Uppdate...

Nu har jag även rensat garderoben nästan klart iaf...

Har även hunnit med en lunch på Hugo, en riktig gammal klassiker blev det, kyckling chili pasta... Ja vissa saker ändras då aldrig...

Ska göra ett litet röj till här hemma sen är det dags att fixa mig för kvällens jobb, vill vara ledig nu... Vill ha semester, vill ha helg... Haha! Mycket jag vill, men inte mycket som blir som jag vill! :)

Puss och kram på er!!!

Idag...

Blir ingen sol för mig idag, dels har jag varit o vaxat benen och då får man inte sola på 24 timmar. Dels så tror jag att min hud behöver vila lite från solen med. Så det som står på schemat idag är bara roliga och otroligt nödvändiga saker...

* Vaxa benen
* Rea shoppa
* Städa garderoben
* Boka tvättid
* Jobba

Får se om jag kanske hinner äta lite med ;) Har iaf fått i mig en wasa sportknäcke o lite mineralvatten o kl är bara 11.20 det ni :D

Nähä... Nu är det dags att ta tag i klädBERGET!!!! Vill ju att det ska vara fint i helgen!

Om det är nån som är i behöv av massa kläder kan ni ju höra av er...

Puss och kram på er!!!

Röd som en kokt kräfta

Det är vad jag är på stora delar av kroppen... :P Men det är ingen jäkel som vet när man får se solen nästa gång så det är bara att pressa på, o smörja, o pressa, o smörja... Kör bara!

Är ledig hela långa dagen idag så skönt!!!! Hade en helvetes dag på jobbet igår så jag är faktiskt jättevärd att vara ledig idag!

Nu är det inte många dagar kvar, längtar så galet mycket! Fattar inte att jag kan sakna dig så! :)

Hoppas, hoppas, hoppas att det är fint väder i helgen! Kollade på smhi´s hemsida nyss o då skulle det visst regna på lördag :( Men hoppas att det iaf är fint väder på söndag!

Hoppas nu bara att dagarna går FORT framöver o SAKTA i helgen! :)

Puss och kram på er!!!

Min älskling...

I övermorgon är en speciell dag för min PÄRLA, men äventyret börjar redan imorgon. Önskar jag kunde finnas vid hennes sida hela tiden, men det gör jag pärlan, jag kommer att vaka över dig hela tiden. Inget ont ska få hända dig!!!

Önskar att jag hade funnits vid din sida ikväll... FÖRLÅT! Syster fick låna datorn och tiden sprang iväg...Älskar dig och det tror jag du vet ;)

Pussar och kramar till världens finaste vän!!!! Nu och för alltid!!! :)

Har ju glömt!

Vi har två saker till att checka av:

Grillkväll på Slottsvillan- check

Sista utekvällen med tokdans- check

Nu är det bara en sista dag med min love som ska checkas av med!

Nu dröjer det ett tag...

Tills vi regerar på dansgolvet! Tack älskade Hanna för ytterligare en underbar kväll i ditt sällskap!

Nu vill jag ha nästa helg fortast möjliga, längtar, saknar och drömmer!!!!

Oj oj oj!

Vart en galet lyckad kväll i onsdags, skulle tagit det lugnt, bidde inte så... Mådde dock relativt bra pga av att jag sov mycket behagligt på natten.

På kvällen igår torsdag så hittade Hanna och jag på lite bus, kunde inte kommit på det bätrre själv ju Hanna! Senare på kvällen blev det ännu mera bus...

Ge mig kommande helg redan nu!!!! Längtar galet redan nu ju!

Puss och kram på er!


Just nu...

...händer de mest konstiga sakerna i mitt liv. Men det är bara kul o jag trivs som fisken i vattnet. Frågan är ju bara varför alla ska bo kring the big street och varför nån vid "namn" marcus ringer o påstår att han fått mitt nr när vi dansade på harrys i helgen. Grejen var att jag låg hemma med magsmärtor och var tvungen att avvika från syrrans 25 års fest... Så marcus vem du nu är + okända "grannar" vi ses kanske på fb eller på harrys eller var det nu kan bli...

 För ca 3 veckor sedan anade jag att denna sommar skulle gå till historien, nu anar jag inte längre nu VET jag! Å fan vad kul jag har o mina underbara vänner hanna + - h , helena, hinken, emil, påsar o allt vad ni nu vill kalla er, i mångt o mycket är det eran förtjänst! Love you all, även om jag är lite reserverad mot påsen! Haha!!!

Stora blöta pussar på er alla!!!

Ladugård 206

CHECK!!!!!!!!

Myskväll!

