Ett gott skratt förlänger livet!

Efter en dag som inte alls blev som jag ville, åkte jag och hade pass på Feelgood. Angelica var sjuk så jag fick vicka :) Det var nog det bästa som kunde hända. För efter passet var jag glad o pigg! :) Tack darling för att du blev sjuker ;)

Nu sitter jag o kollar runt på diverse sidor, å vad säger man... Precis som i rubriken skulle jag vilja säga!!!

Sen har jag en liten undran med... Vad har hänt med H1 o H2? Saknar era uppdateringar!!! Den ena, lär mig aldrig vem som är vem, men de är ju typ 1 o samma, vet jag dock vad hon gör idag/kväll...

Puss o kram på er!!!

Trött!

Blev en lång arbetsdag idag, började på dagis, mellan landade en snabbis på feelgood o hade pass, avslutade med att knåda lite kroppar på salongen. Jobbade från 8-20 så var rätt trött när jag kom hem, är jag iof nu med. Så tror jag ansluter mig till kudden!

Puss o kram på er!!!

Lite ledsen och MYCKET frusen...

Har frusit i 2 dygn nu, så sjukt kallt ute ju! Spelar ingen roll hur mycket jag klär på mig när jag sitter här i soffan- jag tinar inte upp :P

Är lite ledsen i ögat med, snart är mitt vikariat på fritids slut, o jag vet återigen inte riktigt vad jag ska göra :( Ska skicka iväg några ansökningar, så får väl hoppas på dem!

Imorgon kommer lönen från feelgood, blir ju inte direkt rik på den, men det är alltid nåt iaf :)

Nähä, sova var det ja....

Puss o kram på er!!!

Nu ska det bort...

Å då menar jag det som tyvärr vart lite "guld-aktigt" när jag så att säga skulle ffixa utväxten häromdagen... Så håll nu för guds skull tummarna för mig!!!

Lång dag väntar...

Imorgon börjar jag jobba kl 8 på Feelgood, ska ha pass som vanligt! :) Sen bär det vidare till dagis där jag ska vara till ca halv 2. Efter det går jag över till Fritids och där jobbar jag till halv sex. Sen blir det raka vägen hem för att tvätta. Borde åka förbi typ öb o köpa flyttkartonger med, vill packa ner alla sommarkläder nu!

Får se vad det blir! Nu ska jag försöka sova...

Puss och kram på er!!!

Funderar...

Jag funderar så mycket numera. Fast ändå inte som förr, tror jag är rädd för sanningen. Men vad är sanningen? Är väl det jag borde ta tag i o komma fram till. Inte lätt att ha mig i sin närhet. Jag är en person utåt och en person inåt. Önskade att jag kunde vara samma utåt som inåt, fan vad allt skulle vara enkelt då!

Men livet ska väl inte alltid vara enkelt... Antar jag iaf!

På torsdag NÄSTA vecka ;) ska jag träffa Mikaela! Det ska bli toppenkul! Har inte träffats på år och dagar! Har inte ens sett deras hus ju! Det är verkligen på tiden nu!

Just nu är klockan halv 2 på natten och jag borde sova, men kan inte. Jag som var så duktig och somnade tidigt på kvällarna och gick upp skapligt på morgonen. Jag är precis tvärt om nu... Inte alls bra det här!

Idag fick jag veta att ytterligare en kär vän är på väg att lämna staden... Har ju iof vetat det länge, o nu vart det ju kortare än väntat vad gäller avstånd. Men jag kommer iaf känna mig ensam, även om vi inte hinner ses så ofta. För hon är den sista jag har kvar här som är min nära vän. Visst känner jag många fler, men inga jag direkt umgås med... Men jag är otroligt glad för hennes skull på många olika sätt! Så kul att livet rullar på för henne!

Vad gäller mig så känns det som att det bara blir snurrigare o snurrigare! Å det är väl tyvärr så att det bara är jag som styr över detta...

