Valborg

Hade fram tills i måndags glömt bort att det ens var Valborg idag. Tecken på att jag börjar bli gammel, eller teckan på att jag inte blir bjuden på några fester längre... Hmm, antar att det är för att jag börjar bli gammal. Aja, shit the same, Anders och jag ska äta lite gott ikväll o sen ska vi åka ner och kolla på elden.. Ska bli mysigt.

Idag har varit en ganska bra dag faktiskt... Har varit ute i gått med lillemannen Kalle, han var riktigt piggelin. Sen har jag pratat med ett ev jobb ställe, ska dit på fre. Har dessutom fått en jobbdag på dagis nästa vecka! :) Det ska bli riktigt roligt!

Var nere och kollade på huset idag med, de har börjat att bygga det nu. Äntligen börjar allt bli "klart" vilket det självklart inte är, men känns iaf riktigt bra...

Nu ska jag börja med maten!

Trevlig Valborg på er alla.

Puss och kram!!!

Förvirrad...

Ibland får vissa saker mig att bli så förvirrad. Behöver inte vara  nån stor grej... Ibland kan det räcka med att datorn börjar RINGA...

Debut...

Idag ska jag göra något jag inte gjort förut. Jag ska iväg och kolla på fotboll, å inte någon div 5 eller nåt inte. Nänä, RIKTIG fotboll minsann! Djurgården - Ljungskile ska vi iväg o se! Heja David! Tur att jag iaf vet namnet på en spelare :P

Det kan ju bli lite intressant det här, Anders spelar, Anna spelar, Johan spelar, Putte har jag ingen aning om, men han är ju kille så han kan säkert en hel del... Mina kunskaper sträcker dig till att jag vet att bara målvakten får ta bollen med händerna och han som springer omkring i gul tröja fyller år o får vara med i valfritt lag! ;) Hihi!!! Så det kan bli när man sätter igång o flummar du Anders! :P

Aja, lär iaf få trevligt det är jag övertygad om och det kommer bli en kanon eftermiddag/kväll. Nåt annat är otänkbart med detta sällskap :)

Det enda som stör mig är att jag inte fått tag på min väska än, vilket innebär att jag inte har min plånbok. Vilket innebär att jag varken har bankomatkort eller körkort... Fan...

Lördagen i Göteborg var riktigt rolig, även om jag var riktigt trött. Lagom många från klubben var med och mamma och jag hade en trevlig dag. Madde och Emmy hängde mest ihop så dem såg vi inte så mycket av... Madde gjorde några riktiga fynd. Å jag vart ännu mera sugen på att börja rida igen. Mamma sa att hon och jag får väl köpa en häst ihop när vi flyttat ner till gården vilket jag tycker låter som en utmärkt idé! En som gillar att markarbeta som mamma sa! :)

Igår höll hela familjen samt hunden på att plocka pinnar nere vid gåden. Å vad pinnar det var då. Å trötta vart vi allesammans. Grillade korv och åt bullar i sadelkammaren, jättemysigt!

Nu ska jag ta o fixa mig klart. Håret är klart, bara lite smink kvar så... Å sen bär det av! Hihi! Detta kommer att bli väldigt intressant!

Heja Ljungskile!

Puss och kram på er!!!

Pizzakväll

Det är ju fredag och som traditionen lyder innebär detta pizzakväll. Kollade på en film med, Vantage Point. Ganska bra film, gällde att hänga med bara. Vilket jag tror att jag lyckades bättre med än vissa ;)

Dags att krypa ner och sova nu, ska upp om 4timmar igen... Hoppas att jag kan sova lite på bussen imorgon!

Puss och Kram på er!!!

Så löjligt goda!

Hihi! Muffinsen vart precis så goda som de såg ut! Asså satt o verkligen skrapade pappret med skeden för att inte missa en smula av det goda!

Hoppas att min älskling tycker om dem lika mycket som jag, å att Madde och mamma med gör det imorgon!

