Härlig dag...

Idag vaknade jag vid åtta och låg och drog mig i en timma, sen gick jag upp och satte mig vid datorn och njöt av att inte göra nåt typ. Efter ett tag ringde Elaine och föreslog brunch i stället för lunch. Så jag gick till salongen och mötte henne. Vi knallade över till Lilla hem och åt varsin varm macka och färskpressad juice. SÅ GOTT!!!

Efter brunchen så gick vi tillbaka till salongen och jag fick en ansikts behandling av moster! :) Skönt!!! När den var klar gick jag in på Ur& Penn som ligger vägg i vägg. Snacka om att jag fyndade! 9 par örhängen, 2st hårspännen och ett pack med 10hårsnoddar för 100:-  Det är fan billigt!!!

När jag gått klart på stan promenerade jag hem och satte mig lite vid min nya dator. Passade även på att spilla en halv tallrik med skaldjurssoppa på min vita matta! :( Som tur var hjälpte syrran mig att snabbt som bara den hämta papper... Å som ännu mera tur var så var tvättstugan ledig när jag kom hem efter jobbet! Så nu är mattan ren igen! Å syster hjälpte mig att lägga den på plats med!

Idag gick jobbet riktigt bra, känndes som att jag fått henne att tänka lite på uppträdandet... Alltid nåt! :)

Nu på kvällen har jag kollat på Anna Skipper å du är vad du äter! Love, det programmet! Syster var här å höll mig sällis så det har varit riktigt mysigt! Alltid lika mysigt att komma hem när hon är här! :) Vet att du läser detta! Å du ska veta att du alltid är välkommen till stora syster! ;)


Om det är nån som vill gå ut i helgen så hör gärna av dig!!!


Puss och Kram på er!


Lång toppen dag!!!

Imorse var jag rätt skeptisk till att börja ytterligare en dag i skolan. På schemat stog medicinsk grundkurs, hugaaa!!!!

Men väl i skolan så möts vi i klassen av världens bästa lärare! Så väl planerad undervisningsplan, å vad inspererande hon var då!!! Shit, tänk om alla var så!! I like!

Efter skolan så åkte jag till jobbet, möts av en assur tonåring! Not good! :( Blev faktiskt arg på henne idag, men jag är ju så satans pedagogisk så jag löste "krisen" på ett bra sätt. Fick henne t.om att be om ursäkt! Det ni! Haha!!!

När jobbet var slut för idag, borde ju min dag med vara slut. Men inte då! :P Nä då, raka vägen till Linköping och Lotta och Emil! Min dator var ju för 17 klar!!! Men väl hemma igen efter tur och retur i snöstorm typ så är jag så trött så att koppla in den får vänta tills imorgon. Så jag inte gör nåt fel! Skulle verkligen vara så typiskt mig! Hihi!!!

Nu när jag skrivit klart detta inlägg är det faktiskt läggdags för Tittilina... Hörs imorgon! Puss och kram!

Soppa är vad det är!

Hela dagen har jag varit sugen på soppa, å inte bara den här dan kan jag tala om... Så efter jobbet vart det raka vägen hem för lite skaldjurssoppa med räkor och vitlöksbröd! Hittade en jättesmart påse med färdigskivade brödbitar, perfekt för mig som är ensam ju! :)

I skolan har vi haft studieteknik idag, otroligt bra tycker jag! Så bra att de lägger ner lite tid att lära oss sånt ju! Så om ni vill ha lite tips så hör bara av er! ;)

Nu sitter jag förövrigt och kollar på Gossip Girl, men fan böckerna är SÅ mycket bättre! Är redan lite besviken! Tråkigt, för jag hade verkligen sett fram mot detta... Aja, man kan inte få allt här i livet! :P

Innan jag somnar ikväll ska jag läsa igenom lite i medicinska grundkurs boken... Så jag har lite hum om vad vi ska lära oss imorgon!

Så här så min mat ut ikväll! :)

image220

Mysigt va? ;)

Pony Play - Seriöst!

Ibland börjar jag undra... Asså det är väl på alla sätt å vis bra att man är frigjord i sin sexuallitet, men snälla nån- finns det INGA gränser? Ser på 5an å det är nog det mest pinsamma jag har sätt i hela mitt liv! Fy fan!  

image219

Illa, illa, jag mår illa!

Hela natten har jag vaknat i omgångar av att jag mår så satans illa... Varför då? Fattar det inte! Kanske är nervös inför ännu en dag i skolan? Hmmm, ja jag tror nog att det beror på det.


Mina Pankisar!

Så här vart för övrigt mina pankakor! :)


image218

Helgen som gått...

Den här veckan och helgen framför allt har gått så otroligt fort! I fre så jobbade jag 10-18.15 å efter det så åkte jag raka vägen och tränade. Var rätt seg när jag kom till gymmet, men var väldigt lite folk där så mitt pass gick fort. Skönt det! Efter att jag tränat så gav jag faktiskt efter för mitt veckolånga sug efter pizza, så jag svängde in till Valencia och köpte med mig en BARNpizza hem. Så helt tokigt vart det iaf inte. Å vad gott det var då!

Jag minns faktiskt inte riktigt vad jag gjorde annars på kvällen. Eller joo, jag pratade med Hannah på skype i över 2 timmar!