Ge mig ett hus, en karl o 2 ungar så vore allt fixat o klart! Men nu är jag inte där än, låååååååångt därifrån faktiskt. Står snarare o väger om jag ska tillbaka på ruta 1 eller fortsätta framåt på rutorna. Svårt det där, särskilt då avståndet faktiskt påverkar mer än vad jag kanske ville se från början... Får se vad som händer o sker.

Puss och kram på er!!!

Blir så glad!

Ibland gör barn en så glad så tårarna nästan trillar nerför kinden! Idag var en sån dag:) Gick över en snabbis på fritids, o då kom R o E springandes. R var först fram o kastare sig runt höger ben o utbrister: Åhhh Therese! E är snart framme o kastar sig runt andra benet o ropar: Min kärlek!!!

De är så underbara barnen!!!

När jag sen skulle gå hem möter jag en mamma med barnen E o T i släptåg, varpå hon säger till E: Titti där kommer ju din favorit fröken Therese! E strålar med hela ansiktet o utbrister: Jag vill vara på fritids. Jag svarar att: Jag är på väg hem nu... E svarar: Då vill inte jag vara på fritids :) När jag sen berättar att jag ska vara hos henne på dagis hela torsdag förmiddag så blir hon så otroligt glaad o bara skriker : Åhhhh kurragömma!!! Hennes mamma börjar skratta o berättar att E pratar om mig hela tiden hemma o hur mycket hon tycker om mig! När de sen börjar gå bortåt hör jag hur T säger : Therese är min älsklingsfröken! Å sen hinner jag kanske 3-4 meter innan båda barnen skriker: Heeeeej dåååå Therese Fröken!!!!!

Hihi! Sötare ungar får man leta efter!!! De kan verkligen göra hela ens dag!!!

Dagens kick....

Idag när jag hade pass så kände jag mig inte direkt på topp. Halsen var liksom inte riktigt med mig o rösten skar sig då o då.... Tyckte liksom inte att jag nådde fram till mina deltagare. Men det gjorde jag tydligen! :) En tjej som brukar köra med mig kom fram efteråt å sa följande : Vilken energikick du är!!! Jag är alltid så lycklig efter dina pass!

Förstår ni vilken jättefin kommplimang det är!? Blev så glad! Särskilt då jag förklarade att jag inte kände att jag nådde fram idag varpå hon och en tjej stog bredvid intygade att jag visst gjort det. Å den andra tjejen sa att det var jättebra och att jag verkligen hade med mig hela poolen! Kul!!!!

Sådär nu har jag fått ur mig lite skryt ;)

Dagens bästa:

1. Att få beröm när man minst väntar sig det är verkligen något alldeles extra!

2. Chagall har inte ont i sitt brev längre...

3. Min förkylning verkar vara påväg bort :)


Dagens mindre bra, som kan bli bättre nästa gång:

Alla snor papper jag strör omkring mig, för näsan rinner nämligen fortfarande...


Puss o kram på er!!!

Mormor 75 år!!!

Hela eftermiddagen och kvällen har jag spenderat hemma hos mormor då hon fyller 75år idag. Grattis! Det blev god mat och tårta. Var ca 20 gäster, de flesta från gatan där hon bor. Man börjar dock märka på dem att de börjar bli bra gammla nu. Å mormor, ja vad säger man... Det är bara fler o fler fräckisar som poppar upp ur den munnen...

Innan jag åkte till mormor så jobbade jag några timmar, var ganska så lungt på jobbet idag. Några barn hade dansuppvisning. Det är så jag får tårar i ögonen när jag ser sådana saker. De är så duktiga o det är så fint!

För att sammanfatta den här dagen:

Dagens 3 bästa:

1. Trevligt prat o mycket skratt med mina 2 fina systrar. Tycker familjen blir allt mer tight!!!!

2. Barnen på jobbet, åhhh vad jag gillar dem!

3. Kommentarerna jag fick när jag bytte om, det betyder så mycket att få höra att man är fin! :)

Dagens mindre bra...

ALDRIG o då menar jag ALDRIG ska jag låta någon av mina föräldrar eller närstående lukta kiss och svett! Det är så veder

Dagens bästa/mindre bra...

