Biobesök...

Ikväll var jag och Robin på bio, såg Arn. Den var helt ok, lite blodig på sina håll men helt ok! Innan bio besöket höll jag på i ca 2timmar och fixade mig... För att sitta i biomörkret!? Är jag galen precis eller?! Hihi! Aja, Robin tyckte jag var fin och det är ÄNTLIGEN kul att göra sig lite snygg igen! Har verkligen legat av mig vad det gäller att fixa med mig själv sista året! Men nu jäklar i min låda ska ni få se på andra bullar! Titti är snart på g ordentligt igen! ; )

Hade självklart hoppats på att få sällskap i natt, det är så mysigt att ha nån att värma sig mot! Men det är fotboll för hela slanten framöver nu... Om det finns nån ensam eller självklart flera med för den delen, skäl/skälar som känner för fotboll framöver kontakta mig! SNÄLLA!!! För jag vill helst slippa att sitta själv....

Nu ska jag kolla lite på tv, skulle gärna vilja fixa med mina naglar men jag är faktiskt för trött! Får bli imorgon det. På tal om imorgon, jag ska inleda med en låång sovmorgon. Sen ska jag hem och rida, vilket var evigheter sen. Efter det, ja vem vet... Inte jag iaf?! Måla naglarna hela kvällen kanske :P  Aja, det löser sig alltid! Kanske hyr en film och kollar på? På ett sätt vill jag ha massa folk omkring mig och på ett sätt vill jag bara vara själv. Men helst vill jag mysa i soffan med Robin! <3

Puss och godnatt på er!!!

Annandags bal!

Igår var det annandag jul, vilket innebär "bal". Dagen började med att Madde och jag åkte iväg till Sharpman på deras rea, som var en stor besvikelse... Inte alls mycket på rean och det som reades var iaf svindyrt! Efter detta lilla äventyr åkte vi vidare hem till stan för att göra ett besök på rean där med. Jag hade tydligen glömt min plånbok hemma hos mamma och pappa, så syster yster fick snällt langa fram plånboken gång på gång.

Hittade en vit "siden"blus på H&m och en i guld på Gina. Blir fin fina till min nya svarta kjol. Och den vita blir även kanon fin till jeans! På Veromoda inhandlade jag även en jacka, var först lite tveksam till den men Madde var säker och rätt var det var så dök ängeln upp bland allt folk! Tänk vad lägligt! :) Efter att ha kollat på de 2 jackorna jag valde mallan var hon på Maddes linje och vilken tur! För jag ÄLSKAR jackan!!! Den är i särklass den bästa jacka jag köpt-ever!!! Tjjohoo!!! Å 698:- och 50% på det ni, snacka om fynd!!!

Efter stan åkte jag hem en liten stund för att snart åka tillbaka och gå en sväng med Robin. Var himla mysigt och trevligt! :)

Därefter åkte jag hem och gjorde stallet med syster och lekte lite veterinär på hennes häst.

Sen åkte jag hem för att fixa mig för KVÄLLEN!!! Skulle bli hämtad av Hannah och hennes mamma kl 18, alltså hade jag två timmar på mig. Vet inte när jag hade det senast!? Men tiden rann iväg väldigt fort. Hittade inte mina skor, men tog ett par andra och det blev med bra! Tur jag har många skor!!!

Sen bar det av till sötaste Hanna. Oj oj, vilken syn jag möttes av... 4 tjejer som sitter vid köksbordet och målar naglarna... Å så stackars Marcus som såg lite bortkommen ut! Men snart satte festen igån och oj vad kul jag hade!!! Haha! Det var både sälar, sms och spanking med under festen... Detaljer lämnas dock inte ut på den här sidan..

Efter vad som känndes som alldeles för kort tid var det dags att åka in till stan och till Harrys. Nånting konstigt hände när vi kom fram, det var ingen kö... Aja, det gjorde ju knappast något! Väl inne började vi direkt att dans. Sen slutade vi inte. :)

Men när kl var 00.30 så kännde jag att mina fötter fått nog och att det faktiskt fanns en morgondag! Det är jag tacksam för idag kan jag säga!

Det fanns bara en liten grej som inte var bra igår och den grejen är ganska stor... Robin hade inte möjlighet att komma igår, jag saknade honom!

För övrigt var kvällen över förväntan tack vare dessa superpinglor jag var med. Å så Macke... Tack allihopa! :)

Shopping!!!

Fast jag var lite seg när klockan ringde i morse så pallrade jag mig upp. Jag, mamma och pappa skulle nämligen bege oss till Vingåker factory outlet. Brukar inte hitta nåt särskilt men vad 17, orkade helt enkelt inte sitta hemma och vara ledsen idag!