Lördagen kom och jag hade alarmet på mob på kl 9... Men inte gick jag upp då inte. Men framåt tio så var jag iaf uppe och åkte till simhallen och simmade. Hade dock ingen lust alls och för att inte helt tappa allt vad motivation heter till kommande vecka så körde jag bara 10 varv= 0.5km. I efterhand kanske det var tur, för jag åkte raka vägen hem till stallet efter simningen. Å hos mamma och pappa så serverades det lunch lagom till jag kom! Tänka sig vad bra timeing jag har ibland! ;)

Efter maten så gick jag upp till stallet för att mocka, å mamma skulle samtidigt ta hunden och gå ner till nya huset genom skogen. Jag vart så sugen på promenad så jag hängde på... 1 timma och 15 min senare så var vi nere på tomten, lagom för att se att byggarna hade börjat lägga taket. Vi såg också en krans som satt på en pinne högt över taket. Detta var tecken på taklagsfest och när kransen är uppe hör det till god sed att "byggherren" bjuder på tårta... Så vi satte oss i bilen och åkte till maxi, inhandlade tårta och sen vart det fika i byggvagnen.

Väl hemma igen hjälpte mamma mig med stallet. SÅ jag känner att det gjorde nog kanske inte så mycket att jag inte simmade den sista halv km...

Söndagen har inte varit så händelserik, jag har mockat hela stallet och skrittat ut en sväng på Chagall, travade lite och höll på att frysa ihjäl för shit vad kallt det blåste!

Nu på em/kvällen har Robin varit här en snabbis och hämtat en grej och det är lika skönt varje gång jag får en sån där härlig kram av honom! :) Nu ska jag tända lite ljus och göra det mysigt här och- sätta mig och plugga... Otippat kanske men så kommer det att vara framöver!

Sen ska jag göra kvällsmat om ca 1 timma, pannkakor!!! SÅ GOTT ju!!!

Inser nu att det är min favvo film ever på 5an ikväll Coyote ugly, bara ÄLSKAR den flmen... Så nu ser planen ut såhär istället! Läsa effektivt i 30 min å sen göra kvällis. Sen bara njuta!!! Punkt, hej, slut!

Det vart bara krasch!

Igår efter jobbet åkte jag hem och fann till min stora glädje att Sofia var hemma hos mig! Tur det, för jag skulle lasta in datorn i bilen... Å datorn befann sig ganska långt in i förrådet. Tack för den Obba ;)

Åkte in till linkan å Lotta och Emil, där fick jag både bärhjälp, mat och hjälp att köpa dator. Var ju meningen att Emil skulle laga min dator, men en kraschad hårddisk är inte mycket att göra nåt åt... Så nu fick jag istället min bärbara tillslut! Var så mysigt att vara hemma hos Lotta igen, deras lgh är så fin och Lotta är min äldsta vän numera. Asså inte äldsta som i gammal utan den jag har kännt lägnst av de jag umgås med...

Åkte hem ett antal timmar senare och det var verkligen med värme i kroppen. Så skönt att bara babbla massa med Lotta.



Av någon anledning så vart det här inlägget bara sparat och inte publicerat har jag nu noterat ett antal dagar efter att jag skrev detta.... Men men så är det ibland! :P

Trött, tröttare, Titti...

Har haft min första riktiga lektion i skolan idag, hygien i tandvården. Var himla intressant faktiskt! På eftermiddan så hade vi massa uppgifter vi skulle lösa på stan för att lära oss att hitta i Tranås. Men vad fan, jag hittar ju redan, fast inte till Åhlens då...

Nu är jag helt slut för idag och ska faktiskt lägga mig och sova... Eller kanske kolla lite på tv först! Kanske... Puss på er! Särskilt dig min Potto!!! <3

Första skoldagen...

Idag var första skoldagen, även om det drar igång på riktigt först imorgon... Hade några övningar i att lära känna varandra. Så nu kan jag namnet på alla 30 elever! Alla utom en stackare är tjejer, men han är så pass gay enligt mig, fast det är han inte, så han smälter in bra! Hihi!

Efter skolan åkte jag direkt till jobbet, gick ganska bra. Men trött var jag såklart... Efter jobbet tvingade jag dock iväg migsjälv till simhallen, men shit vad folk det var! Gick knappt att simma... Men jag körde mina 20 varv å idag stannade jag inte ens för att vila nångång! Så 1km vart det utan paus! *stolt*


Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen! Puss på er!

Jag är INNE!!!

Idag har det varit en omskakande dag... Började med att jag hade stallt alarmet och.... nä orkar inte dra hela historien, den som undrar får fråga! Men summan av kardemumman är att jag idag den 21 januari har KOMMMIT IN PÅ TANDSKÖTERSKE UTBILDNINGEN I TRANÅS!!!!

Så numera är jag student! Eller jag jobbar en månad till, men sen så!!!

Måste fixa lite här nu... men puss på er!!

Rea är kul!!!

Idag har jag varit på Ikano huset med jobbet. Vilket innebar ännu mera kläder för min del! Men det är ju iaf billigt med rea! Detta var vad jag fyndade idag!


 Lyckan var total när jag hittade samma klänning som jag har i svart o rosa sen tidigare i nya favvofärgen mörkblå! även denna fyndades för 49:- Kostat 199:-

 Blå och vitrandigt seglarlinne från sisters för 49:- Kostat 199:-

 Denna var det inte rea på , inhandlades på H&m för 98:-

 Blå och vitrandig piké perfekt inför sommaren, även denna 98:- på H&m.

 Denna sport BH från H&m är det dyraste jag köpt på länge å då kostar den 149:- Haha!!!

 SKA ju köpa en klänning till imorgon, om den nu finns kvar å dessa skor för 100:- på din sko var perfekt färg till den.Hihi! I Love Shoes!

