Heldag i linköping

Idag har jag varit i Linköping hela dagen. Började med att åka och hämta sötaste Lotta!

image233

Tyvärr kan jag inte rotera bilden av någon anledning... Detta kort tog jag när vi åt en god lunchbuffé.

Självklart så gjorde vi en hel del shopping! Detta är vad som inhandlades.

image234

Det vart 2 st ribbade linnen,  ett vitt och ett turkost. En vit blus med knappar och en svart v-ringad utan knappar, bh och trosor, har setet i svart o rosa redan o älskar det, så vart jätteglad när jag hittade det i lila med!:) Sen vart det även 2-pack med hårband i svart o lila, perfekt att ha när jag tränar! :)

Efter att jag släppt av Lotta hemma hos henne efter shopping och lunch, så åkte jag för att få min ansiktsbehandling Lyx!

Det var himla skönt måste jag säga, men tyvärr hade jag nog lite högre tänkar om produkterna... Köpte iaf ett startkit för att ge det en chans. Får se vad jag tycker om nån vecka. Utvärdering utlovas!

image235

Efter behandlingen som tog 2timmar, åkte jag vidare till IKANO. Där hittade jag en klänning som jag TROR att jag gillar, inte riktigt bestämt mig än... Så här ser den ut iaf.

image236

Marinblå är den, syns lite dåligt...

Sen hittade jag faktiskt inget mera, lite trist. Men får väl vara nöjd trots allt! :)

Åkte förresten å kollade på lampor med. Hittade några fina!

image239

image240

image241

image242

image243

Detta är min favvo, synd bara att den kostar ca 6000:-

image244

image245


Efter denna utflykt sitter jag nu med ett öga på let´s dance o ett öga här på bloggen...

Nä, Puss o kram på er!

Mina arma ben!

Skulle aldrig ha sprungit på som jag gjorde igår! Kan knappt gå idag... ajaj, men det gäller att göra det bästa av situationen. SÅ idag har jag rensat garderoben. Eller jag håller faktiskt på, har bara lite paus just nu!

Har iaf förstått att jag har VÄLDIGT mycket kläder. Har dessutom en svart sopsäck som jag rensat sen tidigare! Ska kolla igenom den igen nu, å sen blir det massa kläder hem till Nedra-lid. Kanske nån som blir glad?!

Imorgon ska jag ha lyx av allra bästa sort! Lunch med finaste tjejen Lotta o sen ansiktsbehandling! LYX!!!

Nu ska jag fortsätta med min rensning...


image225

Vill bara förtydliga att detta är inte allt... Suck!

Träning- är mitt liv!

Haha! Not, men en del av det iaf... Idag har jag varit och kört lite kondition. Tänkte kolla hur långt jag orkade springa non-stop. 30min klarade jag, å det trots att jag redan från början haft lite ont/stel... Men nu vet jag iaf vad jag klarar! Å nästa gång kanske jag är bättre i benen o tar ännu mera! :)

Annars har dagen i skolan varit ganska intressant. Fått lära oss hjärt och lungräddning! Så om du ska till att trilla ihop, så gör det i min närhet ;) Då kanske jag kan rädda dig!

Nu ska jag se till att få lite mat i magen...

Puss och kram på er!!!

Seeeeg Tisdag!

Idag har det varit en låång seg och rätt tråkig dag! Ville inget hellre än att ligga kvar i sängen i morse! Men när det står obligatorisk närvaro på schemat så har man inte mycket att välja på.

Det är så otroligt kallt i skolan kan jag berätta! Sitter med jacka och scarf på mig hela tiden... Lärarna måste tro att jag är redo att gå vilken sekund som helst ju! Haha!

Nu på kvällen har jag sovit i soffan en sväng och sen tagit en lång dusch! Otroligt skönt!

Nu ska jag kolla slutet på Gossip Girl!

Puss och Kram på er!

Tenta idag igen...

Gjorde min andra tenta idag... Gick ganska bra iaf tror jag... Men vem vet! Sist trodde jag ju att jag misslyckats å skrev nästan VG. Denna gång känns det bra, så då har jag väl säkert skrivit IG :(

Aja, nästa vecka kanske jag vet...

Var på stan i Tranås efter skolan o innan styrelsemötet...Hittade en jättefin topp och en kanon snygg kjol, men tyvärr var det nåt strul med bankkomntakten i Tranås idag... SÅ får sticka iväg på lunchen imorgon:)

Puss och kram på er!