Muffins med gelehallon och Marabou mjölkchoklad!

Japp, det är precis vad jag har bakat! Kan knappt vänta tills de svalnat så jag kan få smaka! Hoppas de är lika goda som de ser ut! Yummie!!!

Sol!!!

Åhhh vad skönt jag har det! Sitter i solen och har det underbart skönt ute på balkongen! Var bara tvungen att springa in och berätta det! :) Ska nog gå och köpa mig en glass snart!

Göteborg Horse Show!

Imorgob bär det av!!! Här kommer jag att vara hela dagen imorgon! Göteborg horse show .

Ska köpa iaf en lott för 20:- då man kan vinna denna guldklimp!

image291
Akrobat heter han! Söt som få! Skulle passa väldigt bra in i vårat nya stall nere på Stengården! Eller vad säger du mamma?!

Om jag, mamma och Madde köper varsin lott har vi ju iaf en millichans att vinna :)     *HOPPAS*

Ska bli roligt att åka iväg, Madde hämtar mig 05.15 så det blir att gå upp 04.45! Usch så tidigt har jag inte gått upp på läääänge! Men jag saknar hästeriet och shit vad härligt det ska bli bara att få sitta på läktaren och andas häst igen.
Ska se om jag kan få låna chagall och skritta ut nåt nästa vecka... Om han är fri från sin sträckning än vill säga! Känner att jag har dålig koll, få uppdatera mig imorgon! Åhhh vad härligt det ska bli!
Ser faktiskt fram mot detta mera än premiären av ute Harrys som jag missar, vilket faktiskt inte gör mig så värst mycket. Å dessutom tror jag det kan vara roligt för killarna att ha en grabbkväll!

Ont!

Bara så ni vet.... jag har satans ont i mina muskler i framsida lår...

Uppe med tuppen

Idag är jag vaken tidigt igen, igår var jag mer död än levande... Konstigt det där. Vore skönt att kunna vakna samma tid varje dag. Ja, jag vet klockan GÅR att ställa, men jag gillar verkligen inte att vakna av alarm. SÅ mycket skönare att vakna av sig själv!

Just nu sitter jag i kö för att få prata med csn. Har fått ytterligare en utbetalning, fast jag avbrutit studierna. Antar att den ska återbetalas så fort som möjligt!

Mitt hår är det mest trassliga i hela världen just nu. På ett sätt är jag jätte nöjd med håret, å på ett sätt är det verkligen inte ett dugg bra den här gången. Aja, aldrig kan man vara riktigt nöjd...

Verkar som att jag kan få studiemedel för min eng kurs den här terminen med! Vilket vore kanon... Får besked i mitten av nästa vecka... Kanske har råd att betala nästa hyra med då! Får se :) Glad att jag ringde och kollade iaf. Nu hoppas jag bara på att hitta ett jobb så fort som möjligt, Skulle jag nu inte göra det så KAN jag plugga på komvux i höst och vår, utan att det påverkar mina lån för lärarutbildningen sen. MEN de pengarna ska ju betasas tillbaka sen, å då är det 5,5års studier som ska tillbaka... Det är mycket pengar det! Puuust! Detta gör mig nervös! Men ändå skönt att möjligheten finns om det skiter sig helt med jobb.

Nähä... Nu ska jag ta och äta lite frukost och sen ska jag knalla hem till mig o se vad jag ska göra för lunch idag. Måste åka och handla lite mat till helgen idag med. Ost mackor är det beställt :)

Puss och kram på er!!!

Kvällsmat

Kom på att jag ska laga någon kvällsmat idag med, å inte bara baka... Efter en snabb titt i kylskåpet så inser jag att det blir följande: Tekakorna jag bakade igår delar jag på mitten (lättare att äta då det inte blir så hög macka), en skiva tunnt skuren kassler i botten, på med lite mini keso och så skivad tomat på toppen! Kanske lite svartpeppar på med... Till detta blir det en kopp te. Till efterrätt serveras självklart mina nybakade bullar med ett glas mjölk till.