Idag har jag mest tagit det lugnt, försökt att vila magen och foten så gott det går. Men på kvällen kom sötaste Hanna hem till mig och myste med massa grönsaker och dip och en MASSA snack om allt från gi mat till framtidsplaner! Har sällan haft en så otroligt bra söndag! Knappt någon ångest alls! Härligt!!!!!

Tack för ikväll love!

O snart ska vi finna ett fint pök ska du se! ;) hihi!!!!!

Mycket händer...

Har inte skrivit på ett tag, vet inte vad jag ska skriva riktigt... Mycket händer på en gång, mycket av det är riktigt roligt! Så finns det vissa saker som är mindre kul... Som att det numera allt som oftast finns två "söndagar" i veckan... Å alla som känner mig vet att jag HATAR söndagar, med allt vad söndagsångest innebär... Mycket tankar som kommer då, om vad jag vill göra, o vad jag inte vill göra... Värst är det väl när jag börjar tänka på att jag blir "ensam" i höst igen Hanna och Hannah drar ju, mina vapendragare... Som tur är har jag Helena kvar i staden :) I höst är det vi 2 gumman..

Sådär ja... dagens samtal är avklarat och klockan är snart 02. Dags att sova för Tittilina om jag ska palla att jobba imorgon!

Ha det så bra alla! Puss och kram på er!!!!

Energi!!!

Ge mig lite, snälla! Har idag varit på Vårdcentralen och kollat min fot, där trodde man att jag hade en stressfraktur. Vidare till Röntgenavdelningen på lasarettet, men plåtarna visade inga förändringar i skelettet, så bara att ta det lugnt och halta vidare... Aja, skönt att det inte var nåt iaf. Vidare in till stan o träffa mamma. Vi skulle leta present till Madde, vilket alltid är SVÅRT!!! Hittade tillslut en grej som jag nog tror hon kommer att gilla.

Innan VC så var Hanna och jag o käkade lunch, eller jag överraskade med en picknick i stadsparken vilket var himla mysigt! :) Skönt att få sitta o prata av sig lite, sista tiden har vi mest umgåtts på Terassen o där är det banne mig inte lätt att göra sig hörd bland all musik! :)

Ska jobba lunch imorgon och på onsdag, ledig torsdag och så lunch fredag. Rätt så skön vecka, bytte bort mina dubbelpass så foten får en chans att reparera sig lite!

Ikväll SKA jag städa har jag tänkt, måste få ordning på lägenheten nu! Så det så! Är ju måndag å då börjar ju ALLTID mitt nya liv ;)

Ha en bra kväll! Puss på er!!!

Min lilla Hanna!

Min lilla pärla ska flytta igen! Usch minns sist hon gjorde samma sak, många tårar rann det då! Nu har ytterligare ett år snart flugit förbi och det är dags igen. Vet dock att jag har världens bästa vän, vart hon än flyttar och vi kommer alltid att ha varandra. Men det är så skumt, här sitter jag och ska liksom ingen stans, o Hanna är på väg bort. Inget som direkt säger att hon kommer tillbaka och absolut inget i dagsläget som pekar på att jag ska iväg. Ska verkligen våra vägar skiljas här... Nope, det kan ni glömma, för är det någon jag inte släpper taget om så är det Pärlan! Nu är det 2 tuffa veckor som stundar för gumms och jag ska göra allt jag kan för att hjälpa!

Love You!!!! Puss!!!!

Semestertips

Jag vill åka på semester i kanske 3-4dagar. Jag vill äta gott, gärna skaldjur och jag vill bo nära vattnet. Det ska finnas lite små mysiga affärer att gå o strosa i och solen ska skina! :) Nån som har ett tips?

Sen är jag sugen på att dra iväg till Götet och Liseberg över en heldag, har typ fått med mig Hanna och nu undrar jag om det är flera som vill hänga på? Vore kul om vi kunde dra ihop gänget...

Ska iväg o jobba snart, blir nog inga 30 timmar som jag tippade på, är nämligen uppe i 25 efter bara fre och lör. Idag har vi öppet fram till 20, så vill nån komma o äta hos mig idag så är ni varmt välkommna! :)

Ska ta o göra mig klar nu!

Puss och kram på er!

Dagens uttryck...

Vi fick lite mindre än vad vi tänkt oss först, men nu har vi fått vad vi ville, så nu känns det bra!

Mamma Parner filosoferar...

Fuckalack och Helena har en skön toalett!

Ja fyyy fan vilken kväll det var igår! En bland de bästa ever! Allt hände! Haha! Galen östgötsk taxiresa med en bil full av brudar :P En radar som gav utslag, en jävla massa telefonsamtal och helröj på dansgolvet! Det var rakt igenom en toppenkväll!