Krokig är vägen dit, men väl där var det värt det! :) Det som inhandlades var ett par Boomerang jeans för 399:- som satt jättebra! Tänk va! ÄNTLIGEN hittade jag ett par jeans!!! Hittade även en v-ringad korallröd Bondelid t-shirt.Så skön! Kommer bli en favorit!!! Sen blev det även två tränings set! Ett i gråbrun färg med mintgröna ränder från Adidas och ett svart med lila/cerise rand från Puma. Det från Puma har jag velat ha så länge, men tyckt att det varit så dyrt! Men idag slog jag till! Allt som allt gick detta på 1496:- vilket jag tycker är kanon!!!

Här ser ni det som inhandlades idag...


image159

Det gör så satans ont i hjärtat!!!

Hur ska jag få dig att förstå?  Den tiden jag fick med dig var den bästa tiden i mitt liv. Självklart fanns det stunder som var mindre bra, men det hör ju ett förhållande till. Jag har aldrig tyckt så mycket om någon och jag har aldrig ägnat så mycket tid till att försöka få någon tillbaka!

Imorgon skulle vi ha gått på bio, jag såg så otroligt mycket fram mot det. Men som alltid när jag ser fram mot nåt så går det åt skogen... Ingen bio i morgon och ingen Robin.

Det gör så jävla ont i mig varje gång jag tänker på oss! Du säger att vi är så olika och det är vi med. Men när du är lika gammal som jag är nu, om 8år. Då kanske du inser att vi inte är så olika trots allt... Du har kanske fått lite mera livserfarenhet och ser på oss med andra ögon? Jag vet inte...  Men jag hoppas att du tänker tillbaka på oss med ett leende och tänker att det var en bra tid i ditt liv, kanske den bästa?

Du säger att inget är kul längre, och det gör ont att höra det. Men det som gör ondast är att jag vet att du antagligen skulle känna samma sak även om vi vore tillsammans nu. Jag är rädd för att du inte skulle vara glad iaf. Jag är rädd att jag inte har det som krävs för att göra dig lycklig... Jag tror inte att jag har den förmågan helt enkelt. Jag önskar av hela mitt hjärta att du var lycklig med mig! För jag var verkligen lycklig med dig!

Klart att jag med tycker att det är konstigt att jag aldrig varit såhär kär förut! Jag har varit kär och jag har älskat förut, men inget av de har varit i närheten av det jag känner nu. Hade jag vetat att du väntade på mig så hade jag aldrig haft en enda kille innan. För inget av det är något värt nu. Du är värt något för mig, men jag är rädd att jag aldrig mer kommer få chansen att visa det för dig!

På ett sätt önskar jag att du kom och hämtade alla dina saker och att du sa till mig att det verkligen är slut! Att det inte fanns det minsta hopp. Men samtidigt är jag livrädd för att den dagen ska komma! För då har jag inget som binder dig till mig längre... För jag är så rädd att känslorna du en gång kännde inte längre finns kvar och att du har glömt bort dem i all ilska!

Den här julen har inte varit som jag tänkt mig, ett litet tag känndes det bra. Men sen kom känslorna ifatt oss. De dåliga känslorna. De som vi inte kan styra över. Men Robin, jag lovade dig en gång att jag inte skulle stå ivägen för dig om du ville komma vidare i livet. Så jag tar ett steg åt sidan nu... Det är med krossat hjärta och med tårar som vägrar att sluta rinna som jag försöker att släppa dig! Det kommer att bli svårt men jag ska verkligen försöka! Nu är det din tur att visa mig att du älskar mig, om du nu gör det... För nu har jag tömt mig själv ut till sista droppen. Jag är slagen, jag kan inte ge mer... Vill du ha mig så vet du var jag finns... Jag kommer aldrig att sluta älska dig! För du är min stora kärlek! Jag önskar dig all lycka som finns. Du är en underbar människa. Den som fångar ditt hjärta kommer att kunna skatta sig lycklig. Ett tag trodde jag att det var jag, men sen förstog jag. Jag hade misslyckats... Men från och med nu är du fri!

God Jul!!!

En riktigt God Jul till alla!!! Hoppas ni varit snälla så tomten kommer med många julklappar i kväll! Själv vaknade jag runt halv åtta i morse, sov ju hos föräldrarna som alltid dagen innan julafton. Hade lite svårt att somna i går kväll... Låg och tänkte en hel del, den här julen blir ju inte riktigt som jag hade tänkt mig... Men det är ju upp till mig att göra nåt bra av den och det tänker jag försöka med! :)

När jag legat ocg dragit mig en stund i morse och väntat på att mamma vaknat och gått upp så gjorde jag henne sällskap. Gjorde lite frukost bestående av julskinkesmörgås och te. Sen gjorde mamma och jag oss klara och gick upp till hästarna. Så nu har de fått julfint i sina boxar och lite extra godis att äta. När stallet var klart så gick vi på långpromenad med hunden. Nu har jag lite paus, men snart ska jag hoppa in i duschen.