Kan tillägga att mina bullar bakades på minimjölk med mycket lyckat resultat.

Bullbakning!

Idag vart det bullbak för hela slanten! Åhhh vad goda de vart! :) Minst lika goda som mammas faktiskt, å det är inte dåligt ska ni veta!

Idag använde jag inte varmluften heller , utan vanlig ugn...

Drömmer mig bort!

Jag har blivit lite ev en fönstershoppare nu när jag inte har något jobb... Brukar aldrig hitta några skor på Skopunkten, men nu var jag av en slump inne på deras hemsida . Holabandola vad skor jag hittade, som alltid när man inte har råd att handla!

Här kommer alla, tar ministorlek idag annars skulle det aldrig ta slut... :)

 Supersnygg sandal, perfekt att strosa omkring i på stan eller i varamon. 249:-

 Jättefin ganska vanlig lågsko, snyggt till cityshorts. 249:-

 Sååååå söt, bubbelgumms rosa lågsko. Sååå fint till jeans shorts eller jeans kjol! 249:-

 Ljusgrå lågsko som passar till en lite mer slappstil till och från stranden... 199:-

 Kul med en knallblå sko på uteserveringen i sommar... 249:-

 Jag är svag för svart/vitt och detta var verkligen snyggt! 249:-

 Vanlig snygg sko, när man bara vill vara vanlig men ändå snyggt klassisk. 199:-

 Jättesöt ljusgul ballerina sko. 249:-

 Samma sko som ovan i svart/vitt, denna skulle passa väldigt bra in i min skogarderob. 199:-

 Jättefin lite sportigare ballerina, jättefint med det röda blommönstret! 249:-

 Så SNYGG!!!! Vill verkligen ha! Var jag TVUNGEN att välja ett par av alla dessa skulle det bli de här! 249:-

 Jättefina ljusgula pumps med små hål i. Bra om man är varm om fötterna! :) 249:-

 Gillar verkligen färgen på dessa ballerinor med vristrem. Jättefint med färg på skorna! 249:-

Totalt skulle dessa skor kosta mig 2788:-  Vilken tur att jag inte har de pengarna! För var skulle jag göra av alla skor!? Hihi!!!

Härligt är vad det är!

Har precis duschat efter en löprunda i det UNDERBART HÄRLIGA väder som är ute! Så skönt det var idag, det bara spratt till i kroppen och benen gick fortare och fortare! När jag sen kom hem igen så var jag helt slut! Så en lång dusch med peeling och skrubbvante satt verkligen fint! Nu ska jag klä på mig slappiskläder och BAKA! Idag blir det tekakor med fiberberikat havregryn minnsann!!!!

Puss på er!

Badsugen

Var inne på nelly.com nyss och hittade dessa snygga badshorts som jag absolut kan tänka mig att bära i sommar!

image275

image276

Självklart gäller det att ligga i lite för att kunna bära upp dem!

Om jag nu skulle välja att ha vanlig bikini men med en liten touch på... ja då skulle den här passa mig perfekt i smak!

image277

nu är det bara att ge sig ut i joggingspåret!

Puss på er!!

Måste få tag i ett jobb!

Jag måste få slut på den här paniken jag går och bär på! Igår lyckades jag sysselsätta mig så till den milda grad genom att storstäda och baka. Idag är jag helt slut... Men då kommer också paniken smygandes. Det känns som om nån håller sina händer runt min hals, så att jag får svårt att andas. Så jäkla obehagligt! Inte blir det bättre när jag kollar på arbetsförmedlingens hemsida heller, inte ett enda nytt jobb idag.

Om någon vet minsta lilla jobb, gärna nåt som inte bara är över sommaren, så hojta till! Måste jobba, måste få slut på paniken och framför allt, jag måste kunna betala hyran och räkningarna!