50 min på löpbandet!

Idag har jag börjat dagen på bästa tänkbara sätt... Först o främst vaknade jag av att solen lös på mitt ansikte! mmmm Lovely!  Sen så pratade jag ett tag med älsklingen Hanna. Sen förstår ni åkte jag å tränade. Idag körde jag enbart kondition, 50 min på löpbandet vart det minsann! Tänk att hur jäkla jobbigt det än är just när man springer där , så är man så otroligt pigg efteråt!

Å en annan grej som jag har märkt är att jag har blivit otroligt len i ansiktet sen jag började träna mera regelbundet.. Men som den hudterapeut jag är har jag ju självklart svaret! ;) Tror iaf att det är för att cellerna syresätts på ett helt annat sätt när man tränar och då går cellförnyelsen i huden lite fortare.... Så på så sätt så "skavs" gammla hudceller bort mycket fortare... Är ni med :P Haha!!! Liten vetenskaplig tes där!

Nu ska jag göra mig klar för att gå ner på stan ett par timmar, eller en brukar räcka för denna lilla pyttestad! Men men !!!

Puss och kram alla!!!

Förresten nåt skumt har hänt inatt med min msn... Alla mina uttryckssymboler förutom standar gubbarna är borta... Är det DU som har varit inne o tagit bort dem?!

Tränat!

Detta är min blogg, vilket innebär att jag får skryta hur mycket jag vill över mig själv! Hihi! ;) Å det tänker jag göra nu... Jag var nämligen på gymmet i morse och körde kondition i 40min och styrka i ca 45min! Shit vad skönt det känns nu efteråt kan jag säga!

Annars så har mina tankar funnits hos två av mina käraste vänner: Hanna som är sjuk och som måste genomlida så mycket skit! Hoppas m.g. gick bra!

Lotta som yrat runt i Norpan och haft intervju/er (?) hoppas det har varit en givande dag för dig!

Imorgon brakar det visst loss med ytterligare en fest säger ryktena, å som den nya partyprinsessa jag är så säger jag självklart inte nej! :)

Nu ska jag duscha och smörja in mig med B.U.S så jag blir fin tills imorgon!

Puss och kram på er!!!

Ångesten är utbytt mot glädje!

Jag klarade tentan! Godkänd var 43 och jag hade 50,5! Vg var 53 så det var fasen inte långt borta... Är så otroligt glad. Tror ingen kan förstå hur lättad jag blev när jag fick resultatet!

Var och tränade förut, fyyy vad jag körde på ni... Ångesten var ju tvunget att ta vägen nån stans. :P Svettig som en gris vart jag iaf!

Nu ska jag bara njuta av kvällen!

Puss och kram på er!

Ren och skär ångest!!!

Imorgon har jag min första tenta!!! Fan detta kommer inte gå bra, det känns i hela kroppen! Men jag har ju haft fel förr så jag hoppas att jag har det även nu...

Annars så går det riktigt bra i skolan, så himla kul! :) Men svårt!... men blir nog bra!!!


ska duscha nu.. Puss och kram!!!

Lördag-söndag...

I går jobbade jag 9-17 i linköping. Trodde dagen skulle sega sig fram men det gick otroligt fort! Direkt efter jobbet åkte jag hem, fixade till mig, och åkte och hämtade familjen Pettersson. En god och trevlig måltid intogs på Bella-Notte. Som vanligt så vart det mycket skratt vid en middag som denna!

Skjutsade hem familjen Pettersson efter middagens slut, vilket jag aldrig trodde den skulle göra :P Å inte personalen heller tror jag, sist ut var vi... Haha låst över allt!

Åkte vidare till väster på fest hos Andreas. Var en trevlig tillställning även där. Skrattade åt alla härliga skämt. Haha Anna är så jäkla goo och grabbarna är fan inte dumma de heller! Haha!!! Vad gör Muller i skuffen?

Vidare till Harrys åkte vi, där Anders och jag hamnade på kort... Uj uj!!! Nightlife.se För den nyfikna! ;)
 
Efter Harrys vart det Drottningkebab och sen taxi hem- jag var då taxin...

Efter ca 3 timmars sömn var det åter dags att gå upp och åka till Linköping för att jobba... gick ganska bra. Kunde passa på att sova ca 1 timma när "min tjej" ändå sov...

Nu har jag precis tagit en dusch och ska kolla på film snart...

Puss och kram på er!!!

Lugn dag...