 Självklart blev det ett par blå skor med, när det ändå fanns å var billigt menar jag! ;)  100:- även för dessa! Båda har kostat 280:- så helt ok tycker jag!!!

Ja detta var dagen shopping! Har märkt att jag redan nu har köpt en hel del grejer inför sommaren! Så nu mina pärlor runtom i sverigen är det dags att parta loss i sommar!

Kul uppvaknande...

Imorse nu när jag vaknade så hade jag fått två msn meddelanden. KUL tänkte jag, det första var bara nån som frågade om jag var vaken (hade på upptagen, så jag skulle få sova ostört) det andra var från en kompis som flyttat utomlands för några år sen. Ska väl tillägga att det en gång i tiden var min bästa kompis... I meddelandet stog det:

Skärp dig!

Det finns alltid de som har det värre! Tänk på det innan du beklagar dig nästa gång...


Min text på msn löd vid det tillfället:

Pallar inte mera...

Hade inte på något sätt beklagat mig för henne, om hon får dåligt samvete eller nåt av den texten så är det hennes problem! Hon behövere inte skriva en sån sak utan att ha en aning om vad som hänt mig.  Vi har inte pratat med varandra på säkert 3-4 veckor...

Skrev ett meddelande tillbaka till henne, så ska bli intressant å se om hon svarar på det. Men nu är det så här: jag mår skit just nu. Kan bara tillägga att INGEN vet exakt varför och INGEN vet exakt allt som hänt sista tiden. INGEN! Så om du tycker som min "vän" så har jag en uppmaning: Skriv inte till mig på msn då, det är inte svårare! Å läs inte min blogg, det är nåt du själv väljer att göra...

Är du därimot min vän och bryr dig, så går det faktiskt väldigt bra att fråga hur det är.  Fortsätt gärna att skriva och läsa. Blir även glad över besök eller ett tetefonsamtal. Om du är rädd för att jag ska börja gråta kan jag lugna dig med, att det gör jag mest bara själv eller inför mamma...

Känns som att det kan vara dags att "sålla" lite bland sina sk vänner. Skulle inte bli nån skillnad om jag bara hade några kvar, för som det är nu så sitter jag ju själv varje dag iaf. Så om jag bara skulle ha några få vänner, så skulle jag iaf ha några få men ÄKTA vänner.

Kanske dags att visa var DU står...

Hatar att vara själv!

Hoppas att du haft en bra lördag, min har varit åt skogen. Suttit själv hela den här kvällen med...


Laga mat nu!?

Varken vill eller orkar laga mat nu... Men då måste jag gå upp tidigt imorgon och göra det. Varför är allt så jobbigt just nu? Varför vill jag ingenting? Eller en sak vill jag, men det är ju fan dökört! Helvete!!! Jävla bajs! Fan!

Min vardag

Kom på att jag kan ju VISA hur min vardag ser ut...

image209

Billigt vart ännu billigare...

Idag har det hänt en hel del grejer... Startade morgonen med att gå till gynmottagningen. Roligare start kan man ju få, ännu bättre var det att jag fick vänta 30 min. Då äntligen kom det nån i korridoren, så då passade jag på att fråga om hon kunde kolla om det var min tur snart. Det visade sig att jag inte ens fanns med i nån väntelista idag, men gulliga Gittan hjälpte mig iaf! När jag satt inne hos henne å svarade på lite frågor innan själva cytologprovet så säger hon plötsligt; Det är väl aldrig så att det är Harrietts barnbarn? Ja, jo det är jag ju... Så nu har mormors gamla jobbarkompis sett mig bokstavligttalat mellan benen...

Efter provet så traskade jag hem för att göra mig klar för en lunch med Hannah innan hon åker till england igen. Bella- Notte var bordet bokat på, idag igen! Fläskfilé å beasås valde jag att äta å mmmmm vad gott det var! Efter en god och trevlig lunch knallade vi upp på stan.

Vandrade runt lite och hamnade snart på Gina tricot, REA på rean... Hade jag missat. Här gällde det att fynda! Å det gjorde jag med!


 Stickad långkofta med stora knappar i mörk grön, jätte mysig! NU: 49:- Kostat 249:- Fattar ni eller!!!

 Kollat på denna jättelänge, så mjuk och härlig! NU: 99:- Har kostat 299:-

 Nya favvotröjan, brun stickad tröja med fickor. Nu: 99:- Kostat 199:-

 Samma klänning som jag hade på mig i helgen, fast svart. Nu: 49:- Kostat : 199:- Me like!!!

 Även 2 skärp inhandlades. Fatta att de var billiga! Nu:29:- Kostat 129:- Styck alltså!

Så totalt gav jag 354:- istället för 1204:- Sånt gillar jag!

Billigt vart dyrt...

Eller höll på att bli det! Varför kan man aldrig få va riktigt glad!? Men så typiskt mig! Fan! Haha!

Saknar dig!!!

Ibland måste personer som man tycker väldigt mycket om vara där man själv inte är... Saknar dig, önskar att vi satt hemma hos mig som förr. Fast pratade om trevligare saker! Men du vet att min säng står tom, för nu är det soffperiod igen! Så när du helst vill, bara att komma hit!

Måste träna imorgon!

Det här går inte, måste träna imorgon! Är så jävla arg och frustrerad! Började gråta på jobbet idag, orkade inte hålla masken längre... Som tur är var jag själv just då, hon jag jobbar med satt och åt! Men fan, måste få ur mig lite ilska. Eller ilska, kanske snarare uppgivenhet... Ja nåt jävla skit är det som måste ut iaf, å jag kan inte tänka mig ett bättre sätt än att köra riktigt slut på mig själv på gymmet.