Efter duschen så brukar det falla på min lott att steka prinskorven. Blir väl att hjälpa till med lite av varje för att få klart allt till kl 14 då vi brukar äta. Sen blir det Kalle Anka kl 15 och sen ska hästarna in. SEN ska vi nog äntligen få öppna våra julklappar. Som vanligt är det bara jag som har rimmat... Å i år vart väl rimmen sådär bra. Men det är tanken som räknas!!!

Här är mina önskeklappar som jag verkligen önskar att jag kunde ge mina vänner!!!

* Robin: Du får vänskap och glädje som räcker hela livet. Du får styrka och mod att följa ditt hjärta! Och du får min obegränsade kärlek!

*Hanna: Du får ett alldeles jämnt klimat utan väderomslag och precis lagom varmt. Självklart så slipper du för alltid infektioner och annan skit nu!!!

*Pia: Ett liv utan mera fruktan, du får numera leva i frid och du kommer att vara lycklig!!!

*Lotta: Du får en lysande yrkeskarriär och du kommer att veta exakt vad du vill göra i livet. Självklart kommer du och Emil att leva lyckliga ihop i alla era dagar...

Till alla andra så önskar jag er lycka och välgång i livet!!!

GOD JUL PÅ ER ALLA!!!

Kjol från MQ!!!

Nu har jag hittat en ny kjol att ha på julafton, en svart ballongkjol från MQ. Jag var inne där igår och med lite hjälp så köpte jag den... Så nu blir det att börja bära kjol.

Såhär ser den ut...

image158

Tjusig va? :)

Nu ska jag göra mig klar för att springa på stan med pappa!

Reese Witherspoon

Jag är så förtjust i Reese, jag gillar allt hon gör typ! Hon är så satans snygg, och verkar så "normal". Sånt gillar jag! Idag var det " Sweet home Alabama" som visades på 4an. Romantiskt så det står härliga till... Jag vill med ha romantik! Men det har jag iof på ett lite annorlunda sätt... Love you! ;)

image157

Sömnlös...

Inatt vaknade jag runt 03.10, klar vaken. Inte kunnat somna om sen dess heller. Så nu när klockan är 07.19 så har jag gått upp och ska om en stund bege mig till Maxi för att hänga på låset! Sen ska jag hem och äta frukost. Därefter är det dags att hänga på nästa lås, systemets. Planen är att komma in snabbt, plocka åt mig det jag ska ha ännu snabbare och bokstavligt talat springa till kassan!

Efter det är avklarat så ska jag inhandla lite mera blommor och sen blir det en liten runda på stan. Det är en liten klapp kvar till en särskild tjej som jag håller varmt om hjärtat... Vad jag ska hitta på, haha. Det får ni se på julafton, om ni varit snälla!

Nähä klockan är 07.22 och 07.45 måste jag åka... Segt!!! Ska ta mig nåt att dricka i väntan på att klockan ska bli slagen...

Later, kanske...

Asos.com

Ja, om jag fick önska mig något i mina julklappar skulle det lätt bli detta!
image155

Denna att fira julafton i. 

Coast Striped Bandeau Dress
Denna att ha på nån fin middag- shore att jag får gå på nån sån!

Självklart önskar jag mig en kropp som ser grym ut i de båda klänningarna + en klädsam solbränna...

klänningarna kommer från asos.com

Ångest

Sitter här efter att ha jobbat klart mitt sista jobbpass inför julen- och har ångest!!! Fan alla har så stora planer inför jul och nyår, fest hit, fest dit. Mellandags träningar och olika cuper. Men jag ska inte göra nåt... Har gått på stan en stund efter jobbet, för att spana in om jag hittar nåt att lägga vantarna på när rean nalkas. Men näe, inte nåt. Så blir en billig rea för mig. Ska inte ens gå, tror jag. Som tur är ska jag jobba 28,29. Då får jag iaf nåt att göra. Usch! Varför känner jag sånt vemod och sådan ångest?

Kanske ska sätta fram lite tomar ikväll, men nåt tomtelandskap blir det inte i år, hittar ingen bomull :( Å då blir det ju ingen snö... Är ju iof ingen snö ute, så det kanske blir mer verklighetstroget då...

Aja, hoppas att ni som läser detta får en underbar jul! Det kommer jag med få, känner mig bara lite ensam! Puss och kram!


Godnatt saga...

Nu har jag nannat min älskade! Ville bara tala om att vad som än hände så kommer du alltid att ha mitt hjärta!!! Love You!!!  Råtto och Potto...
image154

Julmat...

