Det går bra nu...

Iaf för mellansyster Parner! Grattis Madde till 2a platsen!!! Du är DUKTIG!!! Förra helgen är vart det en 3e plats! Stolt storasyster!!!! Puss!!!

Fulsurfar

Japp det är exakt vad jag gör det! :P Får väl se hur länge det går, men just nu funkar det kanon:)

Kom hem för en timma sen typ, allt funkade bra när jag gick, både tv och bredband. Kommer hem, inget av dem funkar... Ringer comhem, får svar efter 25 min kö. Jo men du kolla med dina grannar om det funkar, ja jo men självklart deras funkar ju kanoners! Bara mitt då... Knallar upp o comhem killen säger glatt ja men då skickar jag en kille som kommer o reparerar skadan om det inte går att fixa innan... Jaha, vad bra! Blir jätteglad, om än lite stressad, hur ska jag hinna städa innan killen dyker upp?! Det behöver jag ju inte bekymmra mig om gott folk, killen kommer först den 9e september. I dag är det 10 dagar dit. SKIT säger jag bara...

Men så kom jag på att tv KAN jag klara mig utan, värre med datorn, så jag kollade om nån mindre smart människa fanns att ansluta min dator till, och tänk idag fanns det äntligen det! Så nu sitter jag och fulsurfar på nån annans nät. Men nöden har faktiskt ingen lag och just idag var och är det kris!

Blir en kul helg med Oscar iaf, fatta att vi verkligen kommer att lära känna varandra på riktigt nu, det är ju inte så att vi kan sitta framför tv:n iaf! :P Stackarn han kommer att ha skavsår i öronen när han åker hem sen!!!

Nu ska jag dricka upp mitt kanongoda vin och börja städa, inbillar mig att det blir roligare med ett STORT glas vin innanför västen...

Love you all!!  Puss och kram!!!

Dags att ta tag i dagen...

Det börjar dra ihop sig för att ta tag i dagen D nu. Mycket som jag ska hinna med inna ca 20 ikväll. Tänkte börja med att åka ut till Jysk o se om jag kan inhandla mig några nya kuddar till sängen. De jag har nu är minst sagt uttjänta. Sen efter det är det nog lagom att åka in till stan och luncha med Hannah, ska kolla igenom vad det finns att äta idag...

Efter en lunch och kanske en tur på stan är det nog lagom att åka ut till m-blommor och maxi. Hemma igen är det säkerligen hög tid att börja städa och röja lite i lägenheten. Vill ha det fint till ikväll när jag får besök av den här snyggingen! ;)


Vilken kick!

Igår hade jag premiär som instruktör på Feel Good. Det var inte utan att jag var riktigt jävla nervös när jag gick över torget. Men när passet väl skulle börja tänkte jag för mig själv, antingen ger jag allt jag har eller så är jag en jävla mes! Vilket skulle jag själv föredra som betalande kund... Så svaret var ganska givet och jag försökte verkligen ge allt jag hade! Fick så mycket positiva kommentarer efter passet så jag vart helt rörd! Detta är något som jag kommer att längta efter att få göra 2 gånger i veckan kan jag lova!

Resten av dagen flöt på bra, shoppade lite höst grejer till garderoben, kommer kanske lite bilder senare... Jobbade från 16-21.

Åkte hem och färgade håret lite mera askblondt. Var faktiskt riktigt bra!

Imorgon är jag ledig och då tänkte jag passa på att städa, träna, fixa lite BUS, åka ut till stallet och MYSA MED MIN LOVERBOY!!! Älskar livet ibland alltså!!!!

Puss och kram på er!!
!


Bästa helgen ever!!!

I fredags efter jobbet styrde jag kosan mot Göteborg och hem till min älskling! Vädret var kanon och solbrillorna åkte på, bättre start kunde jag nog inte fått. Färden gick bra och jag hann med att både prata med Oscar ett antal gånger och så med Hannah.

Väl framme i Götet så bjöds det på pannkakor med jordgubbsylt och grädde, min favvo! :) Både jag och Oscar var ganska trötta efter en jobbvecka så kvällen blev inte så sen. Skönt att få krypa ner i en dubbelsäng som omväxling med! Sov otroligt skönt och vaknade utvilad till ytterligare en solig dag.

Efter en lång skön frukost och lite slappande framför Tv:n gick vi till Liseberg. Alltid lika kul att vara där, även om jag numera tycker det är minst lika roligt att kolla på folk som att åka karuseller. Men vi åkte Kanonen, Lisebergbanan och Jukebox iaf. Spelade lite på godishjulen och vann faktiskt lite med, o så hade vi 5kamp.... Kan väl nämna att någon fick revanche från minigolfen, och den vann ju jag så... Ja ni fattar... :P  När vi kollat klart på allt folk och magen började kurra lite så gick vi hemåt. Väl hemma så åt vi räkor och drack vin, riktigt romantiskt faktiskt! Levande ljus och hela kittet!