FAN! Allt hade kunnat vara underbart, men just nu suger det! Åhhhhhh!!!

Puss och kram på er!

Muffins

Nu jäklar är jag trött på att bara sitta o tråka hemma, eller hos Anders. Så efter att ha storstädat min lägenhet i helgen har även Anders lägenhet fått sig en omgång... Skurat från golv till tak, iof är hans lägenhet välstädad från början så kan inte påstå att det var direkt jobbigt.

Nu ska jag baka typ 700 muffins eller nåt, kanske inte riktigt SÅ många, men några ska det bli iaf! :)

Usch! Fick reda på att ytterligare en vän snart kommer lämna mig kvar i Motala... Varför kan inte mina vänner finna samma känsla som jag om den här staden? Men som jag sa till henne, självklart så vill jag vina vänners bästa och stöttar självklart henne i detta beslut. Men tomt kommer det att bli, även om vi inte träffas SÅ ofta numera. Men en del sätter större avtryck i ens liv, och det har hon verkligen gjort! Love you min vän!

Tur att jag har min älskling här iaf, annars kanske jag hade varit i Sundsvall nu. Vem vet...

Näää, dags att sätta fart...

Puss och kram på er!!!

Vittne

Igår var jag i linköping och vittnade om misshandeln som min bästa vän blivit utsatt för. Det jag inte förstår är hur en person som svurit ed på att inte säga annat än sanningen kan sitta och ljuga som den åtalade M. gjorde. Kan ju dock inte säga att jag är förvånad. Det var otroligt jobbigt att sitta och bli förhörd och jag kan bara tänka mig hur min vän kännde det. Men åhhh vad stolt jag är över henne. Att palla att sitta kvar under hela tiden när han sitter och ljuger rakt upp och ner. Det är starkt gjort! Dommen faller om ca 2 veckor och det ska bli mycket intressant och höra vad den blir.

Har sökt jobb idag och det ser iaf positivt ut! Blir iof mycket kvällar och helger, men vad fan det är ett jobb iaf! Hoppas på att få börja så snart som möjligt!

Idag på eftermiddagen ska jag fika med två kompisar varav jag inte träffat den ena på nästan1½år så det ska bli kul!!!

Fint väder är det idag med! Hoppas det kommer att hålla i sig fram till hösten nu! Optimist måste man ju vara... Å det är något jag verkligen inte varit den senaste tiden. Men jag hoppas verkligen att jag är på väg tillbaka nu! Det är ju inte så att jag vill gå omkring och liksom inte känna glädje. Men ibland hamnar man i svackor, dock tror jag att det är påväg att vända nu.:)

Nähä... dags att göra lite nytta kanske... vad nu det är för nåt :P

Puss och kram på er!

I´m Sorry!

Idag rann tårarna på mig igen, jag ville inte göra dig besviken... Förlåt!!!

Migrän, tårar och daimchoklad...

Igår på eftermiddagen drabbades jag av migränliknande symtomer, å då är det bara att dra täcket över huvudet och sova bort skiten. Tror nog älsklingen vart lite förvånad när han kom hem och hittade mig sovandes...

När jag vaknat till och mådde bättre var kl redan 20.30 och Desperate Housewives hade redan börjat! I love den serien. Men kommer ihåg när den startade, var nog först 3e sesngen som jag började kolla tror jag. Hade alltid fullt upp den dagen det sändes... Men nu är jag fast! Å nästa vecka börjar Betty med! Tjoohooo!!!!

Tror nog att jag har lite mycket som snurrar i mitt huvud just nu, från kl var 20.30 tills den var kanske 22 nånting så hann jag med att börja gråta 4gånger. Hihi! 2 av dem hann jag med när Anders stog i duschen! :P Så blir det när man har ren och skär panik inför den närmaste tiden...

Tur att min älskling är så förstående mot mig! Igår köpte han med sig choklad hem och det var så underbart gott och det kunde inte kommit mera lägligt! Daimchoklad satt vi och smaskade på i soffan minsann! Muuuuums!