Känner mig så trött på allt just nu. Vill ha lite värme, både värme som i en kram, men även värme ute. Fryser jämt nu, är så illa att jag tom är sugen på att sola solarium. Bara för att känna värme!

Vill att tiden ska rinna iväg, vill ha sommar. Vill att det ska bli en FIN sommar. Ska 3 veckor semester i år! På raken, så det så! Då ska jag bara ligga i varamon, å tänka på hur jag frös när jag skrev detta...

Tråkigt jävla liv...

Jag har ett så grymt tråkigt liv just nu. Ingenting är kul! Visst nån gång glimmar det till... Just nu ser mitt liv ut såhär; Somnar runt 04 på morgonen, sover tills jag vaknar runt 11 tiden, vill inte göra nåt, lägenheten ser ut som skit, försöker pilla i mig lite mat, går och tränar, åker och jobbar, kommer hem till den jävla tystnaden igen, kan inte sova....

Fan vad trist det är, å jag VET att det bara är jag som kan ta ig ur det! Men jag orkar inte just nu.. Fan!!!

Blå naglar

Målade om naglarna i en ny färg nu ikväll, blev nån ljusblå färg med lite glitter i. Lite tjusigt, iaf för en dag eller två...

image201

image202

Massa fina grejer!!!

Satt och kollade runt lite på asos.com och hittade massor med fina grejer!

 sommaren är ju snart här för bövelen!!! Men skulle ännu hellre haft den i mörk blå!

 Älskar den här mörka blå färgen! Dessutom tycker jag toppen är super tjusig!

 Hur fina som helst ju!!! Måste bara fixa dubbelhäftande tape först! ;)

 Nåt annat som jag verkligen gillar är seglar inspererade kläder! Kolla bara denna söta detalj!
 Är det inte sött!!!

 Denna är en dröm i verklighet! Dock inte i min verklighet! Men shit vad jag skulle vilja det!!!

 Den här är ju med hur fin som helst! Ge mig pengar i överflöd!!!

 De här är grymma! Grrrr!!! SÅ fint till jeans! Å se vristrem = jag slipper tapen! :)

 ÄVen denna lite seglar inspererad, å så fiiiinnn!!! Skulle jag LÄTT ta på mig!

 Detta är så stiligt så jag vet inte vad! Hade jag alla dessa kläder.. ja herre gud!

 Den perfekta lilla svarta! Verkligen snygg!

 Ännu en supersnygg mörkblå klänning! Verkligen fin detalj med!

Dags att sova...

Sen ett par dagar sen har jag haft så svårt att sova, saknar dig! Känns som att tankarna snurrar så fort på kvällarna och nätterna... Jag hinner inte med, så därför försöker jag att stänga av. Men det är svårt, ibland tränger tankarna igenom min spärr. Jag är inte arg, jag är inte sur... Jag är bara..ingenting utan dig.
Eller jag är ju jag, men jag är liksom bara ett skal eller nåt. Kanske ett ruttet bananskal, ja så känner jag mig nog! Hihi! Snart kommer nån jävel att halka på mig! Haha!!! Då kanske jag äntligen kan garva lite, för skadeglädje är den sanna glädjen! Men sen skulle jag väl få så dåligtsamvete att jag dog eller nåt!

Nu är jag ute å yrar igen, men det kan jag väl få göra... När man inte har nån att ventilera sina tankar med så blir det såhär... Så blir det värre så får ni väl komma å besöka mig på kvällarna så jag får nån att prata med... :P

Dags att inta sängen, läs soffan... De som känner mig vet att sängen inte är nåt alternativ nu ett tag framöver. Känner mig så satans ensam då! Även fast sängen inte är stor så känns den stor och tom utan dig!

Love You, nu och för alltid!

Simma lugnt...

Fy 17 vad massa ärringar det var på ljussimmet idag! Å vad sakta de simmar då.. Själv kände jag mig stark som bara den! Simmade mina 20 varv = 1km

Efter att jag simmat klart var jag dock inte lika stark. Ujujuj, vad konstig jag var... Kroppen ville bara inte vara med, men när jag kommit hem å ätiti lite så blev det iaf lite bättre!

Imorgon ska jag äta lunch med min underbara Hannah innan hon far iväg till England igen! :( Fatta att jag kommer att sakna henne. Vi hade världens planer på långa promenader mm nu när hon kom hem, men blev inte så mycket med det... Men vi har iaf umgåtts å pratat!

På tal om promenad, imorgon om det inte regnar ska jag nog faktiskt gå till jobbet... Har min vilodag imorgon men jag vill verkligen inte vila hela dagen! En promenad i friska luften kanske är precis vad jag behöver!

Ja så är det, med mp3 på hög volym! Japp så blir det!!!

Hängig

Känner mig hängig idag, inte sjuk men hängig... Lite ont i halsen och snorigare än vanligt. Hoppas det släpper under dagen! Ska iväg och simma efter jobbet, ska bli så skönt! Men helst hade jag bara suttit hemma idag! Fuck it!

Ingen lust

Jag vill inte, känner inte för det... Varför måste man göra grejer man inte vill. Just nu vill jag helst inte gå utanför dörren annat än när jag ska träna... Åhhh HATA!!!

sony ericsson k810i

Min nya älskling

image182


Idrottsgalan

Sitter å kollar lite på Idrottsgalan, det är faktiskt riktigt kul! Tycker ju att Babben är askul!!! Tog en bild på henne med min nya mob... Så här vart det..

image181

Rätt ok för att tagit det på tvn va...