Dagens 3 bästa:

1. Att lilla E. på dagis är så supergosig mot mig! Att hennes mamma dessutom berättade att hon pratar oavbrutet om mig hemma gör att det värmer i hjärtat på mig. Lilla trollunge!!!

2. Jag lyckades trots röst o relativt utbruten förkylning hålla ett riktigt bra pass idag på Feelgood!

3. Att det finns vissa personer här på jorden som ljusar upp dagen när man som bäst behöver det!


Dagens mindre bra, som kan bli bra nästa gång:

Att mina tankar om sömnproblemen har tagit över för mig. Detta är något som jag inte alls är kompis med...


Puss och kram på er!!!

Ny natt väntar....

Det lider mot kväll, en senare kväll för att vara mera exakt... Jag längtar inte efter att sova, jag har kommit dit alla undrat om jag är. Ni vet när man funderar och oroar sig för om man ska kunna somna eller ej. Har inte kännt detta innan, men nu känner jag stor ångest inför kvällen. Känns inte alls bra, inte alls.

Förkylningen kan man nog säga har brutit ut nu, men så länge jag inte har 40 graders feber som sist så kör jag på! ÄR ju bara lite slö i kroppen och lite snorig. Lite whiskyröst har jag visst med... :P

Gaaaah, jag har börjat o undra över så många saker på sista tiden. På livet i allmänhet och mitt i synnerlighet! Allt ska synas i sömmarna känns det som. Undrar över så mycket och finner inga svar. Har så mycket jag skulle vilja veta, men är rädd för svaren. Så snälla var min vän nu, för jag tror att jag behöver dig... Inte ofta jag känner att STARKA jag faktiskt behöver någon, men just nu känner jag mig inte så stark. Ska jag vara ärlig så känner jag mig ganska liten och ensam med mina tankar.

Sug på den här liksom, ingen å då menar jag ingen, vänner som familj som närstående, känner mig innerst inne. Finns säkert ganska många som tror sig känna mig, för jag anses vara så öppen och pratglad av mig. Å det är jag, till en viss grad. För tänk efter, hur ofta har du hört mig säga vad jag känner och vad jag vill och tycker?... Inte så ofta... Du kanske tänker att joo men Titti säger ju ofta vad hon känner o så... Joo visst, men jag har lärt mig ett knep. Om jag säger JAG tillräckligt mycket i en mening och försöker låta så säker som möjligt då tror folk att det är det jag menar. Men se bortanför orden... Tror du verkligen att en ganska slätstruken mening är hela sanningen om vad jag tycker, tänker och känner?

Annledningen till att jag har så svårt för att öppna mig fullt ut är att jag blivit sviken så många gånger. Jag har litat på folk och de har vänt mig ryggen... Det finns folk i min omgivning som känner mig ganska så väl, men inte hela mig. De som är närmast att känna hela mig är en tjej och en kille, båda står mig mycket nära men på olika sätt. Jag älskar dem båda så otroligt mycket. För de har gett av sitt hjärta till mig! Saknar dem båda när jag inte får vara med dem i den utsträckning jag skulle vilja... Det finns en del andra tjejor i min omgivning som jag verkligen skulle vilja öppna mig för, och jag har varit på väg ibland. Men så kommer skräcken, vad händer om jag gör det!? Ska jag bli utelämnad en gång till då... Vet inte om jag skulle klara det, så kanske lika bra och hålla de sista bitarna inom sig. Men å andra sidan kanske det är det som gör att jag aldrig riktigt känner att jag kan lita på nån. Just för att jag inte tillåter mig själv att göra det....

Djupt inlägg det vart idag! Å precis när jag skrivit klart den meningen så skriver en av ovannämnda till mig på msn. En helt vanlig mening som inte betyder något. Men för mig GÖR den det, för mig har den stor betydelse. Å den får mig att känna mig så otroligt betydelselös. Fan du betyder så mycket för mig, varför kan du inte visa lite tillbaka?! Det är sånt här som gör att jag väljer att svälja och försöka möta omvärlden med ett leénde. För om man ler så frågar ingen, o gör nån det är det bara en artighets grej.