Idag har jag haft en ganska lugn dag. Vaknade vid kvart i nio, men somnade om till halv tio... Skönt! Syster Sofia fyller år idag. Så familjen - Madde var och åt lunch på Bella-Notte, var gott men som alltid lite stressigt.

Var ute och gick en riktigt snabb power walk mellan halv elva och halv tolv idag... Solen sken men fy vad kallt det var! Ni skulle dock veta hur svettig jag var när jag kom hem! Herre Gud, kunde vrida ur kläderna typ!

Suttit och pluggat lite idag med, men hur motiverad blir man när solen skiner in genom fönstret- inte mycket du!

Gick en promenad till under eftermiddagen med, rätt skönt! Kallt som FAN bara!!!

När jag kom hem från den promenaden var det bara att sätta igång och städa klart, Sofia har sin fest här nu... Börjar bli rätt trött så hoppas att de åker snart! De sitter och spelar nåt tärnings spel så fan vad det smäller i bordet kan jag säga!

Näää nu ger jag upp för idag... Hoppas de med gör det snart! :P

Puss och kram på er!

Min söta mamma!!!

Titta vad jag fick av min underbart söta mamma idag! Är hon inte underbar så säg! Älskar min mamma, och självklar min pappa med... Han har garanterat ett finger med i spelet!

image224

Hahaha!!!

Nån som trodde på att jag skulle kunna hinna med allt på min lista från igår eller!? Då känner ni mig inte så bra:P

Jag har iaf klarat av punkt 1 att gå upp vid 9, känndes riktigt bra! :)
Punkt 2 är också klar, tog en långpromenad nu på morgonen, skönt i solen!

Har även ringt runt lite på olika praktikplatser, ska få svar från en senast måndag. Hoppas det blir nåt! Hade lite otur på en, de skulle precis bygga om. Men jag har antagligen redan fått praktik där nästa termin! :)

Nu ska jag göra en kopp te och ett par mackor innan jag sätter mig och pluggar...

Efter det blir det en härlig dusch å sen ska jag diska. Plugga lite till och sen fika med Millan. Efter fikan ska jag åka och träna för att sen åka hem och plugga. Blir att avsluta dagen med att städa lite... Ja ni ser... jag ska nog få med allt ;)

Att göra lista...

Imorgon ska jag göra:

* Sova ut lite, men gå upp vid 9
* Gå morgonpromenad
* Äta frukost
* Plugga
* Diska
* Fortsätta plugga
* Laga lunch - äta
* Städa
* Plugga klart
* Fika med Millan
* Träna

Pust en aktivdag ska jag visst ha imorgon! Men alltid kul att ha mycket att göra! :)


Ditt drag...

Vet att du garanterat inte läser detta, men nu är det fan ditt drag... Hihi! :P

Plugga, stress och ont i axlarna...

Plugga, plugga och åter plugga... Det är vad jag gör idag. Behöver verkligen få in så massa inför tenten! Men det SKA gå! Tyvärr känner jag mig så otroligt stressad så ordet Tenta eller Prov kommer på tal. Brukar få tillfällig minnesförlust, så kan bero på det. Men, men  lugn och fin...

Borde verkligen fixa en ordentlig plats som jag kan sitta och plugga vid. Tv-bordet är för lågt, databordet för högt... Dessutom är belysningen för dålig här inne i vardagsrummet! I köket är ljuset bra, dock är bordet lite för högt. Men det får duga för tillfället. Men tvärr leder detta till att jag får ont i mina axlar...

Så om det är någon vänlig själ som känner att de vill ge Titti en alla hjärtans dag present  så kan jag tala om att massage står högt upp på önskelistan. :) Gärna av en snygg karl ;)

Syster Fia fyller på fredag. Lånade hennes bil idag, tankade fullt imorse. Men efter tur retur Tranås så hade lite bensin gått åt. Så tankade fullt igen, totalt 750:- på bensin! Men å andra sidan så fick hon det i födelsedagspresent! Å hon vart jätteglad, såg det ut som iaf... Så det blev nog bra, å faktiskt så stog det högst upp på hennes önskelista med :)

Nähä... Dags att plugga lite till innan det blir att gå bort till Paletten och köpa lite pålägg till kvällsmackan!

Puss och Kram på er!!!

Ny design igen...

Tänkte det var dags för ny design igen... Såhär vart det denna gång...


Hög tid att korka upp- klockan är ju över fem!!!