Lite om gårdagens fest

Var på fest med Pia igår. Innan kom Pia hit och hon toppade igenom mitt hår. Härligt, även om det bara var nån mm hon tog så känns håret så mycket bättre nu!

Sen begav vi oss till en tjej som heter Sandra som Pia jobbat med, med var även Elin som jag känner lite sen tidigare... Det bjöds på taco och tequila. Även Singstar plockades fram. Kan väl säga att vi skrålade på rätt bra.

Efter ett tag drog vi oss in mot Harrys, när vi kom strax innan 00 så var det fan inte mycket folk ute... Men efter ett tag så rullade det in lite mera folk... Tyvärr var det som det oftast är, förfesten var mycket roligare.  Vi hade iaf ganska kul, men saknade mina vapendragare på schlagergolvet H1 och H2!!! Kl 02 när Harrys stängde hade alla fösvunnit och jag var ensam. Så jag tog min jacka och dumt nog, gick hem. Men jag var förbannad för att jag inte har Robin längre så hade nån kommit hade jag iaf slagit ner den stackarn! ;)

Här kommer lite bilder:
           


Hjärndöd

Vill inte tänka, för då tänker jag på oss. Då kommer tårarna och jag vill inte gråta. Jag vill inte förknippa det vi hade med ledsamma minnen, jag vill minnas det med glädje. Så min hjärna är just nu död. Ur funktion... Tyvärr är det nåt glapp på den funktionen för både nu och då finns du i mina tankar... Hur ska jag inte kunna tänka på dig, det gör jag ju hela tiden!

Har du nån du älskar vid din sida så var glad över det och uppsatta det. Ta inget för givet, och slappna aldrig av helt och hållet. För när du minst anar det kan det hända dig med, och om du anar att nåt är fel kan du aldrig förbereda dig...

Ge din älskling en stor kram och berätta att du älskar honom/henne och att han/hon är bäst! För när du blir ensam så är det lite sent... Nu VET jag att jag inte på något sätt vart dålig på att säga det till Robin och jag har på alla sätt försökt att även VISA det. Men man kan alltid bli bättre...

Fan jag älskar dig! VARFÖR älskar inte du mig lika mycket!?

Duktig!

Börjat dagen bra, gick upp när kl ringde och började direkt att diska! När det var klart bytte jag gardiner och nu är det bara dammsugningen kvar! Ska bära ner lite julgrejer i förrådet med, men det får Robin hjälpa mig med ikväll! Nu sitter jag och äter lite frukost innan det bär av till gymmet.


Ligger bra till enligt tidsplanen från igår! Fasen kanske klarar att hålla ett schema den här gången! :P


Städa-eller hur!!!

Åhh ibland blir jag så trött på mig själv! Jag skulle ju städa idag! Jag hade ju bestämt mig för det! Men vad händer typ inget! Men jag HAR städat lite grann iaf! Men långt ifrån vad jag velat hinna med har gjorts. Så nu har jag att välja på att antingen städa nu kl är preis slagen 23.00 eller städa imorgon bitti, typ halv nio. Tror jag gör en kompromiss, jag städar lite till innan jag lägger mig och tar det sista imorgon!

Åhh måste diska imorgon! Varför skjuter jag alltid på det för? Gör ni det med, eller är ni sånna där duktiga typer som diskar direkt när ni ätit? Jag är så duktig ibland, men allt för sällan!

Imorgon är det mysdag, men utan godis! Ska på bio med Robin efter jobbet och då ska jag tillåta mig själv att äta popcorn och dricka en cola och njuta av det! Ska äta middag ute innan, men där har jag inte bestämmt vad jag ska äta. Vill ha en köttbit tror jag... Får se vad det blir!

Saknar min älskling! Träffade honom en liten stund förut idag, kännde mig som 14 igen. Fjärillar i magen och allt! Älskar dig Robin! <3

I morgon blir det alltså följande:

08.30 Gå upp- städa, äta frukost och köra brun utan sol.

11.00 Vara på gymmet, träna, duscha, basta

13.00 Träffa Hannah och käka lunch, fasen vad mycket ute grejer det var imorgon då!

14.30 Åka å handla en grej på Lidl åt tjejen jag jobbar åt

15.00 Börja jobba

18.15 Ungefär denna tid slutar jag imorgon

19.00 Träffa Robin om jag inte redan gjort det... :)

21.00 Bio

23.15 Bege oss hemmåt!

Nä dags att städa lite...

Trist är vad det är...

Vädret speglar mitt humör idag, trist är vad det är... Så jäkla trött på allt idag! Vill bara mysa i soffan med Robin, men det går ju inte. Varför?! Åhhhh!!!

Imorgon ska vi iaf  gå på bio och käka lite ihop! Ska bli så himla mysigt! saknar honom så otroligt mycket just nu! Har inte träffat honom sen i söndags. På morgonen...Fasen vad tråkigt! Jag vill träffa dig NU!

Inte vill jag åka och jobba heller, idag ska jag dessutom jobba längre. Varför tog jag åt mig det för?! För att jag vill ha timmarna! Aja, det ska väl gå det här med antar jag...

15 minuter kvar tills jag börjar. Kan jag inte få vara hemma en liten stund till... Men nä det är väl bäst att lyfta på rövá å bege sig... En dag kvar att uthära sen får jag äntligen äta min semla.