Nu ska jag faktiskt göra mig iordning för en promenad... Solen skiner ju så gäller att passa på.

Puss och kram på er!

Nu är det gjort...

Idag har jag gjort det, ringt till skolan och meddelat att jag avbryter mina studier... Usch! På ett sätt är det så skönt att ha gjort det, men samtidigt känner jag ren och skär PANIK just nu! Jag måste hitta ett jobb, å det NU!!! Så snälla om ni vet nåt säg till, men jag vet att alla andra letar jobb de med så...

Hoppas det löser sig, det brukar ju alltid göra det på nåt sätt. Men HOPPAS det går fort den här gången! Aja, får väl hjälpa mamma att städa hemma o pappa o måla annars. Men det är ju gratisjobb, vilket tyvärr inte betalar hyran! :(

Puss och Kram på er

En dag på stranden...

I går var jag ute på promenad. Stegen styrde mot ett soligt varamon. Snart är sommaren här och jag kommer inte vara lika ensam som igår. Men det var jag bara tacksam över att jag var, då jag behövde rensa tankarna lite...

Kolla vad fint det var igår!


image270
Tänk när vattnet är badvänligt!

image271
Det ser skönare ut än vad det var...


image268
Finns inget härligare än en promenad i Varamon...

image274

Kolla vad fint det är på botten!

Det är babyboom i stan!

Vad händer i stan? Alla ligger (haha) i vad det gäller att skaffa barn iaf! Fattar inte vad alla får barn nu! Vad är det som händer? Har folk långtråkigt hemma om kvällarna eller? Än så dröjer det dock ett tag för mig. Men nu är det då rakt ingen hemlighet längre- jag är SIST ut!!! Men helt ärligt, det är inget som stör mig! Jag väntar gärna ett par år till!  För jag och Anders har då baske mig inte långtråkigt än iaf! Inte när man kollar på filmer som Good luck Chuck! Shit jag skrek av skratt!!! Har du inte sett den filmen så gör det!

Nu ska jag ta o göra mig vacker till min date senare ikväll ;)

Ibland så bara ler jag :)

En del grejer gör så jag bara ler, sånt där leénde som når hela vägen upp till öronen ni vet. Det gjorde jag nyss, när jag loggade in och såg DIN kommentar! Love you!

Nytt liv- eller ett steg åt rätt håll...

Idag börjar mitt nya liv. Jag ska börja läsa engelska b. Måste ha betyg i det ämnet för att kunna söka till lärarutbildningen. Känns bra att ha kommit fram till vad jag vill göra. Jag vill känna att jag har ett betydelsefullt jobb. Är ledsen, men JAG tycker inte att jag får den känslan av att "rota" andr i munnen... Tror att lärare kommer att passa mig bra. Var inne på att läsa till förskollärare från början, men är nu mer inne på att läsa till grunskollärare. Vi får se. Det jag just nu behöver är iaf  ett JOBB! Så alla som läser detta, vet ni nåt-vad som helst, så SNÄLLA säg till! Jag vill kunna hoppa av direkt! Men så länge jag inte har nåt jobb kan jag inte göra det...

Aja, det löser sig ska du se, som Anders brukar säga...

Ska ta o göra mig klar för min första eng lektion nu då... Men vi hörs kanske senare ikväll.

Puss och kram på er.

Brun utan sol

Jag vill gärna hylla brun utan sol sprayen från Piz Buin. Snacka om bra färg! Jag har ganska svårt att få färg även av brun utan sol. Men med denna spray får jag en jättefin färg! Det räcker med 2 sprayningar, en morgon och en kväll. Sen kan man spraya på mera efter hand. För den som har lätt att få färg kanske det räcker med en gång. Den håller dessutom bra och man får en gyllenbrun färg. Luktar gör ju alla bus produkter, men denna är ändå helt ok.