På söndagen bar det av till Nordstan efter ytterligare en mysig frukost. Hittade en schysst T-shirt. Men jag hade nog kunnat shoppa lite mera om ekonomin tillåtit det... När affärerna stängde gick vi och satte oss på en uteservering och åt varsin god köttbit, dagen var rakt av super!

Hemma i lägenheten igen vart det ett skumbad som vart lite avbrutet men vad gör väl det :)

Kollade på The Holiday och när slutscenerna rullade så rullade som vanligt mina tårar... Den är SÅ braaaaaaa!!!!

Sov en sista natt ihop för den här gången och jag kan säga att jag inte gärna ville somna igår, ville verkligen inte missa en endaste minut med min älskling! Men somnade det gjorde jag och jag vaknade med min underbara pojkvän bredvid mig i morse. Som tur är kommer han redan på fredag så det är inte SÅ långt kvar tills jag får krama o pussa på honom igen! :)

Väl hemma i Motala igen parkerade jag bilen, gick upp och tömde väskan och packade träningskläderna och sen var det raka vägen ner till Feel Good för ett vad det visade sig bli, 45min * 2 pass för min del... Men kul var det!

Nu ska jag ta o kolla runt lite på alla andra bloggar!

Puss och kram på er!!! Tack Oscar min darling för den bästa helgen ever! <3

Semester!!!

Direkt efter jobbet sticker jag till min älskling i Göteborg! Hela helgen blir jag borta! Ska bli UNDERBART!!! Ses på måndag igen! Puss och kram på er!!!

Glad, gladare, gladast!

Ville bara tala om att jag mår så otroligt bra nu, fast det finns vissa orosmoln som borde sätta mig lite ur balans så känns allt iaf så otroligt lätt! Varje morgon vaknar jag och känner att det ska bli kul med den nya dagen och varje dag räknar jag ner en dag tills vi ses igen! Är så otroligt glad att jag har träffat min prins som gör att jag känner såhär! Du är verkligen något alldeles extra för mig! Så nu skuttar jag ut genom dörren och antar dagens utmaningar vilka de än må vara :)

Puss och kram på er lovers!!!!

Ny rubrik...

Jag tänkte härmed börja med en ny rubrik som kommer heta, jag tycker... Under denna rubrik kommer jag helt fritt uttycka min synpunkt på dagens ämne, som kan vara precis vad som helst.

Hoppas ni kommer uppskatta det, idag är ämnet  Tvättstugan

Tvättstugan
alltså, först och främst en bra uppfinning för oss hyresgäster. MEN varför i hela friden ska de alltid vara uppbokade när JAG behöver tvätta?! Sen är det nästa problem, varför kan vi inte få ha mer än 1ynka maskin? För när jag väl får tvättstugetid så tar det ju hela dagen att tvätta min tvätt. Detta tål att tänkas på gott folk, liksom varför folk ska ha så svårt att städa efter sig. Eller att hålla sina jävla tider, igår när jag kom hem brummade det för fullt i torkrummet och kl var kvart i tio på kvällen, tvättiden slutade kl nio på kvällen. INTE OK!!!

Ja det jag vill få ut av detta vet jag inte riktigt, men typ att ge fan i att ta mina tvättider, städa efter er snuskhumrar och när jag väl får en tvättid, se för fan till så ni är ifrån tvättstugan i tid. Å just det, iaf när jag tvättar vill jag ha minst 2-3 st tvättmaskiner...

Tyckte ni detta inlägg var totalt meningslöst ska ni bara veta att jag tänkte skriva om stekt potatis, som för övrigt inte alls är särskilt gott!

Sov så gott med er tokstollar som fortfarande tittar in hit o läser mina ganska störda inlägg... Imorgon får vi se vad  "Jag tycker" kommer att handla om...

Puss och kram på er!!!

Vet vad jag vill...

Nu äntligen vet jag vad jag vill, nu gäller det bara att ta reda på lite mera HUR jag ska nå mitt mål. Det är inte allt för avlägset och bara jag får klarhet i vissa saker ska jag börja stegen mot målet. En och annan detalj måste klaffa, vissa saker kanske man inte skulle kalla för detaljer direkt men... De som känner mig vet att när jag bestämt mig och vill något så når jag dit, på ett eller annat sätt!

Tur att jag har dig vid min sida, som uppmuntrar mig när jag tror att jag inte ska klara det. Å som får mig att sattsa på mig själv i första hand, något som jag faktiskt har lovat mig själv att göra hedanefter! Tack för att du peppar mig och för att du ser möjligheterna i det hela. Jag vet att det kommer att lyckas, bara jag vågar ta steget. Men om jag inte vågar nu, eller om ett år för att vara exakt, då kommer jag alltid att ångra mig. Å som så mycket annat tänker vi riktigt lika även i denna situation...