Men då måste jag träna imorgon för idag vart det inget. När jag väl somnade inatt var kl 04.30 å jag pallade inte att gå upp och träna kl 9 som jag var tvungen att göra för att hinna... Så det får bli fre, lör den här veckan i stället!

Dags att dra!

Kan inte sova

Det spökar i huvudet på mig! Jag kan inte sova... Jag håller på att bli tokig, när tankarna om vad jag ska utbilda mig till tar över... Jag tror att jag har kommit på vad jag vill bli, nu gäller det bara att leta upp bästa utbildningen. Hur vet man vilken det är? Det är ju inte så att nån skola säger att nä den skolan är bättre än oss...

Men nu tror jag iaf att jag har ett litet hum om vad jag vill bli och hur jag ev ska nå dit... Det bästa är att jag ev kan få användning av min hudterapeut utbildning inom detta områda med... Kanske jag kan få användning av min kockutbildning med, jamen det är klart att jag får!

Tur att Pia kommer snart, eller hon är ju redan här, men inte HÄR! Jag tror att jag kan få en hel del tips och ideér av henne... Hon är ju trots allt proffs på detta område enligt mig!

Som ni märker så vill jag inte riktigt säga VAD det är jag vill läsa till. Jag känner att jag vill låta det mogna lite... Suga på karamellen ett litet tag...

För om jag nu kan göra detta så blir det lite av allt jag är intresserad av: undervisning, kost, ekonomi, hälsa, skönhet i viss mån... Ja typ allt som jag vill...

Det som ligger på minus är att jag måste läsa till Matte B och Naturkunskap B. Som jag gjort typ 3gånger tidigare, men avbrutit! VARFÖR gjorde jag det!? DUMT!!!!

Nu ska jag försöka fokusera på mitt mål, det känns bra. Ibland kanske det inte är så dumt att inte kunna sova iaf...

Toni&Guy

Jag har hittat en ny bästis! Det är Toni&Guy´s Boost-It Mousse. Det är en spray mousse vilket innebär att du slipper få moussen i topparna och resten av håret. Du delar upp håret i benor och sprayar in moussen i hårbotten, sen "gnuggar" du ut det i benan, tar nästa osv. Jag brukar mitt hår torka så det är fuktigt, inte mer. Sen när moussen är på plats så fönar jag håret först upp och ner och sen fönar jag det på plats. Sen tar jag ett par varv med plattången i topparna där jag tycker det behövs. Sist sprayar jag lite hårspray för att fixera. Detta är den bästa mousse jag någonsin provat!

Jag köpte min på Ica Maxi för 119:- och det är den helt klart värd! På mig håller det hela dagen utan minsta lilla tuppering! En liten sak kanjag komma på på minus sidan och det är i så fall doften, jag tyckte ibörjan att det luktar lite "karl". Men vad sjutton när man haft på lite hårspray så känns det inte längre!!!


Denna produkt får 9/10 poäng av mig!!!


image173

Flaskan längst till vänster är moussen...


Magkatarr

jag visste det, det kommer som ett brev på posten... Slarvat pyttelite med maten ett par dagar och vad händer? Jovisst stans magknip!!!  Började när det var ca 1 timma kvar på jobbet, magen börjar låta konstigt och jag behöver FISA!!! Men jag vill ju inte lägga av världens rökare inför min brukare. Att gå in på toa är inte heller tänkbart, huset är SÅ lyhört... Så det är bara att knipa. Vilket straffar sig i att tarmarna till sist vrider sig av smärta... En timma höll jag ut, jag gjorde vad jag skulle och jag höll ut passet ut.

Väl ute i bilen ville den inte starta! Trodde inte det var sant, ville ju bara hem! Men efter några försök så brummade den tillsist igång. VÄl hemma i lägenheten så började magen snart att fungera, här fiser jag PRECIS hur mycket jag vill ;) Så nu när jag har pillat i mig lite mat så mår jag faktiskt ganska bra...

De flesta sitter väl och kollar på grammis galan nu. Själv kollar jag sällan på sånt... Men när mina husfruar och Betty börjar igen då sitter jag bänkad. Å så ska ju mina älskade Gossip Girl Böcker bli tv-serie, å då lär jag kolla kan jag lova!!!

Blogg jobb

Kom på en sak nu! Jag kan tänka mig att jobba som bloggare... Fasen vad gött att sitta hemma och skriva hela dagarna! Så om du vet nån som vill anställa en bloggare så hör av dig!

Huvudvärk...

Har huvudvärk. Stön. Hur ska jag palla med jobbet nu? Får ju huvudvärk bara av att vara där vissa dagar... Inte bra att ha det innan då!

Äter lite nu så får jag hoppas på att det släpper. Har redan käkat skalle piller och duchat...

Nu jäklar i min låda

Kom inte in på bloggen igår :(

Men nu ska ni få höra! Efter jobbet var jag och simmade ljussim. Det är när det spelas musik i bakgrunden, igår var det panflöjt. Sen har de släckt ner belysningen och tänt massor av levande ljus istället.  Jättemysigt! Var ganska mycket folk igår när jag kom, men de flesta var strax klara när jag gled ner i bassängen kl 19.30. Å vet ni hur långt jag simmade? 1km! Det är 20varv i bassängen det, och jag vilade kanske 20-30 sekunder efter 10varv. Utöver det körde jag nonstop, utan att stanna, sätta ner fötterna, inget! :) Ja, jag vet. Jag ÄR stolt övermig själv! ;)

När jag kom hem åt jag yogurth med fullkorn Start och mackor till det, nyttiga mackor ska jag väl tillägga! Till efterrätt åt jag fruktsallad gjord på banan, rött och grönt äpple, apelsin och röda druvor. Hade även köpt valnötter som jag skulle strö ovanpå, men de glömde jag! Hade på en liten, liten klick med kesella Vanilj med...

