväll!

Ok, Lotta nu ska jag avslöja vad jag sysslat med sista tiden... Fast inte här, utan om du skriver till mig på msn så ska du få the STORY! ;)

Ikväll blir det taco-mys-för-fest hos crillan! Sen bär det nog av till Harrys skulle jag tro!

Puss och kram på er!!!

Kissar snart ner mig...

Efter en supermysig kväll med käraste H1 och 5 koppar thé är det nu ett faktum att jag kommer kissa i sängen inatt! ;) Imorgon är det först pass för att sen dra vidare o se om jag kommer att bli en mer principfast människa eller inte...
O Lotta ja, imorgon kväll ska jag avslöja vad fan jag pysslar med :D

Puss och kram på er!!!

Tack babe!

Tack till Babe för en underbar kväll! Precis vad jag behövde... Tack även för min "tillflykts ort" om allt går åt helvete!!! Det är äkta vänskap ska du veta!!! Love you!!!

Puss och kram på er!!! 

Lotta säger...

Att jag är kryptisk.... Förstår inte alls vad hon menar med det ;) Men till dig som tycker samma sak som Lotta kan jag bara säga: Håll ut, snart kommer kanske svaret på varför. Men är det nåt jag har lärt mig så är det att inte säga nåt förrens saken är " the shit" så att säga..

Så Lotta min vän, håll ut, tiden för avslöjandet är snart här...

Puss och kram på er!!!

Principer

Visst är de bra och ha, men nu har jag verkligen gått emot en av mina... Får väl se om det blir ett lyckokast, eller om jag kommer hålla benhårt på dem i fortsättningen!

Puss och kram på er!!!

Det börjar dra ihop sig!

Det är inte ens en vecka kvar tills skolan börjar nu. Ska bli så kul och spännande! På torsdag är det informationsmöte på Carlsund om terminens upplägg. Hoppas det blir bra! Har varit i kontakt med en tjej som verkar vara jättetrevlig. Tidigt på måndagmorgon bär det av till Karlstad för mig. Tror nog att jag kommer att åka redan runt fem halv sex på måndag morgon. Det är skola ända till halv fem på eftermiddagen, så kommer väl vara helt sjukt trött antar jag!

Imorgon är min sista dag som fröken för förskoleklassen. Det kommer att bli himla trist att lämna över dem igen, för de är verkligen såååå goa! Känner ju många av dem sen tidigare genom dagis och fritids, så det har faktiskt gått väldigt bra. Fick ju erbjudande om att ha dem igen på måndag, men då är jag ju i Karlstad... Får hoppas det kommer fler gånger.

På torsdag drar nya passet igång, ska bli riktigt kul! Sen har jag ju även fått ett nytt pass på fredagar. Så nu kör jag pass, torsdag, fredag och sen lördag. Varannan lördag har jag dessutom 2 pass. Kommer dock bara köra varannan fredag nu fram t.om sportlovet.

Hoppas det är nåt bra på tv ikväll, för jag är grymt rastlös! Skulle kunna åka o träna, men känner att jag faktiskt nästan är fri från förkylningen nu. Så tycker det är dumt att chansa och bli sjuk igen... Aja, får bänka mig i soffan!

Puss och kram på er!!!

Trött!!!

Jobbat som fröken idag, gått jättebra verkligen!!! Nu ska jag alldeles strax gå o lägga mig. Sov ca 3½-4 timmar inatt, så är sjukt trött!!!

Puss och kram på er!!!

En mysdag!

Vaknade vid 11 i fm, somnade om, vaknade 12, somnade om, vaknade kl 13 igen... Då insåg jag att om jag inte gick upp då skulle jag aldrig komma upp idag. Kanske inte så smart att sitta uppe till 04.43 inatt :P Hihi!!!

Åkte hem till mor o far, åt mat med GRÖNSAKER i, var faktiskt gott. Efter att vi fått ner lite fruktsallad och var mätta o goa i magen begav mamma och jag oss ut till stallet. Där har vi världens busigaste kissebäbis! Love Maja, säger jag bara!!!

Vidare hem, en dusch och så iväg till Cristin och kollade på film. En riktig myskväll med två av mina tre favorit tjejer! Ingen söndagsångest idag inte! Har aldrig i hela mitt liv mått så här bra som jag gör just nu! Älskar er flickor!

Nu på lördag kommer Pia hem till mig ( o många andra med ) men det ska bli så undrbart att få träffa henne igen! Var så länge sen nu! Hon kommer garnaterat ha massor att berätta om sin resa!

Nu ska jag se klart på söndagsfilmen på 4an, A lot like love!

Puss och kram på er!!!

Dancing queens!

