Vi skulle hålla tal...

Idag fick vi en uppgift i skolan som helt fick mig ur fattning... Vi skulle välja en person o hålla tal till den. Jag valde min älskade vän Hanna. Jag fick en idé direkt o sen skrev jag som bara den. Läraren läste det jag skrivit och hon tyckte det var jättebra, sa att hon tyckte jag skrev riktigt personligt. Riktigt hur personligt jag skrivit förstog jag inte innan, men när jag väl höll talet och skulle läsa det allra sista stycket, då tog känslorna över. Jag började stortjuta!!! Hihi, visste inte att du betydde SÅ mycket för mig Hanna! ;)

Här är iaf talet jag höll idag till min älskade vän Hanna, jag tycker att alla ska veta vilken underbar tjej det är!!!

Till min bästa vän Hanna

Jag fattade tyckte för dig redan från första stund, även om det kanske är lite svårt att tro. Jag envisades ju nämligen med att gå runt och kalla dig för Ulrika halva sommaren. Den sommaren vart vi vänner och det är jag otroligt glad över. Vi är så olika på många sätt- du är morgonpigg, jag är morgontrött, -jag älskar godis, du grönsaker,- du vill ha myskläder, jag vill va Barbie. Med dessa olikheter kombinerar vi varandra och en unik vänskap har växt fram.

Bland det roligaste jag vet är att fråga Hanna vad hon ska laga för mat, svaret är allt som oftast: Något nytt och roligt! Inte allt för sällan blir det något kryddstarkt och asiatisk. När paps är inblandad så kan vad som helst stå på menyn. Det är alltid lika kul att höra om era upptåg i köket!

För mig finns det ingen i hela världen som kan beskrivas som en kämpe bättre än dig Hanna! Du har klarat dig igenom operationer och blodförgiftningar. Du har skruvat dina ben längre mm, för mm- för hand! ( Här började jag stortjuta!) Jag vet att du har tvivlat på om du ska klara dig igenom det här många gånger. Men du har aldrig gett upp! Du kämpar alltid på!

I måndags när du satt i min soffa hemma på storgatan så såg jag återigen något hos dig. Jag såg kämparglöden i dina ögon! När du gått så rann mina tårar! Det var tårar av glädje och stolthet! Ingen är en sån kämpe som du Hanna! Du är en insperation! 

Den där sommaren -06 kommer jag aldrig att glömma. Det var då jag lärde känna min bästa vän!




Jag älskar dig Hanna!!! 


Min ängel!!!

Igår fick jag ett lite "märkligt" meddelande av Hanna på msn som löd: Du äter Cerazette va? ja, jo det gör jag svarade jag... Nästa meddeland: Kan jag låna en karta av dig eller mina är slut! Då slog det mig hur jäkla bra det är att vi (Hanna, jag och Sofia) äter samma p-piller. Då jag häromdagen hade glömt att ta ett piller så kunde jag ta ett av Sofia inom den tiden man ska ta dem, Hanna kunde nu låna en karta av mig och jag vet ju att det finns 2 jag kan låna av om det krisar! Detta är ju himla smidigt!!!

När Hanna var här så slog det mig även hur mycket jag har saknat att sitta o prata med min ängel! Det känndes dock inte som så länge sen. När jag senare idag även la upp bilder på FB där jag tog med Hannas o min SPA resa så känndes det inte alls som vi inte setts sen jul nångång!

På lördag får jag dock se Hanna massor, då hon har sin fest. Varför hon har festen har jag dock glömt ;) Var väl för att fira in våren eller  nåt antar jag... :P

På tal om vår så är det då fan ingen vår ute nu, det är kallt som fan och det snöar!!! I DON`T like it!!! Jag vill för bövelen ha sommar, eller lite vår iaf! Jag fyller ju snart med, å då vill jag ha sol o varmt!

Detta får mig alltid att tänka på det året när jag bodde på väster o jag fyllde, vi stog på min balkong i linnen hela kvällen o drack vin för att det var så varmt o skönt!

Nu ska jag plugga lite!

Puss o Kram på er!!!

Glad Påsk!

Haft en bra påsk:) Blev en lyckad fest och riktigt kul att dansa helt galet ihop med Tess, Hannah och grabbarna! Många roliga saker att skratta åt nu efteråt!

Säger bara west side ! ;)

Puss och Kram på er!!!