Har även provat brun utan sol krämen. Den gillade jag med, men jag tycker att det är lättare att spraya mig till en jämn färg. Färgen vart väldigt bra även här.

Det är nog en smaksak vad man föredrar, spray eller kräm.

Sprayen får betyg 9/10 och krämen 8/10

Produkterna har jag köpt på ica maxi för ca 110:- st tror jag det var iaf... värt pengarna!!!


image265

Gucci

Den här väskan skulle jag verkligen, verkligen vilja ha... Kanske nåt o spara till. Kommer ta mpnga år, men så är det ju en klassiker!

image264 

Syns lite dåligt, men iaf... JAG vet hur den ser ut!

New York...

Det märks när jag inte mår helt ok. För då proppar jag  i mig glass. Har precis ätit nästan en halv bytta med Ben och Jerry glass. Men shit vad gott det är!!!


image263


Inbillar mig att jag mår lite bättre nu med, eller så beror det på att solen har tittat fram bakom molnen!


Ny blogg igen!

Nu har jag återigen gjort om bloggdesignen igen! Gillar denna! :)

Mår jävligt bra just nu vs Mår inte så bra just nu...

Hade en trevlig födelsedag med familjen och delar av släkten. Fick fina presenter och alla åt av det som bjöds. Lördagen kom och det vankades fest. Trots att jag inte mådde allt för bra så vart kvällen väldigt lyckad och jag lyckades tom förtränga min förkylning. Har aldrig i hela mitt liv fått så fina kommplimanger från folk ute förut. För mig helt okända och en del jag känner lite vagt kom fram o sa att jag var SÅ snygg, så nåt måste det ju varit ;)

Men nu har helgen passerat och redan igår så började min ångest över en ny vecka. Vill bara hoppa av skolan nu, det känns inte alls motiverande att gå klart när jag så väl känner att det är fel val för mig. Vill hitta ett jobb så jag kan jobba fram till nästa höst! Tänk om jag följt mina drömmar redan från början, då hade jag varit klar för länge sen! Men nu är det ju så att jag är en virrpanna och så är det! Men på ett sätt så känns det som att även mina pusselbitar i mitt liv börjar falla på plats.

Jag har äntligen bestämt mig för vad jag verkligen vill göra, å jag tror att det är ett bra val faktiskt! Det känns iaf helt rätt för mig, å det måste ju vara huvudsaken.  Jag har virrat runt klart nu känner jag! Någon gång ska väl även jag bli vuxen som mamma brukar säga. Å vete katten om jag inte är påväg o bli det nu:) Det känns så! På ett sätt känns det så bra nu när jag väl har tagit beslutet! Men på ett annat sätt så mår jag illa och blir ledsen när jag tänker på skolan. Vet att det var många som trodde på mig, å det känns tråkigt att göra dem besvikna. Men samtidigt måste jag sluta och vara alla andra till lags, det är ju mitt liv det handlar om ju!
 

Är inne i lite av en svacka nu, ser ut som skit i ansiktet med förkylningsblåsor över hela hakan. Eller herpes som mamma så snällt kallar det! Vilket det INTE är!!! Tack för den! Sen så tar detta med skolan väldigt mycket energi, dessutom ska jag vittna snart och dagen innan har jag tenta. Så det är mycket att tänka på just nu... Känner att jag inte själv har nån kontroll på mitt liv riktigt. Jag bara flyter med! Å jag gillar det INTE! Jag är van att ha kontroll över vad som händer i mitt liv, å helt plötsligt så ska jag infinna mig på olika ställen vid olika tidpunkter. Å jag har inte själv någon möjlighet att påverka något av dem. Att vittna gör jag mer än gärna, men självklart är jag skitnervös! Vill ju så gärna göra bra ifrån mig!! En annan sak som oroar mig är hur jag ska klara sommaren. Jag hoppas verkligen på att jag ska få lite timmar i cafeterian, å sen kanske lite assistentimmar med. Men jag måste ju ha något mera! Det räcker ju inte med det! Å sen måste jag ju hitta nåt till hösten med! Åhhhhh!!!!