Stackars min familj som får ta gallan jag spyr upp över detta då och då. Jag älskar dem över allt annat, även om jag minst sagt kan bli galen på dem. Men jag blir ändå ledsen, för de känner inte mig inners inne. Å jag känner inte dem inners inne heller. Har alla det såhär, eller är det mina sömnproblem som börjar sätta sig på psyket?!

Får glädja mig åt att jag iaf har fina ögon, det är ju alltid nåt ;)

Puss och kram på er!!!

Ja jag säger då det...

Hihi! Fullt med kommentarer idag... Var dock mest om att jag är utmanad. Men till skillnad från er andra så gillar jag det lite iaf ;)

Ok låt oss börja....

De extremt lätta reglerna är de som följer;

-
länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg
- berätta sju saker om dig både alldagliga och knäppa
- Utmana sju stycken i sluten av inlägget och länka till dem. Låt dem veta att de blivit utmanade genom att skriva en kommentar i deras blogg.

And off we go...


1. Jag älskar godis och skulle kunna leva på det för alltid :P

2. Jag är i valet och kvalet om jag ska färga håret riktigt RÖTT eller göra det riktigt LJUST

3. Jag vill bo i ett hus på landet med skogen runt knuten, helst Nuuuuuu!

4. Jag har sovit 1 hel natt på lite mer än en månad, sjukt trött men kan inte sova! :(

5. Jag vill operera mina ögon så jag slipper glasögon och linser

6. Jag är overhört stolt och glad över att jag fått jobb på Feelgood, det är så otroligt roligt!!!

7. När jag är bakfull får jag ett otroligt sug efter bananasplit- å vill äta den med HÄNDERNA... Har dock aldrig gjort det!

Sådär.. då var det det där med att utmana några då,.... 7 st skulle det visst vara. Men då jag mer eller mindre bara läser
H1&H2 bloggarna så blir detta lite svårt.. Så sorry (?) Johan men det är bara du som återstår! ;)


Nu ska jag snart sova då jag bara sovit 2 timmar i natt och jobbat 10timmar. Är död i kroppen, men känner mig inte trött. Vilket jag borde vara...

Så avslutar med dagens 3 bästa:

1. Att jag överhuvudtaget kom upp idag är ett mirakel

2. Det finns vissa människor som sätter sina spår hos en, som är som änglar i ens närhet. Jag har ett par i min närhet, o en av dem närmre än vad jag kanske trodde...

3. Passet idag på Feelgood var grymt, JAG var grym. Fasen att det var sista vikariatet på onsdagar, för 17singen vad kul det har varit!

Dagens mindre bra, som kan bli bättre nästa gång:

Nu börjar det snart bli dags att ta tag i mina sömnproblem, förkylningen blir inte direkt bättre heller :( Ont i halsen som bara den... Men, men imorgon kör vi pass igen! :D


Önskar er en underbar resa!!!

Imorgon åker Pia och Kim iväg på vad jag tror en underbar resa. De kommer nog få vara med om saker som många av oss andra inte ens kan föreställa oss... Jag önskar dem en helt fantastisk resa och att de kommer hem välbehållna!!!

I övrigt har jag bakat scones med barnen på fritids idag. Imorgon får vi se vad jag hittar på. Ska jobba ett par timmar på dagis innan med. Den perfekta blandningen, dagismys på förmiddagen och fritids kreativitet på eftermiddagen.

Direkt efter jobbet i Nykyrka så ska jag jag åka och ha pass på Feelgood. Ska bli skitkul som vanligt!!!

Efter det ska jag åka o handla lite och sen blir det nog en ordentlig kvällsmat för att sen avsluta dagen i soffan. Har ju pass kl 8.00 på torsdag... Så måste vila kroppen lite.

Har varit lite småhängig de 2 sista dagarna så hoppas det inte bryter ut något.