Har lovat mig själv att jag ska få göra en semla på lördag om jag inte äter godis i veckan! Jag äter ju inte vanliga semlor utan får göra mina själv. Å istället för mandelmassa så har jag o´boy pulver som jag rör ut till en rinnande röra med lite mjölk och en klick grädde... Det har jag i istället för mandelmassan! Sen är det som vanligt! Nu förstår ni kanske varför det inte blir nån godis i veckan när en sån kaloribomb väntar! :)

Jo, när jag var och simmade igår så vägde jag mig! Innan jul vägde jag 66,5kg och igår när jag hade baddräkt på mig passade jag på igen; 61,5kg visade vågen! Jag är rätt nöjd!  Men ner ska jag! Jag hade ju som mål för 2 somrar sen att komma ner till 57kg och jag kom ner till 57,5kg! Så nu tänkte jag försöka mig på att komma ner dit igen. Men på rätt sätt den här gången! Äta bra, träna bra och promenera mycket!

Min plan är att träna måndag, simma tisdag, vila onsdag, träna torsdag, vila fredag, träna lördag och vila söndag.

När jag kommit igång ordentligt framöver så kanske det kan bli träning på fredagar med. Men det får vi se... Jag ska som sagt komma igång först! :)

Plugga-men vad?

I höst ska jag börja plugga, men den stora frågan är vad... Jag har alltid velat bli lärare, men jag är ju inte direkt smart! Ska jag lyckas lära några stackars barn nåt, eller kommer jag sabba deras liv?! Men om jag nu bestämmer mig för lärare, vad ska jag då välja för ämnen? Sen kännde jag idag att jag kanske inte skulle jobba med barn alls, utan med papper... För jag har ju ett jobb idag med nära kontakt med en annan människa, och det går mig 95% av tiden typ på nerverna. Eller inte direkt så, men jag tar verkligen med mig jobbet hem... Så papper kanske vore nåt... Jag har ju en dröm om att få gå typiskt kontorsklädd i kjol och kavaj och liksom kunna gå och luncha.

Var inne på mäklare ett tag, men där krävs matte C och jag har bara matte A. Så då blir det minst ett år på komvux och då skulle jag vara 28år innan jag ens började studera! Åhhhh varför kunde jag inte kommit på allt detta lite tidigare!?

Sökte ju tandsköterske utbildningen i år och kom tyvärr bara på reservplats. Ska söka den i hlst igen tänkte jag.

Har sedan tidigare utbildat mig till detta: Kock, hudterapeut och makeup artist.

Har jobbat med detta: Kock, servering, städare, café, eget företag skönhetssalong, personlig assistent

Om nån smart jäkel som läser detta kan komma på vad jag kan bli så snälla skriv en kommentar!!!! Blir galen snart!!!

Beach 2008

Nu så!!! Nu har systrarna P börjat träna igen! Fick oss ett gott skratt åt våra kort som visas på datorn när man "loggar" in. Haha!!! Slet riktigt bra för att vara förkylda och otränade. Madde skulle på det imorgon igen sa hon... Jaja, lycka till säger jag! :P

Själv tänkte jag ta mig an ljussim efter jobbet! Så mysigt, å efter det blir det bastu med inpackning i håret under tiden. Sen blir det scrubb och skön dusch! Det blev inget med det idag, utan det tog jag när jag kom hem.

Så bara så ni vet så är ni utmanade inför Varamon nu! Hihi!!! Vi ska ha rutiga magar och smala ben!!! Haha!!! Jag kommer väl rulla fram som vanligt!

Men för 2somrar sen hade jag världens strategi, jag var nämligen barnvakt så fort jag kom åt. Detta ledde till att jag mest var i vattnet och när jag väl kom upp så körde vi typ jaga... Så det var liksom aldrig tid till att inspektera min kropp för någon...

Så om du har ett par vilda barn och låna ut till i sommar, så hör av dig!! ;)

Revy utan skratt...

Igår var jag med mamma och pappa på revy på statt. Men först avnjöt vi en underbar middag på Bella-Notte. Åhhh vilken mat de lagar där! Till huvudrätt åt jag parmalindad fläskfile med chilibea och klyftpotatis. Det var nog en av de godaste rätter jag ätit i hela mitt liv, å då lagar min mamma himelskt god mat! Mamma och pappa åt oxfile och den var också underbart god. Till dessert åt vi 70&chokladtårta med apelsin och rosmarin glass, fast jag bytte såklart ut min glass mot ljuschoklad mousse!

När maten var uppäten så begav vi oss upp till statt och änglasalen. Revyn kunde börja... Ja, hallå börja då!!! Den start som revyn bjöd på i år var nog tyvärr bland det sämsta jag sett. Tyvärr var inte resten så bra heller, visst de gjorde alla bra ifrån sig och jag skrattade några gånger. Men skämten var gamla och det var knappt nåt lokalt... Denna revy är dock ingen lokalrevy ska man komma ihåg, men snälla LITE vill jag allt att de ska driva med de runt omkring oss! Fan ni kan få driva med mig om inte annat! ;)

Efter revyn så fick jag skjuts av mamma och pappa till sporthallen, BOREN hade tagit sig till final!!! Robin kom och mötte mig och fixade in mig. Sen fick jag sitta med dem på 3e raden, snacka om att vi såg bra!!! Tyvärr så åkte vårat kära Boren på stryk, 3-0 till Åtvidaberg... Men, men, de slog ju iaf ut MAIF!!!!