Dagen har med varit toppen och jag intog en god och lång lunch med pinglorna H1 och H2 på Bergsätters gård. Sen styrde jag kosan mot Linkan och på motorvägen lyckades jag tappa hela underredet av bilen, iaf tyckte jag det! Haha! Tack pappa för undsättningen!

Väl i linkan träffade jag sötaste Lotta som trots taskig ekonomi shoppade loss galet och jag knappt nåt!

Hemma i motala igen så åkte jag ner till Stengården o hälsade påå mor och far. Catta kom ikväll så det vart fart på pållarna!

Nu på kvällen har jag legat dubbelvikt av skratt, shit vilka kort!!!

Har även haft 2 ytterst trevliga telesamtal idag! Uppskattat!

Puss och kram på er!!!

Å bara så ni vet, ibland är man bara sig själv...


Oj vilken kväll!

Haha! Gårdagens party var verkligen riktigt roligt! Fixade Hannas hår här hemma innan, vart faktiskt RIKTIGT fint! Sen bar det av mot Helena och där grillade vi! Gott Gott! Efter ett tag kom det lite vänner till Marcus som var trevliga. Lite senare på kvällen joinade även Hannah, så var nästan hela gänget samlade... Fattades EN o annan pöjk bara :)

Vi drog in till stan i 2 taxi bilar o jag har nog aldrig haft så kul i knät på Hanna! Shit, den taxi killen var sköj som vi säger på ÖSTGÖTSKA!!!

Väl inne på Hugo fick jag Marcus mob, å så tillbringade jag en låång tid ensam med Emmmmmil i luren! Haha! SÖta Hanna t.om kom o serverade mig Drinkar där inne! Tack Sötaste!!!!

Efter att jag avslutat samtalet så tokröjde vi på dansgolvet ett bra tag o foten funkade riktigt bra... Hanna tappade sitt fina röda armband, men snälla Anna hittade det, så jag kunde återlämna det!

På väg hem ringde nog jag ett samtal o innan tunneln så vart jag ifattsprungen av Broomé som höll armkrok och agerade stöd åt min då ömmande fot. Tack! Väl hemma fick jag ytterligare ett samtal från en pöjk som tyckte lite synd om sig själv o ville ha nattligt sällskap, men se den gubben gick inte med Titti!

Nu ska jag åka och hämta söta Hanna för en lunch ihop med Helena.

Tack för ytterligare en rolig kväll igår och även om VISSA är jävligt dåliga på att planera in sina dagar efter våra fester så ska vi nog allt lyckas så småningom. Fick ju en inbjudan om skåne OCH amsterdam så vem vet! ;) Haha!!!!

Puss och kram på er!!!



Min söta Hanna och jag igår, Wiiiie PARTY!!!!

Min msn igår kväll/natt...

Mina grannar har SEX, ljudligt dessutom! Numera ska jag BARA ha borta matcher! Hahahahaha!!!!!

Så nu vet ni... Klart att tanken om hämnd dock finns!!!!   Hihi!

Puss och kram på er!!!

Dagens uttryck...

Av Hanna om Emil...

Jag: Är han dirty?

Hanna: Haha, njae, men han  är ju karl!

Så klockrent sagt!!! Love you babe!!!

Nu vet jag vad jag behöver!

Kom precis på vad jag behöver när jag tog hand om tvätten nyss! Jag behöver nya underkläder! Allt jag har är typ svart och vitt. Inget direkt uppseendeväckande, skulle väl vara en o annan kreation i spets då :P  Så nu Lotta blir det till att jaga fina underkläder till mig på torsdag! Mina favoriter är ju dessa från Hanky Panky fast jag har inte mina så högt upp på sidorna då...

De jag har är svarta (nähä!) och turkosa (!)
Även dessa är favorit! Kanske får bli att traska iväg till Oscar´s o inhandla sig några i olika färger. Synd bara att de är så dyra! Men ack så sköna!

Detta vart nog det mest avklädda inlägget jag gjort... Hihi! Men, men det kanske blir mera lättklätt vad det lider ;) Den som lever får se!

Puss!!!

I en viss butik...

Å det kan gälla ganska många i lilla staden Motala, men i en väldigt specifik affär, där skiner fan inte solen kan man ju lugnt säga... Fattar inte att en del ska ha så jävla svårt att Leeee! :)

Aja, not my problems...