Nu ska jag avsluta med 3 dagens...


Dagens 3 bästa:

1. Gjorde scones med barnen idag och de vart supergoda!

2. Jag har myst lite med mor o far hemma hos dem på Stengården

3. Jag lyckades hitta ett youtube klipp åt syrran efter mycket letande, synd det var borttaget bara....


Dagens mindre bra, som kan bli bättre nästa gång:

Det får bli min förkylning även idag.... Är inte alls glad på den!   :(

Mycket dagens!!!

Å det blir bara det idag med... Är trött o på väg att lägga mig redan faktiskt!

Dagens 3 bästa:

1. Barnen på jobbet, ungar är underbara!

2. Alla fina kommentarer jag fått sista tiden av mina passdeltagare. Å idag fick jag mer berömm, jag blir så stolt o glad!

3. En liten avslutnings fras i stil med den jag fick av Lillan idag på Feelgood. Ibland hör man när folk säger något från hjärtat, om det så bara är att : Ha det så fint! Tack!!!

Dagens mindre bra, som kan bli bättre nästa gång:

Att jag inte kan sova om nätterna, och därmed är så trött på morgonen. Idag kom jag inte upp när jag hade tänkt mig och det är störande! Dessutom leder det till att jag får stressa som jag vet inte vad.... Bättring!!!

Dagens 3 bästa

Idag är det fars dag och det har vi firat med god mat och trevligt sällskap med familjen. Väldigt mysigt och gott vart det!

Dagens 3 bästa:

1. Jag har sovit riktigt bra inatt

2. Mammas goda mat, och min goda efterrätt

3. Att vi hade så mysigt här hos mig idag!!!

Dagens mindre bra, som kan bli bättre nästa gång:

Jag kände mig inte riktigt bra när jag vaknade igår och det sitter i idag med. Har absolut inte tid att bli sjuk nu!!!!

Dagens 3 bästa

Ja ni... idag har det varit en dag som varit ganska sisodär. Men ska försöka att se det från den ljusa sidan...

Dagens 3 bästa:

1. Vaknade utan huvudvärk, dock lite halsont

2. Fick kanske lite mer muskler när jag mockade alla våra 4 boxar

3. Jag är snäll och skjutsar på mamma och pappa

Dagens mindre bra, som kan bli bättre nästa gång:

Chagall är inte riktigt bra i ena sitt bakben, men jag hoppas att det SNART blir bättre då han går så jäkla bra just nu!!!

Puss och kram på er!!!

Dagens 3 bästa

Dagens 3 bästa:

1. After Work med Pia, om ni ska ha med mig ut i fortsättningen är det after work på Harrys som gäller, allt annat kan kvitta!!!

2. Att jag ringde min älskling och får lite värme och sällskap i natt, älskar dig!

3. Ansiktsbehandlingen hos moster idag, underbart och välbehövligt.

På delad 4e plats idag, jooo idag är det en 4e plats med....

4. Att Chagall var så duktig idag, att pappa hjälpte mig att släppa ut hästarna, att jag var så duktig o hann med allt innan 11, att Pia sminkade mig, att jag använde min fina klänning, att jag för en gång skull kände mig fin/snygg....


Många 4e platser idag, men så har dagen varit UNDERBAR!!!

Dagens mindre bra, som kan bli bättre nästa gång:

Jaaaa ni, det skulle väl i så fall vara att jag inte tagit mig ut på något kul på så länge... Men detta beror mest på en ekonomi som behöver bli stärkt... Men nu har jag hittat after work, billigt, roligt och helt undrbart!!!!



Puss och kram på er!!!


Nu är jag glad och tar o korkar upp...

Nu har jag snabbstädat lägenheten och ÄNTLIGEN hittat en klänning som jag ska ha på mig ikväll... Blev min svarta med rosa o vita stenar på som hängt i min garderob i minst ett år. Så det är väl på tiden att jag använder den! Alldeles strax kommer finaste Pia till mig o så ska vi ha en riktigt mysig kväll. Vi ska på after work och så ska vi äta. Men först ska vi fixa oss här hemma. Så det är väl bäst att jag gör som rubriken säger och KORKAR upp! Ska fixa lite välkomstdrink, å måste ju provsmaka först ;)

Puss och kram på er!!!