Nu på "morgonen" vaknade jag av att Robin var uppe och sen kom han in och sa att han skulle åka, å vipps så var jag själv igen... Börjar bli tråkigt att vara själv så mycket... Men han sa att vi skulle ses ikväll igen, eller först sa han att vi skulle höras, å sen sa han vi ses sen då... Så jag vet faktiskt inte vad han menade!? Det märks! Han pappa fyller år idag, så han ska dit iaf! Grattis Lasse!

Nu ska jag ta å fixa mig lite inför dagen, ska iof bara till hästen så det blir sunk outfit. Träningsbrallor och varm tröja. Men skönt är det! :) Sen gäller det att försöka skotta fram bilen, för fan vad det snöat inatt!!!

Diska är tråkigt!

Nu har jag precis diskat klart all disk, stått i 45 minuter!!! Å vad ser jag när jag kommer in i vardagsrummet?! Jag har glömt tallriken och glaset jag hade igår!!! Där fick jag för att jag var lat igår kväll! Men nu ska jag hem till hästarna så det får bli en kamp med diskborsten lite senare igen... Kommer nog inte gå på nån fotboll idag... Fan att jag alltid ska vara så seg i starten... Men kan nog vara skönt för Robin att få en killdag med... :)

Bara så ni vet...

Jag har hela skallen full med snor, det är så jävla äckligt!!! Det är sjukt hur mycket man kan snyta sig och det bara kommer mera... Det här inlägget vart lite äckligt, men jag hatar SNOR!!!


Ny bloggdesigne igen...

Kände att det nu var dags att göra om bloggen lite efter alla helger... Nu vill jag ha vår och sommar!!! Så för att få lite feeling gjorde jag helt enkelt bloggen lite finare! Hoppas ni får lite feeling ni med att våren iaf om några månader kommer till vårt avlånga land... Fast det är svinkallt ute just nu! :)

Inte den början jag tänkt mig...

Igår var det sista dagen på år 2007. Jag hade ingen som heslt aning om vad jag skulle göra. Var lite ledsen för jag befarade att hela nyåret skulle behövas spenderas ensamt på storgatan... Men när jag ätit klart min hummer med skirat smör och min vitlöksbaguette så ringde jag vapendragarna H1 och H2. Strax efter så stog pinglorna här utanför och ville in! Sen vart det mera vin, smink och hår...

När klockan närmade sig 23.30 stegade vi in mot stan. Kännde oss lite fjortis när vi anlände till torget men snart kom Robin och allt var bara härligt! Skönt att få en gott nytt år puss av den man älskar!

Sen tog vi oss in på Hugo och där var det väl sådär kul... Men ett tag stog vi ut och sen gick vi hem.

Väl hemma skålade vi i lite bubbel och sen gick vi och la oss. Frös som jag vet inte vad, två duntäcken, filt och en varm Robin hjälpe inte för att få mig varm. Kl 04 nånting vaknade jag av panik, trodde nån förökte strypa mig då jag inte kunde svälja. När jag vaknat till insåg jag att jag hade fruktansvärt ont i halsen. Upp och hämtade halstablett och sen försöka sova lite till. Vaknade till runt 10 eller nåt nästa gång och mådde lite bättre, men lngt ifrån bra... Robin åkte hem till sin pappa och hans familj. Själv har jag legat i sängen och soffan hela dagen och mått kasst. Men imorgon ska jag upp och jobba 10-17 så det är bara att bita ihop...

Det nya året hade jag svurit på att inleda med en lång promenad. För i år är ju året då jag ska bli nyttig och röra mig mera. Gick ju sådär denna första dag, och jag tror inte jag pallar att gå till gymet imorgon heller som jag ville. Men kanske jag fixar en lite promenad. Robin skulle komma hit när jag slutat jobbet så vi kanske kan gå en liten runda iaf... Måste ju börja nån stans.

Det bästa som har hänt under det här året som har varit ett upp och ner år är att jag träffat min stora kärlek Robin! Jag har även byggt upp en sann vänskap med Hanna! Jag har tagit tag i mitt liv och det går numera inte enbart ut på att festa och att finnas till för allt och alla hela tiden utan att få nåt tillbaka. Jag står för den jag är idag och försöker inte vara nånannan. För jag duger bra som jag är! Pia och jag har fått "tillbaka" våran vänskap och det göt mig så otroligt glad! Att jag även tagit upp ridningen igen, även om det varit väldigt dåligt på sista tiden då jag varit mycket sjuk är något jag också är glad över.

Det som varit mindre bra under 2007 försöker jag glömma och det jag kan försöker jag att dra lärdom av.

Mitt mål med 2008 är att jag inte ska vara så jäkla lat utan ta tag i motion och matvanor! Dessutom är målet att jag fram till augusti ska ha kommit på vad jag vill göra med mitt yrkesliv. Jag blir ju nämligen arbetslös då...Är sugen på att börja plugga, men då måste jag ju veta till vad! :)

Jag hoppas att vi alla får ett fantastiskt 2008 och jag ska iaf försöka leva efter denna linje: Det är bara du som kan göra nåt av ditt liv, och du har bara ett, så lev det väl och slösa inte bort det!

RSS 2.0