Just nu sitter jag o Hanna o går igenom allt vi inte hunnit med denna "sommar" skulle nog säga höst just nu faktiskt...
Inte lätt att få ihop allt, å dessutom med VISS tidspress... men, men, som vi sedan tidigare erfar är jag en jävel på att köra rullstol, så tösen slipper nog inte undan sen heller! ;)

Är mycket bättre idag, trots att jag är långt ifrån bra än, men att banga imorgon är helt enkelt otänkbart! Hoppas vädret blir lite bättre bara!

Nu ska jag snart gå ner o byta maskin i tvättstugan, alltid lika roligt! :)

Puss och kram på er!!!

Dagens fråga!

Hur mycket snor kan man ha i näsan o skallen?!

Snorig och ynklig...

Är inte mycket med mig denna regniga och trista dag... Näsan rinner nåt enormt, kommer att bli sådär snyggt clownröd om den snart :P

Har dock klarat mig igenom en hel dags jobb, en promenad med syster och hundarna, 2 bilresor med hundarna och ett besök på Lidl hos syster mellan... Å kl är bara barnet än. MEN! Det är inte tal om någon sovmorgon imorgon inte, nänä. Först ska en maskin in, har tvättstugan, sen ska hästarna komma ut och sist men inte minst ska jag ta en hund i vardera hand och ut o gå. Så tro inte att det är cirkus i stan imorgon, det är bara jag o hundarna som är ute o går ;) Kl 16 börjar jag att jobba, hoppas det blir lite lagom med folk imorgon så jag inte behöver springa arslet av mig som i fredags. Det orkar jag inte nu :P

Måste ju dessutom passa på att kurera mig så mycket som möjligt inför onsdag, för festa, det ska och vill jag! Sen på torsdag är det date med söta Lotta! Åhhh vad länge sen det var vi sågs nu! Sen blir det dubbelpass fre+ lör o så jobbar jag 11-minst 20 på söndag så blir några timmar där... Ca 28 för att vara mera exakt, som förra helgen med andra ord :)

Kom på att vi pratade om toalett kort för ett tag sen... Hihi! Här har vi ett ;)


En underbart galen fredag om jag inte minns helt fel, på Terassens toalett...

Hihi!!!

Ibland känns allt så bra även fast man inte är i högform på något sätt...  Mina fötter ömsar skinn värre än någon orm någonsin gjort, min ena fot är dessutom halt, min hals är lite svullen och febern gör sig påminnd. :P 

Men den senaste veckan har jag verkligen kommit tillbaka till den jag en gång var! Mår så bra och jag vill bara fortsätta att dansa o festa med mina galna vänner! Det är också vad som ska ske på onsdag. Synd att en kommer att saknas, men precis som det sades tidigare idag, vi har ju inte bråttom... Haha! Frustrerande, kanske, men samtidigt så himla kul under tiden! O antagligen EXAKT vad jag behöver just nu!

På onsdag ska vi ha klackarna i talet o boxen under armen hela kvällen, eller boxen kanske byts mot en o annan drink under kvällen... Å med tanke på att jag jobbar massa med dubbel pass o grejer framöver så kan detta ev bli sommarens fest för mig :O Kul ska det i vilket fall som helst bli när Helena slår upp portarna i slamprött o Hanna förmodligen raggar upp en skotte utan kilt!

Puss o kram på er alla ÄLSKLINGAR!!!



En typisk bild på mina pinglor!

Mina vänner!

Jag älskar er alla!!! Sista tiden har Hanna och Helena varit pinglorna som försett mig med aktiviteter... Även Hinken har haft ett finger med i spelet.. Nu i fre var det Super kul! Å det verkar fortsätta så! Älskar er alla!!!

Puss och kram på er!!!

Ett nytt inköp...

Var på stan idag redan vid 10 tiden, hade ett möte som gick bra. Nu gäller det att komma i form bara. Hihi! Men för att göra det har jag iaf tagit ett steg i rätt riktning. Jag har nämligen inhandlat mig ett par löparskor på Teamsportia. Snälla Clase hjälpte mig att leta ut ett par som var perfekta för mina fötter. Å det behövs, för shit vad ont jag har i dem när jag jobbat...

Vill också passa på att säga grattis till Lotta som har fått jobb! Nu bara måste vi ge oss av o fira i augusti! :)

Hade en nykter helkväll med mina vapendragare på dansgolvet på Magget igår, dvs JAG var nykter... Haha!!! Tack  Hanna, Helena och Hinken för att ni gjorde en vanlig tråkig måndag till något roligt.

Nu ska jag försöka sova lite, ska börja jobba om 8timmar o 20 min igen, så dags att sova!

Puss och kram på er!

RSS 2.0