Arg och ledsen...

Ibland så får jag väldigt tydligt svar på varför jag ville leva ensam resten av livet... Fan säger jag bara!

Dagens 3 bra

Dagens 3 bästa:

1. Passet imorse, det ÄR så KUL!!!!

2. Tror mig ha hittat ett par linser som funkar bra, äntligen!!!

3. Jag har varit ute o ridit och fick min vilja igenom gentemot Chagall


Dagens mindre bra, som kan bli bra nästa gång:

Jag skulle ha städat idag, men så blev det INTE!!! Dåligt och slappt av mig! Skärpning krävs, särskilt då jag även struntade i det i måndags med! Torsdagar är ju tvätt och städ dag, inte bara tvättdag...


Puss och kram på er!!!

Trött

Snälla hjälp mig att bli lite pigg! Är så trött så jag snart somnar här i soffan. Måste åka o köpa mat med, Anna Skipper börjar ju om 35 min. Får nog faktiskt hoppa Mc D idag o ta mig till Maxi... Hörs senare!

Puss och kram på er!!!

Härligt pass och nya linser

Det är vad jag har hunnit med idag, allra redan! Gick upp kl 7.30 och var på Feelgood vid kvart i. Körde igång passet kl 8.01 (1min sent :P ) och så körde vi fullt ös från början till slut! Fasen vad kul det är att se allt i poolen, de tar i o de kör som aldrig förr! Å alla snälla kommentarer jag får efteråt, åhhh! Jag suger åt mig ska ni veta! :)

Efter passet blev det lite clementiner från Östenssons och sen fruktstund på Feelgood. Fick veta att det inte blir några lördags pass under jul, men att jag kommer att få köra andra dagar och andra tider istället. :) Hämtade även ut mina linnen idag, så mjuka och sköna!

Klockan 10 var jag uppe hos optikern för att prova lite linser. Blev ett par som känns riktigt bra faktiskt. Fick med 5 par o prova ett tag, så ska jag komma in nästa vecka för att kolla om jag ska beställa t.ex ett halvår.

Nu ska jag ner o byta maskin i tvättstugan för det är torsdag och det innebär tvättdag!!! :)

Puss och kram på er!!!

Fullfart idag...

Idag blev jag väckt kl 06.30 av att mamma ringde och de behövde mig på dagis en timma senare. Så bara o pallra sig upp, ta bilen ut till stallet. Släppa ut hästarna och iväg till dagis.
Full fart på dagis hela dagen. Allt flöt bra, över om ljudnivån var ganska hög.

Vidare hem, bytte om och sen iväg till Feelgood. Passet var kul, med många nya deltagare och många skratt...
Sofia var med och körde och det var kul o se henne i poolen.

Direkt efter passet åkte vi till Linus på kalas. Var god mat och lite glasstårta har väl aldrig suttit fel!?

Nu sitter jag och Sofia och kollar på efterlyst, helt sjukt vad en del folk tar sig friheter att göra!!!! Helt sJUKT!!!!!!!


Dagens 3 bästa:

1. Att passet gick så bra och var så roligt!

2 Att träffa Linus och Anton

3. Att jag fick jobba och träffa alla underbara barn!


Dagens mindre bra, som kan bli bra nästa gång:

Idag har det mesta varit bra! Tror inte att nån kan bli så mycket bättre idag faktiskt! Är trots allt inte på toppenhumör, men dagen har verkligen flutit på...


Puss och kram på er!!!

3 bra

Dagens 3 bästa:

1. Jag fick ett extra pass på Feelgood

2. Jag bokade tid hos optikern

3. Jag var och körde vatten intensiv på lunchen

Dagens mindre bra- som kan bli bättre nästa gång:

Jag har inte städat varken igår eller idag och det lär nog inte hända imorgon heller... Min plan är ju att ha städdagar på måndagar och torsdagar (torsdag =tvättdag också) på så sätt kommer det alltid vara hyfsat fint här. Men det får väl bli enbart torsdag denna vecka antar jag.