Men nu i eftermiddag ska jag sätta mig ner med min almanacka och skriva in alla olika grejer som ska hända så får vi hoppas att jag får lite mera sinnesro.

Det är iaf tur att jag har Anders som verkligen är en klippa för mig! Så lugn och trygg, jag kan verkligen inte ha det bättre på så sätt! Du är guld värd ska du veta!

Näää nu ska jag se om jag kan ta tag i lite grejer här hemma. Har iaf pluggat lite inför tentan och skrivit det jag ska göra inför engelskan på onsdagkväll.

Puss och kram på er!


Hurra för mig!

Idag är det min dag hela dagen lång! Härligt! Sitter just nu och äter frukost i mitt kök och njuter av att jag äntligen verkar vara feberfri... Kanske tom. så att nån vill födelsedagsfika på stan lite idag?!    =)

Puss och kram på er!!!


Vill haaaaaaaa!!!!

Kan inte sluta tänka på den! Är det någon som känner att de har lite för mycket pengar över så blir jag väldigt tacksam över den som present imorgon!!!

image261

Den är så JAG!!! Så snälla!!! Jag kan tänka mig att få den ett par dagar i efterskott med!!!

Sommarkänslor!

Ahhh snacka om sommarkänslor!!!


Just denna verion hade jag inte hör innan, bättre än orginalet tycker jag!

Äntligen kan jag blogga igen!

Nu ser det ut som att bloggen är igång igen... Eller?! Hoppas det iaf! Har faktiskt saknat att blogga lite:) Sitter hemma och är sjuk-igen! Feber och förkyld! Och jag som fyller på torsdag och allt :( Hoppas det är nåt som snabbt går över bara! Känner mig lite taskig dock, för idag skulle vi sitta med vårat grupparbete. Men det finns ingen chans att jag skulle orka med skola idag. Får plugga lite hemma, men var är motivationen?!

Känner inte alls att jag är säker på om jag valt rätt längre!? Velar verkligen just nu... Trist och otroligt frustrerande! Ska börja läsa engelska b nu iaf. Så jag får väl helt enkelt ta den här terminen och sommaren på mig att bestämma mig...

Blir så ledsen, för här i Motala har det funnits en förskollärar utbildning på distans. Men inte nu i höst inte! FAN!!! Varför ska jag vela så otroligt hela tiden! På ett sätt har jag lust att skita i allt vad plugg heter! Jag skulle minst lika väl kunna tänka mig att jobba på maxi kan jag säga! Lolla tjänar ju fan mer än vad jag kommer att göra som färdigutbildad iaf! Å det känns väl sådär kanske... Inte att HON gör det, men ja, ni fattar...

Kanske skulle göra som mamma o moster var inne på, å utbilda mig mera inom min "ursprungliga" branch, skönhet och hudvård. Ska prata med Angelica när hon kommer till salongen den 9e iaf... Kanske kan få nåt jobb då och då av henne...

Ja,ja det rer sig nog det där, hoppas jag! HATAR bara att jag aldrig kan fokusera mot ett mål! Hittar alltid massa annat på vägen ju! Varför läste jag inte klart den där förbannade engelskan för några år sen!? Men nu ska jag iaf ta tag i den ocg göra klart den! Skulle egentligen passa på att läsa naturkunskap b och matte b med, men då måste jag besluta mig för att hoppa av tandsköterska linjen och hitta ett jobb och plugga utöver det... Ja herre Gud!

O mamma, jag vet att du blir helt nipprig på mig när jag inte kan bestämma mig, för att inte tala om pappa... Åhhhh , detta för mig GALEN!!! Hatar att ta beslut!!!

Men det är bara att kämpa på, nåt lär jag mig väl förhoppningsvis på vägen...

Puss och kram på er!!!

RSS 2.0