Tack för ännu en superduper helg, längtar redan tills nästa helg då jag blir tillfälligt inneboende i Götet! Ska bli sååååå kul! Längtar som bara den!!! Å tack även för en supertrevlig dag idag! ;) Å TACK för en helt underbar månad, just idag! Hoppas o tror på många fler!

 <3

Puss och kram på er!!!

Jobb sökes!

Om någon vet nåt jobb som skulle passa mig, så är jag typ arbetslös efter nästa vecka.... Bara så ni kan ha mig i tankarna ;)

Räknar ner...

Nu är det inte långt kvar tills vi ses igen, vid den här tiden imorgon är du på väg till mig. Som jag längtar...

Just nu har jag världens huvudvärk, men har tagit 2 panodil så hoppas att det snart ger med sig!

Igår var vi i stockholm, blev inte så mycket inhandlat för min del direkt. En tröja från Hm´s loggserie, en naturvit och marinblå randig i världens mjukaste stickade material. En riktig goströja! Sen blev det ytterligare en sjal, törs inte tänka på hur många jag har nu, men denna var såååå fin! Köpte ett armband med.

Det var allt, hoppas på att kanske hitta nåt i göteborg nästa helg. :)

Har varit nera och skrivit på papper på Feel Good idag med, så nu är det verklighet, jag är härmed en av instruktörerna på Feel Good! Hihi! Passade på att köpa en träningsväska när jag var där med, så jag har nåt att packa mina grejer i med! Ska bli så skönt att komma igång med träningen nu! 2 pass i veckan har jag, å så får jag träna fritt i alla pass utöver det med! Så det är ju kanon! Nu SKA jag vara i form till nästa sommar så det så!

Nu ska jag fixa klart mitt pass!

Puss och kram på er!!!

Äntligen!

Nu har jag minsann fått mitt behov stillat! Jag har ätit kräftor och druckit vin, dessutom blir det shopping i stockholm imorgon! Dessutom har jag världens underbaraste kille!!! Mitt liv är super just nu! Just love it!!!

Ytterligare en underbar helg har förflutit

Å jag längtar redan till nästa, kommer dock vara en massa jobb då :(

Men som du så sant säger, huvudsaken är att vi får lite tid tillsammans! Det betyder så mycket att få träffa dig på helgerna! Du har verkligen tagit mig med storm! Tack för dessa underbara dagar, snart är det fredag igen!

Puss och kram på er!!!

Längtar!

Nu är det bara en timma kvar, sen är väntan över för den här gången! Saknar dig!!!

Skit väder och jag gillar´t!

Idag har det regnat hela dagen och det är faktiskt inte mig emot, bakisdag idag. Personal fest igår, sjukt roligt! Trött och lite sliten idag, perfekt dag att sitta inne och drömma sig bort. De sista dagarna har jag dock inte gjort nåt annat än att drömma mig bort. :)

Tur att det snart är fredag igen så jag får fortsätta att drömma lite!

Vill även att alla mina vänner ska veta att jag tänker på er! Kommer bli mycket jobb ett tag till, då mycket av sommarpersonalen slutar nu... Men ni finns i mina tankar och jag hoppas att vi kan höras på det moderna msn sättet som vi brukar ;)

Hanna, dig tänker jag på lite extra! Du är i mitt hjärta och där sitter du som klistrad!


Massa kärlek och Pussar till er!!!!

Bästa helgen ever...

Denna helgen var något alldeles extra! Sååå mysigt och jag längtar sååå till fredag igen! Saknar dig redan! Massa pussar!!!!



Visst är vi fina!? Tycker iaf JAG!!!

Uppe med tuppen!

Kuckeliku klockan är sju! Visst är det så han säger tuppen ;) Å det är vad jag minsann har varit idag, uppe kl 7. Satt på första maskinen med tvätt o burit upp första paketet innehållandes min nya byrå. Det gick på ren vilja kan jag säga, UTAN stopp i trappen! Kanske börjar bli lite stark iaf! Haha! NOT!

Nu ska jag gå ner o hämta andra delen också, men där får jag nog allt inse mina begränsningar o öppna upp paketet o gå 2-3 gånger istället....

Sen ska här skruvas o städas förstår ni, en sväng till m-blommor ska jag hinna med också. Å borde ju handla lite med! Aja, får se hur mycket jag hinner innan kl 12 för då MÅSTE jag in i duschen, för ska börja jobba kl 13 istället för 16 idag...

Väntar nu bara på att en riktigt bra helg ska ta fart! :)

Puss o kram på er!!!

RSS 2.0