H1 och Titti har ikväll ägt dansgolvet på Harrys ihop med halva eller kanske t.om hela Vadstenas befolkning! Varit riktigt kul även fast jag har fått höra både det ena och det andra av chefen min! Å bara så ni vet så ser jag ut som en liten Barbie docka enligt Linda!

Puss o kram på er!!!


Just det!

Ville bara poängtera att jag verkligen njöt av H1´s o min fika/lunch idag. Var verkligen HUUUUUUR länge sen som helst jag satt ner o fikade på stan, är ju alltid på språng! Men det var så underbart att bara sitta i lugn och ro och bara prata. Detta hoppas jag snart kommer ske igen!

Att H1 är en ljusglimt i livet bevisade hon även nu ikväll när hon började prata om solarier och jag kom på att jag ju måste köra lite BUS ikväll! Så vad kan jag annat säga än:

Tack Helena, du har gjort min dag på mer än ett sätt! love!!!

Puss o kram på er!!!

En bra dag!

Idag när jag vaknade, hade sovmorgon så gick upp kl 11, så sken solen! Fatta det liksom! Vart SÅ glad, fick riktiga vårkänslor i kroppen. Fixade iordning mig och åkte till stan. Mina Dior soliar åkte t.om på idag! :D

På stan tog jag och Helena en lunch på Ströget och sen kollade vi runt lite i affärerna. Hittade inte jättemycket. Måste ner en sväng imorgon igen. Har inte direkt nåt att ta på mig imorgon. Skulle ju på utflyttfest, men den blev inställd. Så nu slår Titti själv upp dörrarna för dem som vill titta förbi...

Efter stan åkte jag till stallet en stund. Efter det åkte jag in till stan igen, hade ju glömt att köpa vin ju... Klantigt. Men det tog jag igen genom att köpa en hel Bag in box... Hihi!

Nu på kvällen har jag suttit o kollat på Let´s dance o druckit ETT ( observera ETT ) glas vin och raderat sms. Tyckte inte det var så länge sen. Men uppenbarligen var det det. För jag har nämligen raderat sms i över en timma, å då har jag inte läst många av dem.. Men hade visst 900st i inkorgen. Men nu är det rensat och jag kan ta emot fler ;)

Nää nu blir det ett ½ glas vin till ( nu börjas det tänker ni... men där har ni fel! ) Sen ska jag gå och lägga mig. Måste som sagt åka in till stan imorgon igen och hitta nåt fint... Annars så tar jag det jag har här och tar sovmorgon, får se hur jag känner imorgon!

Puss och kram på er!!!

En såndär dag...

Mmm, min dag har bestått av att ha pass- Börjar kännas lite segt nu, kört samma ett tag nu. Men på torsdag byter jag!!! Sen har jag varit ute på promenad med mamma o hunden. Riktigt skönt faktiskt. Efter det vart det en sväng in till stallet, mockade lite skit och busade med Maja. Hon är den busigaste katten i hela världen!!! När jag kom hem var det dags att ta tag i tvätten. Inte sådär jättekul, men nu är det gjort... Har dessutom lagt in allt i garderoben, snyggt och prydligt! Fixat boende i Karlstad har jag gjort med. Å fått ännu mera jobbtider, så nu blir det full fart ett tag framöver. Verkligen skönt! Efter lite mat, mackor med ruccola, pärltomater, keso och skinka samt kokt ägg till, så har huvudvärken äntligen släppt! Är sjukt sugen på geléhallon.. Men ska INTE ge efter! Lördagsgodis is the shit!!!

Puss och kram på er!!!

Jag pratar för mycket!

Å det inser jag när jag läser Helenas blogg och slutorden på hennes inlägg är nåt jag sagt... Men jag minns inget av det!!! Haha!!! Nu tjejer är det 1 el 2 glas i fortsättningen sen är det STOPP!!!! ;)


Puss o kram på er!!!


Vilken måndag det blev!

Igår var jag på innefotbollen med söta Helena o snyggingen Hannah på förmiddagen. Var himla kul och jag gillar verkligen allt vad sport heter! Vid halv fem stack jag o Hannah hem, då hade jag varit där i 6timmar. Hemma åt jag lite o gjorde mig iordning för kvällen. Hannah, jag och Cissan åkte o kollade på när LSW fick stryk av Åtvid, sen åkte vi och plockade upp sötingarna Crillan o Helena. Vidare till Harrys där det var lugna gatan. Men allt eftersom kvällen gick så fylldes det på med folk... Vi satt o drack vårat vin o ett eller två glad blev betydligt fler. När jag väl kom hem var jag, ja rent ut sagt, as kalas...Men kul var det och gott sov jag, o inte mår jag dåligt idag heller. Så jag kan numera konstatera att Januaris första måndag var helt i min smak!!!