Hela den här dagen har gått åt till att förberedakvällen! :) Som jag har längtat! Vet vad som skulle vara grädden på moset, men det behåller jag för mig själv! Nu har klockan passerat 17 och jag har laddat första drinken! Päronvodka och sprite! Hanna kommer med lime snart! Hur kunde jag glömma det? Aja, shit happends!


Puss och kram på er- ses i dimman!!! 

Härligt uppvaknande - not...

Idag väcktes jag av att pappa ringde, kl 07.53! Fyyyy!!! Skulle lämna in bilden i dag, vilket jag helt glömt bort. Så bara att pallra sig upp och åka hem till Nykyrka. Hemma hos mor och far igen vaart det lite frulle och gos med hunden.

Pappa skjutsade in mig till stan igen och nu sitter jag här. Får gå i det helt underbart förtjusande vädret till jobbet idag. Hade gärna sluppit det kan jag säga... Men, men får ta mp3 å så blir det nog bra med det...

Ska börja göra mig klar för min lunchdate med Lotta om ett litet tag, åhhh vad härligt det ska bli att få träffa henne igen! :)

Imorgon blir det schlager fest här, hoppas på att det blir några stycken som kan komma. I "värsta fall" vilket minsann inte är så illa pinkat det heller, blir det bara jag, H1&H2. Men fan, vi har slagit klackarna i taket ihop förut, även om det var ett tag sen nu...

Fattar det knappt själv, vädret till trots å allt så är jag sådär sprudlande glad idag med... Å ännu bättre vart det nu! Lotta ringde nämligen och frågade om hon ska komma å plocka upp mig på vägen! Kanoners! :)

Nää, nu är det duschen som gäller!

Puss och Kram på er!

Ben & Jerry å jag...

Har faktiskt pluggat ganska duktigt idag. Har gjort det jag ska göra och känner mig nljd, detta firade jag med lite Ben & Jerry glass. Mums!!!

Fick reda på att det vankas brölopp framöver, får väl se om jag får nån inbjudan. I så fall vore det mitt första brölopp på rätt sida av Champangen som Malin sa! Haha!!!

Så om du vet nån snygg, rik och villig karl som kan vara min ev date i början av sep så för 17 hojta till!!! ;) Ev. fortsättning inte helt omöjlig, beror på hångelstatus mm. Haha!!

Näääee, fan inte sugen på att jobba idag. Men inte många dagar kvar nu, skönt!

Ikväll är det min favvo på Tv, Anna Skipper. Ikväll ska hon visst ta sig ann en travtränare. LITE mina kvarter iaf med hästarna, så kanske kan bli lite inspererad... Vem vet? Sommaren är ju iaf i antåg, så nu får det bli en extra stöt på gymmet! Ska nog faktiskt ta och gå till jobbet idag. Japp det ska jag... dags att ladda mp3.

Puss och Kram på er!

Vill ha vår nu...

Vaknade till 08.45 imorse och tänkte att näää, jag ligger kvar ett tag till. Nästa gång jag vaknade var klockan kvart över 11... Oj då.... Men skit samma, börjar inte jobba förrens kl 16 iaf! Ska vakna till lite och sen blir det till att plugga kan jag lova.

Imorgon ska jag äta lunch med min älskade Lotta. Å gå till ur & penn. Ska bli sååå himla mysigt att träffa tösen igen.

Haha!!! Hanna jag hittar till Åhlens nu! :P Hahahahahaha!!! Vi var TYP på rätt spår, fast åt fel håll! Haha!

Hade en himla kul dag med klassen igår, å kväll med. Känner att vi har en riktigt bra samanhållning efter bara två veckor. Nåt som var kul var att en i klassen som jag verkligen inte trodde tänkte på sånt, hade lagt märke till att jag hade sminkat mig igår. Tyckte tydligen att jag var jättefin! Hihi sånt är alltid kul att höra! :)

Idag ska jag förutom att plugga faktiskt ringa och fråga om jag får vara där jag fått praktikplats förslag... Hoppas- Vi får se senare i eftermiddag.

Jo just det, vill ha vår nu... Så trött på detta gråa väder, ge mig lite sol!

Nä nu ska jag sätta fart här, så det kan bli nåt pluggande nån gång!

Puss och kram på er!

Somnade leénde...

Igår gjorde jag en ny grej, eller har iaf inte gjort det på länge... Jag somnade med ett leénde på läpparna! :) Känns som det äntligen börjar rulla igen, livet finns kanske runt hörnet?