Gick inte så bra alls:(

Tentan är gjord, men resultatet var ju inget vidare. Eller har inte fått den rättad än, men jag fick minnesförlust kan jag ju lugnt säga... Bara att invänta omtenta datum:( Det värsta var nog ändå att jag faktiskt fick springa på toa och spy efteråt! Fatta vad nervös jag var!

Men nu tar jag iaf ledigt för påsken, eller inte :S Måste göra lite på vårat grupparbete. Men på lördag är det FEST!!!!

Puss o kram på er!!

Tränat

Tog mig faktiskt ut på både en 45 min promenad och ner till gymmet. Båda gick riktigt bra, även om promenaden var lite seg i början... Känns bra nu när det är gjort iaf! Ska se till att komma iväg på fre innan Hannah och jag drar iväg till Linköping, det var öppet 9.30-14.30 så om jag kör vid 9.30-11 så blir det ju perfekt att åka in o luncha efteråt! :) 

Nu sitter jag och väntar på att Anders ska komma så vi kan käka lite. Är så sjukt hungrig just nu!

Tenta imorgon då... Får väl se hur det går. Skriver hur det känndes imorgon!

Puss och Kram på er!!!

Inte vilken mat som helst minsann...

Igår gjorde jag vad jag nog får kalla för min paradrätt. Faktiskt så smakar den så otroligt gott vaje gång! Å smidigt är det att göra den med. Ser rätt så gott ut, tycker ni inte det?

image260

Det ni skådar är ungsstekt kycklingfilé som är penslad med lite margarin och soja, kokt färskpotatis, stekta broccolibuketter och champinjoner samt en balsamicosås. Super gott och superenkelt! Eller hur var det vi sa Hannah ;)

Nu ska jag fortsätta att plugga. Hemma idag med, men magen är mycket bättre idag. Ska verkligen göra ett ärligt försök att börja äta bra och nyttigt, fre-lör godis inget i veckorna! Å så motionera. Tror min mage skulle må bra av det, å jag med. Har nämligen en känsla av att jag stressar alldeles för mycket, särskilt inför tentorna. Så nu ska det bli skönt med lite påskledigt, en tenta att skriva imorgon bara...

Så eftermiddagen tänkte jag spendera såhär: Nu plugga en timma till, sen en promenad på ca 30-60min beroende på hur det känns, sen plugga en timma till. Sen om jag pallade promenaden bra ska jag åka till gymmet, sen sola. Sen plugga 30min, å sen bara vara ledig!!!!

Vore skönt o hinna diska o påskstäda lite idag med, men i värsta fall så tar jag det imorgon efter tentan! :)

Dags att plugga!

Puss o Kram på er!!!

Tänker på dig!

Idag har tankarna varit hos dig mer än en gång. Du finns med mig även när vi inte är tillsammans!

Love 2 you from me!


Hanky Panky

Snacka om bästa påskägget ever detta skulle vara då! Jag vill verkligen ha dessa! Så otroligt snygga ju! Å som jag sa till syrran, duger det åt Jessica Simpson duger det åt mig ;) Tävlar gör du på mode.feber

image259


Haha! Jag får ont i magen, fast på ett bra sätt nu!

Har precis kollat på Americas´s Funniest Home Videos. Snacka om att det finns en hel del grejer att skratta åt. Å det är ju roligt när någon annan än jag (eller mamma!) får göra bort sig lite!

Annars har jag bara tagit det lugnt idag. Varit en jäkligt jobbig morgon, asså min MAGE!!!! Å när man ringer Vårdcentralen o får svaret att det måste vara lite mera bestående än en dag, HALLÅ!? Jag sökte för min mage första gången för 12år sen, kan det bli mycket mera bestående? Men det känns kul när man får den hjälp man tycker man har rätt till!!!

Men ska inte klaga för mycket, magen har lugnat sig lite nu på eftermiddagen. Tänkte att jag skulle laga lite mat nu... Men ska knalla bort till affären och köpa lite matlagningsgrädde först. Men nu ringde jag älskade syster istället! Så hon köper med sig det när hon kommer sen! :) Lovely!

Sugen på att träna idag, men törs inte med tanke på magen. Usch! :( Nu ska jag plugga lite till...

Puss o kram på er!

Omslagsmodell

Kolla in vad kul man kan ha... Hihi!!! Hittade den på lovisas blogg.