Julmat, ja det är vad min söta Hanna vill äta. Hihi typ jämt denna årstid... Så imorgon ska jag verkligen göra ett seriöst försök att hinna äta lite julmat på lunchen med henne! Bara så ni vet!!!

Bloggdesigne

Hihi! Skam den som ger sig. Efter mycket knopande så tror jag att jag äntligen börjar få lite kläm på det här... Det som kan tilläggas är att jag verkligen inte har nån aning om vad jag sysslar med! Men, men juligt ville jag ha, juligt har jag fått!!!

Nu har jag precis stått och frusit i stallet i 2½ timma, hästarna har fått nya skor... Å som den snälla syster jag är så stallde jag upp när syster yster frågade om jag kunde tänka mig att vara hästvakt...

Mmmm, luktar underbart här i huset på landet. Mamma bakar julbröd, vet inte om det är vört, men vi har det till jul iaf. Å gott är det, hoppas på att få i mig en julskinke macka innan jag tuffar in mot stan igen...

oj oj oj!!!

Nu har jag försökt att göra om bloggen lite... Ett tag var det faktiskt lite rött på några ställen... Hade jag vetat vilket pyssel det var att göra detta hade jag börjat vid midsommar! Ett stort tack till Helena som ännu en gång hjälper mig när jag är lite i nöd! :P Men min blogg får nog vara såhär- rosa och lite tråkig...

Men om jag börjar nu så kanske den blir fin till midsommar istället! Men Helena har lovat att hjälpa mig nån dag, så får väl bjuda hem flickorna på lite glögg i mellandagarna eller nåt! :)

Nu ska jag bädda ner mig i min säng, som egentligen är en soffa... Men det är ju så- jag KAN bara inte sova själv i sängen den första tiden. Det går bara inte... Måste iaf ha lite sällskap av tv:n... Men ska lägga mig och läsa lite i min bok. Eller vänta lite, om 2 min börjar sex and the city... Nu vet jag vad jag ska göra! :)

Puss och Kram på er!!!

Dior

Jag tycker att Dior har en hel del fina saker att spana in... För mer än så kommer det nog aldrig att bli för min del! Men här är två saker jag inte skulle bli ledsen över att få i julklapp!!!

image146
Dessa solbrillor eller ett par liknande, kanske med lite stenar på... De skulle kännas fint att spatsera omkring i lite i sommar... Åhh vad jag kängtar dit redan!!!

image147
Även dessa skor skulle sitta fin fint på mina fötter!!! Shit vad jag tycker de är fina!!! Detta är verkligen min stil, vad jag gillar!!! Synd att jag inte har större plånbok! :(

Bilderna och många fler hittar du på www.dior.com


För den som vill ge mig skorna i julklapp har jag 38.5 i storlek!       :) :) :) :)

Ensamheten...

Det är så otroligt ensamt här hemma numera. Ingen som säger nåt, ingen som sjunger Johnny Cash tills jag blir galen... Ingen som kollar på dåliga krigsfilmer. Inget... Ingen kram när man kommer hem... Inga svettiga fotbollskläder i duschen som gör att det stinker, numera skulle jag älska den lukten! Ingen som diskar i det blommiga förklädet.

Ingen som somnar framför tvn varje kväll. Ingen att krypa nära när jag fryser... Ingen att få stöd av när saker är jobbiga... Ingen att äta ihop med. Ingen att planera framtiden med. Ingen att bråka med, men nu skulle jag välja mina fighter...

Ingen att krypa upp hos i soffan. Ingen att jävlas med... Ingen att rådfråga. Ingen smart jävel som vet allt mycket bättre än mig, åhh vad jag längtar efter våra disskutioner! Ingen att skjutsa till träningen... Ingen att komma hem till! Ingen att leva för...

För Robin, det var du som fick mig att leva! Det var du som fick mig att förstå att även en tjej som jag, med ett förflutet jag inte är stolt över, faktiskt kunde få känna äkta kärlek! Jag saknar dig varje sekund! Å det som gör så förbannat ont i mig är att jag har fått dig att känna sån smärta!!! Förlåt!! Förlåt av hela mitt hjärta!!! Jag vet att vi lider båda två... Det ända jag vill är att du ska älska mig igen!!! För jag kommer aldrig att sluta älska dig!!! Du är min stora kärlek och det kan inget ändra på! Vissa saker vill jag inget annat än att radera ut av mitt liv, men tiden som jag fått med dig, den vill jag rista in i stjärnorna för alltid!!! Den tiden kommer alltid att finnas i mitt hjärta!!!

Jag älskar dig!!!