Nu ska jag sova mina älsklingar, trött som bara den + lite huvudvärk!

Puss och kram på er!!!

I krig och kärlek...

Där är allt tillåtet. Kan bara konstatera att jag vann! Att jag tog till RADAR var i rent självförsvar! Men nu är de döda! Moooohhaaaahaaaa!!!!!!!

Det jag pratar om är de små äckliga bananflugorna som invaderat mitt hem den senaste veckan...

Vad hände igår?!

Ja det var min första tanke idag när jag vaknade, axlarna var ömma och jag hade lite träningsvärk i magen. Men så kom jag ju på det! Det är ju för att jag körde spinning igår... Så snabbt jag hade glömt detta helvetes pass, alltså borde jag nog ge det en chans till nästa vecka.

Är lite sugen på att köra vatten på lunchen idag, finns 3 lediga platser som det är nu.. Men då jag inte får boka måste jag vänta och se. Å det är 1tim o 45 min dit. Så hinner ju ut och mocka innan. Men o andra sidan, så åker jag ut dit så är jag ju fast där sen. Å jag har faktiskt 2½timma på mig efter passet att hinna med allt... Får se hur det ser ut vid 11, då bestämmer jag mig.

Måste säga att jag är riktigt glad för att det var så pass många som läste min blogg igår! Ni får jättegärna skiva en kommentar så jag vet vilka ni är. Vill ni inte avslöja er, ja då tvingar jag er (inte)

För övrigt så måste jag tyvärr medge att jag sovit som ett jävla stolpskott inatt igen, varit uppe 3 gånger och bara legat och snurrat! Ge mig ett litet hus på landet med skogen tätt inpå knuten ska ni se en som sover som en stock sen!

Puss och kram på er!!!

Måndag och ny rutin...

Jag vill härmed införa en ny sak i bloggen, vet att många redan gör det. Men det är ju så himla superbra så jag tar faktiskt och härmas lite...
Det jag ska börja med är att skriva några saker varje dag som varit bra och en sak som varit mindre bra, men som jag försöker ta lärdom av och göra något bra av i framtiden...

Jag börjar med detta idag:

Bra saker idag:

1. Jag var snäll och mockade hela stallet för att jag hade tid och för att jag ville...

2. Jag kom äntligen iväg på den där spinningen, tack för sällisen Fia.

3. Jag har haft en lång dag i stallet och verkligen njutit av att vara ledig


Mindre bra sak, som blir bra nästa gång

Mina bananflugor som bara ökar till antalet. Men imorgon så ska jag ta med Radar hem och utrota dem, samt diska de 2 ynka tallrikar som finns odiskade....



Detta var vad jag ville avsluta denna underbara dag med. En liten bonus är att jag dessutom tänker väldigt bra tankar om framtiden idag med. Inte alls som i helgen...

Puss och kram på er!!!

Spinning around...

Ikväll var jag och Sofia på spinning. Även fast jag har mycket pass och är ofta på feelgood så har jag aldrig kört spinning innan. Eller joo, en gång för läääängesen...

Efter första låten kände jag att detta skulle bli jobbigt, efter andra trodde jag att jag skulle dö! När det gått 15 minuter var jag på väg att kliva av cykeln och gå ut... Efter ytterligare 5min, trodde jag att jag skulle svimma.

Sen var det en kamp mot klockan och ryggen resten av passet. Men jag klarade det! Även om jag satt ner mestadels av tiden....
Å även fast jag står fast vid att detta var mest för idioter, och att jag aldrig mer skulle köra ett pass... Så känner jag nu att jag ska prova nästa vecka igen om det finns platser. Sen ska jag ge det en chans till. Sen om det börjar släppa lite så ska jag ge det ytterligare två chanser, totalt 5.