Nu på lördag blir det utflyttningsfest hos Mattias. Ska bli riktigt roligt!  Nu kommer snart mamma o hämtar mig.

Puss och kram på er!!!

Ingen glammig lördag här inte...

Nää idag har det varit en riktigt tråkig dag. Å det är väl lite av det som är mitt "problem", att jag måste ha saker som händer hela tiden för att ha kul. Jag kan inte sitta hemma o njuta av det som varit, utan måste ha mer action. HELA TIDEN. Å det funkar ju som ni säkert förstår inte alls med verkligheten.

Antar att jag måste lära mig att tagga ner och bara vara. Lätt att tänka, svårt för en rastlös själ som jag. Blir ju inte bättre av att allt på tv är skit och att ingen jäkel uppdaterar sin blogg. Vad gör alla?! Ute o festar eller? Själv skulle jag helst av allt uppleva någon av decembers fester igen. Helst nyår, men det går ju inte :P

Imorgon blir det att gå upp med tuppen och iväg till stallet. Ska med mamma o Madde på hästtävling i Mjölby. Så då är det stallet och mockning kl 8 senast som står på schemat! Så nu ska jag gå o lägga mig o försöka sova!

Hörs imorgon...

Puss och kram på er!!!

Nu är julen slut

Så nu har jag gjort en ny designe också. Inga röda färger nu inte! Dags att göra lite annan nytta här hemma med!

Puss och kram på er!!!

Vad hände 2008?!

Ja jag ska göra ett gott försök till att minnas lite av vad som faktiskt hände år 2008... Vi börjar från början.

Januari:
Jag firade in det nya året med mina allt mer tighta vänner H1&H2. Efter tolvslaget skiljdes vi snart åt och så gjorde även R och jag. Hela januari gick väl i stort sett åt att se hela världen så svart som det bara gick. Många tårar rann på mina kinder denna månad. Som tur är hade jag mina kära vänner där som tog mig tillbaka, sakta men säkert. Började även att plugga till Tandsköterska och trodde att jag äntligen hade kommit på vad jag ville bli.

Februari:
Under februari månad fyllde lilla syster 20 år! Började komma tillbaka lite och såg världen med lite mera ljus. Som Hanna tidigare nämnt på Fb så hade vi en jäkla rolig tjejfest som resulterade i en hel del roliga kort! Hihi... Här träffade jag även A o var väl lite förtjust i honom...

Mars:
Jag åker in till Kristin i Linköping och vi har världens fest. Detta var försa gången i hela mitt liv jag var dålig dagen efter, å då pratar vi riktigt dålig.
Hanna fyllde år och hade galej hemma hos päronen. Mycket rolig fest måste jag säga!
Börjar inse att det här med att plugga till Tandsköterska kanske inte riktigt är min grej..

April:
Jag fyller år och bjuder in till en vad som blir en ganska så lugn o stillsam födelsedagsfest. En utgång på Harrys blir det och jag får -mest- komplimanger- på- en- kväll-i- hela- mitt- liv-kväll =) Så lite kul hade jag allt. 
Avbryter studierna och börjar även här känna att det kanske är annat som borde avbrytas.

Maj:
Jag mår skit över att jag inte har något att göra om dagarna. Bakar muffins i alla möjliga former och städar om dagarna. Börjar lägga på mig ett antal extra kilon. Tänker att jag ska jogga bort dem, gör allting rätt men drar på mig världens muskelinflammation i hela benen. Kan knappt stå eller gå... Känner att allt är ganska så trist. Börjar jobba på Wasa- kul!!!

Juni:
Nu är det sommar och jag har börjat att arbeta på wasa lite mera vilket jag älskar! Midsommar stundar och är med och arrangerar en stor fest. Festen i sig blir väl lyckad, men jag får nog av allt vad A heter och gör slut på kvällen. Blir en konstig kväll och midsommar dag. Men jag känner att jag äntligen kan andas. Börjar att leva livet igen. Festar som en galning med vännerna så fort tillfälle ges, o det gör det allt som oftast. Börjar få ont i foten...

Juli:
Sommaren är HET på många sätt, jag har en riktigt rolig sommar. Många nattliga samtal med E om allt mellan himmel och jord. Saknar det lite ibland numera faktiskt! Jobbar mycket, men tycker att det är roligt! Även fast jag haltar och har riktigt ont...Festar ännu mera och tillbringar all ledig tid med vännerna.
Är allmänt trött på allt vad pojkar heter, de är roliga för stunden men inget mer. Det är iaf vad jag tänker tills jag är på fest hos Hanna och O är där. Inser att pojkar kanske inte är så dumma iaf. Inleder ett distansförhållande för första gången. Fortsätter att festa :P

Augusti:
Mera jobb, mera ont i foten. Hanna flyttar ifrån mig och jag tycker det är väldigt trist! Åker o hälsar på O i Götet. Augusti var väl ingen toppenmånad, men ingen jätte trist heller... Den passerade kort o gott.