Nytt sug...

Hehe! Även fast jag mått bättre än i söndags så skapade lördagen lite av ett nytt sug... Jag som trott att jag skulle jobba i helgen, möttes av en glad överraskning idag. Jag jobbar inte nu i helgen utan nästa på det! Så jag är öppen för nytt party, om nån vill joina så är jag t.om berädd att slå upp portarna på The Big street 25...

Så säg till om du är sugen på fest och Harrys på lördag. Kravet är att du är en jäkel på att parta och att du inte är rädd för att svänga de lurviga/slätrakade. Så vad säger DU?!

Monday morning...

Åhhh, gillar verkligen inte måndags morgnar! ÄR alltid så trött  ocg seg! Vill inget och helst av allt skulle jag dra täcket över huvudet och sova bort hela dagen... Men så funkar det ju inte, så uppe är jag och snart beger jag mig till Tranås.

Sen blir det raka vägen till jobbet för att därefter åka hem och plugga. Fuck vad skönt det ska bli när jobbet är över för "alltid!

Puss och Kram på er!

Bakis söndag...

Hade en himla trevlig kväll igår, var på fest hos Annas bror Anders. Alltid kul att träffa nytt folk. Vid strax innan 00 åkte vi in till Harrys och där var det ingen kö alls knappt.

Väl inne på Harrys hade jag faktiskt riktigt roligt! Kännde dock att mot slutet var jag rätt onykter så jag tog sista vatten, som en duktig och fin flicka! ;)

Gick sen till Sibylla och där var det mycket folk och bråk och jag vet inte allt... Men, men en vanlig kväll i Motala antar jag.

Idag har jag tvättstugan och det lockar ju sådär... Hade gärna sovit bort hela dagen kan jag säga!

Nä dags att byta maskin!

Puss och Kram!

Party!

Till sist blir det fest iaf! :) Tjoohoo!!!

Blir snart hämtad! See you! Puss och Kram!

Haha!!!!

Älskar detta!!!

Eller var det tvärt om?! Haha!!!

Lite ensamt avslut...

Den här dagen fick ett lite tråkigt avslut... Själv i soffan, det är inget roligt! Inte alls faktiskt. Men, men det är så det är... Hade väldigt gärna gått ut imorgon, men får inte med mig nån. Så det får väl gå iaf. Men ska vi slå vad om att nästa helg när jag jobbar kommer ALLA vilja gå ut! Så är det ju alltid...

Robin hämtade sina sista saker idag, å det känns verkligen jobbigt! Saknar honom varje dag. Önskar verkligen att allt kunde vara bra igen. Men det går ju inte, det vet jag med.

Imorgon så ska jag inte göra nåt särskilt, åka hem och mocka typ... Plugga lite antar jag.

Ser ut som skit här hemma, sorterade upp tvätten förut idag ju. Den ligger i massa olika högar här och det ser fan för jävligt ut! Men det får det göra till sön morgon! För 07.00 börjar tvättiden... Å då lär jag ju vara där - not :P Haha!!! Därför jag tog med lite hem till mamma idag, å lite till imorgon ska det bli! För varje maskin så blir det lite längre att sova! ;)

Längtar till skolan som bara den kan jag säga! Det är tur jag har den nu! :) Å  nästa vecka är jag ledig på ons med! Så det blir en ganska kort vecka... Eller det blir ju en låång vecka då jag ska jobba helg. Men en dag mindre iaf! Hihi!

Nä puss på er!

Efftektiva Therese!

Idag vaknade jag runt 07 igen.. somnade dock om till kvart i nio, hade alarmet på 9 så låg och drog mig ett tag. Så skönt med att gå i skolan, jag sover inte så satans länge på morgnarna längre! När jag hade gått upp fixade jag tvätten, sorterade upp i färg osv...

Åkte därefter hem till Nykyrka och hästarna. Slängde in en maskin tvätt innan jag spurtade upp till stallet. Fixade allt i stallet snabbast möjliga och undan gick det...

Hem igen och satte på makaron vatten, lunchen bestog nämligen av fullkornsmackaroner och ketchup idag :P

Nu ska jag spurta vidare till jobbet, efter jobbet blir det en sväng till gymmet. Sen när jag kommer hem ikväll har jag iaf tänkt att ha lite spa kväll för mig själv... Om jag orkar!

Puss och kram så kanske vi hörs ikväll igen...

RSS 2.0