Mamma

Ibland är mamma en sån där ängel som jag vill att hon ska vara jämt! :) De som läst mitt senaste inlägg vet att jag är riktigt förkyld :(

Men vad händer? Jo mamma kommer med medicin, clementiner, tekakor, julskinka, apelsinjuice, yogurt, mjölk,  julmust och skumtomtar!!! Jag vart så otroligt glad! Det kan jag nämligen tala om, att ha flyttat hemmifrån och vara sjuk... Det är det värsta som finns!!! Ingen som pysslar om en... Nu vill jag inte att folk ska vara daltiga med mig, men bara att nån kommer med en kopp te värmer så otroligt mycket för själen!!!

Robin kom förbi igår kväll sent.. Det var så skönt att känna hans armar om min kropp! Tårarna trängde fram i ögonvrån och allt var så omskakande... Han skulle dock bara hämta sin rakhyvel och hans kompis K. stog utanför och väntade... Fan det här låter ju som värsta fjortis fasonerna!!! Kanske det de´är med?! Men jag älskar honom SÅ mycket!!!

Förkyld...

Sitter hemma och är förkyld... En olycka kommer sällan ensam som mamma säger. Hatar det uttrycket! Men vad ska man göra? Det är väl bara att rida ut stormen, förr eller senare ger den väl sig... Man blir ju sådär jätte snyggt julröd runt näsan iaf. Kanske tur att det är nåt som har lite julstämmning här hemma iaf...:P

Idag är det 10 dagar kvar till julafton, den sista vi kommer att fira i vårat hus... Nästa år blir det i det nya! Det är både med längtan å glädje jag tänker på det... Har typ massa julklappar kvar att köpa med. Måste se till att komma ut på stan nästa vecka å göra klart det. Hade så gärna velat gå på tomtenatta... Men när man är sjuk och inte kan jobba kan man inte gå på stan, sådär är jag stenhård!!!

Hade ett långt och härligt samtal med Robin igår... Jag hoppas att vi någongång kan hitta tillbaka till varandra, för han är min stora kärlek! Å alla vet ju att den släpper man inte bara sådär. Så länge det finns liv finns det hopp, och  jag kommer aldrig sluta hoppas...

Tack!!!

Vill samtidigt passa på att tacka er som står ut med mitt ältande och min gråt- ni vet vilka ni är och det värmer ska ni veta. Är dålig på att visa uppskattning nu.. men ni finns i mitt hjärta!!!

all by my self...

ok lite mera självömkan... För jag är ledsen... Ibland är det skönt att få vara ledsen, ibland är det bara dumt. Vad jag vet är iaf att för att kunna gå vidare så måste allt få komma ut! Å det gör det väl förr eller senare... Hoppas förr. Men det ni ska veta gott folk, det är att jag aldrig har "sörjt" en kille ordentligt förut. Dels för att de inte varit värda att sörja över å dels så har jag varit så satans rädd för att vara ensam. Så jag har gråtit en, kanske två dagar å sen har jag snabbt som ögat gått vidare. Å det tänker jag inte göra denna gång... Jag tänker vara ledsen, jag tänker vara arg och jag tänker vara det när jag vill. 

 

Ingen förstår det som JAG känner!!!

Jag vet att folk menar väl, men jag spyr på ordet Ryck upp dig!!! Seriöst var hellre tysta än att säga det 1gång till till mig!!! I tisdags gjorde min älskade pojkvän slut, det kom som en jävla käftsmäll för mig!

Idag fick jag veta att jag inte kom in på skolan jag sökt till... Detta innebär att jag måste fortsätta på jobbet jag avskyr att gå till! Som jag gråter över nästan varje dag, bara för att jag vantrivs så pass! Men i den här j** skit stan växer inte jobben på träd direkt!

Dessutom måste jag nu komma på vad jag kan tänka mig att läsa istället, för att jobba kvällar å helger inom restaurang. Det funkar bara inte!!!

FÖRLÅT!!! Men jag blir galen av denna situation! Jag vet inte vart jag ska ta vägen, det kryper i mig och snart exploderar jag!!! Asså jag KLARAR inte detta!!!!!

Äkta kärlek

Den som tror på att det finns äkta kärlek är ju för fan helt blåst! Det  som händer är att du får ditt hjärta krossat... Kärlek ska väl för fan få dig att må bra!? Jag är så jävla dum i huvudet som ens för en sekund trodde att du skulle kunna älska mig för den jag är!!!

Varför hoppas?

Återigen har det hänt, varje gång jag ser fram emot nåt så går det käpprätt åt helvete! Så lyd mitt råd gott folk: Se aldrig, ALDRIG fram emot nåt!!! Ni blir bara besvikna!!!

Jag kom inte in!!!