Myskväll av världsklass

Igår kväll var jag och Anders och bubblade hos hans föräldrar. När katten är borta dansar råttorna på bordet vet ni ;)
Men helt ärligt! Så underbart att sitta i en bubbelpool utomhus, 39grader var det när vi kröp ner i ångorna. Runt 0grader i luften. När vi 2½timma senare hade bubblat klart så var det 35grader i poolen, och riktigt skönt! Jag var innan den temeraturen ena minuten uppe på poolkanten och andra minuten nere under vattenytan. Men tänk er själva sitta i en utomhus bubbelpool, med ett glas vin, eller 3, eller 4 och kolla upp på en precis stjärnklar himmel! Det var tametusan magiskt! Å det bästa av allt, det var ingen dröm utan det hände på riktigt!

Lovely!!!

Puss på er!!!

Myskväll!

Nu ska jag bara göra alla lite avis... ska iväg o bubbla bubbelpool o dricka vin nu! :)

Puss på er!!!

Kunde inte komma mera lägligt!

Hihi! Idag har jag gjort något som inte var en dag för tidigt... Jag plockade nämligen ner julgrans-slingan från balkongräcket! Å när jag bar ner den i förrådet (jag vet att många är nära på att svimma nu :P ) så passade jag samtidigt på att kolla när jag hade tvättstugan bokad (nu svimmade resten... ) o fatta eller!!! Jag hade den bokad idag från kl 14 å när jag kollade var kl 13.45! Hihi! Så bara upp o sortera tvätt. Kan ju säga att Fias min var rätt märklig! Tror aldrig hon sett så mycket tvätt samtidigt!

Så nu springer jag upp och ner i tvättstugan, det jobbiga är att jag äntligen tyckte att jag hade lite lagom med kläder i garderoben, å nu blir det minst sagt påfyllning! :P Men det är ju ett problem av i-lands karaktär så det lämnar vi nu...

 Borde ta ett storröj i lägenheten med, det är liksom rätt så rent o fint på ytan... Men skulle vilja dra av alla dörrkarmar o lister mm. Men det får vara nog med detta för idag! Ska sätta mig och plugga lite nu tänkte jag faktiskt. Har tenta på torsdag igen. I Tandanatomi. Det ni... Men det är rätt så roligt för äntligen känns det som att det är något som man verkligen kommer att få användning för! Å då känns det ju lite mera motiverat att plugga med! :)

Ska lägga fram nästa tvätthög nu bara. Sen 15 min intensivplugg, tvättstugan, 20min plugg, tvättstugan... ja ni fattar! :P

HAha!!! Idag har jag verkligen färgmatchat! kolla in detta ni!

image257
image258

Knallrosa o rött är såååå fint ihop - not! Men är det tvättdag så är det! ;)

Helt seriöst nu...

Hur jävla trött kan man vara! Seriöst, jag skulle fan kunna sova 2 dygn! Å grejen är att jag känner mig ju inte ens trött! Varför?!

Mycket har hänt sen sist!

Förlåt, förlåt, förlåt!!! Jag vet att jag varit en usel bloggare på senaste tiden! Men har en bra ursäkt, hade nämligen tenta igår. Så nästan all ledig tid har gått åt till att plugga!

Men jag tar o slänger in lite bilder o grejer nu så kanske jag blir förlåten!?

I lördags var mamma o jag iväg på en rikitg mysdag i linköping. Siktet var inställt på chokladfestival! Det ni! I samspråk med min goda vän Hanna hade vi konstaterat att någon särskild biljett för smakprov borde inte behövas. Å mycket riktigt så behövdes det inte heller. Det fanns nämligen smakprover både här och där kan jag tala om! Det inhandlades en hel del med... Detta är vad som kom med hem...

image251
Detta är vad jag köpte!!! Så underbart gott...

Efter chokladmässan så gick vi på stan i linköping ett tag. Hittade inget särskilt direkt, men mamma köpte en blus iaf. Å så köpte hon lite smink på Make up store minsann! Efter denna lilla shoppingtur så gick vi upp till café Berget och åt scones. Så otroligt mysigt fik!

image252
Här sitter min älskade mamma o rör i sitt Thé. Underbart mysig dag hade vi!

Sen dess har jag haft en lugn lördagkväll med film och skjutsande till Linköping av "svägerska" och kompisar...

Kollat på fotboll på söndagen. Medevi IF mot Vallerstad... Hmmm, vem hade trott att jag skulle se en sån match...Hihi!

Sen har jag ju då pluggat som en idiot.... Hade verkligen panik, å trodde på fullaste allvar att jag hade kört på tentan. Men fick ett mail igår kväll att jag klarat tentan och därmed hela kursen! Så nu känns allt mycket lättare!