September:
Jobbar lite på Wasa och lite på dagis. Får jobb på Feelgood och är världens lyckligaste. 2 pass i veckan, ca 8 i månaden är det sagt. Redan första månaden är jag uppe i 13pass... Åker nån mer gång till Göteborg. Rider lite mera på allvar med hästen och tanken om framtida tävlingar börjar dyka upp. Här är det en liten paus med vännerna då alla har sitt på sitt håll. Inte så mycket fest med andra ord ;)

Oktober:
Börjar känna att det är lite segt i långtråkigt i mitt liv. Allt går på rutiner. Pratar en hel del med vännerna, men mest över msn. Hanna är tillbaka och jag är glad igen, men lider med henne... Jobbar lite på Wasa fortfarande och har ännu mera pass på Feelgood.

November:
Känner att nånting är allvarligt fel, men kan inte sätta fingret på vad det är. Är glad som bara den, tills jag är hemma i lgh. Känner inte alls för nånting. Vill bara vara med vännerna eller i stallet. Trivs även bra på Feelgood och tillbringar stor tid där. Slår tydligen rekord i antal vattenpass på en månad :P

December:
Det tar slut med O. Känner återigen att jag kan andas och inser att jag kanske inte är någon förhållande typ. Bestämmer mig återigen för att jag ska leva själv och inte ge mig in i nåt nytt förhållande. Som sagt, killar kan vara roliga för stunden ;)
Hanna har jordens inflyttningsfest och vi festar galet i Linkan. På många sätt vart denna fest en nytändning för mig vad det gäller synen på livet. Börjar tänka som en kille :P Vilket funkar kanon!
Tar en sväng ut med Crillan o H1, har en superrolig kväll.
Får svar att jag kommit in på Lärarutb. jag sökt! LYCKLIG!!!!
Julafton, firar hemma hos Madde o O. Riktigt mysigt! Går ut på kvällen med syskonen och har det jättekul!!
Annandagen kommer och Sara bjuder till fest. Den helt klart bästa annandagen någonsin! Har superkul och har en såååå fin klänning på mig! Synd att den spricker under kvällens gång bara :(
Lagat klänningen och laddar för nyår. Trodde att annandagen skulle stå sig länge, länge. Men det visar sig att denna kväll slår annandagen med hästlängder. Har den helt klart bästa kvällen ever! Inget kan bli bättre, bästa vännerna, massa fina boys, härlig stämmning och en brandman vid min sida ;)

Så nu gott folk, hoppas jag på att 2009 kommer att vara lika gryyyyyyymt som december 2008 har varit. Det här ska bli mitt år och jag tänker njuta av varje sekund. I år tänker jag göra det som jag tycker känns rätt och bäst för mig. Inte vad andra ander att jag BORDE göra... Jag tänker sätta mig själv o vännerna i första rummet, allt annat i andra eller t.om tredje rummet. Lite förhoppningar jag har inför det stundande året...

Januari:
Skolan börjar och jag har stora förväntningar!

Februari:
Fia fyller år! Lilla syster blir stor tjej och får följa med tilll Harrys!

Mars:
Mamma fyller 50år och jag hoppas vi kan fira det i nya huset!
Hanna fyller år!

April:
Jag fyller år, o i år ska det minsann inte bli nån slätstruken halvtrist fest inte!!!

Maj:
Hoppas på att maj bjuder på det första glaset vitt vin på nån uteservering i varma majsolen!

Juni:
Nu vill jag jobba massor och få ihop pengar till fritid! ;)

Juli:
FEST och jobb. Ledig tid i varamon!

Augusti:
Nån grym kräftskiva och lite mera jobb

September:
Dags att tagga ner lite o tänka på skolan.

Oktober:
Hoppas på att jag lever på många fina minnen från sommaren!

November:
Vill att jag känner att skolan har gått bra under det första året och att jag gjort allt jag kan för att det ska vara så!

December:
Nu vill jag gå på massa glögg mys fester och känna julstämmningen! Hoppas ju och verkligen VILL att december 2009 ska vara lika bra som 2008!

Vi får väl se vad av detta som stämmer när ytterligare ett år har gått!

Puss och kram på er!!!

Ett underbart nyår!!!

Ja jag vill bara lite snabb berätta om nyåret! Det var toppen från början till slut! Vilken fest, vilka människor, vilka raketer och vilka undrbara vänner!!! Älskar er över allt annat!!! Kan lätt säga att detta var det bästa nyåret ever.

En brandman, vad mer kan jag väl begära ;) 

Puss och kram på er!!!

RSS 2.0