Ytterligare ett slag i ansiktet... Jag kom inte in på skolan, dessutom vart jag 14 reserv av 20 möjliga... Alltså var jag verkligen bland de sista!!!  Ännu en gång har jag fått det bevisat: Jag suger verkligen!!!
Nu har jag absolut 0 att se fram emot, ingen ljusglimt. Allt är precis jävla nattsvart!!! 
Och H. som sa att det bara kunde ljusna efter att Robin hade lämnat mig, att eftersom jag redan var på botten så kunde jag bara komma uppåt... Ledsen att säga det gumman- men det blev värre och jag vet inte hur jag ska klara detta...


Ett mezz, ett telesamtal och massa tårar...

Efter ca 3 timmar fick jag äntligen ett mezz igår. Min "älskling" hade somnat av ren utmattning på vardagsrumsgolvet... Men vi pratade en stund, iaf tills han somnade mitt i samtalet... Då kom tårarna igen... Ville inte gråta mera inför honom, men jag kan inte hjälpa när de tränger fram! Jag älskar honom så otroligt!!!

Varje gång jag kommer hem så kollar jag upp mot fönstret för att se om det lyser, när jag kommer in genom dörren kollar jag efter han skor, sticker in huvudet i vardagsrummet för att se om han sitter där. När jag insett att han inte gör det måste jag ändå ta en titt in i sovrummet för att kolla så att han inte ligger inne i sängen och gömmer sig... Men han är aldrig där, och han kommer inte vara det heller. Men jag kommer aldrig sluta att hoppas!!!

Robin, du är och kommer alltid att vara den största kärleken jag någonsin haft!!!

Ringer snart = inte alls!

Fan ta dig!!! Du vet hur mycket jag saknar dig! Du vet hur mycket det betyder för mig att höra din röst... Så varför sårar du mig så otroligt genom att säga att du ska ringa snart, å sen inte göra det?! Du vet ju hur ledsen jag blir!

Ringer dig snart...

Hur lång tid är det? För mig är det ca 10-15 min... Inte närmare en timma! Åhhh, snälla ring då! Det är ju dig jag längtar efter!!!

Fan bara hälften rätt...

Blev bara 2 rätt, gissade fel på Jessica och Sofia... Nu är det bara att hålla tummarna för att det går bra för alla paren! :)

Bonde söker fru

I halv tid har jag prickat in 2 rätt av 2 möjliga! Efter pausen ska de 2 som återstår välja... Jag hoppas på Lena och Matilda... Hoppas Hoppas!!!

Ben och Jerry - Det finns en gud!!!

image143Detta är vad jag ska proppa i mig ikväll... Framför Bonde söker fru, å så ska jag tjuta riktigt mycket över alla lyckliga par. Å så ska jag tjuta ännu mera för de som blir svikna!!! Tror det blir en kanon kväll!!!

Can't get you out of my head

Hatar egentligen den här låten, men den stämmer... Åhhh så den stämmer!!!


jag älskar dig Robin!!!

Ingen sömn, inatt heller...

Jag kan inte sova. Detta är andra natten i rad som jag inte kunnat sova. Jag ligger och stirrar på tv eller rakt upp i taket, mest i taket. Skulle behöva måla om det, det har blivit missfärgat på ett par ställen... Jag har ingen aptit, försöker att pilla i mig lite. Men bara för att jag måste, jag mår så illa!

Just nu vet jag inte hur jag ska klara mig, jag älskar dig fortfarande, det kommer jag alltid att göra! Det finns ingen som harkommit mig så nära som du, och det var det som förstörde allt! Om jag kunde få nåt ogjort så skulle det vara mitt "gamla" liv. Tro aldrig att du kan komma ifrån ditt förflutna, på ett eller annat sätt slår det dig rakt i ansiktet förr eller senare! Åhhhh, Robin kom tillbaka!! Jag fixar inte att leva utan dig! Det var ju vi två ju... Vi hade ju så fint, eller var det bara jag som fantiserade?!

Alla dina fina ord är fastbrända i min hjärna, jag kommer aldrig att glömma dem... Snälla det gör så ont i hjärtat, tårarna tar aldrig slut! Jag älskar dig så otroligt mycket!!! Fan, hur ska jag kunna leva utan dig???? Förstår du inte att du är mitt livs kärlek, ingen har eller kommer kunna mäta sig med dig!!!

Jag känner mig så ensam, jag VET att jag har vänner runt omkring mig! Å jag är så otroligt tacksam för det! Men det är ju DIG som jag vill ha vid min sida!!!

Vi som skulle handla julklappar på fredag, vad ska jag nu göra... Det känns som om julen kvittar, jag som längtade så efter en RIKTIG jul i år!!! Med DIG!!! Fan, jag går sönder!!!!

Ensam...