Sen ska jag utvärdera... Det är ju bra träning och det är ju gött efteråt. Å jag vill så gärna tycka att det är jättekul! För nån stans innerst inne så vill jag vara den som sitter där framme på cykeln och leder passet...

Vi får väl se vad som händer.

Ska du med nästa vecka Fia?

Puss och kram på er!!!

Heldag i stallet

Åkte ut till stallet strax efter åtta imorse och släppte ut hästarna. Hem kom jag nu vid fyra. Så jag har mer eller mindre spenderat hela dagen därute... MEN saker och ting tar mycket längre tid numera. Anledningen är supersöta och supersociala och super GOSIGA maja!!! Ja herre gud, jag som knappt gillar katter, jag är ju KÄR!

Men idag pratade Offe om att han nästan var sugen på att ta hem henne, men det sa jag blankt nej till! Skulle han ta hem en katt så får de ta svarta Kissen. Maja stannar!!!!

Måste leta reda på kamerasladden till datorn snart. Dock inte nu... Tog världens sötaste kort på henne idag, när hon satt i skottkärran...

Ska ev ner till Feelgood och köra något pass med Sofia sen. Jag är grymt sugen på att köra lite vatten då det är så satans kallt. Sitter här i mina fleece långkallingar o fleecetröja, raggsockorna sitter på fötterna. Men jag FRYSER. Så en pool med en vattentemperatur på dryga 34grader lockar grymt mycket! Å så lite härlig musik på det! :) Åhh hoppas det finns platser kvar!

I lördags var mitt pass fullbokat! Å det var så satans kul o köra! Längtar tills på onsdag då det är dags igen. Den här veckan har jag bara 3 pass än så länge, så känns lite konstigt!!!! Är ju van vid 4 eller 5 pass per vecka nu ;)

Nu ska jag ta o slappa lite innan det är dags för lite träning av något slag...


Puss och kram på er!!!

Jag erkänner!

Att jag inte var någon lätt prick att leva med, det visste jag sen tidigare. Men nu börjar jag inse hur svår jag är att tillfredställa... Jag vill eller rättare sagt MÅSTE ha någon som kan stå på egna ben och klarar sig själv. Jag får panik och drar så fort jag känner mig kvävd. Jag vill ha mina rutiner och mina regler. Jag klarar inte av folk utan egna åsikter och egna tankar. Jag vill ha någon med lite fart i. Jag vill även ha någon där det finns lite ouppnålighet hos, jag måste få känna att jag inte RIKTIGT vet var jag har personen för att inte tappa intresset. Drömkillen ska vara SNÄLL men inte mesig... Ja jag har suttit och funderat lite ikväll. Har kommit fram till att jag kanske måste sänka mina krav lite och att jag måste inse att alla inte kan dansa efter min pipa hela tiden.

Stackars Oscar har ingen lätt uppgift att anta... Men jag tror att han om någon kommer att klara det. Å efter att vi klargjort vissa saker för varandra så tror jag att det nu bara blir bättre! :) Men herre gud, vem tror jag att JAG är liksom... Men som jag sa till Oscar.... Jag ÄR fullt medveten om att jag är svår att leva med, å att han ger sig in i något som är smått omöjligt ;) Men än så länge så stannar han, stackars pöjk... Vet han inte att det är svårt att lära gamla hundar att sitta :P

Har han inte gett upp innan nyår så ska jag fan rita ett kors i taket. För Oscar, du vet ju vad jag sagt om julen och vad som brukar hända då... ;)

Puss och kram på dig/er!!!

Vi har blivit en till...

Japp idag fick vi, okey då!!!! Idag fick OFFE en kisse unge av mamma o pappa! Världens sötaste goaste kissebäbis!!! Har nog aldrig träffat på en spn söt kisseunge. Den spinner konstant hela tiden. Åhhh vill bara gosa med den hela tiden! Å det bästa är att trots att jag är så allergisk så har det gått tokbra hela eftermiddagen! Har massa fina kort på henne, men hittar inte sladden till datorn ):

Puss och kram på er!!!

RSS 2.0