Idag har jag varit hos frisören och gjort löshår... Vart helt sjukt nöjd! Så här vart resultatet:

image253
Precis den färgen jag ville ha! :)

Ska väl ha det rakt idag, men frågan är om jag kan hålla mig från att locka det... Det märks! :)

Nu ska jag iaf lägga mig o vila lite... Är helt slut efter en tuff vecka i skolan! Men nu lovar jag att iaf försöka vara lite bättre på att uppdatera bloggen...

MEN på torsdag har jag tenta igen, så jag lovar inget ;)

Puss o kram på er!

Vad är det med mig!?

Jag skulle nog kunna sova 2dygn i sträck, det tror jag... Trodde jag skulle smälla av när jag vaknade idag o klockan var nästan halv 12! Väl uppe kom jag på att SHIT jag skulle ju åka till skolan o hämta kläder till praktiken på måndag. Men latmasken ville verkligen inte det. Så jag ringde praktiken och jag fick låna av dem! KANON ju!!!

Så nu är det bara att ta tag i städning, disk och plugg. Låter väl himla lockande en dag som denna när solen skiner! Men om jag sätter lite fart så kanske jag kan ta en paus och gå en promenad sen... Lite sugen på att gå ner vid varamon stranden, det är så fint o härligt där ju!


Nähä... om jag skulle ta tag i den där diskhögen nu kanske...

Dagens to do list:

*Diska
*Promenad
*Plugga 1 timma
*Städa
*Plugga 1 timma
*Träna
*Mysa framför tvn o bara ta vara på lugnet av att vara själv.... Men sen kommer antagligen A. så då blir det inte så ensamt längre! :)

Nähä.. Diska var det...


Till mina fans 2 ;)

Såhär blev det... Är jätte nöjd med resultatet! Å på torsdag, om en vecka alltså, blir jag långhårig! Så himla KUUUL!

image250
Glad halv blondin iaf!

Till mina fans ;)

Hihi! Detta gör jag för er skull så håll tillgodo! :)

Så här ser jag ut, oborstad och ofixad i håret innan frisörbesöket...

image249

Får se om jag lägger in nån efter bild! :P

Massage

Har varit och fått massage nu. Så värst skönt vet jag inte om det var, då det gjorde ont överallt. Har tydligen spänningar och låsningar i typ hela kroppen. Men nu känns det skönt iaf! :)

Ska ju klippa o färga håret imorgon. Så här SKULLE jag vilja ha det... Får väl se om det går.

   image246
image247

Vill ha en blandning av ljusbrunt o blont! :) Lägger upp en bild imorgon, om det blir bra!

Puss o kram på er!!!

Ont, det gör ont...

Mycket klagande har det varit på mig ett tag nu, och här fortsätter det! Har haft en sån otrolig värk i ryggen igår och inatt. Vaknat minst en gång i halvtimmen och har knappt kunnat andas... Men kl halv sex ikväll så ska jag på massage. Hoppas att Fia kan få loss på det då!

Annars så har jag en hel del plugg att göra idag. Hade tänkt att åka till skolan idag, men det vågade jag inte. Kan knappt röra kroppen så att sitta och köra till Tranås var faktiskt inget som lockade!

Imorgon ska jag klippa mig o färga håret! Ska bli kul, hoppas det blir bra bara! :)

Nää dags att plugga lite kanske...

Puss o kram på er!

Ont i magen...

Sen i söndags har jag haft ont i magen, magkatarr. Typiskt mig när jag stressar o håller på. Just nu så har jag rätt mycket att tänka på med skola o allt runt det. Det är tenta efter tenta. Har klarat de 2 första nästa onsdag har vi nästa o torsdagen veckan efter kommer det en till.

På torsdag ska jag klippa mig och färga håret. Hoppas att det blir bra! Vill bli ljus igen! Kanske inte jätteblond med åt det blonda hållet iaf. Får se vad Ilham hittar på :)

Måste bara lägga in denna som alla hört tusen gånger nu! Men har gått o småskrattat o nynnat på den hela dagen...

Helgen som gick...

Lite snabbt om helgen som gick bara...

Jag är en scarf fattigare

Jag har aldrig varit så bakis

Jag har heller inte haft så kul som vi hade på LÄNGE

Jag har aldrig tagit så mycket kort som vi gjorde

O jag har aldrig tidigare "råkat" stryka mitt ben mot Vincent Pontares ben

Just det jag har aldrig varit på Platå innen heller


RSS 2.0