Det blir alltid värre framåt natten
Långt från alla ljusen alla skratten
Ligger vaken
Tänker på dig
Minns för mycket
Å är ensam

Precis så här...


Krossat hjärta...

Jag levde för oss, bara oss... Jag älskade dig som jag aldrig älskat förut!!! Jag kan inte se ett liv utan dig... Vem är jag när jag inte har dig...

Slut!!!

Det är inte sant, det kan det omöjligt vara!!! Fattar du inte att jag älskar dig!!! Lämna mig inte!!!!!

Linkan med Lotta!!!

Började min dag med att gå upp redan kl 08.35... Sen åkte jag hem till stallet och mockade. Sen hem till stan igen och tog en dusch, snabb fix efteråt och iväg...

Stannade till på Hööks för att försöka hitta julklapp åt syster hästgalning, blev en liten grej, men vad får hon se på julafton!

Vidare till elgiganten och där blev det en dvd med Astrid Lindgrens jul! Hittade ett par skor till min brukare i födelsedagspresent på skopunkten...

Därefter lyckades jag ta mig fram genom den smått kaotiska trafiken och hittade faktiskt hem till Lotta utan att åka fel!

Vi hittade både det ena å det andra inne i stan å Lotta höll på att bli helt ruinerad inne på Cubus, men Lotta jag håller fortfarande på klänningen!!!  Själv hittade jag PRECIS den julklapp jag önskade hitta till Fia... Sen vart det även en T-shirt på Cubus, tyvärr inte den med renen som jag så gärna ville ha. Men en lila med snögubbe... Sen vart det även en jätte fin svart klänning i lsare modell med lilarosa+ silver färgade stenar runt kragen och nertill... Den ska jag ha när Hanna å jag går ut nästa gång!

Nu har jag tillbringat kvällen med att äta julskinke macka med julmust till... Har zappat mellan massa olika program. Därimellan har jag mezzat med en smått dräggfull (?) sambo...
Kan bli en intressant avslutning detta!!!

Glögg med tillbehör!!!

Tack Hanna och Robin för en supertrevlig kväll, särskilt slutet!!! Haha!!!! Hanna hade som vanligt infriat alla förväntningar som den perfekta vännen! Jag hade glögg (saftglögg) och russin+mandel klart när hon kom hit. Med sig hade hon en stor påse innehållandes ytterligare en stor påse, denna innehållandes GODIS!!! Därutöver kunde vi plocka upp julmust, pepparkakor, grönmögelost, chips, mineralvatten och även ett par alldeles utsökta brownies!!!

Är hon inte underbar så säg!!! Men nästa gång är det vi som står för kalaset...

Å som vi kunde konstatera i slutet av kvällen, ensam är stark!!! HAHA!!!

Marie Picasso!!!

Ett så stort grattis som det går att utbringa till Marie Picasso!!! Hon är SÅ värd det!!! Äkta glädje!!! Å så hon kan sjunga sen!!! LOVE!!!!

image142


Christina Aguilera

Satt och sökte runt lite bland bilder på google och hittade dessa fina på lite av min idol Christina Aguilera.  Jag har alltid gillat henne och hennes stil... Även om Dirty tiden var lite i det lättkläddaste laget för mig... Men nu tycker jag verkligen att hon är så VACKER! Har ju hennes parfym som jag gillar jättemycket!

Har kommer några bilder på vad jag tycker en av världens vackraste människor...


image137 
Här skymtar man bäbismagen! Så som hon går klädd här fast med ett par svarta stuprör,
är precis så som jag skulle vilja se ut!!! Bara LOVE detta!!!

image138
Denna bild är typ den vackraste jag sett - EVER!!! Jag blir helt galen, vill vara henne där!!!

image139
'Tjejen klär sig så vackert, det jag gillar är att hon ändå bryter
av med nätstrumpbyxor och på så sätt får sin egen stil!



image140

Lika fint och vackert som alltid! Hon har klass!!!

image141
De klassiska röda läpparna klär verkligen denna skönhet!

Avslutningsvis så lägger jag in denna underbara låt!!! Den betyder så OTROLIGT mycket för mig. När jag hade min jobbigaste period i mitt liv så lyssnade jag på den hur mycket som helst! Texten är hur bra som helst och den hjälpte mig verkligen att resa mig upp!!!



Julfeeling

När jag numera tänker på jul så är det inte främst julklappar jag tänker på... Inte så mycket iaf ;) Utan det jag främst tänker på är Mat & Godis!!!

Den som kan slå Leila på fingrarna vad det gäller det, den personen skulle jag vilja träffa!!! Leila är min matgud. Söt som få, glad och hela tiden sånt glitter i ögonen! Hon är så himla BRA!!!
 
Skulle vilja ha henne som vän som kom hit och lagade lite god mat eller gav mig lite julgodis såhär i juletid... Eller så skulle jag lätt nöja mig med all hennes köksutrustning! Den är ju bara så FIN!

Ja du kära läsar, jag är nog lite kär i Leila... :P


image135

Den här fina bilden hittade jag på tv4.se

Filmkväll var det ja... :P

När familjen P/H ska ha film kväll börjar det allt som oftast med en sen kvällsmat. Idag vart det 21,30 som vi intog den... Sen väljer vi film, vilket oftast tar sin tid då vi vill se olika... Sen när jag har fått min vilja igenom, typ 95%av gångerna så startar vi filmen... Sen infinner sig fenomenet!!! Robin SOMNAR!!! Å idag tog han nog rekord... Tror vi kollade max 3minuter innan jag märkte att han snarkade...

Det roliga är att han vaknade till av att jag började prata med honom, säger att han börjar bli trött men att han VERKLIGEN ska försöka hålla sig vaken, 5 sek senare (jag räknade!!! ) sover han igen! Hihi!!! Så bara att väcka honom igen och fråga om vi ska se på filmen någon annan dag... får ett mm till svar och sen en snarkning. Bara att stänga av filmen och sätta sig vid datorn... Så ser våra filmkvällar ut!

Vill passa på att Tacka Hanna för allt stöd och support idag... Var en nervös start och även om det ibland att läsa fel på norr och söder så kom vi fram! Att vi dessutom tog oss en morgonpromenad upp och ner i backen stärker ju bara våra benmuskler! Hihi!!! Tack Hanna för en superbra dag! Å nästa gång SKA vi hitta Åhllens!!! Haha!!!

Pjkvännen som har DET!!!

Min pojkvän är ett strå vassare än alla andra killar förstår ni. Han har DET! Jag blir alltid lika glad när jag ser honom, och det pirrar fortfarande till i magen på mig, trots att vi firade 9månader igår. MEN nu var det ju så här, tydligen har BÅDA glömt bort att det var igår! Jag själv kom på det nu... Men jag har en känsla av att Robin kan ha varit medveten om det igår, för han liksom fiskade efter nåt igår... Hmmm, får fixa till det här innan jobbet allt!

Så Robin om du läser detta så FÖRLÅT!!! Men ikväll är det du och jag! ;) PUSS på dig!!!

Julstämning!!!

Igår började jag göra lite julfint hemma och idag har jag fortsatt. Igår kom julslingan på balkongen upp samt julgardinerna i vardagsrummet. Eller är väl igentligen inga jul gardiner så, men röda å fina är de iaf! :)

Idag kom gardiner o duk upp i köket. Lite julblommor är inhandlade å står fint i sina krukor...

Nu ska jag bara göra fint runt om med, lite stökigt här hemma just nu. Men det är ett tag kvar till jul som tur är!!!

Imorgon efter jobbet ska jag hem och göra garderobsinventering inför intervjun på torsdag, lite kontorsaktigt har Hanna tipsat mig om... Hmm, har jag ens några sådana kläder, förr gick jag alltid klädd så. Men nu, jeans å tröja here I come..

Å min älskling är sjuk... Han snorar som bara den och har ont i halsen! Å när man är sjuk så vill man ju bli omhändertagen så jag ska pyssla om honom lite nu! :)

Skriver mera imorgon! Puss och Kram!!!


Jobbigt!!!

Idag har jag ytterligare en sån där dag då allt är jobbigt! Jag vill ingenting. Ont i magen har jag, som alltid... Åhh jag vill bara att det ska bli torsdag och att det ska gå bra på intervjun så kommer allt kännas bättre sen! Hoppas jag...

Skulle ha tränat idag, men Robin hade sovmorgon och jag skulle skjutsa honom... Men imorgon SKA jag simma! SÅ det så!

Vill att älsklingen ska komma hem nu, så jag hinner säga hej... Men ser mörkt ut för det. Ska stcka till de "lovely" jobb nu. Skriver mera imorgon, eller ikväll, eller inte alls... Fan...

Det bidde en ½ ost...

Lovade att återkomma med vad jag köpt på gammeljul, å det blev inte mer än att jag å mamma köpte en god ost att dela på... Smaskigt till jul...

Men på vägen hem hittade jag mitt nya smultronställe, å där inhandlades det grejer till en egengjord dörrkrams kan jag säga...

Förresten så har nån jävel snott Robins 2a (!!!) cykel här utanför i natt! Asså jävla idioter ge FAN i andras grejer!!!

Nu ska jag sova!!! Puss



image134

Gammeljul!!!

Strax kommer mamma å minsta syster å hämtar mig å bilen beger sig iväg till gammeljul!!! Får se om jag gör några inköp... Skriver mera ikväll om det!

RSS 2.0